Прагляд Поўнай Версіі : час
прывітанне форум!!!мне было цікава, калі можна было павялічыць абароты, час ўпырску,як я магу гэта зрабіць?!?!
прывітанне форум!!!мне было цікава, калі можна было павялічыць абароты, час ўпырску,як я магу гэта зрабіць?!?!
Я думаю, што скалярны час для самых высокіх Абарачэннях :|
Відаць, што час спыняюцца ў 4500giri я хацеў бы ведаць, калі можна было павялічыць значэнне, калі прыносіць карысць.так як з іншых карт, гэта магчыма, я хацеў бы ведаць,калі гэта магчыма, разбіральніцтва,вось і ўсё
Паколькі я не ведаю, што аўтамабіль, вы кажаце, і ecu складана дапамагчы, аднак справа ў тым, што для мяне павялічыць абароты на дызель не мае сэнсу, проста зрабіў механічна што-хіміка і 2-й нагода ёсць дызель ад канкурэнцыі (гл. R18 TDI), якія маюць звычайныя абаротаў, чым звычайны аўтамабіль, таму што не бачу сэнсу павялічваць
Ecu-гэта 955-391 ў пункце 1.9 JTD.
Бачу, што цягне добра да 4500-4700 тады вы "выдатна" я хацеў бы прывесці мяжа да 5000giri
Ecu-гэта 955-391 ў пункце 1.9 JTD.
Бачу, што цягне добра да 4500-4700 тады вы "выдатна" я хацеў бы прывесці мяжа да 5000giri
у восях карта tj вы 1500 бар і 70 мм3 iq так што, калі вы хочаце пайсці далей, змены маштабу і разліку, павінны адсочваць вашыя iq і паглядзець, калі падае на высокіх абарачэннях, па гэтай прычыне "выдатна". спрабуе заняць максімальную iq, што вы хочаце, нават на высокіх абарачэннях, і падстройвае ўсё астатняе
На жаль, увайсці не магу зрабіць блок кіравання не арыгінал і я па памылцы can і значэння "швецыя".
арыгінал (955-961) з тымі ж зменамі, tj, я даваў патрэбную колькасць, што патрабуе,на самай справе штурхаў да абмежавальніка месца ў 5000giri.
вы ўнеслі змены ў рухавік, каб давесці рухавік да тых абаротаў,??'
без часопіса, вы можаце толькі цягнуць ўсляпую.. паспрабуйце, як вы сказалі, каб падняцца на апошні bp павелічэнне да 5000rpm але, шчыра кажучы, пад'ехаў гэта добры знак, ламаючы кароткатэрміновыя рухавіка.. галоўка не будзе вельмі рада,...
гэтыя часопісы двух адпаведных ecu
як вы можаце заўважыць, iq арыгінала ў залежнасці і я не магу гэта растлумачыць.............................