Прагляд Поўнай Версіі : Джып CRD 3.0 ірве
Добрай раніцы ўсім , учора ў мяне ў майстэрні Jeep grand cherokee 3.0 crd 218 л. с., што калі прыходзіць да 3000 абаротаў пачынае ірваць вельмі прыкметна, і застаецца пастаянным, не падняцца больш абаротаў, як быццам ён спрабаваў увайсці ў recovery, не змог сябе ; а потым загараецца кантрольная лямпа, матылі і машына пераходзіць у абарону і не рве больш.
Пасля дыягностаў коды прысутнічаюць, p 0710 улуч fluid temperature sensor circuit p0700 trasmission control system (mil request) p0046 трансмісіі p1648 трансмісіі p1270 трансмісіі p0299 рэгулятар ціску наддува, а таксама код egr, што ў карце бягучага зачынены.
Гледзячы на параметры турба працуе добра, і ў кіраванні каробкай перадач няма ніякіх памылак, калі ён рипы вы бачыце мяняцца ціск паліва ад 1200 да 900 бар, як нейкі абмежавальнік, памер і вярнуць дызельнага паліва.
Не знайшоўшы шпіёнаў рухавіка гарыць, я спрабаваў загрузіць зыходны файл, але нічога не змянілася.
Дзіўна тое, што ўваходзіць у бяспекі толькі тады, калі загарыцца індыкатар матылі і не рве больш.
Вы думаеце, ад чаго можа залежаць ? Можа быць матылькоў ў калектары?
Загадзя дзякую
Прывітанне, але гэта акпп ?
У любым выпадку, калі ласка, праверце, калі самакат, які прыводзіцца ў дзеянне матылі на.ўнутры впускного калектара.добра, добра ?
Я думаю, што гэта самакат, які прыводзіцца ў дзеянне матылі ...
дзіўна тое, што ў Volvo мне давялося, што ён зламаў канал турбулентнасці, але не рвала на сабе такім чынам! у любым выпадку кантроль у дыягностыцы адкрыцці матылькоў, як ты мне параіў, дзякуй
Вы робіце так, то калі тэст вы, аказваецца, станоўчы пераканайцеся, што ў рукаве ці няма расколін ...
Я думаю, што гэта самакат, які прыводзіцца ў дзеянне матылі ...
А вы carfree кантралюе самакат паспрабуйце зрабіць актывацыю
Вядома, як толькі я навіну я вам кажу дзякуй усім,😊
Прывітанне, хлопцы, сення я зрабіў трохі плошчы ў v6, каб дабрацца да прывада swirl аўкцыёны рухацца вобмацкам у левай, што ў правай, паднімаючыся з колаў на першы погляд здаецца, што працуе добра .... Я заўважыў, што ён пачаў рабіць пырхаюць тыпу pop off ў адпачынак, і вы пачуеце гучны шум ад скрынкі фільтра пасля срыгивания ракавіна тыпу тых, што робіць змянянай геаметрыяй, калі застаецца адкрытым 😏 прывад, але ён працуе ў вас, што вы думаеце ?? Праверыў ўтулкі
Загадзя дзякуй
Ўтулкі і трубы, праверце, калі самакат будзе ок
Самакат, што дзеянне.матылькі ў гэты момант ты выглядаеш, як функцыі ...
Прывітанне, хлопцы, сення я зрабіў трохі плошчы ў v6, каб дабрацца да прывада swirl аўкцыёны рухацца вобмацкам у левай, што ў правай, паднімаючыся з колаў на першы погляд здаецца, што працуе добра .... Я заўважыў, што ён пачаў рабіць пырхаюць тыпу pop off ў адпачынак, і вы пачуеце гучны шум ад скрынкі фільтра пасля срыгивания ракавіна тыпу тых, што робіць змянянай геаметрыяй, калі застаецца адкрытым ������ прывад, аднак, працуе, што думаеце ?? Праверыў ўтулкі
Загадзя дзякуй
Гэтая машына мне вельмі цікава ������������������ужо праверыў усе западзіны?
