Перегляд Повної Версії : програмісти, блоки управління, мотоцикл
Emanuele54
17-10-2012, 13:51
Привіт всім,
ви знаєте якогось програміста більш MPPS що він може читати блоків управління мотоцикла?
Дякую
msport (exil77grande)
17-10-2012, 14:08
Привіт всім,
ви знаєте якогось програміста більш MPPS що він може читати блоків управління мотоцикла?
Дякую
у piasini.
sa80libero
17-10-2012, 14:53
а оцінки я теж покупки piasini і бачу список того, що назад я також бачив багато мотоциклів...
Emanuele54
17-10-2012, 15:00
чи знаєте ви ? вірно, як і програміст?
msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:32
чи знаєте ви ? вірно, як і програміст?
є його пост, присвячений, де він говорить,здається, що у будь-якому випадку добре, як програміст.
Emanuele54
18-10-2012, 09:03
...але s? що хтось буде ? скаржилися, чому? він послав мене в блок ебу... але, може бути, навіть випадково... дар? один погляд на іншу посаду
Вибачте, але ви знаєте, якщо pasini забезпечує всіх марок мотоциклів і скутерів?
ні, не має всіх марок мотоциклів і скутерів.... працює на ducati, buell, suzuki, yamaha, kavasaki
okkio я взяв, щоб зробити yamaha, але, незважаючи на те, підключивши його, як їм пояснили, це засіб не funfunziona...
okkio я взяв, щоб зробити yamaha, але, незважаючи на те, підключивши його, як їм пояснили, це засіб не funfunziona...
залежить від того, хто у вас взяв ;)
Я взяв те, що робить клони фірмових, як оригінал... Все було добре.. В який раз, але я бачу, що виглядає нормально, навіть з вами cn mazda Бу...
Команду електроніка
16-11-2012, 11:35
я думаю, що скоро буде купити його я теж
тільки chevorrei підтверджень більше, що функції дійсно
я думаю, що скоро буде купити його я теж
тільки chevorrei підтверджень більше, що функції дійсно
Привіт rego88, вибачте, але що значить: "треба sapergli пороку"? :)
Якщо комусь цікаво, я побачив, що на yamaha ви можете тільки записати їх...
Я використовував вчора вперше на nissan navarra з ecu denso, читається і пишеться з корекції chk, відразу ж у мене були проблеми з роз'ємом 10 pin,
потім я встановив термінали, я зробив кілька тестів, і, принаймні, з цієї ecu все ок.
cicciocar
05-10-2013, 10:11
тому ви говорите, що працює??? я хотів би взяти я ..
maurof650
07-10-2013, 00:57
Для 'MPPS вас можу запевнити, що все йде добре.
Ріккардо#28
08-12-2013, 17:33
для KTM, Triumph та деякі Aprilia ви можете безкоштовно завантажити Tuneecu і купити кабелі для interfacciarti на блок управління, мотоциклів; програма ? простий і інтуїтивно зрозумілий, працює чудово, і у мене ніколи не було проблем
maurof650
20-12-2013, 23:44
для KTM, Triumph та деякі Aprilia ви можете безкоштовно завантажити Tuneecu і купити кабелі для interfacciarti на блок управління, мотоциклів; програма ? простий і інтуїтивно зрозумілий, працює чудово, і у мене ніколи не було проблем
Що робить? Копіювання та вставлення карти або змінити карту?
З Tuneecu ви f? всі: діагностика, завантаження/вивантаження карти і зміни даних з графічним інтерфейсом, досить простий у використанні. Увагу?: тільки з деяких сімейств блоків управління і моделей мотоциклів!!
M999
Ріккардо#28
21-01-2014, 14:58
точно, ви все: графічний інтерфейс ? зручний, ви можете? працювати на таблиці або графіка 2d. дозволяє змінювати всі параметри вручну, як завантажити карти gi? зроблені, часто разом з будинками і бази даних ? досить широкі.
? можна зіставити багато моделі triumph, ktm, aprilia і деякі benelli. на лотос сайті ви знайдете все, в тому числі, що кабелі служать для взаємодії блоків керування
Сьогодні
21-01-2014, 21:22
Вибачте, якщо я втручання... Щоб зробити marelli в 748 з iaw16f я повинен мати зчитування eeprom, тип wellon? Але потім він програмне забезпечення також має зміна або тільки читання і запис?? Chido тільки зрозуміти... Чому? мотоцикл ? моя і за c'? історія занадто довга, щоб пояснити... я Бачив, що ви говорили, програмістів, для мото я chisto!
ducati83
21-01-2014, 21:58
для тих, у мене є програма від сар з kkl адаптер і фіат....якщо я в снд?....
