Прагляд Поўнай Версіі : Кабель VAG KKL 409.1
Я купіў наступны кабель, прадавец пацвердзіў мне, што гэта было прыдатным для lancia lybra.
Я падаў soft CARVAG але я заўважыў, што працуе толькі для іншых марак, я запампаваў multiecescan, але інтэрфейс не знойдзены.
Я павінен скінуць індыкатар падушкі бяспекі.
Хто-то пу? мне дапамагчы?
magi1984
17-10-2012, 17:14
я не ведаю, кабель у аб'ект, але вынікаючы логіцы кабель VAG kkl ? для аўто групы VAG, назва кажа само за сябе
вы ніколі не зможаце прымусіць нас lancia lybra з sw carvag
а калі ен працуе з іншымі sw не ведаю
Гэта ? кабель, які я купіў
http://www.ebay.it/itm/320986191129?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_500wt_1199
msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:53
тады я патлумачыў усе magi1984 і тое ж, што палатно ў мяне напісана ў вашай прэзентацыі, але ў гэты момант я думаю, што можна паспрабаваць з версіяй fiat сталевы алхімік і гэты кабель можа быць, гэта працуе.
як правіла, працуе...магчыма ў вас праблема з драйверамі..добра дзвярэй..выкарыстоўвайце xp??
На жаль, выкарыстанне Seven, але мне пацвердзілі, што з тб паказвалі і праграмнага забеспячэння multiescanu працуе? калі вы, як яго наладзіць?
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?674-driver-elm-327-xp-vista-7-32-64
гэтыя драйверы ідуць добра, як x elm і kkl., то вы павінны ўсталяваць інтэрфейс, зрабіце так:
intalla драйверы пакладзеце ў usb-інтэрфейс, перайсці ў панэль кіравання дыспетчар прылад ? паглядзець у які порт вы ? пакласці, закрыць, адкрыць ***********,налады ў ниспадающем меню, інтэрфейс, пакладзеце kkl, у ниспадающем меню пад задае порт, які раней у вас знаходзіцца ў дадзены момант павінен ісці, іншая справа, я думаю, што x што вы можаце зрабіць, падушка бяспекі, ты патрэбен адаптар, у любым выпадку есць уся інфармацыя на партале, стваральнік " сталевы алхімік.
Дзякуючы паспрабуе? у гэтыя выхадныя, і я дам вам ведаць
Я спрабаваў у суботу раніцай, без якіх-небудзь novosti?, маючы намер адправіцца ў нядзелю я быў вымушаны паехаць у майстэрню, каб аднавіць паведамленне пра памылку.
Да? я прыпаяныя правады пад сядзеннем, выключаючы відэлец.
Аднак я не здаюся ў пошуку.