КПК

Перегляд Повної Версії : Анти-тертя

salvatoreragonese
Привіт, хлопці, навіть якщо цей пост не про електроніку я хотів запитати дещо.
Я збираюся зробити посадочного апарату сім'ї 1.3 multijet я хотів запитати кілька порад для якоїсь анти-тертя для моторного масла та мастила коробки передач і побачив, що я повинен змінити навіть навушники на з'єднаннях навіть деяких жирів, особливо.спасибі і buonaseraa серед

salvatoreragonese
Ніхто не має що запропонувати?

tranky
масло bardhal і ти не від бога.. для сала на навушники, не думаю, що це необхідно, хто знає, що.. просто не використовуйте, щоб зняти!

tranky

КЛАВДІЯ.
x з'єднання потрібно використовувати жир grafit

frenk85
масло bardahl є одним з найкращих олій у зверненні,на це нічого сказати!але це масло з добавками, що,на додаток до створення "плівка" анти-тертя,також служить для очищення двигуна і захистити його від можливих ніжки.Це означає, що якщо у мене є двигун chilometrate я ймовірність того, що всередині є ніжки або бруду, яка буде рухатися навколо, щоб двигун з ризиком засмічення своїх кроків, масла пошкодивши двигун,турбіна і т. д........ як кажуть деякі механічні:двигун, народжується з bardahl і вмирає з bardahl.я міняю масло кожні 7-8milakm і я один мотор ідеально чистий і функціональний, незважаючи на більш 350milakm і обробляється.для з'єднань краще сало чорний дисульфіду молібдену.

salvatoreragonese
масло bardahl є одним з найкращих олій у зверненні,на це нічого сказати!але це масло з добавками, що,на додаток до створення "плівка" анти-тертя,також служить для очищення двигуна і захистити його від можливих ніжки.Це означає, що якщо у мене є двигун chilometrate я ймовірність того, що всередині є ніжки або бруду, яка буде рухатися навколо, щоб двигун з ризиком засмічення своїх кроків, масла пошкодивши двигун,турбіна і т. д........ як кажуть деякі механічні:двигун, народжується з bardahl і вмирає з bardahl.я міняю масло кожні 7-8milakm і я один мотор ідеально чистий і функціональний, незважаючи на більш 350milakm і обробляється.для з'єднань краще сало чорний дисульфіду молібдену.
Що абревіатура олії мені поради?

frenk85
масло, яке відображає особливості вашого двигуна більше, ні менше.
на виході з multijet в selenia наводяться на офіційному веб-сайті, що таке масло:wr 5w-40 було розроблено спеціально для multijet і дизель з гідравлічні штовхачі формула "air release".особисто масел існують як кращі якості, так і ціни............

salvatoreragonese
масло, яке відображає особливості вашого двигуна більше, ні менше.

piticu74
Bardahl та відмінне масло,я його використовую з діу в 6 років,я можу сказати, що двигун і більш тихий навіть при холодному,ви повинні використовувати тільки щось конкретне для вашого автомобіля,5w40/5w30 ..з DPF, вам доведеться прийняти те, вказує, m-saps,тобто з низьким вмістом попелу, який не змушує забивати фільтр,і потім це масло і вже добавка

simone1982
Привіт нас в майстерні ми використовуємо різні масла, але я віддаю перевагу, як продукт ТОП mobil 1. велика нафта є люди, які через незнання своїх автомобілів, вони також відбувся 40000km і ми не виявлені пошкодження турбін, ні інших органів. унікальний проти самої іноді надмірним, якщо взяли в роздріб. для з'єднання підтверджую, жир, чорний з мила літію та дисульфіду мобільний вони. коли демонтувати, перевірити стан рівних кутових швидкостей. з повагою, симон

salvatoreragonese
Привіт нас в майстерні ми використовуємо різні масла, але я віддаю перевагу, як продукт ТОП mobil 1. велика нафта є люди, які через незнання своїх автомобілів, вони також відбувся 40000km і ми не виявлені пошкодження турбін, ні інших органів. унікальний проти самої іноді надмірним, якщо взяли в роздріб. для з'єднання підтверджую, жир, чорний з мила літію та дисульфіду мобільний вони. коли демонтувати, перевірити стан рівних кутових швидкостей. з повагою, симон

Привіт не проблема, ціна теж у мене в майстерні, вона як mobil сша ? В моїй машині масло важко, але максимум 15000 км. Сабір/shell helix ultra (professional)/ mobil?

КЛАВДІЯ.
будь ласка, не маже ми обговорення з пост sensa senzo тільки х до повідомлення, спасибі !!!!!!!!!

salvatoreragonese
будь ласка, не маже ми обговорення з пост sensa senzo тільки х до повідомлення, спасибі !!!!!!!!!

Привіт Клавдія, я не думаю, що вони дискусії без сенсу ..

simone1982