Прагляд Поўнай Версіі : Nissan qashqai мінімум арэляў
прывітанне, у мяне чысты матылёк на qashqai 1.6 бензін hr16, цяпер у мяне ёсць мінімум, які скача ад 1.3 да 2000 абаротаў у хвіліну, я зрабіў скід з дыягнастычны дросельнай засланкі і дросельнай засланкі, але нічога не.
ёсць і нейкія крокі, кіраўніцтва для навучання дросельнай засланкі і дросельнай засланкі і, магчыма, масавага расходу паветра?
я таксама паспрабаваў у Nissan, але мне кажуць, што змяніць матылёк 1200 еўра плюс пдв.
коратка іх Ты спрабаваў зняць кабель батарэі?
якія інструменты мне для праверкі параметраў??
можа быць, есць які-то, Улічваючы, што законы тыпу працэнт адкрыцця або міні..
звычайна ўборка скончаная, вы павінны адлучыць акумулятар і пачакаць некалькі секунд пакласці ў рух, і не паскорыць адразу чакаць некалькі секунд .... па крайняй меры, з Nissan micra, мне давялося, і, робячы так, мы нават не быў патрэбен дыягназ ..
ну, вы ведае, у Nissan даюць заўсёды самы дарагі пакладзеце кавалак зноў і вырашыце, не ведаючы, калі вы сапраўды павінны замяніць чысціць я толькі .
я рушыў услед гэтым інструкцыям :
Пераканайцеся, што педаль акселератара цалкам адпушчаная
- Паставіць перамыкач стартара ў становішча ON і пачакаць не менш за 2 секунд
- Паставіць перамыкач стартара ў становішча " OFF " і пачакаць не менш за 10 секунд
- Паставіць перамыкач стартара ў становішча ON і пачакаць не менш за 2 секунд
- Паставіць перамыкач стартара ў становішча " OFF " і пачакаць не менш за 10 секунд
НАВУЧАННЯ СТАНОВІШЧА ДРОСЕЛЬНАЙ ЗАСЛАНКІ ЗАЧЫНЕНА
Працэдуру Навучання становішча дросельнай засланкі зачынена дазваляе вызначыць месцазнаходжанне дросель цалкам зачынены, працэдура, якая павінна выконвацца пры адключэнні раздыма ад электрапрывада дросельнай засланкі або блока кіравання рухавіка.
- Пераканайцеся, што педаль акселератара цалкам адпушчаная
- Паставіць перамыкач стартара ў становішча ON
- Пераканайцеся, што ў час гэтых 10 секунд будзе чутны шум ад руху дросельнай засланкі
уключыце аўтамабіль і отверни х палоска любіш, не дакранаючыся педаляў газу ты attc вентылятар і паглядзець, калі вы ўсталёўваеце!!
У мяне такая ж праблема на Ford fiesta праблема была ў паўмесяц шасцярня, якая перадае так самоката ў матылек абястлушчанай і чыстай, каб добра тлушч новы і далей ідзе, што дзіўна, паспрабуйце, можа быць, нават.цябе і гэтай праблемы
паспрабуйце зрабіць скід параметраў autoadattativi і пасля навучання фонического колы з дыягназам добрае.