Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : клон ecu merc мэрсэдэс а180, а затым rimappartura

MustangGT
прывітанне ўсім....я пачатковец, так што будзьце паблажлівыя, я хацеў бы даведацца, дарогу я ведаю, што доўга так лягчэй.

Я заяўляю, што ўжо амаль год я зрабіла некалькі аўтамабіляў, scodifica яго пару IAW 5SF,18F, 6F развіваліся 3 pin( ёсць 2 без чаргі, і тое evuluta з чаргі), я зняў нядаўна з поспехам некалькі эрг без здарэнняў.

усе працы я факты на стале, калі магчыма вазьму поўную карту ад eeprom, або ў bdm ад ўспышкі, калі тая ж карта ляжыць, магчыма, у якой-то tricore і гэтак далей.

я не змог пакуль знайсці аўто ў мяне хто-небудзь, што мне рабіць espeirenza, з майго боку, супрацоўніцтва і тое, што, на жаль, яшчэ не дабралася!.

цяпер мы падышлі да машыны пытанне.

мой сябар валодае клас А180, рухавік 1.6, бензін, і, каб быць добра мне і было ПРАДАВАЦЬ MSM 1.1, то з інтэграваны датчык выдатку паветра!.

Частка пашанцавала, што мантуе 29F200 ад amic, таму для scodifica ў dissaldi і я раблю тое, што мне трэба, не патрабуецца эмулятар.
Так я і думаў зрабіць!

гэтыя ecu у мяне ёсць 2 аднолькавых, і ідэя гэтага мой сябар будзе трымаць арыгінал у выпадку продажу або паломкі і кланаваць іншы, а потым нам крокам.

такім чынам, падвядзем вынік.

1: 2 ecu ПРАДАВАЦЬ msm 1.1 з eeprom am29f200 аднолькавых спадзеючыся, той жа рэвізіі hw.
2: арыгінал застаецца як і
3: разбіраць eprom ад арыгінала, кланаванні і праграмы, другі ecu.
4: тэст-ecu кланавання і калі я крокам.

у гэтым і ідэя.

але не знайшоўшы не зрабіў і, маючы мала вопыту, не з'яўляюцца, як вы б иммо!

2 пытанні, каб ведаць, калі я ў пекла ты трапіў у нейкі казіно!

1 : і можна гэтую аперацыю без сучка і задзірынкі??
2: калі я магу атрымаць карту ад ecu кланавання праз паслядоўны порт з galletto V54?

ugoboss
без крыўд, але ўлічваючы, што ты пачатковец, ідзі прадстаўляць у адпаведны раздзел.

MustangGT
без крыўд, але ўлічваючы, што ты пачатковец, ідзі прадстаўляць у адпаведны раздзел.

"ідзі!!!".....мы пачынаем добра.

паважаны ugo boss.....graze прыветлівым.

дзякуй, добра так.

я ўжо зразумеў.

з павагай.

carfree
добры дзень, вы маеце рацыю, іван ... і калі выкарыстоўваць тэрмін ідзі не сказаў у грубай манеры або грубы, але толькі таму, што шмат людзей піша і не чытаць правілы, калі ласка, выкарыстоўвайце форум, як ён хоча, не так, трэба чытаць правілы і прытрымлівацца ўсе рэчы, якія там напісаныя, і вы ўбачыце, што вы будзеце паважаць і рэкамендуецца, я нават падпісаўся нядаўна, і былі добрыя да мяне, таму што я прачытаў правілы і ў мяне паважаеце ..

прывітанне добры вечар

ugoboss
"ідзі!!!".....мы пачынаем добра.

паважаны ugo boss.....graze прыветлівым.

дзякуй, добра так.

я ўжо зразумеў.

з павагай.

я таксама напісаў "без крыўд" дык вы не зразумелі царквы бітай, у любым выпадку, вы робіце тое, што вам здаецца, я ніхто тут, на форуме, і мой хацеў быць мілы савет, табе не спадабалася? я нічога не магу парабіць.

MustangGT
добрай раніцы, не ў кантэксце, што ён мае рацыю, і я чытаў правілы, справа ў тым, што я прэзентацыю я зрабіў, але я не ведаю, па якой прычыне не размешчана і не заўважыў і не апраўданне, я ўсё праверыў, перш чым irscrivermi.

