КПК

Перегляд Повної Версії : L200

salvatoreragonese
Привіт, хлопці у мене в майстерні, l200 2.5 turbo diesel 2005 року прибув сигнальна лампа двигуна горить, я діагноз був датчик наддуву поміняв датчик (тільки оригінал) заплатив 250 євро машина їхала диво купив навіть більше, пара. Він вистрілив кілька годин, як тільки я почав підйом і ось знову я шпигун діагноз новий датчик наддуву, на щастя, маючи одне мене звернути свій датчик.я ж знову піднялася несправності двигуна, і на діагностиці раніше датчика.ви думаєте, що це може бути?

michell
добрий вечір, то я б сказав насамперед, ти перевірив всі трубки, що стосується депресії турбо???
2 перевірте трубопровід interculture шпигуна і труби interculture шпигуна .. потім перевірте клапан вестгейта турбіни і останнім, дивись турбіну, якщо вже не знайдеш шум або димність
але подивися, труби, маленькі чорні зрозуміли, може бути навіть pierboor відкриття і закриття турбіни, що може бути коротке замикання.... багато разів цей тип проблеми, sn, пов'язані з усі ... а може і не датчик, що ти змінив... ок.....дайте нам знати....

salvatoreragonese
добрий вечір, то я б сказав насамперед, ти перевірив всі трубки, що стосується депресії турбо???
2 перевірте трубопровід interculture шпигуна і труби interculture шпигуна .. потім перевірте клапан вестгейта турбіни і останнім, дивись турбіну, якщо вже не знайдеш шум або димність
але подивися, труби, маленькі чорні зрозуміли, може бути навіть pierboor відкриття і закриття турбіни, що може бути коротке замикання.... багато разів цей тип проблеми, sn, пов'язані з усі ... а може і не датчик, що ти змінив... ок.....дайте нам знати....

Привіт Royce по-перше дякую за відповідь, ці попередні перевірки вже проведені турбіни, мають журнали я також спробував зменшити, але нічого

michell
з якою самодіагностики, ви виконали свій контроль

salvatoreragonese
з якою самодіагностики, ви виконали свій контроль

autocom потім з breenbee nn-не пам'ятаю, як пишеться

манро
Що таке 115л. із змінною геометрією турбіни? Якщо ви переконаєтеся, що геометрія не заблокований...

carfree
ймовірно, є змінним кроком турбіни інкрустований .....
Ефекти, що красива технічного обслуговування, турбо компресор, очевидно, також установка ...ніч

salvatoreragonese
Ідеальна геометрія екскурсія однаково

the shiston
по-моєму, це не був датчик, який ти поміняв. але автомобіль-це зіставляється??

salvatoreragonese
по-моєму, це не був датчик, який ти поміняв. але автомобіль-це зіставляється??

Оригінал the sistine

franco75
контролює тиск, що приходить на перепускний

salvatoreragonese
контролює тиск, що приходить на перепускний

Скільки натискання повинно бути? Хоча все одно тому всі гонки

манро
Ти впевнений, що геометрія буде в порядку?
Якщо ви бачите, що зовні він рухається, це нічого не значить...то турбіни не має лопаток, такі як турбіни garrett або Borg Warner...там є втулка, яка тече перпендикулярно до турбіни, і він змінює перетин проходу газу..., виявилося, що втулка шипа, щоб равлик турбіни і льову відпочинок команди давляться...зовні все виглядає нормально, але всередині і застряг в положенні...атакує манометр і подивитися який тиск він робить, коли тебе від помилки
Мені здається, що тиск не повинен перевищувати 1-1,1 бар...

манро
Якщо перевищує тиск, геометрія не відкриває і не валить тиск..

carfree
підтверджую і поділяю те, що говорить манро... перевірте, чи добре проблема безпеки ...

манро
Мені шкода, що вони Обладнають

carfree

salvatoreragonese
Ти впевнений, що геометрія буде в порядку?
Якщо ви бачите, що зовні він рухається, це нічого не значить...то турбіни не має лопаток, такі як турбіни garrett або Borg Warner...там є втулка, яка тече перпендикулярно до турбіни, і він змінює перетин проходу газу..., виявилося, що втулка шипа, щоб равлик турбіни і льову відпочинок команди давляться...зовні все виглядає нормально, але всередині і застряг в положенні...атакує манометр і подивитися який тиск він робить, коли тебе від помилки

salvatoreragonese
Мені шкода, що вони Обладнають

Привіт цікавість, що вона знала, тиск 1.0/1.1 навантаження на двигун або божевільний?

carfree
0.9 стабільно 1.0 1.1 піків

carfree
1.0 / max 1.1 навантаження на двигун натовпу 0.9

salvatoreragonese
0.9 стабільно 1.0 1.1 піків

Працює досить низька

carfree

salvatoreragonese
Сьогодні я намагаюся, і я дам вам знати

salvatoreragonese
ви крім цих моделей ви носите це тиск ти досі не вирішена ?

Вимірюється піковий тиск з 3 в гору 1.3 стабільної 1.0

carfree
Ммм, я зрозумів тоді, я помилився може бути, я знав, що 09.стабільна 1.0 /1.1 шипи в будь-якому випадку спробуйте перевірити геометрію ..., що це-нормально.

carfree
Тому що я не хочу, що солі занадто багато тиску і відключає x via змінної геометрії, що не робить свою роботу правильно і зависає

salvatoreragonese
Ідеальна геометрія

carfree
І змушує вас завжди ті дефекти ?

salvatoreragonese
І змушує вас завжди ті дефекти ?

Ви зараз привели її бачить турбіна х вони впевнені

carfree
Ваша проблема, яка відключає турбіни можуть бути поодинокі або рукава або труби, зношені сказали ні геометрії, ти сказав немає, хоча по мені тобі потрібно віддати час, щоб відкрити його атаку, щоб тебе обдурити, якщо зовні здається, що робить гру налаштувати датчика немає, то може бути перепускного клапана, навіть якщо ми сказали ні, і я, здається, гаразд, ти поміняй ж перейти на звалищі ... xk 1.3 nn двері тиску, отже, будучи, що солі більше, ніж слід було ...тобі відривається ...x цього приводу не залишилося, що повернути навколо westgate і геометрії

carfree
Браво віднеси її побачити

salvatoreragonese
Браво віднеси її побачити

Ви краще

carfree
Ви краще
Ок, тоді дайте знати

salvatoreragonese
Ок, тоді дайте знати

Тільки я знаю, що я тримати вас в курсі