КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Bmw 318d 143 л. с. 2011 год edc17c tricore t797 не частка

andrew64
прывітанне ўсім, у машыне аднаго bmw 318d 2011 год edc17c з tricore st797non частка больш, але вы, калега, у дыягностыку з autocom і памылкі 4b94e не ce да каб атрымаць гэта пачалося пасля адкрыцця я спрабаваў паставіць на матацыкл, але няма і гульні больш на ecu няма бачных пашкоджанняў
перш, чым я адкрыў ecu, каб прачытаць яе ў boot я зрабіў таксама чытання obd

andrew64
прыкладаю файл, ложкі для кантролю

sportknight
растлумач дакладную працэдуру, якую вы выкарыстоўвалі, каб чытаць і пісаць. Для выпадку, калі вы разабралі эбу вы уключыце запальванне ecu разабраць?

ugoboss
файл-ложак у паслядоўны, абсалютна не добра, калі ў вас ёсць гэтыя сімптомы, як правіла, гэта ecu, якая скокнула.

andrew64
дзякую ўсіх за супрацоўніцтва і цікавасць, выяўлены прапанаваў
аднак я вырашыў
гледзячы друкаваных поплаткаў dell ecu старанна, я заўважыў мікра smd рэзістар, які быў перамешчаны парушае функцыю mdulo фарсунак я ахвяраваў трохі, але мне ўдалося выправіць, і машына з'ехала
як я ўжо патлумачыў, што я толькі чытаў у паслядоўны і ў boot з fgtech v53 з працэдурай пароль tprot
я хацеў бы адкрыць файл, ложак у boot, якое праграмнае забеспячэнне мне трэба адкрыць??

carfree
добры дзень, існуюць розныя праграмы, вы можаце выкарыстоўваць, напрыклад: і г. д....

andrew64
выкарыстанне ecm titanium 161, але драйвер не было цікава, калі вячэрае хто-то сумяшчальнае з наяўных

the shiston
занадта новая гэтай ecu ecm 1.61 трэба паспрабаваць з winols калі ў вас есць damos

andrew64
winols ёсць, але не дам

the shiston
і тады ты нічога не можаш зрабіць