КПК

Прагляд Поўнай Версіі : пісаць fiat bravo 1.6

iaio92
17-10-2012, 18:33
у мяне есць невялікая праблема....... я паспеў прачытаць fiat bravo 1.6 120cv з пратаколам альфа 159 1.9 edc16 як паведамілі fidodido, цяпер я павінен risciverci файл заўседы з маей mpps V5, я хацеў бы ўдакладніць, што файл ? 2 Мб, і пасля selezzionato alfa 159 і інш... і карту , я, кажа ФАЙЛ НЕ ПАДТРЫМЛІВАЕЦЦА... як так?? тым не менш, я чытаў, спакойна

alfajtd
17-10-2012, 19:12
вы выбралі правільны файл?

калі ласка, праверце файл выцягнуў gi?, тое зменены... і тое, што вы пішаце.. і калі c'? вакол іншы зыходны файл, параўноўваць яго, каб пазбегнуць непаразуменняў...

з дапамогай пратаколу 159 вы пішаце гладка, гладка...
вы можаце выкарыстаць як-то croma...

iaio92
17-10-2012, 19:37
вы выбралі файл ? правільна я паспрабаваў параўнаць 2 файла як то запампаваў з машыны, што тое зменена і, гледзячы з ecm 2001 6.2 я d? тыя ж графікі.....

сумневы, можа быць, па-дурному? я пачатковец, я не правяраў cks таксама, чаму? не s? як гэта зрабіць, скажам, я ўзяў файл, загружаны з машыны , я lavoraro, а затым захоўваецца з імем.. я зрабіў добра ?

msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:44
у мяне есць невялікая праблема....... я паспеў прачытаць fiat bravo 1.6 120cv з пратаколам альфа 159 1.9 edc16 як паведамілі fidodido, цяпер я павінен risciverci файл заўседы з маей mpps V5, я хацеў бы ўдакладніць, што файл ? 2 Мб, і пасля selezzionato alfa 159 і інш... і карту , я, кажа ФАЙЛ НЕ ПАДТРЫМЛІВАЕЦЦА... як так?? тым не менш, я чытаў, спакойна

хто fidodido?
калі вас можа суцешыць, я апынуўся, каб добра 2 разы па 2 альфа-міф 1.6jtdm 120cv чытання ўсе ок, запіс на 2 аўто пісаць нармальна, тады нічога яшчэ, на іншым няма запісу з kess v2 афіцыйны вырашана ў bdm.

alfajtd
17-10-2012, 19:46
мы кажам, што кантрольная сума папраўляе яго, ен аўтаматычна...
не павінна быць праблемы.....
каб прадухіліць паспрабуйце выправіць гэта, перш чым пісаць...

калі хочаце, паспрабуйце ўставіць крычы, і мадэляванне, і мы бачым...

alfajtd
17-10-2012, 19:48
хто fidodido?
калі вас можа суцешыць, я апынуўся, каб добра 2 разы па 2 альфа-міф 1.6jtdm 120cv чытання ўсе ок, запіс на 2 аўто пісаць нармальна, тады нічога яшчэ, на іншым няма запісу з kess v2 афіцыйны вырашана ў bdm.

міф ? на лініі can...

а добра павінна быць толькі k-line...
? не s? калі апошні выхад яны змясцілі на лініі can...

msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:51
міф ? на лініі can...

а добра павінна быць толькі k-line...
? не s? калі апошні выхад яны змясцілі на лініі can...

вы, я ведаю, што міф, а' на лініі can, але, будучы ў той жа тыпу аўтамабіля, я лічу, што cos можа быць звязана.

iaio92
17-10-2012, 19:54
прабачце ? мой сябар, які дапамагаў мне тое нямногае, што ведаў....

я cks не s? высветліць, на жаль, і не s? нават не як зрабіць, я аддаў бы яму руку ласкава, каб яе вылічыць ? дзякуй

? я працаваў у k-line, каб спампаваць арыгінальны файл

цяпер вам месцы, так і крычы, што мод....

alfajtd
17-10-2012, 19:56
з v5 ў mpps не чытае міф..
для гэтага "брава", хто чытаў ? на k-line,

на k-line і тыя, ecu і з mpps 5 добрага якасці? ? амаль немагчыма не чытаць іх і запісваць іх...
таму я думаю, што есць яшчэ памылкі чалавека за...