з читання eprom типу Willem читання і запис в eprom, для редагування файлу вам потрібно програмне забезпечення для редагування. Навіть різні версії ECM підходять для цієї мети, наприклад. ducati83, може бути, ви можете сказати нам назву SW :)
Привіт
Марко
ducati83
21-01-2014, 23:25
якщо мені дають ок.....робить багато місця ? ******....? на форумі не без дозволу....
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:40
06-02-2014, 16:12
ducatidiag ? ****** тільки 59м..***** і діагноз....для 5am, потрібна активація ліцензії завжди безкоштовний...по крайней мере, до тих пір, поки я використовував, я....
потім, щоб читати і писати, не ? безкоштовно і не ? файл для використання з іншими інтерфейсами.....але тільки з цією програмою....за допомогою кабелю kkl або elm....
maurof650
07-02-2014, 20:09
Читати тільки Ducatidiag навіть без ліцензії.
Функція Dump дозволяє завантажити карту на пк, тільки те, що ви опинитеся в форматі ddg. і ? навіть в зашифрованому вигляді. Насправді карти 59М відмінність? об'ємом 256 Кб, з них 257 Kb, в той час як 5 РАНКУ замість? 320 Кб 321 Кб (Кб-й? ? те, що шифрування).
net_proo
07-02-2014, 23:06
привіт,
пу? використовувати tunerpro з кабелем vag-com і адаптер моделі мотоциклів, читати і писати ? ок, але не може? використовувати bdm ...
немає bdm, а потім за допомогою кабелю vag-com перейти добре зробити діагностику і вважати і записати
ducati83
08-02-2014, 19:58
Читати тільки Ducatidiag навіть без ліцензії.
Функція Dump дозволяє завантажити карту на пк, тільки те, що ви опинитеся в форматі ddg. і ? навіть в зашифрованому вигляді. Насправді карти 59М відмінність? об'ємом 256 Кб, з них 257 Kb, в той час як 5 РАНКУ замість? 320 Кб 321 Кб (Кб-й? ? те, що шифрування).
ок, але цей файл ви не можете використовувати, не програміст....і то якщо у вас є інтерфейс, для чого потрібно ducatidiag, щоб читати?
Emanuele54
10-03-2014, 22:24
Вибачте, але ніхто ? вдалося знайти "ducati writer".......????????
дякую
ducati83
11-03-2014, 00:32
в теорії має бути зроблено спеціально для ебу в парі, та не може використовуватися для інших.....але це я залишаю сказати, хто більш досвідчений в програмне забезпечення...а я в 5 ранку я програміст, у використанні з ccl.....? маючи півень в розпорядженні, ходжу з тим, який є нестійким або небезпечним....
maurof650
11-03-2014, 00:57
ок, але цей файл ви не можете використовувати, не програміст....і то якщо у вас є інтерфейс, для чого потрібно ducatidiag, щоб читати?
Вибачте, але ніхто ? вдалося знайти "ducati writer".......????????
дякую
Насправді.........якщо ви не письменник з ліцензією для вашого ебу, файли, ліжка, ddg не годиться.
legendaryslave
11-03-2014, 01:03
Що робить? Копіювання та вставлення карти або змінити карту?
карти вдома мати, що ви можете подати шоу, то soft coplimenti творця
Emanuele54
11-03-2014, 10:41
було б зручно мати один письменник з відкритого ліцензування сприятиме багатьох наших робіт.....
ducati83
11-03-2014, 10:55
вибачте, але не слід приймати навіть прості mpps, який знаходиться в 4 гроші?
намагався з цими....? повторюю, всебічний інтерфейс для мене ? краще.....ви в сколково? відновити в разі блокування і у випадку, якщо його використовувати також і для інших ecu.
maurof650
11-03-2014, 11:29
ll reader і writer, що вас в курсі, вони працюють?
ducati83
11-03-2014, 12:07
вибачте, але що за питання?????що postavo що фальшивий..?
впевнений, що працюють
maurof650
11-03-2014, 12:21
вибачте, але що за питання?????що postavo що фальшивий..?
впевнений, що працюють
Це питання......я не бачу, що там знаходитесь дивне. Я запитав вас, чому? я їх протестовані, і я зміг його прочитати його писати.
ducati83
11-03-2014, 13:09
тоді треба було написати, що ви їх вже і не ти зміг змусити їх працювати.я не думаю, що хтось на форумі, пошта щось не працює, не має сенсу,а якщо хтось хоче просто писати повідомлення непотрібних....
з якою кабель?що параметри кабелю у вас?що ecu і який велосипед ви пробували читати?
maurof650
11-03-2014, 17:41
Припустимо, що я налаштував на ваші відповіді видно, що ви не дали жодних вказівок, навіть не максимальної, як і що ви читаєте.:confused:
Я намагався reader і writer "Guzzidiag", щоб побачити, що combinavano: кілька разів ходили спокійно, інші-немає, як з 5.9, 5AM, що 1.5 М. я Не знаю чому саме? сталося. Проблема виявилося, як у запису, що читання. Повторюю: кілька разів працював гладко, інші, навпаки, не міг просто зареєструватися: допоможіть з блоком управління. Чесно кажучи я не вникав-й? так, були докази, щоб смак спробувати, щось ще. Зокрема, для 1.5 М, що було по-справжньому складною і для запису я зміг лише на ебу Guzzi програмне забезпечення, мотоцикл, оригінал.
