КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Перапрызначэння ў кіраўніцтве

Maurosanna
Прывітанне ўсім, я нядаўна на форуме, але даўно, што я працягваю інфармаваць мяне, каб умацаваць мае веды, каб пачаць супастаўляць...

У любым выпадку, я адкрыў гэтую дыскусію, таму што ад таго, што я заўсёды чытаў і чуў, карту для быць зроблены, павінна ажыццяўляцца з дапамогай перапрызначэння на школе так? або ў бд, па меншай меры, я ведаю гэта, таму што ёсць шмат, што прыходзіць да мяне ў майстэрню, і мне кажа "Калі яны зрабілі карту мне зрабілі машыну ў рух, павярнуўшы на вуліцу" не магу зразумець, як гэта магчыма, вы можаце растлумачыць?

carfree
прывітанне, то перапрызначэння можа быць зроблена альбо з эбу, разабралі як унутры, машына ж праз obd залежыць ад эбу, некаторыя павінны адкрыць ... але калі едзеш, ну мне здаецца, цяжка ... вы знаходзіцеся ў раздзеле супер правільным ціха

carfree

carfree
* ах, я забыўся, каб даведацца, супаставіць , дарога доўгая і складаным .... з форуму я не думаю, ты можаш зрабіць гэта ( я думаю), мы хацелі б, розных курсах , аднак калі вы з'яўляецеся рамонце аўтамабіляў, і ў любым выпадку, гэта выдатнае форуме поўна кваліфікаваных людзей, каб дапамагчы табе, калі ў цябе праблемы, якія ты не можаш вырашыць ... для таго, каб пачаць разумець тое-сёе ...
у любым выпадку на форуме есць раздзел, дзе яны робяць курсы, калі ты так зацікаўлены .. ад аднаго погляду ..

salvatoreragonese
Я не вельмі дасведчаны, я таксама, але гэтая рэч мне здаецца вельмі складана..што сказаць, можа яны потым вырашалі, дзе anda змяніць карту..Прывітанне

Vega25
Прывітанне ўсім, па-мойму, хацелі сказаць, што раней рабілі свайго роду даследаванне, да кіраўніцтва. Можа, з дыягназам, які вызначае як разганяецца і тармозіць. У адпаведнасці з тым, тое рабілі карту. Па крайняй меры, я інтэр так бы пакінуў шляхі для адступлення ������