КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Riverginare карыстанні IAW5AMHW610 ....,,праблема.

maurof650
Яны змагаюцца з IAW5AMHW610 мікра st269, што не хоча адчуваць сябе riverginare (scodifica часткова).
Я спрабаваў і спрабаваў, у boot mode з певень V2, v. 48, нават пасля змены карты, але калі я спрабую эбу на матацыкл індыкатар иммо гарыць пасля адкрыцця карціну, у рэшце рэшт, з кананічных міргае.
L"інтэрфейс працуе выдатна, так як я ўжо зноў зрабіла яго нявіннік, з scodifica часткова, іншым эбу таго ж тыпу.
Думаў, што блок быў не даступны (гэта не так) у мяне адключаны иммобилайзер і рухавік запускаецца.
Мы прымаем парады.

maurof650
Пасля некалькіх тэстаў я праверыў, што eeprom не змяняецца ў любым выпадку, знак таго, што праблема мікрапрацэсар.
На самай справе я спрабаваў перапісаць толькі ў eeprom, але пасля чытання заўсёды гэтага крыніцы.
Я сумняваюся, што гэта экю, гэта была ўжо апрацаваная з якой-то інструмент для аўтамабіля, які больш не робіць перапісаць мікра.

герцаг
матацыклы не можаце апрацоўваць як аўтамабіль з пеўня, павінен паставіць у boot і выкарыстоўваць кланаванне і decode, але тое, зрабі 168 мікра не 269

maurof650
Я ўжо некалькі гадоў без праблем, у boot mode, заўсёды з з пеўніку V2 vers. 48. Гэта было, вядома, праблемы; напэўна, перш чым дабрацца да мяне была, котор падвергнулі механічнай апрацоўцы з якой-небудзь інструменты для аўтамабіля, і гэта ўжо так шмат, што не блакуецца цалкам.
Што, у рэшце рэшт у яго маглі быць праблемы ў мяне была ўпэўненасць, пасля іншых выпрабаванняў, на самай справе ў запісу, ён быў у два разы даўжэй, і я нават спрабавала пісаць толькі ee2prom, але нічога не рабіць.