Я використав класичний CCL, що ви можете? використовувати з Ducatidiag і Guzzidiag, без спеціальних налаштувань або драйверів, зокрема, використання класичних драйверів FTDI) з'єднують адаптер EOBD (3-pin) і звичайні висновками для підключення "школи" блок управління.
M999
ducati83
11-03-2014, 23:24
Припустимо, що я налаштував на ваші відповіді видно, що ви не дали жодних вказівок, навіть не максимальної, як і що ви читаєте.:confused:
тут сперечатися іноді на форумі, я, здається, справу з людьми, які вам deridano або за межами реальності.
а крім цього, навіть для m999: writer/reader повинні бути використані або на xp або режим? xp sp3, з високою швидкістю і точністю? спілкування мінімальне, по-можливості, на com1; дивно, що саме 15m ви дали великих проблем, на мій беверлі-15p там іде тихо, не проблема, тільки іноді 59м у мене не було проблем зв'язку, але я дозволяю повороту ключа і швидко, підключивши reader/writer.
якщо використовуються інші інтерфейси, драйвери FTDI, типу elm, проблем багато, особливо в письмовому вигляді, навіть якщо ці програми також екю заблокований примушують писати....
maurof650
12-03-2014, 08:12
З того, що файли працюють? ddg, як старий Ducatidiag або с .бен?
Використовую XP SP3 оригінальна ясно ? доказ бомба!! Спробує? встановити порти/швидкість? як ви говорите, може бути, це було саме те, проблема. Будучи програми дуже прості, часто речі-й? прості, які можуть дати дрібних... спробує? і нехай? знати!!
Працюють з файлами .бен
M999
maurof650
12-03-2014, 10:26
Після того, як з'ясувалося ліжко, riprover? слідуючи вашим вказівкам.
ducati83
12-03-2014, 14:07
З того, що файли працюють? ddg, як старий Ducatidiag або с .бен?
подивіться, працюють з файлами .бен? я помітив, що розміри відрізняються, наприклад, від півня і від piasini....наприклад, beverly 500 файлів bin 64kb, з piasini я був одним з 256kb, як 59м ducati.
потім рада ? змінити, в разі, якщо файл ліжку reader.....
дайте мені знати, у разі, якщо зазначені помилки, який повертає....давайте спробуємо розібратися разом, як ніколи не йдуть....навіть я можу їх використовувати з win8 чи що ? операційна система інша планета....
maurof650
12-03-2014, 19:37
Я хочу повторити якісь випробування, починаючи з читання, щоб зрозуміти, як ніколи не вийде.
Я не хотів би, що проблема була пов'язана з моєю операційної системи win 7 32 bit). Ми бачимо, що він виходить.
ducati83
12-03-2014, 19:50
дивіться, я не думаю, але я не впевнений,writer робить мене на 64bit, win8....але якщо у вас є можливість? навіть з віртуальної машини тест....
msport (exil77grande)
15-03-2014, 18:07
вибачте, але не слід приймати навіть прості mpps, який знаходиться в 4 гроші?
намагався з цими....? повторюю, всебічний інтерфейс для мене ? краще.....ви в сколково? відновити в разі блокування і у випадку, якщо його використовувати також і для інших ecu.
що саме?
ducati83
16-03-2014, 19:20
тобто і reader/writer grauiti, які можуть бути використані на ecu мотоцикла, що гірський iaw59m і iaw5am, крім того, ce n'? навіть той, який робить iaw15p....дуже практично і швидко, і практично використовує їх з класичними кабелі kkl для діагностики....
Наскільки я давним-давно тут: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3741-GuzziDiag-Writer-e-Reader-centraline-Marelli
Я знайшов їх не стабільними на 100%, в тому сенсі, що іноді приходили інші-ні. Я повинен? заглибитися в ради пройшли ducati83.
M999
maurof650
17-03-2014, 00:14
Після декількох спроб, також, дотримуючись порад ducati83, я не в змозі читати 5AMHW610, win 7 32 біт, з ccl і швидкість? мінімальне двері.
А з 59MHW010 не з'? в сторону, щоб прочитати.
Ми говоримо, що система не здається мені зовсім не надійний і я б не ризикнути писати на ECU.
Вибачте, питання, можливо, банальний і зі знижкою
але kess v2 не дуже добре, як програміст для мотоциклів?
Для Ducati, Aprilia та інші ? відмінний інструмент. Я кажу про золотих, ясно, що він протоколи оновлені для останніх моделей. Має свою вартість, але коу якість? не обговорює.
M999