Прагляд Поўнай Версіі : A3 8L 1.9 tdi 130cv ASZ + змены
Усім прывітанне, хлопцы...
У мяне a3 8l, першая версія, мадэль помпа-фарсункі 1.9 tdi рухавік asz, я ўнесла змены пад, як змена турбіны ад 1749 у 1749vb зрушаны ARL (гольф 4 150cv/ibiza cupra 160hp),
і я зрабіў карту...
Па карце я разважаў так: так як паміж рухавіком ASZ і ARL, змяняецца толькі турбіны і IC... чаму б не скапіяваць значэння ARL на ecu ASZ?
так я скапіяваў значэння n75 + boost limit map + target boost + smoke map driver wish...
Затым я рушыў услед за кіраўніцтва, якое існуе для файлаў EDC15...
і я адрэдагаваў injector duration і start of injection...
машына ў парадку, але вядома, што гэта ВЕЛЬМІ лянівая ад 1500rpm да 2300rpm, дзе ЭШ прымушаў адчуваць сябе па параўнанні з ARL... і потым, калі быў у стральбе, вядомы на пераключэнне перадач, што egorazione пачынае гафрыраванай, у тым сэнсе, штурхае гаворка, зніжаецца магутнасць random...
я прашу дапамогі ў вас па логіцы карты, або, калі v перарабіць з нуля... галоўнае, мне трэба ведаць, гэта:
відаць, што турбіна з'яўляецца ARL правільна скапіяваць карту n75 ад ARL і наляпіць на ASZ??? або лепш працаваць на свой зыходны файл, не капіюючы нічога з arl?
У дадатку сваю карту з той, што я модом і файл, куды я рушыў услед за кіраўніцтва аб тым, як змяніць EDC15
я не эксперт, як і іншыя, хоць На маю думку, з майго пункту гледжання, ну і наогул не рабіце усё, што ад **** з крычы ...
вядома, адтуліны ў карце для цябе гэта ідзі дрэнна ...
я не эксперт, як і іншыя, хоць На маю думку, з майго пункту гледжання, ну і наогул не рабіце усё, што ад **** з крычы ...
вядома, адтуліны ў карце для цябе гэта ідзі дрэнна ...
дзякуй за адказ,
маглі б вы ласкава сказаць мне, дзе вы знайшлі дзіркі ў карце?
inz parzializzato і ціску турба, па меншай меры, з таго, што я гуляў, я паўтараю, я не эксперт .. так што магу памыляцца ..
я разумею, што вы маеце, ёсць некаторыя моманты, дзе есць адмоўныя значэння, то эфект капіяваць ўставіць, на ARL ёсць кропкі, якія пад 0,50 мг на элемент, але гэта ставіцца да карце дыму...
turbo, а, магчыма, таму, што павінен працаваць такім чынам, я не ведаю... я проста капіяваць ўставіць з arl ў asz, і апрацоўваецца як уручную....
вы на колькі я бачу ... за крокам ніжэй, як ты кажаш, і бачу, як з адтуліны, так што я не хацеў бы, што два файла не супадаюць, таму што з вашага апісання, як яна ідзе да машыны ... здаецца, менавіта тое, што я бачу .. як мы дайшлі да рысы да рысы без паліва тое ж самае для ціску турбо .. ўвагу, можа быць, я, страляючы ў дзярмо, але па мне ..
варта, а калі ўзяць і зрабіць з **** .. савет ад неспрактыкаванага ... знаходзяцца ў стадыі вывучэння ..
у ідэале, я таксама вывучэнне нямала гадоў...
а калі аўтамабіль дае мне адчуванне не пустэчы... як быццам ён патануў... я не хачу, што б махавік або турбіну, каб зрабіць гульню... таму што нават у арыгінале робіць так...
калі ён нават у арыгінале так і было ...ну тады .... не ведаю
залежыць ад таго, як я пакідаю счаплення, таму я ў гульні, які ідзе ў справу, у адваротным выпадку v атрымлівае выдатны шанец забіць...
потым яшчэ, што я хацеў зразумець... правільна змяніць авансы ўпырску і працягласць ўпырску такім чынам, як гэта зрабіў я?
