КПК

Перегляд Повної Версії : A3 8L 1.9 tdi 130cv ASZ + зміни

ciullo.eugenio
Всім привіт, хлопці...

У мене a3 8l, перша версія, модель насоса-форсунки 1.9 tdi двигун asz, я внесла зміни під, як зміна турбіни від 1749 в 1749vb зміщений ARL (гольф 4 150cv/ibiza cupra 160hp),
і я зробив карту...

По карті я міркував так: так як між двигуном ASZ і ARL, змінюється тільки турбіни і IC... чому б не скопіювати значення ARL на ecu ASZ?

так я скопіював значення n75 + boost limit map + target boost + smoke map driver wish...

Потім я пішов за керівництво, яке існує для файлів EDC15...
і я відредагував injector duration і start of injection...
машина в порядку, але відомо, що це ДУЖЕ лінива від 1500rpm до 2300rpm, де ЕШ змушував відчувати себе порівняно з ARL... і потім, коли був у стрільбі, відомий на перемикання передач, що egorazione починає гофрировать, в тому сенсі, штовхає мова, знижується потужність random...

я прошу допомоги у вас з логікою карти, або, якщо v переробити з нуля... головне, мені потрібно знати, це:
видно, що турбіна є ARL правильно скопіювати карту n75 від ARL і наклеїти на ASZ??? або краще працювати на свій вихідний файл, не копіюючи нічого з arl?

У додатку свою картку з тією, що я модом і файл, куди я пішов за керівництво про те, як змінити EDC15

carfree
я не експерт, як і інші, хоча На мою думку з моєї точки зору, ну і взагалі не робіть все від **** з орі ...
відомо, отвори в карті для тебе це іди погано ...

ciullo.eugenio
я не експерт, як і інші, хоча На мою думку з моєї точки зору, ну і взагалі не робіть все від **** з орі ...
відомо, отвори в карті для тебе це іди погано ...

дякую за відповідь,
могли б ви люб'язно сказати мені, де ви знайшли дірки в карті?

carfree
inz parzializzato і тиску турбо, принаймні, з того, що я грав, я повторюю, я не експерт .. так що можу помилятися ..

ciullo.eugenio
я розумію, що ви маєте, є деякі моменти, де є від'ємне значення, то ефект копіювати вставити, на ARL є точки, які під 0,50 мг на елемент, але це відноситься до карти диму...
turbo, а, можливо, тому, що має працювати таким чином, я не знаю... я просто копіювати вставити з arl в asz, і обробляється як вручну....

carfree
ви на скільки я бачу ... за кроком нижче, як ти кажеш, і бачу, як з отвору, так що я не хотів би, що два файлу не збігаються, тому що з вашого опису, як вона йде до машини ... здається, саме те, що я бачу я .. як ми дійшли до межі до межі без палива те ж саме для тиску турбо .. увага може бути я, стріляючи в лайно, але по мені ..
варто, а якщо взяти і зробити з **** .. порада від недосвідченого ... знаходяться в стадії вивчення.

ciullo.eugenio
в ідеалі, я також вивчення чимало років...
а якщо автомобіль дає мені відчуття порожнечі... як ніби він потонув... я не хочу, що б маховик або турбіну, щоб зробити гру... тому що навіть в оригіналі робить так...

carfree
якщо він навіть в оригіналі так і було ...ну тоді .... не знаю

ciullo.eugenio
залежить від того, як я залишаю зчеплення, тому я у грі, який йде в справу, в іншому випадку v отримує чудовий шанс забити...

ciullo.eugenio
потім ще, що я хотів зрозуміти... правильно змінити аванси уприскування і тривалість уприскування таким чином, як це зробив я?

carfree
по-моєму, немає

ciullo.eugenio
як це має бути зроблено?

carfree
Sn з телефону і гвідо Кликніть в моє ім'я, і я пошлю їх, щоб і **** що я посилаю їх, один я побачити його, якщо sn зроблені добре ...

admin
Sn з телефону і гвідо Кликніть в моє ім'я, і я пошлю їх, щоб і **** що я посилаю їх, один я побачити його, якщо sn зроблені добре ...

У відповідності з правилами і заборонено поведінку від вас вимагається 1° попередження.

carfree
У відповідності з правилами і заборонено поведінку від вас вимагається 1° попередження.

Ок, спасибі.

carfree

І пробачте ...

ciullo.eugenio
хтось може допомогти мені зрозуміти логіку цій карті??
якщо двигун моно турбо від ARL, є правильним встановити карту вихідні значення n75 для ARL, чи краще залишити оригінали asz?

carfree
слухай, постривай, а що тобі відповість хтось, але я тобі сказати, хай його...
машину ми вчора сказала, що ти йди погано, просто ... залишити його і працювати над цим .. і вирішите всі проблеми ... крім того, що ви хочете чекати рада від якої-небудь спеціаліст ... тоді зроби, а я особисто вам раджу ,..

ciullo.eugenio
машина йде погано, як від оригіналу, що із зіставлення, як з n75 від arl з n75 спалаху...
це моя проблема, і зрозуміти, як має працювати ця турбіна, що у мене встановлено,

карта n75 управляє геометрією турбіни і проводиться після витратоміра того ж...

