КПК

Перегляд Повної Версії : Nissan qashqai мінімум гойдалок

acidborn85
привіт, у мене чистий метелик на qashqai 1.6 бензин hr16, тепер у мене є мінімум, який стрибає від 1.3 до 2000 оборотів в хвилину, я зробив скидання з діагностичний дросельної заслінки і дросельної заслінки, але нічого не.
є і якісь кроки, посібник для навчання дросельної заслінки і дросельної заслінки і, можливо, масової витрати повітря?
я також спробував в Nissan, але мені кажуть, що змінити метелик 1200 євро плюс пдв.

cinqueturbo
коротко їх Ти намагався зняти кабель батареї?
які інструменти для перевірки параметрів??
може бути, є якийсь, Враховуючи, що закони типу відсоток відкриття або міні..

carfree
зазвичай прибирання закінчена, ви повинні від'єднати акумулятор і почекати кілька секунд покласти в рух, і не прискорити відразу чекати кілька секунд .... принаймні, з Nissan micra, мені довелося, і, роблячи так, ми навіть не був потрібен діагноз ..

carfree
ну ви знає, Nissan дають завжди найдорожчий покладіть шматок знову і вирішите, не знаючи, якщо ви дійсно повинні замінити я чистити тільки .

carfree
я пішов цим інструкціям :
Переконайтеся, що педаль акселератора повністю відпущена

- Поставити перемикач стартера в положення ON і почекати не менше 2 секунд

- Поставити перемикач стартера в положення " OFF " і почекати не менше 10 секунд

- Поставити перемикач стартера в положення ON і почекати не менше 2 секунд

- Поставити перемикач стартера в положення " OFF " і почекати не менше 10 секунд

НАВЧАННЯ ПОЛОЖЕННЯ ДРОСЕЛЬНОЇ ЗАСЛІНКИ ЗАКРИТА

Процедуру Навчання положення дросельної заслінки закрита дозволяє визначити місце розташування дросель повністю закритий, процедура, яка повинна виконуватися при відключенні роз'єму від електроприводу дросельної заслінки або блоку управління двигуна.

- Переконайтеся, що педаль акселератора повністю відпущена

- Поставити перемикач стартера в положення ON

- Переконайтеся, що під час цих 10 секунд буде чути шум від руху дросельної заслінки

carlo abarth
увімкніть автомобіль і отверни х смужка любиш, не торкаючись до педалей газу ти attc вентилятор і подивитися, якщо ви встановлюєте!!

salvatoreragonese
У мене така ж проблема на Ford fiesta проблема була в півмісяць шестерня, яка передає так самоката у метелик знежиреної і чистою, щоб добре жир новий і далі йде, що дивно, спробуйте, може бути, навіть.тобі цієї проблеми

the shiston
спробуйте зробити скидання параметрів autoadattativi і після навчання фонического колеса з діагнозом хороше.