нормаў, але я пішу першы пост і адразу праверыць, калі я зрабіў слайд-шоў, з майго боку "ідзі" ... ".....
але нічога, я перарабіў прэзентацыя не ce праблему.

дзякуй carfree.....добры дзень.

carfree
А tuttovquello, што вы напісалі, улічваючы, што вы можаце зрабіць праз obd раю nn палегчыць сваё жыццё з яго ecu ж чытайце ўратуе, на врі, і откорректируйте ў выпадку продажу, даруй крычы, прывітанне, добры вечар

carfree
А tuttovquello, што вы напісалі, улічваючы, што вы можаце зрабіць праз obd раю nn палегчыць сваё жыццё з яго ecu ж чытайце ўратуе, на врі, і откорректируйте ў выпадку продажу, даруй крычы, прывітанне, добры вечар
І вы старайцеся адкрыць, отпаять кланаваць і ўсё ж праз obd чытаць крычы ты выратавала яго змяніць і напісаць, што ў выпадку продажу, даруй крычы, стоп.

MustangGT
І вы старайцеся адкрыць, отпаять кланаваць і ўсё ж праз obd чытаць крычы ты выратавала яго змяніць і напісаць, што ў выпадку продажу, даруй крычы, стоп.

развагі, што паходзіць, але арыгінальную хоча трымаць orinigale!....

дзякуй за савет, цяпер я бачу, пераканаць яго, і гэта выратуе мяне ад працы, эксперты гэтага мне не хапае, але і тое, што доўга і бачыў, што і я хацеў бы пазбегнуць менавіта ўсё робіце праз паслядоўны порт.

дзякуй, вельмі добры.

carfree
развагі, што паходзіць, але арыгінальную хоча трымаць orinigale!....

дзякуй за савет, цяпер я бачу, пераканаць яго, і гэта выратуе мяне ад працы, эксперты гэтага мне не хапае, але і тое, што доўга і бачыў, што і я хацеў бы пазбегнуць менавіта ўсё робіце праз паслядоўны порт.

дзякуй, вельмі добры.

Але калі ён хоча, скажы яму даруе.крычы здарылася нічога.лушчак.хутчэй за ўсё.што-то

MustangGT
Але калі ён хоча, скажы яму даруе.крычы здарылася нічога.лушчак.хутчэй за ўсё.што-то

на самай справе мой пытанне быў, калі гэта экю, я мог зрабіць яго праз паслядоўны порт, убачыў, што не ніколі не зрабіў без праблем, то іншага роду.

цяпер я бачу, пераканаць яго, я бяру карту праз паслядоўны порт, апрацоўвае яго і паглядзім, калі так.

carfree
на самай справе мой пытанне быў, калі гэта экю, я мог зрабіць яго праз паслядоўны порт, убачыў, што не ніколі не зрабіў без праблем, то іншага роду.

цяпер я бачу, пераканаць яго, я бяру карту праз паслядоўны порт, апрацоўвае яго і паглядзім, калі так.
Ах забыўся, калі табе прыходзіць шчаслівая ідэя, адчыняй.яго.ж дакументальна, таму што, калі яны адкрываюцца ste эбу пашкодзіць ecu ёсць вельмі дакладны спосаб, трэба зрабіць адтуліны, дзе ёсць ўчасткі, мне здаецца.... Так што будзьце асцярожныя, інакш пашкодзіце ecu . Спакойнай ночы

MustangGT
Ах забыўся, калі табе прыходзіць шчаслівая ідэя, адчыняй.яго.ж дакументальна, таму што, калі яны адкрываюцца ste эбу пашкодзіць ecu ёсць вельмі дакладны спосаб, трэба зрабіць адтуліны, дзе ёсць ўчасткі, мне здаецца.... Так што будзьце асцярожныя, інакш пашкодзіце ecu . Спакойнай ночы

дзякуй за савет, перш чым адкрываць што-то сортовая ecu, я заўсёды вельмі асцярожны.

зараз, каб убачыць, калі гэта ecu і той жа машыны майго сябра, аўтамабілі, той, паходных і тую знеслі, якой я эбу ў лабараторыі, яны ж, Класа A180 1.6 бензін.

