Прагляд Поўнай Версіі : Анты-трэння
Прывітанне, хлопцы, нават калі гэты пост не пра электроніку я хацеў спытаць сёе-тое.
Я збіраюся зрабіць пасадачных апарату сям'і 1.3 multijet я хацеў спытаць некалькі саветаў для якой-небудзь анты-трэння для маторнага алею і масла скрынкі перадач і ўбачыў, што я павінен змяніць нават навушнікі на злучэннях нават некаторых тлушчаў, асабліва.дзякуй і buonaseraa сярод
Ніхто не мае што-то прапанаваць?
алей bardhal і ты не ад бога.. для сала на навушнікі, не думаю, што гэта неабходна, хто ведае, што.. проста не выкарыстоўвайце, каб зняць!
x злучэння трэба выкарыстоўваць тлушч grafit
алей bardahl з'яўляецца адным з лепшых алеяў ў звароце,на гэта нічога не сказаць!але гэта алей з дадаткамі, што,у дадатак да стварэння "пленка" анты-трэння,таксама служыць для ачысткі рухавіка і абараніць яго ад магчымых ножкі.Гэта значыць, што калі ў мяне ёсць рухавік chilometrate я верагоднасць таго, што ўнутры ёсць ножкі або бруду, якая будзе рухацца вакол, каб рухавік з рызыкай засмечвання сваіх крокаў, алею пашкодзіўшы рухавік,турбіна і г. д........ як кажуць некаторыя механічныя:рухавік, нараджаецца з bardahl і памірае з bardahl.я мяняю алей кожныя 7-8milakm і я адзін матор ідэальна чысты і функцыянальны, нягледзячы на больш 350milakm і апрацоўваецца.для злучэнняў у лепш сала чорны дисульфида малібдэна.
алей bardahl з'яўляецца адным з лепшых алеяў ў звароце,на гэта нічога не сказаць!але гэта алей з дадаткамі, што,у дадатак да стварэння "пленка" анты-трэння,таксама служыць для ачысткі рухавіка і абараніць яго ад магчымых ножкі.Гэта значыць, што калі ў мяне ёсць рухавік chilometrate я верагоднасць таго, што ўнутры ёсць ножкі або бруду, якая будзе рухацца вакол, каб рухавік з рызыкай засмечвання сваіх крокаў, алею пашкодзіўшы рухавік,турбіна і г. д........ як кажуць некаторыя механічныя:рухавік, нараджаецца з bardahl і памірае з bardahl.я мяняю алей кожныя 7-8milakm і я адзін матор ідэальна чысты і функцыянальны, нягледзячы на больш 350milakm і апрацоўваецца.для злучэнняў у лепш сала чорны дисульфида малібдэна.
Што абрэвіятура алею мне парады?
алей, якое адлюстроўвае асаблівасці вашага рухавіка больш, ні менш.
на выхадзе з multijet у selenia прыводзяцца на афіцыйным вэб-сайце, што такое алей:wr 5w-40 было распрацавана спецыяльна для multijet і дызель з гідраўлічныя штурхачы формула "air release".асабіста алеяў існуюць лепшыя як якасці, так і цаны............
алей, якое адлюстроўвае асаблівасці вашага рухавіка больш, ні менш.
Bardahl і выдатнае алей,я выкарыстоўваю яго з диу у 6 гадоў,я магу сказаць, што рухавік і больш ціхі, нават пры халодным,вы павінны выкарыстоўваць толькі нешта канкрэтнае для вашага аўтамабіля,5w40/5w30 ..з DPF, вам прыйдзецца прыняць тое, з паказвае, m-saps,то ёсць з нізкім утрыманнем попелу, які не прымушае забіваць фільтр,і потым гэта алей і ўжо дабаўка
Добры дзень, нас у майстэрні мы выкарыстоўваем розныя алею, але я аддаю перавагу ў якасці прадукту ТОП і mobil 1. вялікая нафту ёсць людзі, якія з-за халатнасці сваіх аўтамабіляў, яны таксама правялі 40000km, і мы не выявілі пашкоджанні турбін, ні іншых органаў. унікальны і цана часам празмерным, калі ўзялі ў розніцу. для злучэння пацвярджаю, што тлушч чорны з мыла літыя і дисульфида мэблі. калі дэмантаваць, праверыць стан роўных кутніх хуткасцяў. з павагай, сымон
Добры дзень, нас у майстэрні мы выкарыстоўваем розныя алею, але я аддаю перавагу ў якасці прадукту ТОП і mobil 1. вялікая нафту ёсць людзі, якія з-за халатнасці сваіх аўтамабіляў, яны таксама правялі 40000km, і мы не выявілі пашкоджанні турбін, ні іншых органаў. унікальны і цана часам празмерным, калі ўзялі ў розніцу. для злучэння пацвярджаю, што тлушч чорны з мыла літыя і дисульфида мэблі. калі дэмантаваць, праверыць стан роўных кутніх хуткасцяў. з павагай, сымон
Прывітанне Сымон не праблема ў цане, нават у мяне ў майстэрні, яна як мэбля выкарыстоўваць ? У маёй машыне алей цяжка, але максімум 15000 км. Bardhal/shell helix ultra (professional)/ mobil?
калі ласка, не змазваецца абмеркавання з пост без сэнсу, толькі x ўсяго паведамленні, дзякуй !!!!!!!!!
калі ласка, не змазваецца абмеркавання з пост без сэнсу, толькі x ўсяго паведамленні, дзякуй !!!!!!!!!
Добры дзень, Клаўдзія, я не думаю, што дыскусія бессэнсоўная ..