КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дым ад банка

the shiston
Хлопцы, а сёння раніцай калега певень на машыну ford fiesta 1.4 tdci-гэта выхад, смурод гары і дым з скрынкі. такім чынам, праграма на пк будзе заблякаваны, і цяпер мяне не заўважае, чым інтэрфейс usb пк. верагодна, што згарэў нейкі кампанент??? Вельмі падабаецца!

cinqueturbo
Як вы хочаце сказаць, Pufff..
адаптар карыстаецеся вы?
адкрыць і праверыць сляды і кампаненты і чыніце..

the shiston
не, не сабраў адаптар, але потым выйшаў дым з ўнутры скрынкі, а не ад тб

cinqueturbo
не, не сабраў адаптар, але потым выйшаў дым з ўнутры скрынкі, а не ад тб

Вось менавіта.. Гэты адаптар выкарыстоўваецца на 99%, за выключэннем розных напрамках Праграмнага забеспячэння..

the shiston
калі праграма кажа, вы павінны выкарыстоўваць яго тады, я думаў, што вы не павінны прытрымлівацца гэтай налепкай. колькі рэчаў, якія я даведаўся сёння.

cinqueturbo

ugoboss

я спадзяюся, ты жартуеш, прабачце, але калі вы выкарыстоўваеце sw трэба прытрымлівацца відэа-паведамленні, ці ты думаеш, што іх ставяць, каб запоўніць экран, у любым выпадку, калі там быў дым, згарэла што-то, адкрыйце і праверце, ці добра, што, безумоўна, знойдзеш яго, а затым вы павінны ўбачыць, калі вы павінны адрамантаваць або купіць новы, з тым, што стаяць.

ugoboss
даруй cinqueturbo, я няправільна працытаваць каментар, хацеў адказаць у the shiston на гэта зацвярджэнне,

"калі праграма кажа, вы павінны выкарыстоўваць яго тады, я думаў, што вы не павінны прытрымлівацца гэтай налепкай. колькі рэчаў, якія я даведаўся сёння на"

tranky
калі праграма кажа, вы павінны выкарыстоўваць яго тады, я думаў, што вы не павінны прытрымлівацца гэтай налепкай. колькі рэчаў, якія я даведаўся сёння.

Сябар.. you win!
зараз у вас ёсць 2 варыянты:
кінуць усё і выкуплю
адкрываць і рамонт
я спадзяюся, што па крайняй меры, эбу не атрымліваў, размаўляючы у адваротным выпадку кліент з'есць цябе ў галаве

tranky

ахаха.. this man speak only fuse language! :°D

the shiston
тады, гледзячы на добра ў вобраз, які прыходзіць у праграму, напісана "стандартны use it" і выходзіць у амаль ўсіх ecu, што я зрабіў да гэтага часу, але я не я ніколі не выкарыстаў адаптар. а скрынку я яе адкрыла, а там няма нічога, каб спаліць я паспрабаваў з дапамогай іншага кабеля usb і ідзе. так было і кабель usb

cinqueturbo
Сэр Gallaccio v2 даруе яго віна...

the shiston
ахах

вы будзеце спалены, л убудаваны, які кантралюе напружанне ў перах

sportknight

carlo abarth
кіньце, не будзе больш надзейна!!!