Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Dtc remover

КЛАЎДЫЕ.
добры дзень калегі, я разглядаю набыць dtc remover хто-небудзь з вас выкарыстоўвае яго функцыі ??? варта ??

ugoboss
для мяне суадносіны кошт якасць выдатнае.

КЛАЎДЫЕ.
дзякуй ugoboss

MustangGT
добры дзень клаўдзія, у мяне версія трохі старая dtc remover не дрэнна, усё залежыць ад таго, як вы яе выкарыстоўваеце, я sconsilgio, каб выкарыстоўваць яго.

Ёсць меркаванне, што і лепш вырашыць іх праблемы piùttosto, што пераступіць праз праблему.
Даўно мяне папрасілі выдаліць DTC на эрг альфа таму, што гэта быў няспраўны, я scosigliato рэкамендую, але кліент настойваў на тым, каб не ўбачыць, што кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка пастаянна гарыць і не хацеў грузіць.
Ужо праз некалькі месяцаў была дастаўлена ў майстэрню, таму што аўтамабіль ішоў на рыўкі і курыў.
Праблема была эрг, што пагоршыла дэфект, але якія маюць выключаны памылкі гэтыя даў яму ў цяжкі час і не мала.
Вельмі часта таксама выкарыстоўваецца для выдалення DTC на падушкі, і бяспекі?....
таму, перш чым выдаліць DTC падумай 2 разы....калі не пласт, вядома, трэба.

Захоплівае, гандлёвымі выдаткі на дыягностыку, каб лепш зразумець праблемы, якія ўзнікаюць.

Напрыклад, у delphi не заўсёды дакладны, у залежнасці ад тыпу рухавіка або аўтамабіля ўяўляе невядомыя памылкі, і з дыягназам спецыфікацыі для гэтага брэнда, выскоквае памылка, што delphi не можа вызначыць.

Здарылася 10 дзён таму, на момант 2009 года.

у той час як fiat ecu scan сігналізуе памылку ў delphi, мне, як адбылася невядомая памылка.

КЛАЎДЫЕ.
прывітанне, я з табой згодная на тое, каб вырашыць праблемы .па нагоды дыягназаў у delphi x мяне гэта цацка для diy , я выкарыстоўваю kts і texa з рэгулярнай abon , вяртаючыся да праграме x dtc, калі вы займаецеся ім ecu, гэта вельмі карысна, тады як усе, калі няправільна будзеш выкарыстоўваць тое, што адрозніваецца

MustangGT
прывітанне, я з табой згодная на тое, каб вырашыць праблемы .па нагоды дыягназаў у delphi x мяне гэта цацка для diy , я выкарыстоўваю kts і texa з рэгулярнай abon , вяртаючыся да праграме x dtc, калі вы займаецеся ім ecu, гэта вельмі карысна, тады як усе, калі няправільна будзеш выкарыстоўваць тое, што адрозніваецца

Але паглядзіце, што тычыцца карты, я пачынаю рабіць што-то на бензін, і цяпер у мяне не было праблем.

што тычыцца delphi, думаю, крыху па-іншаму, усё заўсёды залежыць менавіта ад выкарыстання і некаторыя функцыі з'яўляюцца небяспечнымі.

Давайце ўспомнім, што арыгінал мае значна больш магчымасцяў, чым тое, што знаходзіцца за 150€ ў залежнасці ад версіі вы плаціце 2500 руб. не 150.

Я згодны, каб мець усе арыгінальнае, але вы не можаце чакаць, каб пачаць з 5-7000 еўра ў абсталяванне, не ведаючы, куды падзець рукі.

Я часта чытаю людзей, якія хочуць зрабіць scodifiche і г. д., і ён ніколі не звараная ў сваёй жыцця, не ведае фішкі, але яшчэ горш, вы не бераце на сябе працу выконваць datasheet.

Ж для дыягностыкі, да прыкладу, peugeot з боды, другі, што ты робіш, машына не заводзіцца больш.

Ёсць меркаванне, што больш функцый у абсталяванні ёсць і больш, і лёгка, што ты облажаешься.

Лепш замест таго, каб пачаць ведаць асновы і plurimarca як delphi па-мойму, падыходзіць для пачатку, потым, калі хочаш, падыходзь у любы час гаворка і адрозніваецца, то на капейкі, што вы пачынаеце зарабляць з дыягностыкі, перапраграмавання фарсунак і шмат функцый, якія ў той жа delphi дазваляе, вы можаце падштурхнуць, каб мець праграмнае забеспячэнне і інтэрфейсы надзейныя спецыфікацыі для кожнай маркі або групы.

напрыклад, калі вы купляеце OTC 750D bosch, які будзе каштаваць вам 3500 еўра і толькі для дыягностыкі, вы пачынаеце ragon, даўно дзякуючы гэтай прыладзе, я мог бы зрабіць выраўноўванне bmw, што, як мы ўсе ведаем, і трэба афіцыйны дыягназ для гэтага.

Вяртаючыся да DTC remover 320 руб з'яўляюцца выдаткі, якія мы, можа быць, як вы кажаце, для якой-небудзь апрацоўкі.

я буду выкарыстоўваць толькі для якой-небудзь тэст, і я павінен сказаць, што гэта працуе, але я не атрымаў вынікі, напрыклад, з карты, вынятыя ў паслядоўны.

ugoboss
dtc remover не працуе на dtc, air bag.

MustangGT
dtc remover не працуе на dtc, air bag.

я думаю, што ты павінен паведаміць табе лепш!

Не, я мела на ўвазе DTC remover у калі але з іншым праграмным забеспячэннем, калі я зрабіў я няправільна выказаўся.

ce праграмнае забеспячэнне для vw, які працуе на блок кіравання падушкамі бяспекі, і можаце выдаліць коды няспраўнасцяў, скід , каліброўка датчыкаў і г. Д..

ПАЗАБІРЖАВЫ 730 ад бош, напрыклад, дазваляе запісваць значэння з датчыкаў, збоі.

на clio 2001 года ў мяне былі праблемы з падушкамі бяспекі з датчыкам аварыі пашкоджаны, не проста замяніць яго, я павінен быў запісаць яго значэнне homnico у блок кіравання падушкамі бяспекі.

Жадаючы я мог бы таксама перашкаджаць памылцы або з sofrware спецыяльнага выдалення DTC.

ёсць не толькі праграмы itlaliani для рухавікоў і аўтамабіляў, мы прывыклі да яго на італьянскай мове.

добры курс англійскай мовы, і бачыш, як на цябе адкрывае скрыню пандоры.