Цяпер мы цікаўныя, магчыма, будзе служыць нам
Добры вечар усім, выбачайце за затрымку... Я разабраў впускные калектары механізм матылькоў працуе добра, як была складзеная, але не думаю, што гэта можа залежаць ад таго, аднак у нас выдаляюцца канчаткова разабраць турба, каб дабрацца да калектараў, я заўважыў дзіўны металічны гук, як быццам шарык ўнутры, турба ад выхлапу і ўнутры я знайшоў кавалак жалеза, які ідзе ад выпускнога калектара практычна на ўваходзе ў турба выпускны калектар мае ўтулка сварная зламалася і скончылася ў турбіне не зрабіў вялікую шкоду злегку круцячы разбурана ў канцы... Але да гэтага часу не ведаю ад чаго яны могуць залежаць тыя рыўкі, што ад😏 буду трымаць вас у курсе, калі будуць ідэі, я ўсё вушы💪
Звычайна, калі робяць так ЭБУ акпп allinyerno ж і пайшла...і здарылася ж на ml320 CDI...калі замяніць, то вы павінны пераналадзіць з дапамогай star diagnosis
Вялікі дзякуй за інфо....сумневы, я прыйшоў, але не знайшоўшы нічога ў дыягназе і ў ecu скрынкі перадач я выключаны з магчымасцяў
У вашым выпадку на дыягностыцы было відаць што-то ?
прывітанне мне ўжо давялося змяняецца прывад турбіны
упэўнены на 100%100
практычна адкрывае занадта турбіну і там занадта шмат ціску на самай справе назад таксама зрабіць backwash турбіны
Дзякуй, некалькі саветаў сёння мы прывезлі турба на капітальны рамонт надыходзіць 23 верасня, я дам вам ведаць, дзякуй усім, цяпер😊
Добрай раніцы ўсім, выбачайце за затрымку, але рэчы былі падоўжаныя да мінулага тыдня.....праблема была ў рэалізацыі turbo, але не толькі... Ён быў зламаны, кавалак у рамках выпускны калектар, дэфект ml 320 і скончыў у гарачай часткі турбакампрэсара ....таму зніжэнне магутнасці было звязана ў прывад, як ён сказаў Фабіа .... Цяпер турба плюс машына едзе, але мае іншы недахоп, над якім мы працуем ... Ў кроку ад 2500 да 3000, калі ракавіны ёсць зніжэнне магутнасці, падобныя на каромысел, але гэта не ён, мы дакладна ведаем, што з'яўляецца новым і добра працуе.... Здаецца, дзірка ў карту, як калі геаметрыя не можа загрузіць на поўную з-за надбаўкі .... На думку вас, гэта можа быць датчык ціску ? Адкалібраваць для 1,6 бар, а не на 2 бара? З найлепшымі пажаданнямі усім дзякуй за дапамогу.
добрай раніцы ўсім, праз некаторы час мы вярнуліся за джып, але я амаль перакананы, што, як павелічэнне турба ў карту, што мяне пачынае ванітаваць ад 2500 абаротаў да 3300; хто-небудзь з вас ведае, як мяняць датчык ціску ? мы спрабавалі адаптаваць адзін плюс, але не прымае нават колаў...
загадзя дзякуй
Ты павінен змяніць карту ВГТ так, каб павялічыць ціск у непасрэднай блізкасці ад адтуліну
ты павінен праверыць, ці, з дыягназам, калі зрывае, што ціск колаў, калі не переступишь рысу, не мае сэнсу рэгуляваць свой датчык
я даў лёгкі ўздым на вгт, але нічога не спрацавала ....я спрабаваў пакінуць карту, але прыведзены значэння ціску турба арыгінальныя, а машына не дзярэ больш, як я іду, каб павялічыць ціск пачынае ірваць ад 2500 да 3000 абаротаў.... датчык адкалібраваць ў 1,6 бар, то ўсё гэта прымушае мяне думаць аб тым...не есць эмулятары, якія вы ведаеце?
Таксама можа быць сажевый фільтр
Хто-небудзь ведае адрасы датчыка map ? Кіравання edc 16cp31? Я хацеў бы паспрабаваць павялічыць маштаб я перакананы, што гэта ён