КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Блокаў і розных дэфектаў чытання і запісы Subaru

flamingsn3Ak3r
Усім прывітанне

Хлопец хацеў бы зрабіць адлюстраванне ў яго ПЯТНАЦЦАТЫМ версія двухтопливные.
У цяперашні час, аднак, я толькі прачытаў, і напісаў impreza 2008 года дызель
з паслядоўнага порта, без якіх-небудзь праблем.

Мой пытанне заключаецца ў наступным: Subaru XV (Бензін/газ), я думаю, гэта 2011, так што першая версія,
вы можаце прачытаць праз паслядоўны порт або часта завісае? трэба рабіць працэдуры, напрыклад, Напружанне
батарэі вышэй значэнне Х?

Лічыцца, што з дапамогай Kess V2 Клон.

З павагай.

carfree
Я не ведаю х вядома ... але я думаю, што ў серыйных рызык з гэтай ...

flamingsn3Ak3r
ніхто іншы ніколі не рабіў гэтых ECU?

UP!

salvatoreragonese
ніхто іншы ніколі не рабіў гэтых ECU?

UP!
Вы не можаце зрабіць гэта ў школе?

flamingsn3Ak3r
Упэўнены, што ў мяне ёсць магчымасць для, як большасць кліентаў, калі вы кажаце разабраць і адкрыцця становяцца параноікамі

salvatoreragonese
Упэўнены, што ў мяне ёсць магчымасць для, як большасць кліентаў, калі вы кажаце разабраць і адкрыцця становяцца параноікамі

Я цябе разумею, я таксама працую ў майстэрні.рашэнне будзе зроблена, пакіньце

flamingsn3Ak3r
На жаль, гэта першы аўтамабіль, так што максімум пару гадзін для таго, каб чытаць і пісаць

salvatoreragonese
На жаль, гэта першы аўтамабіль, так што максімум пару гадзін для таго, каб чытаць і пісаць

Правільна ацаніць сітуацыю, я асабіста табе раю, паслядоўны

flamingsn3Ak3r
На якой падставе вы разглядаеце?
Паколькі ўсе ЭБУ, дзе мой kess v2 (клон) ён пісаў, што робіць паслядоўны порт (OBD) ён заўсёды рабіў, нават блокі кіравання, якія звычайна карыстальнікі на форуме блокі es: EDC16C35, нават калі ў гэтых ecu псеўда-блакавання, мне давялося прыняць меры засцярогі, так як на самой справе ён сапраўды заблакаваныя, але потым адноўлены спакойна і надпіс, не больш за "блок"

Я зрабіў гэта кароткае памяшканне толькі таму, што не было шмат аўто, і не маючы страхоўкі за шкоду, я не магу рызыкаваць ECU. Таму я шукаю людзей, якія зрабілі больш вопыту, чым у мяне.

З павагай.

salvatoreragonese
На якой падставе вы разглядаеце?
Паколькі ўсе ЭБУ, дзе мой kess v2 (клон) ён пісаў, што робіць паслядоўны порт (OBD) ён заўсёды рабіў, нават блокі кіравання, якія звычайна карыстальнікі на форуме блокі es: EDC16C35, нават калі ў гэтых ecu псеўда-блакавання, мне давялося прыняць меры засцярогі, так як на самой справе ён сапраўды заблакаваныя, але потым адноўлены спакойна і надпіс, не больш за "блок"

Я зрабіў гэта кароткае памяшканне толькі таму, што не было шмат аўто, і не маючы страхоўкі за шкоду, я не магу рызыкаваць ECU. Таму я шукаю людзей, якія зрабілі больш вопыту, чым у мяне.

З павагай.
Неабходна адзначыць, што кесс-гэта выдатны інструмент, але Я аддаю перавагу заўседы рабіць рэзервовую копію ўсяго. Потым, можа быць, чакае, хто больш дасведчаны
Вось самы лепшы і дайце нам ведаць,

carfree
Неабходна адзначыць, што кесс-гэта выдатны інструмент, але Я аддаю перавагу заўседы рабіць рэзервовую копію ўсяго. Потым, можа быць, чакае, хто больш дасведчаны
Вось самы лепшы і дайце нам ведаць,
Скажы мне, што блок кіравання збірае і, калі вы можаце прачытаць яго з kess, што я паведамляю вам з калегам ...калі не памыляюся-гэта шчыльная

flamingsn3Ak3r
Я ўсё яшчэ пад рукой, у любым выпадку гэта denso DM

carfree
Я ўсё яшчэ пад рукой, у любым выпадку гэта denso DM

Ок, адкрый гэта... калі будзе