КПК

Перегляд Повної Версії : писати fiat bravo 1.6

iaio92
17-10-2012, 18:33
у мене є невелика проблема....... я встиг прочитати fiat bravo 1.6 120cv з протоколом альфа 159 1.9 edc16 як повідомили fidodido, тепер я повинен risciverci файл завжди з моєю mpps V5, я хотів би уточнити, що файл ? 2 Мб, і після selezzionato alfa 159 та ін... і карту , я, каже ФАЙЛ НЕ ПІДТРИМУЄТЬСЯ... як так?? тим не менш, я читав, спокійно

alfajtd
17-10-2012, 19:12
ви вибрали правильний файл?

перевірте файл витягнув gi?, то змінено... і те, що ви пишете.. і якщо c'? навколо вихідний файл, порівнювати його, щоб уникнути непорозумінь...

з допомогою протоколу 159 ви пишете гладко, гладко...
ви можете використовувати як-то croma...

iaio92
17-10-2012, 19:37
ви вибрали файл ? правильно я спробував порівняти 2 файлу як то скачав з машини, що то змінено і, дивлячись з ecm 2001 6.2 я d? ті ж графіки.....

сумніви, може бути, нерозумно? я новачок, я не перевіряв cks також, чому? не s? як це зробити, скажімо, я взяв файл, завантажений з машини , я lavoraro, а потім зберігається з іменем.. я зробив добре ?

msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:44
у мене є невелика проблема....... я встиг прочитати fiat bravo 1.6 120cv з протоколом альфа 159 1.9 edc16 як повідомили fidodido, тепер я повинен risciverci файл завжди з моєю mpps V5, я хотів би уточнити, що файл ? 2 Мб, і після selezzionato alfa 159 та ін... і карту , я, каже ФАЙЛ НЕ ПІДТРИМУЄТЬСЯ... як так?? тим не менш, я читав, спокійно

хто fidodido?
якщо вас може втішити, я опинився, щоб добре 2 рази по 2 альфа-міф 1.6jtdm 120cv читання все ок, запис на 2 авто писати нормально, тоді нічого ще, на іншому немає запису з kess v2 офіційний вирішена в bdm.

alfajtd
17-10-2012, 19:46
ми говоримо, що контрольна сума поправляє його, він автоматично...
не повинно бути проблеми.....
щоб запобігти спробуйте виправити це, перш ніж писати...

якщо хочете, спробуйте вставити орі, і моделювання, і ми бачимо...

alfajtd
17-10-2012, 19:48
хто fidodido?
якщо вас може втішити, я опинився, щоб добре 2 рази по 2 альфа-міф 1.6jtdm 120cv читання все ок, запис на 2 авто писати нормально, тоді нічого ще, на іншому немає запису з kess v2 офіційний вирішена в bdm.

міф ? на лінії can...

а добре має бути тільки k-line...
? не s? якщо останній вихід вони помістили на лінії can...

msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:51
міф ? на лінії can...

а добре має бути тільки k-line...
? не s? якщо останній вихід вони помістили на лінії can...

ви, я знаю, що міф, а' на лінії can, але, будучи в той же типу автомобіля, я вважаю, що cos може бути пов'язано.

iaio92
17-10-2012, 19:54
вибачте ? мій друг, який допомагав мені все, що знав....

я cks не s? з'ясувати, на жаль, і не s? навіть не як зробити, я віддав би йому ласкаво руку, щоб її вирахувати ? дякую

? я працював в k-line, щоб завантажити оригінальний файл

тепер вам місці, так і орі, що мод....

alfajtd
17-10-2012, 19:56
з v5 у mpps не читає міф..
для цього "браво", хто читав ? на k-line,

на k-line і ті, ecu і з mpps 5 хорошої якості? ? майже неможливо не читати їх і записувати їх...
тому я думаю, що є ще помилки людини за...

просто навіть, можливо, мати антивірус активні або що заблокував якийсь файл під час установки...

iaio92
17-10-2012, 20:11
але вчора я завантажив карту на моїй точці і він працював великий, маючи антивірус...

якщо б не було так добре, мій mpps v5 я б навіть не читав-браво, правильно???

alfajtd
17-10-2012, 20:36
файл, який ви відправили, не ? оригінальний...
були порушені управління egr dpf...
і інші речі...
перейти від одного і факти, дати оригінал від тих, хто поставив руку перед...

iaio92
17-10-2012, 20:44
я скачав той, з машини, так ? правда ? без fap і egr s?.. ? мої міркування, якщо я звільняється від ебу автоматично я зможу risciverla немає? на жаль, оригінал правда не можу знайти його в базі даних і мій друг не має, на жаль, оригінал, чому? у mapper, що він зняв fap, не дав йому орі

alfajtd
17-10-2012, 21:16
зробіть це дати..., що проблема...

а спробуйте це cos?...

iaio92
17-10-2012, 21:31
працює з вашою... ви великі...? дивно, раніше я завантажив свій і ходив, потім я завантажив свій і ходив, як-то.......

велике спасибі, дуже............

giarras
17-10-2012, 21:31
хто fidodido?

враховуючи, що він ще не зробив, я відповідаю " я";
etente у інший форум, італії, класифікується як експерт,x отримати цю кваліфікацію просто платити у форумі передплату і стати експертом навпаки espertissimo.

alfajtd
17-10-2012, 21:34
працює з вашою... ви великі...? дивно, раніше я завантажив свій і ходив, потім я завантажив свій і ходив, як-то.......

велике спасибі, дуже............

вже ввели???
добре...
важливо ? вирішити....

