Прагляд Поўнай Версіі : Defap punto evo 95
Прывітанне, хлопцы, мне хутка прыйдзецца defappare мне пункт 1.3 95 л. з.. У штучнай fap, што вы думаеце, калі я адпраўляю каталізатарам на 200 вочак, універсальны?мы прымаем парады
За дадатковую плату, што вы можаце спакойна пазбегнуць..
За дадатковую плату, што вы можаце спакойна пазбегнуць..
Але рэкамендуецца ці няма для мяне без дадатковай платы! Тады, магчыма, з кот вы ясьце трохі дыму і не ачысціць?
кэт не есць, дыму, калі sfappi, каб не зліць і мець рэзанансаў дзіўна проста, што захоўваць дыяметр ўваход і выхад.
Да элементаў кіравання, з або без кэт нічога не мяняе, таму што аналізуюць празрыстасць
кэт не есць, дыму, калі sfappi, каб не зліць і мець рэзанансаў дзіўна проста, што захоўваць дыяметр ўваход і выхад.
Да элементаў кіравання, з або без кэт нічога не мяняе, таму што аналізуюць празрыстасць
Так што я ўжо вы мне параіце паставіць або менш, т. е. плюсы і мінусы з cat
І заўсёды пажадана, каб каталізатар........
І заўсёды пажадана, каб каталізатар........
Ідэальна тады ў вас на зямлю, я ўстаўляю ў шланг, які або будаваць макет fap
Зроблены дзясяткі з труба прамая + карта, такім чынам, 0 FAP 0 CAT нуль дым..
Вы калі-небудзь ў адкаце, калі 95cv?
труба прамая... менш цяпла на турба і не ты рэзанансаў на сліў, ідзі спакойна.
труба прамая... менш цяпла на турба і не ты рэзанансаў на сліў, ідзі спакойна.
Я не хацеў бы, што ачысціць яго занадта нізкім...тады пытанне ў мяне металічная, але таксама існуе керамічны, якая розніца, c і
Не ачысціце на сёння, калі вы пакладзеце трубку, вам прамы. Кэт, не трэба мяне.
Не ўпадае, перайсці спакойна, без кошкі.
Я ішоў на працягу многіх гадоў з труба прамая + перапрызначэння і шум заўсёды ёсць арыгінал, проста крыху па-рознаму, але вынік выдатны
Прывітанне, як ідуць супастаўляюцца гэтыя машыны?
Прывітанне, як ідуць супастаўляюцца гэтыя машыны?
Прабачце, я не зразумеў пытанне..
вы хочаце ведаць, што абсталяванне неабходна і г. д.?
ці вы хочаце ведаць, павялічыць?
перафразую пытанне..
Добрай раніцы, даруй мяне, ты маеш рацыю. я кажу, гэтая машына адзін раз пераназначаны як ідзе ****llo прадукцыйнасці? Нейкі трук для гэтага 95cv?
Ідэнтычныя 6F3 звычайныя абмежавальнікі і карты..
калі вам патрэбна рука, паштовы файл, які вы давайце руку з адрасы..
з рухавіком акцыі прымаюць вочы зачыненыя 15-20 л. с.
мяжа гэты самакат і турбонаддувом, які награвае паветра, не даючы што-то..
Ідэнтычныя 6F3 звычайныя абмежавальнікі і карты..
калі вам патрэбна рука, паштовы файл, які вы давайце руку з адрасы..
з рухавіком акцыі прымаюць вочы зачыненыя 15-20 л. с.
мяжа гэты самакат і турбонаддувом, які награвае паветра, не даючы што-то..
Ідэальна падыходзіць, як толькі чытаць І рэдагаваць я дам вам ведаць... cinqueturbo я чытаў на форуме, што пра multijet ты вельмі добры, так што я спадзяюся на ваш савет, калі гэта магчыма, дзякуй
я зрабіў крыху вопыту з гэты рухавік бачыў, што ахоплівае шырокі рынак таксама сярод маіх кліентаў..
