КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Адключэнне иммобилайзера і CO

maurof650
Адкрываю гэтую тэму для абмену вопытам, звязаныя з адключэнне иммобилайзера і змены CO ecu Magneti Marelli 5AMHW610 і 103 матацыкл Ducati.

У мяне было шмат, звярніце ўвагу, што калі адключыць imobilizer ecu, працуючы на карты счытваецца з эбу, што пэўны рух, напрыклад, Monster695 (чытанне, 320 Kb), пасля адключэння рухавік працуе як і раней, так што паліва засталося ў зменнай.

Калі замест выкарыстання і пішу такую ж карту на ecu іншы матацыкл Monster695, гэта другі матацыкл вядома, што працуе трохі scarburata.

Чакаю вашыя каментары, каб прыйсці да высноў.

Не мае нічога агульнага иммо з карбюратарам, іншы матацыкл,роўныя ва ўсім? выхлап, фільтр, Hw-Sw?

maurof650
Я ведаю, што иммобилайзер не мае нічога агульнага......з вашага адказу я зразумеў, што не прачытала з належным увагай........я кажу аб тым жа матацыкла (нумарны знак, рама, рухавік і блок кіравання, proprietariot)......можа, перачытайце спакойна, а затым паўтарыць.

Vab.......загадзя мае высновы.....я ведаю, што налады трымер і CO у e2eprom.

maurof650
вы маеце рацыю, я зрабіў больш, чым выпрабаванне на такім жа матацыкле і на матацыкле, і я завярнуў у адзіночку.
На практыцы ў роўных матацыклы (напрыклад, матацыкл, арыгінал, ідэнтычнай або на матацыкле ж) калі перапісаць карту чытаў раней, а затым зменены (напрыклад, адключэнне иммобилайзера) праблем няма, і рухавік працуе як і раней, а калі выкарыстоўваць карту, блок кіравання, на іншы матацыкл (усё ў роўных канфігурацыі) я разумею, што матацыкл-гэта scarburata, неабходна, каб макіяж рэгуляванне CO і CF.
З гэтага досведу я зрабіў выснову, што ўстаноўкі стаяць у ee2prom і што ў абмен на карту карэкціроўкі трымер CO першы ровар, я перетащу на іншы эбу.

герцаг
прывітанне, тое, калі ты прачытаеш 695 мае налады,гэта значыць, са і адрэгуляваць, каб зрабіць яго добра, тыпу ёсць co 4%, і гэта 695 добра добра я чытаць файл і чытаць вашы 320кб, значыць, ад паслядоўнага вы робіце поўнае чытанне ў тым ліку 2eeprom, дзе пражываюць гэтыя дадзеныя таксама tps, калі затым загрузіць гэтую карту на іншае 695 ўпэўнены, ты не знойдзеш больш, і c, затым ідзе зноўку, калі я зразумеў, што яны роўныя, але не ўсе яны ўрэгуляваны аднолькавыя,я прынясу табе прыклад з вопыту двух s4r monster з дапамогай фільтраў і termignoni роўныя спачатку ён 5000km і з co адрэгулявана прыкладна на 3.2% на экскурсійнае мне пару дазавання, у той час як другі з 26000km з значэнне 3.2% co, я даваў каля 5% менш крутоўнага моманту прадастаўлення і прынесці роўна, перш чым я павінен быў змясціць co 4.3 для я кажу пра крутоўны момант да 5000giri у калі c ўплывае толькі на нізкіх і сярэдніх абарачэннях

maurof650
Некранутымі я быў гэтую ідэю, і цяпер мне нічога не застаецца, што зрабіць які-то іншы тэст, каб даведацца напэўна.