з міркувань логіки, це добре і правильно адаптувати карту n75 від asz значень ARL, це тому, що стенд ідентичний, кулачки однакові, форсунки однакові, змінюється тільки турбо і ск...

сказав, що це, принаймні, знаю точно, що це не проблема карти, але і фізичної проблемою, може westegate занадто довго, може бути, маховик і зчеплення теж їдять, може бути що завгодно, але, принаймні, я мисливець, і сумніви, і знаю, якщо він повинен працювати зі значеннями ARL...
це здатний, що він сказав, навіть якийсь нісенітниці, тільки фахівці можуть полювати і сумніви, але я не розумію, xk не відповідають...

carfree
ну, може бути .. не пов'язані .. за це не відповідають
а .. блоки управління також є ідентичними правильно чи що зміниться ?

carfree
ну, може бути .. не пов'язані .. за це не відповідають
а .. блоки управління також є ідентичними правильно чи що зміниться ?

ciullo.eugenio

carfree

carfree

ciullo.eugenio

carfree

carfree

ciullo.eugenio

carfree

ciullo.eugenio

cinqueturbo

манро

ciullo.eugenio

манро

ciullo.eugenio

ciullo.eugenio

flamingsn3Ak3r
Привіт,

ciullo.eugenio

flamingsn3Ak3r

ciullo.eugenio

flamingsn3Ak3r
Обмежувач Turbo, я забув, це я зрозумів.

Що стосується маси повітря насправді так жадає. 1230 Мг/Концентратор, і з
80 мг (не 67 мм3) у вас є afr прибл. 14,7 і як він може палити? я їжджу з моєю
в 12,8 і не курить.

Для SOI я бачив, що, як ти сказав, тобі і введу після, прошу вибачити.

P. s.: я все ВР я в курсі, 80, тому що я поклав їх в 75. По-моєму все ВР
вони виражені у мг, а не в мм3, так і в самому справі від того, як я бачив, ти встав lim.IQ 80
тому я зробив висновок, що ти хочеш додати це якість, це ВР, що ти кажеш, що я залишив його продовжувати не знайти
у міру того як все ВР, що ти зробив, я вибрав їх і піднялися і решта я залишив, як ти пішла.

Могли б ви надіслати скріншот? принаймні, я бачу, якщо ви дійсно не забув?

ciullo.eugenio

звичайні карти soi, які відходять від -20° до 90° температури...
потім duration, не роблять так,
тип макс у тебе 60, ти хочеш довести до 80, потрібно перемістити брейк-пойнт, від 60 до 80, а потім адаптувати градусів, типу, якщо в 60 ти 30gradi у 80 h 40 градусів, розрахунок робиться методом пропорції...
для АФРИКИ в дизель не як бензин, afr на дизель 16, на бензин 14,7, дизель, 16 afr курить тип локомотива... зазначити, що останні audi у зверненні вони afr в 23...
для карти виражається в мг, а не в мм3,
на карті fume встановіть afr основі, осі x виражається в мбар, вісь y-це оборотів в хвилину, вісь z мг, в 1051mbar і 60 ви 17.5 afr, і не курить, встановити 16 тип, і дати 65 в 1051mbar курить, спробуйте самі...
потім все залежить від логіки карту, є хто карта також до 80 на 1051mbar, але потім турбіна має запит 2900mbar і не курить (класичний приклад tdi з 2260vkrl, курить тільки до тих пір, поки турбіна не full load)...

манро
Не можуть розрахувати afr з тиском..
Змінних занадто багато, типу температури,щільності,адіабатичної ефективності і об'ємний,і т. д....якщо ваш ecu працює у функції map збільшення в карті парів, map based не у відсотках,...
Для turbo ви можете спробувати зібрати рг 130 на турбіну 150 без натисніть елемент, щоб побачити, як він веде себе..

ciullo.eugenio
йде гірше, з westegate від 130, має пік в 2600rpm, стоїть над 200mbar, і потім відкидає назад... те ж саме і з оригінальною карті, що з карти змінено...

манро
Тоді у тебе проблеми реєстрації...
Перш ніж зійти з розуму з карти n75 повинен зробити запис правильно..
Якщо я правильно пам'ятаю, з 0,5 депресії рг має бути все закрито..
Не пам'ятаю, для запису ходу з внутрішнім шестигранником кришка гвинт..
Мені здається, повинна бути в 1,8 мм..
Але я не впевнений..

ciullo.eugenio
Тоді у тебе проблеми реєстрації...
Перш ніж зійти з розуму з карти n75 повинен зробити запис правильно..
Якщо я правильно пам'ятаю, з 0,5 депресії рг має бути все закрито..
Не пам'ятаю, для запису ходу з внутрішнім шестигранником кришка гвинт..
Мені здається, повинна бути в 1,8 мм..
Але я не впевнений..

з цим файлом, він веде себе так, дивись журнал...

манро
На мить у мене немає можливості подивитися ваш журнал..
Поза вдома у мене немає КОМП'ЮТЕРА зі мною..

ciullo.eugenio
насправді, дивлячись на карту, ARL нижче 2500rpm значення duty cicle менше... ergo турбіна є більш відкритою...