за нейкі пэўны кліент, што вы хочаце зняць сродкі з sti мілыя 1,3 таксама апрацоўваюцца..
я зрабіў крыху вопыту з гэты рухавік бачыў, што ахоплівае шырокі рынак таксама сярод маіх кліентаў..
Прывітанне, хлопцы, нарэшце, сення ў мяне быў час, каб пабудаваць штучны ФАП у маёй машыне я хацеў спытаць, што цяпер, калі я іду, каб загрузіць карту змены я павінен зрабіць, каб сіла, з дапамогай дыягностыкі, замены фільтра? І калі вы, таму што гэтая аперацыя?дзякуй
я ж, з маёй 500 я паклаў трубку прамой нуль, паліць цуд сапраўды дорага, 40 Еўра
звычайна вы, перш чым ўставіць карту, каб абнуліць усе памылкі больш замена fap і пасля нагрузкі eprom зменены
Няма, няма, трэба, каб сіла, але і добрая практыка, каб зрабіць гэтую працэдуру на ўсіх дыспетчараў, перш чым зрабіць запіс..
я растлумачу..
дадзеныя захоўваюцца ў e2prom і калі робіш скід параметраў перайсці да выдаліць засмечвання, колькасць fumigane,прабег ад апошняй рэгенерацыі,час для працэдуры рэгенерацыі і г. д. і г.д.
лічы, што Праграма і без DPF, але памяць то і яшчэ.. што вы думаеце, хто прагляд параметраў у ECU у наступны раз, калі не ты? ЭБУ ж павінен разлічыць?
на розных дыспетчараў без абнулення нават вы рызыкуеце зрабіць фіяска і таго, каб паўтарыць працу, таму што ад якой-то збой і гэтак далей.
так што лепш страціць дзве хвіліны больш, што паўтарыць працу..
Няма, няма, трэба, каб сіла, але і добрая практыка, каб зрабіць гэтую працэдуру на ўсіх дыспетчараў, перш чым зрабіць запіс..
я растлумачу..
дадзеныя захоўваюцца ў e2prom і калі робіш скід параметраў перайсці да выдаліць засмечвання, колькасць fumigane,прабег ад апошняй рэгенерацыі,час для працэдуры рэгенерацыі і г. д. і г.д.
лічы, што Праграма і без DPF, але памяць то і яшчэ.. што вы думаеце, хто прагляд параметраў у ECU у наступны раз, калі не ты? ЭБУ ж павінен разлічыць?
на розных дыспетчараў без абнулення нават вы рызыкуеце зрабіць фіяска і таго, каб паўтарыць працу, таму што ад якой-то збой і гэтак далей.
так што лепш страціць дзве хвіліны больш, што паўтарыць працу..
Я растлумачу, учора ў майстэрні пасля выдалення я зрабіў, ты не можаш зразумець, што адбылося на ўнутры з выцяжной вентылятар уключаны
я ж, з маёй 500 я паклаў трубку прамой нуль, паліць цуд сапраўды дорага, 40 Еўра
Шчаслівы ты, нуль дыму мне ўжо таму трохі, так ��
Я так разумею, што файл не працуе?
калі вы даверылі праграм free і нармальна..
чакаю ад цябе навін..
звычайна вы, перш чым ўставіць карту, каб абнуліць усе памылкі больш замена fap і пасля нагрузкі eprom зменены
працэдура ад вас пісьмовае, гэта правільна, але я не патлумачыў, чаму, як замест гэтага ён падрабязна напісаў cinqueturbo.
Я так разумею, што файл не працуе?
калі вы даверылі праграм free і нармальна..
чакаю ад цябе навін..
Магчыма, я дрэнна растлумачыў памілаванне...учора я ўсталяваў толькі, фальшывы, FAP, без адлюстравання, што будзе зроблена сёння. Хоць учора за страху, што гарыць нейкі індыкатар, я зрабіла замену, як для таго, каб даць зразумець эбу, што ФАП быў ****** ..я быў няправы, каб зрабіць гэтую аперацыю?
