Прагляд Поўнай Версіі : кабель obd для powerdyn....
Emanuele54
17-10-2012, 13:40
Прывітанне ўсім,
я спампаваў з сеткі, праграмнае забеспячэнне powerdyn, якія, як зразумеў, павінна быць праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць тэст, магутнасці аўтамабіля ў дарозе.... хто-то, ы? скажыце мне, калі гэта працуе з любым obd/usb каб падлучыць аўто да пк?
Дзякуй
msport (exil77grande)
17-10-2012, 13:41
Прывітанне ўсім,
я спампаваў з сеткі, праграмнае забеспячэнне powerdyn, якія, як зразумеў, павінна быць праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць тэст, магутнасці аўтамабіля ў дарозе.... хто-то, ы? скажыце мне, калі гэта працуе з любым obd/usb каб падлучыць аўто да пк?
Дзякуй
вы можаце выкарыстоўваць яго з elm 327
sa80libero
17-10-2012, 14:54
але і надзейна? я чуў меркаванні не вельмі станоўчыя....
Emanuele54
17-10-2012, 15:25
кабель obd тып KKL добра?
я гэта, што мне вылучаецца ў pi? у доме...
дзякуй
Emanuele54
19-10-2012, 08:44
добра, толькі кабель elm327, каб прымусіць яго працаваць?
Дзякуй
msport (exil77grande)
19-10-2012, 15:09
кабель obd тып KKL добра?
я гэта, што мне вылучаецца ў pi? у доме...
дзякуй
Я не ўпэўнены, але я думаю, можаце ісці.
Ролікі лепшае рашэнне.. мне сказалі, што не ? вельмі надзейна..
pdtechnology
28-11-2012, 22:59
прывітанне я спрабаваў з дапамогай кабеля elm327, і я павінен сказаць, што пасля таго, як страціў 1h для збору дадзеных аб машыне(у доказ вялікай пункт 1.3mjt90cv), у рэшце рэшт, вынікі не былі цалкам рэальныя ... .. я не спрабаваў і на іншых аўтамабілях, але я быў крыху расчараваны....я чакаў лепш...прывітанне cioa
прывітанне я спрабаваў з дапамогай кабеля elm327, і я павінен сказаць, што пасля таго, як страціў 1h для збору дадзеных аб машыне(у доказ вялікай пункт 1.3mjt90cv), у рэшце рэшт, вынікі не былі цалкам рэальныя ... .. я не спрабаваў і на іншых аўтамабілях, але я быў крыху расчараваны....я чакаў лепш...прывітанне cioa
дадзеныя з'яўляюцца толькі арыентыровачнымі.
Сапраўды, з Powerdyn, можна атрымаць дыяграмы арыентацыі, прадукцыйнасці...не дакладнае значэнне 100%.
Важна ? каб зрабіць выяўленне ў аптымальных умовах ( ўхіл дарогі ў асноўным), і з наладамі аўтамабіля, дакладныя.
Як сказаў, заўседы застаецца "ацэнка" ;)
minijuri
04-04-2013, 22:11
pi? што яшчэ можа служыць, каб убачыць розніцу паміж да і пасля апрацоўкі , каб праверыць, ці які-то розніцы не ўбачыць коней, рэальных
cavallo01
06-04-2013, 10:40
Праблема-й? вялікі powerdyn і тое, што атрымаць рэальныя дадзеныя ад сродкаў, якія вы хочаце праверыць.
Праблема-й? вялікі powerdyn і тое, што атрымаць рэальныя дадзеныя ад сродкаў, якія вы хочаце праверыць.
прывітанне, я выкарыстоўваю яго, каб убачыць працэнт крокам пасля змены, і я павінен сказаць, што за тое, што вы марнуеце ? вельмі добра, ці не ? неабходна знайсці дадзеныя аўтамабіля-проста settarlo правільна і зрабіць навучанне ў справаздачах абмен ? ад вынікаў прымальныя..
Я заўседы "забілі" знайсці дадзеныя ад кіраўніцтваў па рамонце і тэхнічных апісаннях, я ніколі не выкарыстоўваў навучання-перадач...трэба паспрабаваць :D
Я заўседы "забілі" знайсці дадзеныя ад кіраўніцтваў па рамонце і тэхнічных апісаннях, я ніколі не выкарыстоўваў навучання-перадач...трэба паспрабаваць :D
паверце за вывучэнне справаздач, пакладзеце вага, уключаючы вадзіцеля, бензін, масла, ... памер шын, зрабіце тэст магутнасці на 3 або 4 перадачу вам дар? вынік не зусім рэальная, але ад маіх доказаў і прымальным
напрыклад, гэтая ? адно з вымярэнняў, я зрабіў вялікі пункт
3545
motorsport
07-04-2013, 16:14
Я б сказаў выдатны вынік у выглядзе графіка.
