Перегляд Повної Версії : кабель obd для powerdyn....
Emanuele54
17-10-2012, 13:40
Привіт всім,
я скачав з мережі програмне забезпечення powerdyn, які, як зрозумів, повинне бути програмне забезпечення, щоб зробити тест, потужності автомобіля в дорозі.... хтось, и? скажіть мені, якщо це працює з будь-яким obd/usb, щоб підключити авто до пк?
Дякую
msport (exil77grande)
17-10-2012, 13:41
Привіт всім,
я скачав з мережі програмне забезпечення powerdyn, які, як зрозумів, повинне бути програмне забезпечення, щоб зробити тест, потужності автомобіля в дорозі.... хтось, и? скажіть мені, якщо це працює з будь-яким obd/usb, щоб підключити авто до пк?
Дякую
ви можете використовувати його з elm 327
sa80libero
17-10-2012, 14:54
але і надійно? я чув думки не дуже позитивні....
Emanuele54
17-10-2012, 15:25
кабель obd тип KKL гаразд?
я це, що мені висувається в pi? в будинку...
дякую
Emanuele54
19-10-2012, 08:44
добре, тільки кабель elm327, щоб змусити його працювати?
Дякую
msport (exil77grande)
19-10-2012, 15:09
кабель obd тип KKL гаразд?
я це, що мені висувається в pi? в будинку...
дякую
Я не впевнений, але я думаю, можете йти.
Ролики найкраще рішення.. мені сказали, що не ? дуже надійно..
pdtechnology
28-11-2012, 22:59
привіт я пробував з допомогою кабелю elm327, і я повинен сказати, що після того, як втратив 1h для збору даних про машину(в доказ великої пункт 1.3mjt90cv), зрештою, результати не були цілком реальні.....я не пробував і на інших автомобілях, але я був трохи розчарований....я очікував краще...привіт cioa
привіт я пробував з допомогою кабелю elm327, і я повинен сказати, що після того, як втратив 1h для збору даних про машину(в доказ великої пункт 1.3mjt90cv), зрештою, результати не були цілком реальні.....я не пробував і на інших автомобілях, але я був трохи розчарований....я очікував краще...привіт cioa
дані є тільки орієнтовними.
Точно, з Powerdyn, можна отримати діаграми орієнтації, продуктивності...не точне значення 100%.
Важливо ? щоб зробити пошук в оптимальних умовах ( ухил дороги в основному), і з налаштуваннями автомобіля, точні.
Як сказав, завжди залишається "оцінка" ;)
minijuri
04-04-2013, 22:11
pi? що ще може служити, щоб побачити різницю між до і після обробки , щоб побачити який-то різниці не побачити коней, реальних
cavallo01
06-04-2013, 10:40
Проблема-й? великий powerdyn і те, що отримати реальні дані від засобів, які ви хочете перевірити.
Проблема-й? великий powerdyn і те, що отримати реальні дані від засобів, які ви хочете перевірити.
привіт, я використовую його, щоб побачити відсоток кроком після зміни, і я повинен сказати, що за те, що ви витрачаєте ? дуже добре, не ? необхідно знайти дані автомобіля-просто settarlo правильно і зробити навчання у звітах обмін ? від результатів прийнятні..
Я завжди "вбили" знайти дані від керівництв по ремонту і технічних описах, я ніколи не використовував навчання-передач...треба спробувати :D
Я завжди "вбили" знайти дані від керівництв по ремонту і технічних описах, я ніколи не використовував навчання-передач...треба спробувати :D
повірте за вивчення звітів, покладіть вага, включаючи водія, бензин, масло, ... розмір шин, зробіть тест потужності на 3 або 4 передачу вам дар? результат не зовсім реальна, але від моїх доказів і прийнятним
наприклад, ця ? одне з вимірювань, я зробив великий пункт
3545
motorsport
07-04-2013, 16:14
Я б сказав відмінний результат у вигляді графіка.
ви яку версію використовуєте powerdyn?
Використовую 1.6, і порівняно з пі? загальні 1.3 або 1.4, не ? що сильно зміниться...але нічого.
Пробував давно і raffrontato тест на одній моїй машині, на роликовому випробувальному стенді справжнім був, безумовно, оптиміст (близько 15hp в pi? на 220 rullata набрання чинності)
А для оцінки до і після пу? навіть подавати вигляд, простота і елегантність?, важливо ? спробуйте поставити параметри сукні? "правильні" можливих або помиляється повністю...
? важливо також, що придбання триває довше 10 секунд...
? важливо також, що придбання триває довше 10 секунд...
Я б навіть сказав, набагато більше? якщо це можливо, в іншому випадку "перехідні процеси", дуже впливові, щоб отримати достовірні оцінки за допомогою чисельних розрахунків (і ? те, що робить ця програма, НЕ визначає потужність, за оцінками, з допомогою номери,...)
дуже пі? ? важко:-) влада завжди буде перетворена з допомогою номери, так чи інакше...
дуже пі? ? важко:-) влада завжди буде перетворена з допомогою номери, так чи інакше...
Ну я б не сказав, туристичне справжнім обчислює так "фізик", а не тільки шляхом розрахунку часу і numeretti...
Привіт !
У Франції c'? додаток на iphone, що вам потрібно зробити заходи, той же роликів !
Називається PERFEXPERT - коштує 9€ (мало грошей) я завжди використовую, щоб зробити заходи !
Спробуйте подивитися на net, кажуть, ті, що використовують, що і майже стільки ж роликів.
Додаток ? цікаво, здається, працює, як powerdyn тільки, що прискорення на місці бути отримана від зміни оборотів у часі ? отримана від акселерометра телефону... Це по-моєму додає можливої помилки вимірювання.
Треба спробувати, може бути, в рамках цієї програми прискорення необхідна потужність ? зроблено краще, ніж powerdyn....
Я бачив так багато речей, кажучи це додаток ! але всі кажуть, що і найкращі системи дублюючі ролики фізичні (де ви повинні поставити машину)
Я бачив так багато речей, кажучи це додаток ! але всі кажуть, що і найкращі системи дублюючі ролики фізичні (де ви повинні поставити машину)
і в європі? в роликах не завжди точні і мають допуски різні, все ще залежить від того, що якість? і яку ціну ви готові заплатити за покупку.
.. ***** і ви витрачаєте, ви їсте! ;-)
Дані є орієнтовними, але досить добре за ціну, яка стоїть.
Не знаю жодної іншої системи, Ролики, Powerdyn via індукції ? Powerdyn через OBD...
З повагою
Лео
angelus.d87
15-12-2013, 09:31
Але PERFEXPERT підключається через bluetooth до iPhone?
Привіт,
У perfexpert використовує cattore прискорення del'iphone.
angelus.d87
16-12-2013, 09:38
Потім nn c'? потрібно підключити практично нічого
тільки потрібно після хорошої фіксації
angelus.d87
16-12-2013, 14:58
Xfetto то я знаю, ke розвантаження
angelus.d87
26-12-2013, 12:13
завантажили програму x iphone, і я повинен сказати, ке і дуже складно, особливо, якщо nn знайдете всі параметри точні х ваш автомобіль