Прагляд Поўнай Версіі : Mpps v16
калі хто-небудзь з вас можа даць мне некалькі саветаў
прывітанне яму, я выкарыстоўваю яго, скажы мне, а
прывітанне я ўмешваюся, x роўна, мне таксама , але ён надзейны, якая версія гэта лепшае, дзякуй
прывітанне фрэнсіс добрыя, я хацеў бы ведаць, калі і надзейнай на тое, што не блокі ecu.
у многіх мне сказалі, што ён блакуе некалькі
Я б вельмі не рэкамендаваў, лепш добры певень v54... нават калі самы стабільны v48, хоць на новых аўто не ў парадку, так як не ў курсе.
гэта не рэкамендуецца, таму што ў тупік многіх эбу так??
і яшчэ, я б сказала, што значна лепш, чым певень, па меншай меры, не стварае праблем, як mpps
У частцы ахопу парку аўтамабіляў, што ў выпадку, калі пеўня вышэй, але не хапае нават функцыянальнасці, тыпу Bdm або jtag, прысутных у пер'і.
на самай справе завісае, я выкарыстоўваю яго толькі пару разоў на машынах больш старых
Прывітанне, Mpps, калі і арыгінал не даюць праблемы, клоны, а таксама іншыя інструменты клоны даюць праблемы.....
у рэчаіснасці на форд толькі стварае беспарадак,
у мяне былі некаторыя перажыванні..
певень для таго, каб сказаць праўду, ён ніколі не дастаўляў мне праблем і добры прадукт
я з mpps у мяне было шмат правалаў з ford/ opel, безумоўна, у тым, што я клон, не ідуць добра, на гэтыя мадэлі аўто
На якія аўтамабілі вы ўзялі Блок? Памятаеш, дакладна?
так, вядома, памятаю.
opel meriva і ford fucus..
таму што ты таксама сутыкнуліся з праблемамі?
Няма да гэтага часу няма ..памятаеш, лічбы і hd sw?
Я хачу стварыць пост, дзе l mpps заблакаваў запіс
не памятаю лічбы, чорт вазьмі..
а вы ствараеце так пагаворым з іншым
Пры ўсёй павазе... але стварыць абмеркаванне, што кажа пра інструмент, які выкарыстоўваюць у некалькіх і нават клон не думаю, што мае сэнс, то для хунты, якая павінна лячыць блокаў эбу, я так tirasfiga ;-)
Hello!
Does anyone have experience with MPPS V18?