як гэта павінна быць зроблена?
Sn з тэлефона і гвіда Клікніце ў маё імя, і я пашлю іх, каб і **** што я пасылаю іх, адзін я ўбачыць яго, калі sn зроблены добра ...
Sn з тэлефона і гвіда Клікніце ў маё імя, і я пашлю іх, каб і **** што я пасылаю іх, адзін я ўбачыць яго, калі sn зроблены добра ...
У адпаведнасці з правіламі і забароненае паводзіны ад вас патрабуецца 1° папярэджанне.
У адпаведнасці з правіламі і забароненае паводзіны ад вас патрабуецца 1° папярэджанне.
Ок, дзякуй.
І прабачце ...
хто-то можа дапамагчы мне зразумець логіку гэтай карце??
калі рухавік мона турба ад ARL, з'яўляецца правільным ўсталяваць карту зыходныя значэння n75 для ARL, або лепш пакінуць арыгіналы asz?
слухай, пачакай, а што табе адкажа хто-тое, але я табе сказаць, хай яго...
машыну мы ўчора сказала, што ты ідзі дрэнна, проста ... пакінуць яго і працаваць над гэтым .. і вырашыце ўсе праблемы ... акрамя таго, што вы хочаце чакаць савет ад якой-небудзь спецыяліст ... тады зрабі, а я асабіста вам раю ,..
машына ідзе дрэнна, як ад арыгінала, што з супастаўлення, як з n75 ад arl з n75 ўспышкі...
гэта мая праблема, і зразумець, як павінна працаваць гэтая турбіна, што ў мяне усталяваны,
карта n75 кіруе геаметрыяй турбіны і вырабляецца пасля расходомера таго ж...
па меркаваннях логікі, гэта добра і правільна адаптаваць карту n75 ад asz значэнняў ARL, гэта таму, што стэнд ідэнтычны, кулачкі аднолькавыя, фарсункі аднолькавыя, змяняецца толькі турбо і ск...
сказаў, што гэта, па меншай меры, ведаю дакладна, што гэта не праблема карты, але і фізічнай праблемай, можа westegate занадта доўга, можа быць, махавік і счапленне таксама ядуць, можа быць што заўгодна, але, па крайняй меры, я паляўнічы, і сумневы, і ведаю, калі ён павінен працаваць са значэннямі ARL...
гэта здольны, што ён сказаў, нават якой-то глупства, толькі спецыялісты могуць паляваць і сумневы, але я не разумею, xk не адказваюць...
ну, можа быць .. не звязаны .. за гэта не адказваюць
а .. блокі кіравання таксама з'яўляюцца ідэнтычнымі правільна ці што зменіцца ?
ну, можа быць .. не звязаны .. за гэта не адказваюць
а .. блокі кіравання таксама з'яўляюцца ідэнтычнымі правільна ці што зменіцца ?
тады, у ****llo карта змяняецца толькі турбіны, n75, абмежавальнік турбіны, на карце вы паліце, карта, пара, і карту педаль (адпаведна 30cv ў больш нармальна, што мяняюцца)...
працягласць ўпырску ідэнтычныя, авансы ўпырску ідэнтычныя...
у ****llo фізічны рухавічок змяняецца турбіна і интеркулер, электрыка ідэнтычная, блок кіравання ідэнтычныя,а таксама,
тады не ідзі
калі цябе ідзі, мы можам паспрабаваць разам, каб працаваць разам на абодва нявопытныя, а потым даказаць, што ты думаеш, а робіш лёгкія крокам такім чынам, каб не рабіць шкоды, вядома што скажаш ..
калі мяняюцца гэтыя рэчы, што ты сказаў, мы працуем, арыгінал ..
можа быць, ты не зразумеў... змяняецца толькі частка кіравання турбіны, які, вядома, адрозніваецца...
таму я вырашыў капіяваць значэння arl на карце asz...
вы, як я разумею, але на мой густ для пачатку тады .
