Прагляд Поўнай Версіі : неадкладная дыягностыка з дапамогай elm 327 для рэно
прывітанне ўсім.
учора мой delphi для дыягностыкі я адмовілася.
я скарыстаўся ім, каб набыць версію 2016, але не даходзіць да 8-10 дзён.
для экстраных выпадкаў трымаю elm 327, версія bluetooth, але я заўсёды выкарыстоўваў з некалькімі ecu сканаванне fiat ecu сканаванне
з учорашняга дня ў мяне рэно клио 1.2 16 2001 года, з бензінавым рухавіком мадэлі DF4 версія з кандыцыянера, які не прыводзіць у рух.
эбу і МАЖ 5 C2.
чырвоны індыкатар иммо міргае і стартар не круціцца.
на выгляд я б сказаў, што праблема з иммо, але перш я хацеў бы зрабіць дыягностыку, і я не магу прымусіць чакаць 10 дзён з машына спыняецца.
я, ведаеце, калі ласка, пералічыць праграмы, сумяшчальныя з elm 327 для пк для renault?
загадзя дзякуй.
Прывітанне, але ён які-то інтэрфейс бесправадной сувязі?або usb?
версія elm 327 bluetooth
цяпер вы і звязанае з вялікай лёгкасцю, у некалькі аўтамабіляў
працуе з інтэрфейсам OBD/OBDII
я часта чую, нават мікра рэле scattàre, таму што падтрымлівае розныя пратаколы.
У нас ёсць спецыяльны раздзел для квэстаў інтэрфейс з адной каманды іх..
У нас ёсць спецыяльны раздзел для квэстаў інтэрфейс з адной каманды іх..
у рэчаіснасці я не спрабаваў.....дзякуй.
Інтэрфейсы bluetooth ELM (i chinacloni так сказаць) з дапамогай інструмента годныя, як крутоўны момант і іншыя робяць дыягназ мультыбрэндавых, відавочна, абмежаваныя ў функцыянальнасці, але эфектыўныя для выяўлення памылак
Інтэрфейсы bluetooth ELM (i chinacloni так сказаць) з дапамогай інструмента годныя, як крутоўны момант і іншыя робяць дыягназ мультыбрэндавых, відавочна, абмежаваныя ў функцыянальнасці, але эфектыўныя для выяўлення памылак
цяпер не ведаю, калі гэта і клон, убачыў, што ён падтрымлівае розныя пратаколы, па параўнанні з іншымі elm 327.
я ведаю, што яны абмежаваныя, на самай справе я трымаю на выпадак надзвычайных сітуацый, як у гэтым выпадку, каб мець па меншай меры, чытанне DTC.
я не acora праверыў у спецыяльным раздзеле, мы бачым, што се.
Цяпер я павінен прайсці ў майстэрню, дзе я яшчэ clio, дзе маюцца праблемы ў праводцы акселератара і машына ідзе на 40 у гадзіну.
ён быў заменены, але, як ведаць, у renault не часта выходзяць на сонца з recovery і варта сцерці памылкі.
так што гэта мяне вечар толькі для надзвычайных сітуацый экстрэмальных, як у гэтым выпадку delphi, якая мяне кінула, я думаю, проста паслаць усё на хрэн і чып usb ўнутры, мне не прызнаецца.
але гэта не тое, што ты падлучаны да пк, у той час як у цябе інтэрнэт уключаны ?
таму што, калі гэта так проста выдаліць усе, і пераналадзіць ад **** ...
але гэта не тое, што ты падлучаны да пк, у той час як у цябе інтэрнэт уключаны ?
таму што, калі гэта так проста выдаліць усе, і пераналадзіць ад **** ...
няма абсалютна, я рабіў дыягностыку і ў imporviso ён і адключаны, і я дам паведамленне usb прылада не распазнаецца.
з гэтага моманту і памерлага.
я ніколі не рабіў абнаўленняў, я ведаю, што завісае, калі я іх.
дзякуй за параду, я спрабаваў на іншых пк, а не ў бок.