Перегляд Повної Версії : Читання ecu з kess клон кліп 2nd ненормальне.
Добрий день хлопці, я хотів би дізнатися вашу думку.
Я заявляю, як вже зробили в минулому, що для мене обробка карти-це хобі, я хотів запитати думку, карта читається через obd.
Це кліо другого покоління з двигуном 1500 дизель 82 л. с. і ебу delphy dd. Я читав з іграшкою клон і, незважаючи на всі докладені операції, файл, який я великий 256кб.... не повинно бути трохи більше?
Що ви думаєте про це?
Спасибі.
анкер, я роблю те, для пристрасті, я ж, я читав clio 2 серії же двигун, деякий час тому величина файлів було 512 кб.
читання виконана з півень
анкер, я роблю те, для пристрасті, я ж, я читав clio 2 серії же двигун, деякий час тому величина файлів було 512 кб.
читання виконана з півень
І потім, після того, як ти оброблювана я написав без будь-яких проблем?
розмір файлу це необхідна 256кб
розмір файлу це необхідна 256кб
Привіт, хлопці, прошу вас, тут Х не відкрити ще один пост. я дарую Вам моє питання, я читав, моя машина з kess v2 читання 2 і проблема, що коли відкриваю не я, можливо, інформація чи знаєте ви, чому?
я не розумію, коли відкрити не дає дані в ебу?
але драйвер є?
Точно не мені, ні гв, ні sw драйвер c і
які програми ви використовуєте?
Ecm titanium
Точно не мені, ні гв, ні sw драйвер c і
Між тим, якщо машина дуже нова і т. д. якщо не офіційний, не має оновлену базу даних.
Якщо драйвер є в списку і не визнає, це означає, що файл не є оригінальним.
Між тим, якщо машина дуже нова і т. д. якщо не офіційний, не має оновлену базу даних.
Якщо драйвер є в списку і не визнає, це означає, що файл не є оригінальним.
Привіт, ви насправді файл і мод. Спасибі за інформацію, nnnlo знав! І потім, як не втратити цю інформацію?
Привіт, ви насправді файл і мод. Спасибі за інформацію, nnnlo знав! І потім, як не втратити цю інформацію?
Не втрати, але зміна cks і т. д. не дізнається, як і грі. Якщо відкрити з winols, принаймні, номер sw тобі це дає
Не втрати, але зміна cks і т. д. не дізнається, як і грі. Якщо відкрити з winols, принаймні, номер sw тобі це дає
Зрозумів, дякую
Lui93 не хочу, щоб відкрити інший пост, щоб поставити просте питання, який говорить прямо kess але цілком можливо, що мій kess c знадобилося 2 години 47 хвилин, щоб прочитати 147 140 л. с. для того, щоб файл з mega?
Lui93 не хочу, щоб відкрити інший пост, щоб поставити просте питання, який говорить прямо kess але цілком можливо, що мій kess c знадобилося 2 години 47 хвилин, щоб прочитати 147 140 л. с. для того, щоб файл з mega?
якщо ти сказала йому "повне читання" я думаю, так
якщо ти сказала йому "повне читання" я думаю, так
Різниця між частковою і повною?