абмежавальнікі крутоўнага моманту занадта шмат крокам, затым некалькі вы павінны даць усе роўныя тыпу rpm 551 да 4800 ад значэнняў, усё ж вырашыце прыклад 15 працэнтаў ? 15 працэнтаў ад 551 да 4800 няма розныя значэнні ... потым ціск турбо ў цябе ад 50 да 100 нагрузкі ад 1500 да 4746 абаротаў у хвіліну, што я ведаю, напрыклад, што на 3,5 працэнта , без дзірак .... ўзбагачэнне паскарэння частак ад 50 нагрузкі ў 100 ад 1218 аб / мін, напрыклад 15 працэнтаў, ін'екцыі parzializzato ад 31 да 100 load ад 1260 аб / мін, 5355 ідэальна вы гэта, тыпу, я пачынаю разважаць такім крокам ... для гэтага, гледзячы на вашыя крокам я кажу, што мне не падабаюцца ..
разумееш .. ? не ведаю, калі мае развагі і правільна, але вось я казаў, як я раблю, і больш ці менш я добра ..
я карту я зрабіў гэта з логікай, разважаючы па запыце і фактычнага...
вы працуеце ў працэнтах, я ніколі не працаваў у працэнтах і ніколі не працавалі, у працэнтах...
ёсць хто робіць, але мне карта зробленая ў працэнтах не падабаецца...
абмежавальнікі крутоўнага моманту вы можаце даць, як вы хочаце, вы павінны ўбачыць, калі група счаплення нясе нагрузку, просты прыклад
дапусцім, у вас ёсць 60 ад 2000rpm да 5355rpm... прызнаем, што фізічныя ўмовы, матора яму дазваляюць, вы ў правільны момант, і коні, шмат коней, так што я працягваю, што ты не робіш карту ў адсотак...
я не ведаю, што з логікай ты робіш карту, але я спадзяюся ў асноўным на дадзеныя, разлічаныя...
тыпу, карту дыму, арыгінальны, 2000 абаротаў у хвіліну робіць 1051mbar з макс 59, азначае, што пастаўляе суадносіны afr з 17.82 аб... такім чынам, калі абмежавальнік крутоўнага моманту ад 70, трэба ўносіць змены ў карты, курыш і ўзяць над 70, тып 73 або 75... робім выгляд, што параметры 75 v перамяшчэння і супыну ў 1335mbar...
тое ж самае з duration map, як па лесвіцы, калі ў 60 ты 28.5 градусаў, у 70 неабходна мець 33.25 градусаў, усё павінна быць разлічана з матэматычныя разлікі і прапорцыі...
карты ў muzzo, калі яны не робяць...
кажуць, што аўтамабілі перавызначыць гэта нармальна, што яны робяць, курэння, не так ці нічога, не павінны паліць, у адваротным выпадку ўсе аўтамабілі, арыгінальныя з такім жа манаблок і кавалерыя, іншы, тып 130cv і 150cv, 150cv павінны паліць, а не паліць, так што...
я не ведаю, калі вы ўлавілі маю думку, але я так думаю
глядзі, я паказаў, што ўчора я не эксперт і магу памыляцца, магчыма, што-небудзь сказаць, а .. у гэты момант адкрыць новы пост, а гэты ... я спрабаваў выдаліць дапамагчы, паказаўшы на я не ведаю, ці правільна гэта ... але а калі ...
вы, вядома, я таксама прытрымліваюся думкі, што машына супастаўляецца не павінны аблокі дызельнага паліва, але, зразумела, занадта сухі, не добра, але ды добра ваг
гэта форум, і вы дапамажыце адзін аднаму
глядзіце ў гэтым дадатку, ёсць кіраўніцтва аб тым, як супаставіць tdi...
у дадатак да гэтага... было б карысна, што прафесіяналы галіны маглі б, магчыма, адказаць...
супаставіць рухавіка, усё арыгінальнае-гэта добра...
але ў выпадку тых, хто, як я, праходзіць на турба больш, як ён павінен зрабіць, каб адаптаваць адлюстраванне?
як змяніць N75 на рухавік, у якім была змененая турба?
Абмежавальнік Turbo, я забыўся, гэта я зразумеў.
