КПК

Перегляд Повної Версії : Bmw 318d 143 к. с. 2011 рік edc17c tricore t797 не частина

andrew64
привіт всім, в машині одного bmw 318d 2011 рік edc17c з tricore st797non частина більше, але ви, колего, діагностику з autocom і помилки 4b94e не ce щоб отримати це почалося після відкриття я намагався поставити на мотоцикл, але немає і гри більше на ecu немає видимих ушкоджень
перш, ніж я відкрив ecu, щоб прочитати її в boot я зробив також читання obd

andrew64
додаю файл, ліжка для контролю

sportknight
поясни точну процедуру, яку ви використовували, щоб читати і писати. Для випадку, коли ви розібрали ебу ви увімкніть запалювання ecu розібрати?

ugoboss
файл-ліжко в послідовний, абсолютно не добре, коли у вас є ці симптоми, як правило, це ecu, яка стрибнула.

andrew64
дякую всім за співпрацю і інтерес, проявлений запропонував
проте я вирішив
дивлячись друкованих плат dell ecu ретельно, я помітив мікро резистор smd, який був переміщений порушує функцію mdulo форсунок я пожертвував, але мені вдалося виправити, і машина поїхала
як я вже пояснив, що я тільки читав в послідовний і в boot з fgtech v53 з процедурою пароль tprot
я хотів би відкрити файл, ліжко в boot, яке програмне забезпечення мені потрібно відкрити??

carfree
здрастуйте, існують різні програми, які ви можете використовувати, наприклад: і т. д....

andrew64
використання ecm titanium 161, але драйвер не було цікаво, якщо вечеряє хтось сумісний з наявних

the shiston
занадто нова цієї ecu ecm 1.61 треба спробувати з winols якщо у вас є damos

andrew64
winols є, але не дам

the shiston
і тоді ти нічого не можеш зробити