проста нават, магчыма, мець антывірус актыўныя ці што заблакаваў які-небудзь файл у час ўстаноўкі...

iaio92
17-10-2012, 20:11
але ўчора я загрузіў карту на маей кропцы і ен працаваў вялікі, маючы антывірус...

калі б не было так добра, мой mpps v5 я б нават не чытаў-брава, правільна???

alfajtd
17-10-2012, 20:36
файл, які вы адправілі, не ? арыгінальны...
былі закрануты кіравання egr і dpf...
і іншыя рэчы...
перайсці ад вашага сябра і факты, даць арыгінал ад тых, хто паставіў руку перад...

iaio92
17-10-2012, 20:44
я запампаваў той, з машыны, так ? праўда ? без fap і egr s?.. ? мае развагі, калі я вызваляецца ад эбу аўтаматычна я змагу ў risciverla няма? на жаль, арыгінал праўда не магу знайсці яго ў базе дадзеных і мой сябар не мае, на жаль, арыгінал, чаму? у mapper, што ен зняў fap, не даў яму врі

alfajtd
17-10-2012, 21:16
зрабіце гэта даць..., што праблема...

а паспрабуйце гэта cos?...

iaio92
17-10-2012, 21:31
працуе з вашай... вы вялікія...? дзіўна, раней я загрузіў свой і хадзіў, потым я загрузіў свой і хадзіў, як-то.......

вялікі дзякуй, вельмі............

giarras
17-10-2012, 21:31
хто fidodido?

улічваючы, што ен яшчэ не зрабіў, я адказваю " я";
etente у іншы форум, італіі, класіфікуецца як эксперт,x атрымаць гэтую кваліфікацыю проста плаціць у форуме падпіску і стаць экспертам наадварот espertissimo.

alfajtd
17-10-2012, 21:34
працуе з вашай... вы вялікія...? дзіўна, раней я загрузіў свой і хадзіў, потым я загрузіў свой і хадзіў, як-то.......

вялікі дзякуй, вельмі............

ужо ўвялі???
добра...
важна ? вырашыць....

цяпер не загрузіць... тысячы файлаў...
проста каб праверыць, ці, калі ў дыялог....
што тое здольны, што ты робіш мяне эбу ад занадта шмат пісанняў...

msport (exil77grande)
17-10-2012, 21:55
з v5 ў mpps не чытае міф..
для гэтага "брава", хто чытаў ? на k-line,

на k-line і тыя, ecu і з mpps 5 добрага якасці? ? амаль немагчыма не чытаць іх і запісваць іх...
таму я думаю, што есць яшчэ памылкі чалавека за...

проста нават, магчыма, мець антывірус актыўныя ці што заблакаваў які-небудзь файл у час ўстаноўкі...

калі вы маеце на ўвазе мяне, я паўтараю, што з 2 розных пк,2 kess v2 афіцыйных divesri у нас была такая ж праблема на тых жа машын, відавочна, будзе праблема ў пратакол alien або лепей лінія can машына, што ламаецца.

msport (exil77grande)
17-10-2012, 21:57
улічваючы, што ен яшчэ не зрабіў, я адказваю " я";
etente у іншы форум, італіі, класіфікуецца як эксперт,x атрымаць гэтую кваліфікацыю проста плаціць у форуме падпіску і стаць экспертам наадварот espertissimo.

я ведаю яго добра, я проста хацеў даведацца, што пісаў ен на самай справе мае адразу пераводзіліся, што пасля няправільна напісаць нік карыстальніка,аднак гэта не мае значэння.

iaio92
17-10-2012, 22:27
каб адказаць на giarras і msport, fidodido вы ? праўда, знаходзіцца на іншым форуме, ен мне зрабіў dobl? р? часу f? і l? мы заўседы адчувалі, і мне заўседы раілі, потым ovvimante я не магу падкрэсліць, як я не магу запоўніць пост на гэтым форуме і хай ты любіш мяне рады? і ен так, што я не буду разбіваць p****і ўсе.....

giarras
17-10-2012, 22:53
каб адказаць на giarras і msport, fidodido вы ? праўда, знаходзіцца на іншым форуме, ен мне зрабіў dobl? р? часу f? і l? мы заўседы адчувалі, і мне заўседы раілі, потым ovvimante я не магу падкрэсліць, як я не магу запоўніць пост на гэтым форуме і хай ты любіш мяне рады? і ен так, што я не буду разбіваць p****і ўсе.....