вы якую версію выкарыстоўваеце powerdyn?
Выкарыстоўваю 1.6, і па параўнанні з пі? агульныя 1.3 або 1.4, не ? што моцна зменіцца...але нічога.
Спрабаваў даўно і raffrontato тэст на адной маей машыне, на ролікавай выпрабавальным стэндзе рэальныя быў, безумоўна, аптыміст (каля 15hp ў pi? на 220 rullata ўступлення ў сілу)
А для ацэнкі да і пасля пу? нават падаваць выгляд, прастата і элегантнасць?, важна ? паспрабуйце паставіць параметры сукенкі? "правільныя" магчымых або цалкам памыляецца...
? важна таксама, што набыцце доўжыцца даўжэй 10 секунд...
? важна таксама, што набыцце доўжыцца даўжэй 10 секунд...
Я б нават сказаў, значна больш? калі гэта магчыма, у адваротным выпадку "пераходныя працэсы", занадта ўплывовыя, каб атрымаць дакладныя ацэнкі з дапамогай лікавых разлікаў (і ? тое, што робіць гэтая праграма, НЕ вызначае магутнасць, па ацэнках, з дапамогай нумара,...)
вельмі пі? ? цяжка:-) ўлада заўседы будзе ператворана з дапамогай нумары, так ці інакш...
вельмі пі? ? цяжка:-) ўлада заўседы будзе ператворана з дапамогай нумары, так ці інакш...
Ну я б не сказаў, экскурсійнае рэальныя вылічае так "фізік", а не толькі шляхам разліку часу і numeretti...
Прывітанне !
У Францыі c'? дадатак на iphone, што вам трэба зрабіць захады, атой ж ролікаў !
Называецца PERFEXPERT - каштуе 9€ (мала грошай) я заўседы выкарыстоўваю, каб зрабіць меры !
Паспрабуйце паглядзець на net, кажуць, тыя, што выкарыстоўваюць, і амаль столькі ж ролікаў.
Дадатак ? цікава, здаецца, працуе, як powerdyn толькі, што паскарэнне на месцы быць атрымана ад змены абаротаў ў часе ? атрымана ад акселерометра тэлефона... Гэта па-мойму дадае магчымай памылкі вымярэння.
Трэба паспрабаваць, можа быць, у рамках гэтай праграмы паскарэння неабходная магутнасць ? зроблена лепш, чым powerdyn....
Я бачыў так шмат рэчаў, кажучы гэта прыкладанне ! але ўсе кажуць, што і лепшыя сістэмы дублюючыя ролікі фізічныя (дзе вы павінны паставіць машыну)
Я бачыў так шмат рэчаў, кажучы гэта прыкладанне ! але ўсе кажуць, што і лепшыя сістэмы дублюючыя ролікі фізічныя (дзе вы павінны паставіць машыну)
і ў еўропе? у роліках не заўседы дакладныя і маюць допускі розныя, усе яшчэ залежыць ад таго, што якасць? і якую цану вы гатовыя заплаціць пры куплі.
.. ***** і вы марнуеце, што вы ясьце! ;-)
Дадзеныя з'яўляюцца арыентыровачнымі, але даволі добра за цану, якая варта.
Не ведаю ні адной іншай сістэмы, Ролікі, Powerdyn via індукцыі ? Powerdyn праз OBD...
З павагай
Леа
angelus.d87
15-12-2013, 09:31
Але PERFEXPERT падключаецца праз bluetooth да iPhone?
Прывітанне,
У perfexpert выкарыстоўвае cattore паскарэння del'iphone.
angelus.d87
16-12-2013, 09:38
Затым nn c'? трэба падлучыць практычна нічога
толькі трэба пасля добрай фіксацыі
angelus.d87
16-12-2013, 14:58
Xfetto то я ведаю, ke разгрузкі
angelus.d87
26-12-2013, 12:13
запампавалі праграму x iphone, і я павінен сказаць, цы і вельмі складана, асабліва, калі nn знойдзеце ўсе параметры дакладныя х ваш аўтамабіль