КПК

Перегляд Повної Версії : Defap punto evo 95

salvatoreragonese
Привіт, хлопці, мені скоро доведеться defappare я в пункті 1.3 95 к. с.. В штучній fap, що ви думаєте, якщо я відправляю каталізатором на 200 осередків, універсальний?ми приймаємо поради

cinqueturbo
Плата, що ви можете спокійно уникнути..

salvatoreragonese
Плата, що ви можете спокійно уникнути..

Але рекомендується чи ні для мене без додаткової плати! Тоді, можливо, з кіт ви їсте трохи диму і не очистити?

danny677
кет не їсть диму, якщо sfappi, щоб не злити і мати резонанси дивних тільки зберігати діаметр входу та виходу.
До елементів управління, з або без кет нічого не змінює, тому що аналізують прозорість

salvatoreragonese
кет не їсть диму, якщо sfappi, щоб не злити і мати резонанси дивних тільки зберігати діаметр входу та виходу.
До елементів управління, з або без кет нічого не змінює, тому що аналізують прозорість

Так що я вже порадите поставити або менше, то є плюси і мінуси, з кіт

todos
І завжди бажано, каталізатор........

salvatoreragonese
І завжди бажано, каталізатор........

Чудово, то, повернувшись на землю, я вставляю в трубку, що я піду будувати макет fap

cinqueturbo
Зроблені десятки з труба пряма + карта, отже, 0 FAP 0 CAT нуль дим..

salvatoreragonese

Ви ніколи не обертанням, то 95cv?

overbooster
труба пряма... менше тепла на турбо і не ти резонансів на злив, йди спокійно.

salvatoreragonese
труба пряма... менше тепла на турбо і не ти резонансів на злив, йди спокійно.

Я не хотів би, що очистити надто низької ціни...тоді питання у мене металева, але також існує керамічний, яка різниця, c і

overbooster
Не очистіть до низької ціни якщо ви покладете слухавку відразу. Кет не потрібно х мене.

aerosmith
Не впадає, перейти спокійно, без кішки.

the shiston
Я йду років з труба пряма + remap і шум завжди є оригінальною, зовсім трохи по-різному, але результат чудовий

salvatoreragonese

Привіт, як йдуть зіставляються ці машини?

cinqueturbo
Привіт, як йдуть зіставляються ці машини?

Вибачте, я не зрозумів питання..
ви хочете знати, що обладнання необхідно і т. д.?
або ви хочете знати, збільшити?
перефразую питання..

salvatoreragonese
Доброго ранку, прости мене, ти прав. я кажу, ця машина один раз перепризначений як йде ****llo продуктивності? Якийсь трюк для цього 95cv?

cinqueturbo
Ідентичні 6F3 звичайні обмежувачі і карти..

якщо вам потрібна рука, поштову файл, який ви давайте руку з адреси..

з двигуном акції приймають очі закриті 15-20 л. с.

межа цей самокат і турбонаддувом, який нагріває повітря, не даючи щось..

salvatoreragonese
Ідентичні 6F3 звичайні обмежувачі і карти..

якщо вам потрібна рука, поштову файл, який ви давайте руку з адреси..

з двигуном акції приймають очі закриті 15-20 л. с.

межа цей самокат і турбонаддувом, який нагріває повітря, не даючи щось..
Ідеально підходить, як тільки читати І редагувати я дам вам знати... cinqueturbo я читав на форумі, що про multijet ти дуже хороший, так що я покладаюся на ваш рада, якщо це можливо, спасибі

cinqueturbo

я зробив трохи досвіду з цей двигун бачив, що охоплює широкий ринок також серед моїх клієнтів..

за якийсь певний клієнт, що ви хочете зняти кошти з sti милі 1,3 також обробляються..

salvatoreragonese

я зробив трохи досвіду з цей двигун бачив, що охоплює широкий ринок також серед моїх клієнтів..

Привіт, хлопці, нарешті, сьогодні у мене був час, щоб побудувати штучний ФАП в моїй машині я хотів запитати, що тепер, коли я йду, щоб завантажити карту зміни я повинен зробити, щоб сила, з допомогою діагностики, заміни фільтра? І якщо ви, тому що ця операція?дякую

lui93
я ж, з моєї 500 я поклав трубку прямий нуль, палити диво дійсно дорого, 40 Євро

зазвичай ви, перш ніж вставити карту, щоб обнулити всі помилки більше заміна fap і після навантаження eprom змінено

cinqueturbo
Ні, ні, треба, щоб сила, але і хороша практика, щоб зробити цю процедуру на всіх диспетчерів, перш ніж зробити запис..
я поясню..
дані зберігаються в e2prom і коли робиш скидання параметрів перейти до видалення засмічення, кількість fumigane,пробіг від останньої регенерації,час для процедури регенерації etc. etc.
вважай, що Програма і без DPF, але пам'ять то і ще.. що ви думаєте, хто перегляд параметрів в ECU в наступний раз, якщо не ти? ЕБУ ж повинен розрахувати?
на різних диспетчерів без обнулення навіть ви ризикуєте зробити фіаско і того, щоб повторити роботу, тому що від збій і так далі.
так що краще втратити дві хвилини більше, що повторити роботу..

salvatoreragonese
Ні, ні, треба, щоб сила, але і хороша практика, щоб зробити цю процедуру на всіх диспетчерів, перш ніж зробити запис..
я поясню..
дані зберігаються в e2prom і коли робиш скидання параметрів перейти до видалення засмічення, кількість fumigane,пробіг від останньої регенерації,час для процедури регенерації etc. etc.
вважай, що Програма і без DPF, але пам'ять то і ще.. що ви думаєте, хто перегляд параметрів в ECU в наступний раз, якщо не ти? ЕБУ ж повинен розрахувати?
на різних диспетчерів без обнулення навіть ви ризикуєте зробити фіаско і того, щоб повторити роботу, тому що від збій і так далі.
так що краще втратити дві хвилини більше, що повторити роботу..

