Перегляд Повної Версії : Блоків і різних дефектів читання і запису Subaru
Всім привіт
Хлопець хотів би зробити відображення в його П'ЯТНАДЦЯТОМУ версія двопаливні.
В даний час, однак, я тільки прочитав і написав impreza 2008 року дизель
з послідовного порту, без будь-яких проблем.
Моє питання полягає в наступному: Subaru XV (Бензин/газ), я думаю, це 2011, так що перша версія,
ви можете прочитати через послідовний порт або часто зависає? треба робити процедури, наприклад, Напруга
батареї вище значення Х?
Вважається, що з допомогою Kess V2 Клон.
З повагою.
Я не знаю х звичайно ... але я думаю, що в серійних ризиків з цією ...
ніхто інший ніколи не робив цих ECU?
UP!
ніхто інший ніколи не робив цих ECU?
UP!
Ви не можете зробити це в школі?
Впевнений, що у мене є можливість для, як більшість клієнтів, коли ви говорите розібрати і відкриття стають параноїками
Впевнений, що у мене є можливість для, як більшість клієнтів, коли ви говорите розібрати і відкриття стають параноїками
Я тебе розумію, я теж працюю в майстерні.рішення буде зроблено, залиште
На жаль, це перший автомобіль, так що максимум пару годин для того, щоб читати і писати
На жаль, це перший автомобіль, так що максимум пару годин для того, щоб читати і писати
Правильно оцінити ситуацію, я особисто тобі раджу, послідовний
На якій підставі ви розглядаєте?
Оскільки всі ЕБУ, де мій kess v2 (клон) він писав, що робить послідовний порт (OBD) він завжди робив, навіть блоки управління, які зазвичай користувачі на форумі блоки es: EDC16C35, навіть якщо в цих ecu псевдо-блокування, мені довелося вжити заходів обережності, так як насправді він дійсно заблоковані, але потім відновлені спокійно і напис, не більше "блок"
Я зробив це короткий приміщення тільки тому, що не було багато авто, і не маючи страховки за збитки, я не можу ризикувати ECU. Тому я шукаю людей, які зробили більше досвіду, ніж у мене.
З повагою.
На якій підставі ви розглядаєте?
Оскільки всі ЕБУ, де мій kess v2 (клон) він писав, що робить послідовний порт (OBD) він завжди робив, навіть блоки управління, які зазвичай користувачі на форумі блоки es: EDC16C35, навіть якщо в цих ecu псевдо-блокування, мені довелося вжити заходів обережності, так як насправді він дійсно заблоковані, але потім відновлені спокійно і напис, не більше "блок"
Я зробив це короткий приміщення тільки тому, що не було багато авто, і не маючи страховки за збитки, я не можу ризикувати ECU. Тому я шукаю людей, які зробили більше досвіду, ніж у мене.
З повагою.
Необхідно відзначити, що кесс-це відмінний інструмент, але Я волію завжди робити резервну копію всього. Потім, може бути, чекає, хто більш досвідчений
Ось найкращий і дайте нам знати,
Необхідно відзначити, що кесс-це відмінний інструмент, але Я волію завжди робити резервну копію всього. Потім, може бути, чекає, хто більш досвідчений
Ось найкращий і дайте нам знати,
Скажи мені, що блок управління збирає і, якщо ви можете прочитати його з kess, що я повідомляю вам з колегою ...якщо не помиляюся-це щільна
Я все ще під рукою, у будь-якому випадку це denso DM
Я все ще під рукою, у будь-якому випадку це denso DM
Ок, відкрий це... коли буде