КПК

Перегляд Повної Версії : Дим від банку

the shiston
Хлопці, а сьогодні вранці колега півень на машину ford fiesta 1.4 tdci-це вихід, сморід гару і дим з коробки. таким чином, програма на пк буде заблокований, і тепер мене не помічає, ніж інтерфейс usb пк. ймовірно, що згорів якийсь компонент??? Дуже подобається!

cinqueturbo
Як ви хочете сказати, Pufff..
адаптер використовуєте ви?
відкрити і перевірити сліди і компоненти і чините..

the shiston
ні, не зібрав адаптер, але потім вийшов дим із всередині коробки, а не від тб

cinqueturbo
ні, не зібрав адаптер, але потім вийшов дим із всередині коробки, а не від тб

Ось саме.. Цей адаптер використовується на 99%, за винятком різних напрямках Програмного забезпечення..

the shiston
коли програма говорить, ви повинні використовувати його тоді, я думав, що ви не повинні слідувати цій наклейкою. скільки речей, які я дізнався сьогодні.

cinqueturbo

ugoboss

я сподіваюся, ти жартуєш, вибачте, але коли ви використовуєте sw потрібно слідувати відео-повідомлення, або ти думаєш, що їх ставлять, щоб заповнити екран, в будь-якому випадку, якщо там був дим, що згоріло-те, відкрийте і перевірте, чи добре, що, безумовно, знайдеш його, а потім ви повинні побачити, якщо ви повинні відремонтувати чи купити новий, з тим, що стоять.

ugoboss
прости cinqueturbo, я неправильно процитувати коментар, хотів відповісти в the shiston на це твердження,

"коли програма говорить, ви повинні використовувати його тоді, я думав, що ви не повинні слідувати цій наклейкою. скільки речей, які я дізнався сьогодні на"

tranky
коли програма говорить, ви повинні використовувати його тоді, я думав, що ви не повинні слідувати цій наклейкою. скільки речей, які я дізнався сьогодні.

Друг.. you win!
тепер у вас є 2 варіанти:
кинути все і викуплю
відкривати і ремонт
я сподіваюся, що принаймні, ебу не отримував, розмовляючи в іншому випадку клієнт з'їсть тебе в голові

tranky

ахаха.. this man speak only fuse language! :°D

the shiston
тоді, дивлячись на добре в образ, який приходить в програму, написано "стандартний use it" і виходить у майже всіх ecu, що я зробив до сих пір, але я не я ніколи не використовував адаптер. а коробку я її відкрила, а там немає нічого, щоб спалити я спробував з допомогою іншого кабелю usb і йде. так було і кабель usb

cinqueturbo
Сер Gallaccio v2 прощає його вина...

the shiston
ахаха

ви будете спалені, л вбудований, який контролює напругу в пір'ї

sportknight

carlo abarth
киньте, не буде більш надійно!!!