Я поясню, вчора в майстерні після видалення я зробив, ти не можеш зрозуміти, що сталося всередині з витяжний вентилятор включений

Щасливий ти, нуль диму мені вже назад трохи, так ��

cinqueturbo
Я так розумію, що файл не працює?

якщо ви довірили програм free і нормально..

чекаю від тебе новин..

msport (exil77grande)

зазвичай ви, перш ніж вставити карту, щоб обнулити всі помилки більше заміна fap і після навантаження eprom змінено

процедура від вас письмова, це правильно, але я не пояснив, чому, як замість цього він докладно написав cinqueturbo.

lui93

salvatoreragonese
Я так розумію, що файл не працює?

якщо ви довірили програм free і нормально..

чекаю від тебе новин..
Можливо, я погано пояснив помилування...вчора я встановив тільки, фальшивий, FAP, без відображення, що буде зроблено сьогодні. Хоча вчора за страху, що горить якийсь індикатор, я зробила заміну, як для того, щоб дати зрозуміти ебу, що був ФАП ****** ..я був неправий, щоб зробити цю операцію?

lui93
В майстерні, в якій робота завжди виконувати цю дію перед завантаженням eprom змінено

cinqueturbo
Можливо, я погано пояснив помилування...вчора я встановив тільки, фальшивий, FAP, без відображення, що буде зроблено сьогодні. Хоча вчора за страху, що горить якийсь індикатор, я зробила заміну, як для того, щоб дати зрозуміти ебу, що був ФАП ****** ..я був неправий, щоб зробити цю операцію?

Ні, але фол на момент написання статті без запуску двигуна...

msport (exil77grande)
Ні, але фол на момент написання статті без запуску двигуна...

та тому що, якщо зроблено все на нуль, потім він циркулює повторно, або він просто ставить її в рух без того, як поставив файл defap цю роботу так, як якщо б це не було зроблено.

cinqueturbo
Ps Під час запису ЕБУ втрачає зв'язок з іншими електронного Управління, які набувають це як помилку; ABS, Рульової Колонки, Боді, і т. д. і т. д. так що, перш ніж доставити автомобіль обтрусилися..

варто для багатьох Будинків і Автомобілів,

salvatoreragonese
Ps Під час запису ЕБУ втрачає зв'язок з іншими електронного Управління, які набувають це як помилку; ABS, Рульової Колонки, Боді, і т. д. і т. д. так що, перш ніж доставити автомобіль обтрусилися..

варто для багатьох Будинків і Автомобілів,
Сісі іноді втрачає навіть кодування форсунок! Про обнулення просить мене, щоб запустити двигун

cinqueturbo
Сісі іноді втрачає навіть кодування форсунок! Про обнулення просить мене, щоб запустити двигун

Я знаю, що ти говориш регенерації..

тільки в тому випадку, якщо ви хочете двигуні і температура esecizio двигуна

salvatoreragonese
Я знаю, що ти говориш регенерації..

тільки в тому випадку, якщо ви хочете двигуні і температура esecizio двигуна
Не заміни.він каже мені, запалювання, двигун вимкнений, після чого він говорить мені, виконати двигуна

cinqueturbo
Не заміни.він каже мені, запалювання, двигун вимкнений, після чого він говорить мені, виконати двигуна

Не знаю, варіюється від інструменту до інструменту, може бути...

ви пробували змусити операцію навіть без включення двигуна?

в іншому випадку спробуйте з іншим інструментом, якщо він приховує..

КЛАВДІЯ.
вибачте, але що за діагноз ви використовуєте ? x скинути paramertri не йде в рух , тільки x примусової регенерації просить його запуску !

salvatoreragonese
вибачте, але що за діагноз ви використовуєте ? x скинути paramertri не йде в рух , тільки x примусової регенерації просить його запуску !

З іншими 2 діагноз той же. Замість того, щоб замінити датчик тиску змушує мене робити спокійно

salvatoreragonese
Хлопці, добрий вечір, проте факт, defap машина під спустошив багато, навіть з зроблена карта

cinqueturbo
І? ніколи не розумів, навіть не з тільки з FAP зрозумів, з карти.. ви повинні розуміти, що карта була зроблена, можливо, з + Теніс або Соски :P

danny677
Іноді це просто відчуття, що вона порожня, для того, щоб уникнути неприємностей я педаль акселератора і бон.

salvatoreragonese
І? ніколи не розумів, навіть не з тільки з FAP зрозумів, з карти.. ви повинні розуміти, що карта була зроблена, можливо, з + Теніс або Соски :P

Ну не знаю, буде враження, що тепер чисто з цікавості зібрати 200 клітин багато, вже я на землі, в майстерні