Што тычыцца масы паветра на самай справе так прагне. 1230 Мг/Канцэнтратар, і з
80 мг (не 67 мм3) у вас есць afr прыбл. 14,7 і як ён можа паліць? я езджу з маёй
у 12,8 і не паліць.
Для SOI я бачыў, што, як ты сказаў, і ўвяду цябе пасля, прашу прабачыць.
P. s.: я ўсё ВР я ў курсе, у 80, таму што я паклаў іх у 75. Па-мойму ўсё ВР
яны выяўленыя ў мг, а не мм3, так і на самай справе ад таго, як я бачыў, ты ўстаў lim.IQ 80
таму я зрабіў выснову, што ты хочаш надаць гэта якасць, гэта ВР, што ты кажаш, што я пакінуў яго працягваць не знайсці
па меры таго як усё ВР, што ты зрабіў, я выбраў іх і падняліся і астатнія я пакінуў, як ты сышла.
Маглі б вы даслаць скрыншот? па крайняй меры, я бачу, калі вы сапраўды не забыўся?
звычайныя карты soi, якія адыходзяць ад -20° да 90°, тэмпературы...
затым duration, не робяць так,
тып макс у цябе 60, ты хочаш давесці да 80, трэба перамясціць брэйк-пойнт, ад 60 да 80, а затым адаптаваць градусаў, тыпу, калі ў 60 ты 30gradi ў 80 h 40 градусаў, разлік робіцца метадам прапорцыі...
для АФРЫКІ ў дызель не як у бензін, afr на дызель 16, на бензін 14,7, дызель, у 16 afr паліць тып лакаматыва... адзначыць, што апошнія audi у звароце яны afr ў 23...
для карты выяўляецца ў мг, а не мм3,
на карце fume усталюйце afr аснове, восі x выяўляецца ў мбар, вось y-гэта з абаротаў у хвіліну, вось z на мг, у 1051mbar і 60 вы 17.5 afr, і не паліць, усталяваць 16 тып, і даць 65 у 1051mbar паліць, паспрабуйце самі...
потым усё залежыць ад логікі карту, ёсць хто карта таксама да 80 на 1051mbar, але потым турбіна мае запыт 2900mbar і не паліць (класічны прыклад tdi з 2260vkrl, паліць толькі да тых часоў, пакуль турбіна не full load)...
Не могуць разлічыць afr з ціскам..
Зменных занадта шмат, тыпу тэмпературы,шчыльнасці,адиабатической эфектыўнасці і аб'ёмны,і г. д....калі ваш ecu працуе ў функцыі map павелічэнне ў карце пароў, map based не ў працэнтах,...
Для turbo вы можаце паспрабаваць сабраць рг 130 на турбіну 150 без націсніце запіс, каб убачыць, як ён вядзе сябе..
ідзе горш, з westegate ад 130, мае пік у 2600rpm, стаіць над 200mbar, і затым адкідвае назад... тое ж самае і з арыгінальнай карце, што з карты зменены...
Тады ў цябе праблемы рэгістрацыі...
Перш чым сысці з розуму з карты n75 павінен зрабіць запіс правільна..
Калі я правільна памятаю, з 0,5 дэпрэсіі рг павінна быць усё зачынена..
Не памятаю, для запісу ходу з унутраным шасціграннікам вечка шруба..
Мне здаецца, павінна быць у 1,8 мм..
Але я не ўпэўнены..
Тады ў цябе праблемы рэгістрацыі...
Перш чым сысці з розуму з карты n75 павінен зрабіць запіс правільна..
Калі я правільна памятаю, з 0,5 дэпрэсіі рг павінна быць усё зачынена..
Не памятаю, для запісу ходу з унутраным шасціграннікам вечка шруба..
Мне здаецца, павінна быць у 1,8 мм..
Але я не ўпэўнены..
з гэтым файлам, ён паводзіць сябе так, глядзі часопіс...
На імгненне ў мяне няма магчымасці паглядзець ваш часопіс..
Па-за дома ў мяне няма КАМПУТАРА са мной..
на самай справе, гледзячы на карту, ARL ніжэй 2500rpm значэння duty cicle менш... ergo турбіна з'яўляецца больш адкрытай...