Перегляд Повної Версії : Джип 3.0 CRD рве
Доброго ранку всім , вчора у мене в майстерні Jeep grand cherokee 3.0 crd 218 л. с., що коли приходить до 3000 оборотів починає рвати дуже помітно, і залишається постійним, не піднятися більше обертів, як ніби він намагався увійти в recovery, не зміг себе ; а потім спалахує контрольна лампа, метелики і машина переходить на захист і не рве більше.
Після діагностів коди присутні, p 0710 покращ fluid temperature sensor circuit p0700 trasmission control system (mil request) p0046 трансмісії p1648 трансмісії p1270 трансмісії p0299 регулятор тиску наддуву, а також код egr, що в карті поточного закритий.
Дивлячись на параметри турбо працює добре, і в управлінні коробкою передач немає ніяких помилок, коли він ріпи ви бачите змінюватися тиск палива від 1200 до 900 бар, як якийсь обмежувач, розмір і повернути дизельного палива.
Не знайшовши шпигунів двигуна горить я намагався завантажити вихідний файл, але нічого не змінилося.
Дивно те, що входить в безпеці лише тоді, коли загориться індикатор метелики і не рве більше.
Ви думаєте, від чого може залежати ? Може бути метеликів в колектори?
Заздалегідь дякую
У будь-якому випадку, перевірте, якщо самокат, який приводиться в дію метелики.всередині впускного колектора.добре, гаразд ?
Я думаю, що це самокат, який приводиться в дію метелики ...
дивно те, що Volvo мені довелося, що він зламав канал турбулентності, але не рвала на собі таким чином! у будь-якому випадку контроль в діагностиці відкритті метеликів, як ти мені порадив, спасибі
Ви робите так, то якщо тест ви, виявляється, позитивний переконайтеся, що в рукаві немає тріщин ...
Я думаю, що це самокат, який приводиться в дію метелики ...
А ви carfree контролює самокат спробуйте зробити активацію
Звичайно, як тільки я вам новину я кажу спасибі всім,😊
Привіт, хлопці сьогодні я зробив трохи площі в v6, щоб дістатися до приводу swirl аукціони рухатися навпомацки в лівій, на правій, піднімаючись з кіл на перший погляд здається, працює добре .... Я помітив, що він почав робити пирхають типу pop off у відпустку, і ви почуєте гучний шум коробки фільтра після зригування раковина типу тих, що робить змінюваною геометрією, коли залишається відкритим 😏 привід, але він працює у вас, що ви думаєте ?? Перевірив втулки
Заздалегідь спасибі
Втулки і труби, перевірте, якщо самокат буде ок
Самокат, що дія.метелики в цей момент ти виглядаєш, як функції ...
Привіт, хлопці сьогодні я зробив трохи площі в v6, щоб дістатися до приводу swirl аукціони рухатися навпомацки в лівій, на правій, піднімаючись з кіл на перший погляд здається, працює добре .... Я помітив, що він почав робити пирхають типу pop off у відпустку, і ви почуєте гучний шум коробки фільтра після зригування раковина типу тих, що робить змінюваною геометрією, коли залишається відкритим ������ привід, однак, працює, що думаєте ?? Перевірив втулки
Заздалегідь спасибі
Ця машина мені дуже цікаво ������������������вже перевірив всі западини?
Тепер ми цікаві, можливо, буде служити нам
Добрий вечір всім, вибачте за затримку... Я розібрав впускні колектори механізм метеликів працює добре, як була складена, але не думаю, що це може залежати від того, однак у нас віддаляються остаточно розібрати турбо, щоб дістатися до колекторів, я помітив дивний металевий звук, ніби кулька всередині, турбо від вихлопу і всередині я знайшов шматок заліза, йде від випускного колектора практично на вході в турбо випускний колектор має втулка зварна зламалася і закінчилася в турбіні не зробив великий збиток злегка обертаючи зруйнована в кінці... Але до сих пір не знаю від чого вони можуть залежати ті ривки, що від😏 буду тримати вас в курсі, якщо будуть ідеї, я всі вуха💪
Зазвичай, коли роблять так ЕБУ акпп allinyerno ж і пішла...і сталося ж на ml 320 CDI...якщо замінити, то ви повинні переналаштувати з допомогою star diagnosis
Велике спасибі за інфо....сумніви, я прийшов, але не знайшовши нічого в діагнозі в ecu коробки передач я виключений з можливостей
У вашому випадку на діагностиці було видно щось ?
привіт мені вже довелося змінюється привід турбіни
впевнений на 100%100
практично відкриває дуже турбіну і там занадто багато тиску насправді тому також зробити backwash турбіни
Спасибі, кілька порад сьогодні ми привезли турбо на капітальний ремонт настає 23 вересня, я дам вам знати, спасибі всім, тепер😊
Доброго ранку всім, вибачте за затримку, але речі були продовжені до минулого тижня.....проблема була в реалізації turbo, але не тільки... Він був зламаний, шматок в рамках випускний колектор, дефект ml 320 та закінчив в гарячій частини турбокомпресора ....тому зниження потужності було пов'язано привід, як він сказав Фабіо .... Тепер турбо плюс машина їде, але має інший недолік, над яким ми працюємо ... В кроці від 2500 до 3000, якщо раковини є зниження потужності, схожі на коромисло, але це не він, ми точно знаємо, що є новим і добре працює.... Здається, діра в карту, як якщо геометрія не може завантажити на повну через надбавки .... На думку вас, це може бути датчик тиску ? Відкалібрований для 1,6 бар, а не на 2 бари? З найкращими побажаннями всім спасибі за допомогу.
доброго ранку всім, через деякий час ми повернулися за джип, але я майже переконаний, що, як збільшення турбо карту, мене починає нудити від 2500 оборотів до 3300; хтось із вас знає, як міняти датчик тиску ? ми намагалися адаптувати один плюс, але не приймає навіть кіл...
заздалегідь спасибі
Ти повинен змінити мапу ВДТ так, щоб збільшити тиск в безпосередній близькості від отвір
ти повинен побачити, з діагнозом, коли зриває, що тиск кіл, якщо не переступиш межу, не має сенсу регулювати свій датчик
я дав легкий підйом на вдт, але нічого не спрацював ....я намагався залишити карту, але наведені значення тиску турбо оригінальні, а машина не рве більше, як я йду, щоб збільшити тиск починає рвати від 2500 до 3000 обертів.... датчик відкалібрований в 1,6 бар, все це змушує мене думати про те...не є емулятори, які ви знаєте?
Також може бути сажовий фільтр
Хто-небудь знає адреси датчика map ? Керування edc 16cp31? Я хотів би спробувати збільшити масштаб я переконаний, що це він