прабачце iaio92 мой быў не папрок, кожны чалавек можа рабіць тое, што лічыць лепш, я толькі хацеў указаць на тое, што вы сказалі, тэкставыя словы ", прабачце ? мой сябар, які дапамагаў мне тое нямногае, што ведаў...." гэта не я гуляў добра..усе цюй?! я таксама, калі вы f? задавальненне, я раблю тое ж самае, але не + на форумах італьянскіх таму, што ўсе яны былі пакараныя..але павер мне, я не страціў нічога, я ганаруся тым, dess'эпохі цюй? а я хацеў падкрэсліць, што ў гэтым форуме ніхто не ламае p.... таму, калі вам патрэбна, у нашы магчымасці?, мы.

michell
17-10-2012, 23:45
нават мяне і здарылася ,толькі адзін раз, што mpps v5 сказаў мне ў stassa, што з bravo 1.6 120cv,але я прачытала з croma, што было stassa, што
і я перапісаў яго арыентацыі,і адразу пасля гэтага я паспрабаваў яшчэ раз пісаць тое, што я мод і прымаць спакойна ......

audi sp
18-10-2012, 00:00
незалежна ад запісу ў файл.. бачачы гэтую карту.. не, я, здаецца, бачыў добрую працу.. на некаторыя пункты з крокам 2 -3 % .. ін'екцыі да 12 %..
але ен ідзе на гэты аўтамабіль ? bbboooo

iaio92
18-10-2012, 12:37
вы добра зрабілі, каб паказаць на гэты факт, я не хацеў ісці, у прыватнасці, для questino павагі на форумах, я, на жаль, іншых моў не ведаю больш прычын, калі вы v? казаць аб тэхнічных рэчах.....

iaio92
18-10-2012, 12:40
незалежна ад запісу ў файл.. бачачы гэтую карту.. не, я, здаецца, бачыў добрую працу.. на некаторыя пункты з крокам 2 -3 % .. ін'екцыі да 12 %..
але ен ідзе на гэты аўтамабіль ? bbboooo

icrementi на 2,3%, чаму? гэта была праверка, я хачу спачатку праверыць, ці, як паводзіў сябе аўтамабіль , калі, па чутках, калі strattonava ці даваў пустыя....... так, даказана, і не паліць, v? гладкая і як першае ўражанне атрымаў сее-што...... тады відавочна ? першы бош, які я, да гэтага часу я толькі паспрабаваў гэта, marelli, дзякуючы"дапамозе МАНСАРДНЫ......

audi sp
18-10-2012, 13:49
icrementi на 2,3%, чаму? гэта была праверка, я хачу спачатку праверыць, ці, як паводзіў сябе аўтамабіль , калі, па чутках, калі strattonava ці даваў пустыя....... так, даказана, і не паліць, v? гладкая і як першае ўражанне атрымаў сее-што...... тады відавочна ? першы бош, які я, да гэтага часу я толькі паспрабаваў гэта, marelli, дзякуючы"дапамозе МАНСАРДНЫ......

хаа зразумеў ок...

iaio92
18-10-2012, 14:16
хаа зразумеў ок...

чаму? вы кажаце, што ? зрабіў дрэнна ў адпаведнасці з вашым чынам перапрызначыць??

msport (exil77grande)
18-10-2012, 14:32
чаму? вы кажаце, што ? зрабіў дрэнна ў адпаведнасці з вашым чынам перапрызначыць??

А audisp палітыку, я не бачу з лепшых, нават, калі гэта толькі выпрабаванні.

iaio92
18-10-2012, 16:59
я не хацеў бы ісці па-за тэмы, адзін пытанне, як avrestre x выпадку павялічваецца вас rail, час iniez. і іх абмежавальнікі?

michell
18-10-2012, 17:05
я не магу дапамагчы вам, sn-халодны форуму і таму я не магу запампаваць файлы ,а сяды машыны ідуць даволі добра, з невялікім ,а rail inizione вы павінны паводзіць сябе як звычайна...з павагай

iaio92
18-10-2012, 17:07
вы вы на самай справе не думаю, што я перабольшыў, або сысці за межы...

michell
18-10-2012, 17:10
паўтараю iaio92 я не мог бачыць вашыя карты, таму што я не магу спампаваць, але як што вы кажаце, вы павінны зрабіць што-то чыстае і ўжо вы ўбачыце даволі,,,,,