Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне ecu з kess клон кліп 2nd ненармальнае.
Добры дзень хлопцы, я хацеў бы даведацца ваша меркаванне.
Я заяўляю, як ужо зрабілі ў мінулым, што для мяне апрацоўка карты-гэта хобі, я хацеў спытаць меркаванне, карта чытаецца праз obd.
Гэта клио другога пакалення з рухавіком 1500 дызель 82 л. с. і эбу delphy dd. Я чытаў з цацкай клон і, нягледзячы на ўсе прыкладзеныя аперацыі, файл я вялікі 256кб.... не павінна быць трохі больш?
Што вы думаеце пра гэта?
Дзякуй.
анкер, я раблю тое, для страсці, я ж, я чытаў clio 2 серыі жа рухавік, некаторы час таму велічыня файлаў было 512 кб.
чытанне выканана з певень
анкер, я раблю тое, для страсці, я ж, я чытаў clio 2 серыі жа рухавік, некаторы час таму велічыня файлаў было 512 кб.
чытанне выканана з певень
І потым, пасля таго, як ты апрацоўваная я напісаў без якіх-небудзь праблем?
велічыня файла гэта неабходная 256кб
велічыня файла гэта неабходная 256кб
Прывітанне, хлопцы, прашу вас, тут Х не адкрыць яшчэ адзін пост. я дару Вам мой пытанне, я чытаў, мая машына з kess v2 чытанне 2 і праблема, што калі адкрываю не я, магчыма, інфармацыя ці ведаеце вы, чаму?
я не разумею, калі адкрыць не дае дадзеныя ў эбу?
але драйвер ёсць?
Дакладна не мне, ні гв, ні sw драйвер c і
якія праграмы вы выкарыстоўваеце?
Ecm titanium
Дакладна не мне, ні гв, ні sw драйвер c і
Між тым, калі машына занадта новая і г. д. калі не афіцыйны, не мае абноўленую базу дадзеных.
Калі драйвер ёсць у спісе і не прызнае, гэта значыць, што файл не з'яўляецца арыгінальным.
Між тым, калі машына занадта новая і г. д. калі не афіцыйны, не мае абноўленую базу дадзеных.
Калі драйвер ёсць у спісе і не прызнае, гэта значыць, што файл не з'яўляецца арыгінальным.
Прывітанне, вы на самой справе файл і мод. Дзякуй за інфармацыю, nnnlo ведаў! І потым, як не страціць гэтую інфармацыю?
Прывітанне, вы на самой справе файл і мод. Дзякуй за інфармацыю, nnnlo ведаў! І потым, як не страціць гэтую інфармацыю?
Не страты, але змена cks і г. д. не пазнае, як і врі. Калі адкрыць з winols, па меншай меры, нумар sw табе гэта дае
Не страты, але змена cks і г. д. не пазнае, як і врі. Калі адкрыць з winols, па меншай меры, нумар sw табе гэта дае
Зразумеў, дзякуй
Lui93 не хачу, каб адкрыць іншы пост, каб задаць простае пытанне, які кажа прама kess але цалкам магчыма, што мой kess c спатрэбілася 2 гадзіны 47 хвілін, каб прачытаць 147 140 л. с. для таго, каб файл з mega?
Lui93 не хачу, каб адкрыць іншы пост, каб задаць простае пытанне, які кажа прама kess але цалкам магчыма, што мой kess c спатрэбілася 2 гадзіны 47 хвілін, каб прачытаць 147 140 л. с. для таго, каб файл з mega?
калі ты сказала яму: "поўнае чытанне" я думаю, так
калі ты сказала яму: "поўнае чытанне" я думаю, так
Розніца паміж частковай і поўнай?