У майстэрні, у якой праца заўсёды выконваць гэта дзеянне перад загрузкай eprom зменены
Магчыма, я дрэнна растлумачыў памілаванне...учора я ўсталяваў толькі, фальшывы, FAP, без адлюстравання, што будзе зроблена сёння. Хоць учора за страху, што гарыць нейкі індыкатар, я зрабіла замену, як для таго, каб даць зразумець эбу, што ФАП быў ****** ..я быў няправы, каб зрабіць гэтую аперацыю?
Няма, але фол на момант напісання артыкула без запуску рухавіка...
Няма, але фол на момант напісання артыкула без запуску рухавіка...
ды таму што, калі зроблена ўсё на нуль, затым ён цыркулюе паўторна, або ён проста ставіць яе ў рух без таго, як паставіў файл defap гэтую працу так, як калі б гэта не было зроблена.
Ps Падчас запісу ЭБУ губляе сувязь з астатнімі электроннага Кіравання, якія набываюць гэта як памылку; ABS, Рулявы Калонкі, Боды, і г. д. і г. д. так што, перш чым даставіць аўтамабіль атрэсліся..
варта для многіх Дамоў і Аўтамабіляў,
Ps Падчас запісу ЭБУ губляе сувязь з астатнімі электроннага Кіравання, якія набываюць гэта як памылку; ABS, Рулявы Калонкі, Боды, і г. д. і г. д. так што, перш чым даставіць аўтамабіль атрэсліся..
варта для многіх Дамоў і Аўтамабіляў,
Сісі часам губляе нават кадаваньне фарсунак! Пра абнуленне просіць мяне, каб запусціць рухавік
Сісі часам губляе нават кадаваньне фарсунак! Пра абнуленне просіць мяне, каб запусціць рухавік
Я ведаю, што ты кажаш рэгенерацыі..
толькі ў тым выпадку, калі вы хочаце рухавіку і тэмпература рухавіка esecizio
Я ведаю, што ты кажаш рэгенерацыі..
толькі ў тым выпадку, калі вы хочаце рухавіку і тэмпература рухавіка esecizio
Не замены.ён кажа мне, запальвання, рухавік выключаны, пасля чаго ён кажа мне, выканаць рухавіка
Не замены.ён кажа мне, запальвання, рухавік выключаны, пасля чаго ён кажа мне, выканаць рухавіка
Не ведаю, вар'іруецца ад прылады да прылады, можа быць...
вы спрабавалі прымусіць аперацыю нават без ўключэння рухавіка?
у адваротным выпадку, паспрабуйце з іншым інструментам, калі ён хавае..
прабачце, але што за дыягназ вы выкарыстоўваеце ? x скінуць paramertri не ідзе ў рух , толькі x прымусовай рэгенерацыі просіць яго запуску !
прабачце, але што за дыягназ вы выкарыстоўваеце ? x скінуць paramertri не ідзе ў рух , толькі x прымусовай рэгенерацыі просіць яго запуску !
З іншымі 2 дыягназ той жа, што. Замест таго, каб замяніць датчык ціску прымушае мяне рабіць спакойна
Хлопцы, добры вечар, аднак факт, defap машына пад спустошыў шмат, нават з карта зробленая
І? ніколі не разумеў, нават не з толькі з FAP зразумеў, з карты.. вы павінны разумець, што карта была зроблена, магчыма, з + Тэніс або Соску :P
Часам гэта проста пачуццё, што яна пустая, для таго, каб пазбегнуць непрыемнасцяў я педаль акселератара і бон.
І? ніколі не разумеў, нават не з толькі з FAP зразумеў, з карты.. вы павінны разумець, што карта была зроблена, магчыма, з + Тэніс або Соску :P
Ну не ведаю, будзе ўражанне, што цяпер чыста з цікаўнасці сабраць 200 клетак шмат, я ўжо на зямлі, у майстэрні