Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : L200

salvatoreragonese
Прывітанне, хлопцы, у мяне ў майстэрні, l200 2.5 turbo diesel 2005 года прыбыў сігнальная лямпа рухавіка гарыць, я дыягназ быў датчык наддува памяняў датчык (толькі арыгінал) заплаціў 250 еўра машына ехала цуд купіў нават больш, пара. Ён стрэліў пару гадзін, як толькі я пачаў ўздым і вось зноў я шпіён дыягназ новы датчык наддува, на шчасце, маючы адзін мяне звярнуць свой датчык.я ж зноў паднялася няспраўнасці рухавіка, і на дыягностыцы па-ранейшаму датчыка.вы думаеце, што гэта можа быць?

michell
добры вечар, то я б сказаў, перш за ўсё, ты праверыў усе трубы, што тычыцца дэпрэсіі турба???
2 праверце трубаправод interculture шпіёна і трубы interculture шпіёна .. затым праверце клапан вестгейта турбіны і апошняе, глядзі турбіну, калі ўжо не знойдзеш шум або дымнасць
але паглядзі, трубы, маленькія чорныя зразумелі, можа быць нават pierboor адкрыццё і закрыццё турбіны, што можа быць кароткае замыканне.... шмат разоў гэты тып праблемы, sn, звязаныя з усё, ... а можа і не датчык, што ты змяніў... ок.....дайце нам ведаць....

salvatoreragonese
добры вечар, то я б сказаў, перш за ўсё, ты праверыў усе трубы, што тычыцца дэпрэсіі турба???
2 праверце трубаправод interculture шпіёна і трубы interculture шпіёна .. затым праверце клапан вестгейта турбіны і апошняе, глядзі турбіну, калі ўжо не знойдзеш шум або дымнасць
але паглядзі, трубы, маленькія чорныя зразумелі, можа быць нават pierboor адкрыццё і закрыццё турбіны, што можа быць кароткае замыканне.... шмат разоў гэты тып праблемы, sn, звязаныя з усё, ... а можа і не датчык, што ты змяніў... ок.....дайце нам ведаць....

Прывітанне Royce па-першае, дзякуй за адказ, гэтыя папярэднія праверкі ўжо праведзены турбіны, якія маюць часопісы я таксама паспрабаваў паменшыць, але нічога

michell
з якой самодіагностікі, вы выканалі свой кантроль

salvatoreragonese
з якой самодіагностікі, вы выканалі свой кантроль

autocom потым з breenbee nn-не памятаю, як пішацца

манро
Што такое 115л. з змянянай геаметрыяй турбіны? Калі вы пераканайцеся, што геаметрыя не заблакаваны...

carfree
верагодна, з'яўляецца пераменным крокам турбіны інкруставаны .....
Эфекты, што прыгожая тэхнічнага абслугоўвання, турба кампрэсар, відавочна, таксама ўстаноўка ноч ...

salvatoreragonese
Ідэальная геаметрыя экскурсія аднолькава

the shiston
па-мойму, не гэта быў датчык, які ты памяняў. але аўтамабіль-гэта супастаўляецца??

salvatoreragonese
па-мойму, не гэта быў датчык, які ты памяняў. але аўтамабіль-гэта супастаўляецца??

Арыгінал the sistine

franco75
кантралюе ціск, што прыходзіць на перепускной

salvatoreragonese
кантралюе ціск, што прыходзіць на перепускной

Колькі націск павінна быць? Хоць усё роўна таму ўсе гонкі

манро
Ты ўпэўнены, што геаметрыя будзе ў парадку?
Калі вы бачыце, што вонкава ён рухаецца, гэта нічога не значыць...то турбіны не мае лапатак, такія як турбіны garrett або Borg Warner...там ёсць ўтулка, якая цячэ перпендыкулярна да турбіне, і ён змяняе перасек праходу газу..., аказалася, што ўтулка шыпа, каб у слімак турбіны і лёву адпачынак каманды душацца...звонку ўсё выглядае нармальна, але ўнутры і затрымаўся ў становішчы...атакуе манометр і паглядзець які ціск ён робіць, калі цябе ад памылкі
Мне здаецца, што ціск не павінна перавышаць 1-1,1 бар...

манро
Калі перавышае той ціск, геаметрыя не адчыняе і не валіць ціск..

carfree
пацвярджаю і падзяляю тое, што кажа манро... калі ласка, праверце, добра праблема бяспекі ...

манро
Мне шкада, што яны Абсталююць

carfree

salvatoreragonese
Ты ўпэўнены, што геаметрыя будзе ў парадку?
Калі вы бачыце, што вонкава ён рухаецца, гэта нічога не значыць...то турбіны не мае лапатак, такія як турбіны garrett або Borg Warner...там ёсць ўтулка, якая цячэ перпендыкулярна да турбіне, і ён змяняе перасек праходу газу..., аказалася, што ўтулка шыпа, каб у слімак турбіны і лёву адпачынак каманды душацца...звонку ўсё выглядае нармальна, але ўнутры і затрымаўся ў становішчы...атакуе манометр і паглядзець які ціск ён робіць, калі цябе ад памылкі

salvatoreragonese
Мне шкада, што яны Абсталююць

Прывітанне, цікаўнасць, што яна ведала, ціск 1.0/1.1 нагрузкі на рухавік ці вар'ят?

carfree
0.9 стабільна 1.0 1.1 пікаў

carfree
1.0 / max 1.1 нагрузкі на рухавік натоўпу 0.9

salvatoreragonese
0.9 стабільна 1.0 1.1 пікаў

Працуе дастаткова нізкая

carfree

salvatoreragonese
Сення я імкнуся, і я дам вам ведаць

salvatoreragonese
вы акрамя гэтых мадэляў, вы носіце гэта ціск ты да гэтага часу не вырашана ?

Вымяраецца пікавае ціск з 3 у гару 1.3 стабільнай 1.0

carfree
Ммм, я зразумеў тады, я памыліўся можа быць, я ведаў, што 09.стабільная 1.0 /1.1 шыпы ў любым выпадку паспрабуйце праверыць геаметрыю ..., што гэта-нармальна.

carfree
Таму што я не хачу, што солі занадта шмат ціску і адключае x via зменнай геаметрыі, што не робіць сваю працу правільна і завісае

salvatoreragonese
Ідэальная геаметрыя

carfree
І прымушае вас заўсёды тыя дэфекты ?

salvatoreragonese
І прымушае вас заўсёды тыя дэфекты ?

Вы зараз прывялі яе бачыць турбіна х яны ўпэўненыя

carfree
Ваша праблема, якая адключае турбіны могуць быць нешматлікія або рукавы або трубы, зношаныя сказалі няма геаметрыі, ты сказаў няма, хоць па мне цябе трэба аддаць час, каб адкрыць яго атаку, каб цябе падмануць, калі звонку здаецца, што робіць гульню наладзіць датчыка няма, то можа быць перепускного клапана, нават калі мы сказалі няма, і я, здаецца, ок, памяняй ты ж перайсці на сметніку ... xk 1.3 nn дзверы ціску, такім чынам, будучы, што солі больш, чым трэба было ...цябе адрываецца ...x гэтай нагоды не засталося, што павярнуць вакол westgate і геаметрыі

carfree
Брава занясі яе ўбачыць

salvatoreragonese
Брава занясі яе ўбачыць

Вы лепш

carfree
Вы лепш
Ок, тады дайце ведаць

salvatoreragonese
Ок, тады дайце ведаць

Толькі я ведаю, што я трымаць вас у курсе