але не сказаў, што горы ж ecu, можа быць лёгкі варыянт як гэта часта бывае ў fiat.

гэта што, я ў лабараторыі не з'яўляецца герметычным, мае трымальнікі пластыкавыя здымныя і працуе з вялікай лёгкасцю.

гэта карта, што кадаваньне пражываюць у AM29F200, я кажу пра гэта.

калі іншы, што я павінен прынесці і, вядома ж, я спецыяльна папрасіў зрабіць клон, і так яно і будзе.

аб тым, што калі я раблю добра, гэтым крокам вы ўжо пайшлі чуткі, і ў мяне ёсць некалькі аўтамабіляў, каб убачыць іншыя рэчы, я заўсёды кажу электронікі і дыягностыкі, я не механік.

Важнае правіла, што мне прыснілася, што я і, што рухавік не павінен мець памылак, калі не чысты і не зойме рукі, калі вы не можаце вырашыць вашыя, пакуль тое, што ў, што не так.

у адваротным выпадку вы зробіце толькі caisni і я хацеў бы пазбегнуць, і я думаю, вы ўсё толькі пагаршае.

на самай справе ў бліжэйшы зраблю расход трохі вялікі для дыягностыкі.

carfree
дзякуй за савет, перш чым адкрываць што-то сортовая ecu, я заўсёды вельмі асцярожны.

зараз, каб убачыць, калі гэта ecu і той жа машыны майго сябра, аўтамабілі, той, паходных і тую знеслі, якой я эбу ў лабараторыі, яны ж, Класа A180 1.6 бензін.

але не сказаў, што горы ж ecu, можа быць лёгкі варыянт як гэта часта бывае ў fiat.

гэта што, я ў лабараторыі не з'яўляецца герметычным, мае трымальнікі пластыкавыя здымныя і працуе з вялікай лёгкасцю.

гэта карта, што кадаваньне пражываюць у AM29F200, я кажу пра гэта.

калі іншы, што я павінен прынесці і, вядома ж, я спецыяльна папрасіў зрабіць клон, і так яно і будзе.

аб тым, што калі я раблю добра, гэтым крокам вы ўжо пайшлі чуткі, і ў мяне ёсць некалькі аўтамабіляў, каб убачыць іншыя рэчы, я заўсёды кажу электронікі і дыягностыкі, я не механік.

Важнае правіла, што мне прыснілася, што я і, што рухавік не павінен мець памылак, калі не чысты і не зойме рукі, калі вы не можаце вырашыць вашыя, пакуль тое, што ў, што не так.

у адваротным выпадку вы зробіце толькі caisni і я хацеў бы пазбегнуць, і я думаю, вы ўсё толькі пагаршае.

на самай справе ў бліжэйшы зраблю расход трохі вялікі для дыягностыкі.

Не я сказаў, гэта цяжка адкрыць іх, я сказаў, што некаторыя мадэлі ecu mercedes, калі адкрыць не адпраўляюцца больш, таму што вы не так што раю будзеш працягваць добра ..., напрыклад, адкрыць і лёгка, затым дадайце і не адыходзяць цяпер я не ведаю гэтую мадэль, калі так ... але, паўтаруся, мой савет.чым будзеш працягваць лепш ..

MustangGT
месца фота што мы робім да.....у мяне адкрытыя высокія, я чытаў і раней, нават калі яны толькі трымальнікі пластыкавых тут няма ніякіх адтулін рабіць.....

carfree
Я не магу запампаваць файлы, я не правы, у любым выпадку, калі ты дакументальна і nn рызыкі ок

MustangGT
Я не магу запампаваць файлы, я не правы, у любым выпадку, калі ты дакументальна і nn рызыкі ок

апраўданы мабыць, ecu, што я раблю ўжо амаль год, але электроніка і кампутары ад жыцця.

гэтыя сістэмы вельмі распаўсюджаныя, некаторы час таму я recperato-то IAW момант, каб даведацца, напрыклад, адкрыць.

я ведаю, што і лепш зрабіць гэта праз паслядоўны порт, але пеўнік у мяне не вельмі шмат даверу, нават калі да гэтага часу не прадставіў мяне праблемы.

carfree
ок, тады зрабі сам !!