тепер не завантажити тисячі файлів...
просто щоб побачити, якщо діалог....
щось здатний, що ти робиш мене ебу від надто багато писань...

msport (exil77grande)
17-10-2012, 21:55
з v5 у mpps не читає міф..
для цього "браво", хто читав ? на k-line,

на k-line і ті, ecu і з mpps 5 хорошої якості? ? майже неможливо не читати їх і записувати їх...
тому я думаю, що є ще помилки людини за...

просто навіть, можливо, мати антивірус активні або що заблокував якийсь файл під час установки...

якщо ви маєте на увазі мене, я повторюю, що з 2 різних пк,2 kess v2 офіційних divesri у нас була така ж проблема на тих же машин, очевидно, буде проблема в протокол alien або краще лінія can машина, що ламається.

msport (exil77grande)
17-10-2012, 21:57
враховуючи, що він ще не зробив, я відповідаю " я";
etente у інший форум, італії, класифікується як експерт,x отримати цю кваліфікацію просто платити у форумі передплату і стати експертом навпаки espertissimo.

я знаю його добре, я просто хотів дізнатися, що писав він насправді має відразу відволікалися, що після неправильно написати нік користувача,однак це не має значення.

iaio92
17-10-2012, 22:27
щоб відповісти на giarras і msport, fidodido ви ? правда, знаходиться на іншому форумі, він мені зробив dobl? р? часу f? і l? ми завжди відчували, і мені завжди радили, потім ovvimante я не можу наголосити, що я не можу заповнити пост на цьому форумі і нехай ти любиш мене радий? і він так, що я не буду розбивати p****і все.....

giarras
17-10-2012, 22:53
щоб відповісти на giarras і msport, fidodido ви ? правда, знаходиться на іншому форумі, він мені зробив dobl? р? часу f? і l? ми завжди відчували, і мені завжди радили, потім ovvimante я не можу наголосити, що я не можу заповнити пост на цьому форумі і нехай ти любиш мене радий? і він так, що я не буду розбивати p****і все.....

вибачте iaio92 мій був не докір, кожна людина може робити те, що вважає за краще, я тільки хотів вказати на те, що ви сказали, текстові слова ", вибачте ? мій друг, який допомагав мені все, що знав...." це не я грав добре..все цюй?! я теж, якщо ви f? задоволення, я роблю те ж саме, але не на форумах італійських тому, що всі вони були покарані..але повір мені, я не втратив нічого, я пишаюся тим, dess'епохи цюй? а я хотів підкреслити, що у цьому форумі ніхто не ламає p.... тому, якщо вам потрібна, наші можливості?, ми.

michell
17-10-2012, 23:45
навіть мене і сталося ,тільки один раз, що mpps v5 сказав мені в stassa, що з bravo 1.6 120cv,але я прочитала з croma, що було stassa, що
і я переписав його орієнтації,і відразу після цього я спробував ще раз писати те, що я мод і приймати спокійно ......

audi sp
18-10-2012, 00:00
незалежно від запису в файл.. бачачи цю карту.. не, я, здається, бачив гарну роботу.. на деякі точки з кроком 2 -3 % .. ін'єкції до 12 %..
але він йде на цей автомобіль ? bbboooo

iaio92
18-10-2012, 12:37
ви добре зробили, щоб вказати на цей факт, я не хотів йти, зокрема, для questino поваги на форумах, я, на жаль, інших мов не знаю більше причин, якщо ви v? говорити про технічні речі.....

iaio92
18-10-2012, 12:40
незалежно від запису в файл.. бачачи цю карту.. не, я, здається, бачив гарну роботу.. на деякі точки з кроком 2 -3 % .. ін'єкції до 12 %..
але він йде на цей автомобіль ? bbboooo

icrementi на 2,3%, чому? це була перевірка, я хочу спочатку побачити, як вів себе автомобіль , якщо, за чутками, якщо strattonava або давав порожні....... так, доведено, і не курить, v? гладка і перше враження отримав дещо...... тоді очевидно ? перший бош, який я, до цих пір я тільки спробував це, marelli, завдяки"допомоги МАНСАРДНИЙ......

audi sp
18-10-2012, 13:49
icrementi на 2,3%, чому? це була перевірка, я хочу спочатку побачити, як вів себе автомобіль , якщо, за чутками, якщо strattonava або давав порожні....... так, доведено, і не курить, v? гладка і перше враження отримав дещо...... тоді очевидно ? перший бош, який я, до цих пір я тільки спробував це, marelli, завдяки"допомоги МАНСАРДНИЙ......

хаа зрозумів... ок

iaio92
18-10-2012, 14:16
хаа зрозумів... ок

чому? ви говорите, що ? зробив погано у відповідності з вашим чином перепризначити??

msport (exil77grande)
18-10-2012, 14:32
чому? ви говорите, що ? зробив погано у відповідності з вашим чином перепризначити??

А audisp політику, я не бачу з кращих, навіть, якщо це тільки випробування.

iaio92
18-10-2012, 16:59
я не хотів би йти поза теми, питання, як avrestre x випадку збільшується вас rail, час iniez. і їх обмежувачі?

michell
18-10-2012, 17:05
я не можу допомогти вам, sn-холодний форуму і тому я не можу завантажити файли ,а сед машини йдуть досить добре, з невеликим ,а rail inizione ви повинні вести себе як завжди...з повагою

iaio92
18-10-2012, 17:07
ви насправді не думаю, що я перебільшив, або піти за межі...

michell
18-10-2012, 17:10
повторюю iaio92 я не міг бачити ваші карти, тому що я не можу завантажити, але як ви кажете, ви повинні зробити щось чисте і вже ви побачите досить,,,,,