Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : 500 1.3 multijet fap off

carfree
прывітанне, хлопцы, у майстэрні, дзе я працую, у мяне ёсць 500 1.3 multijet 75 л. с., з фап, з дапамогай аднаго я зрабіў fap і egr off off .
я не мог не скід значэнняў, fap, таму што зонд выйшаў з ладу і затым, адпаведна, з файлам mod fap off індыкатар fap заставайся заўсёды такой жа гарыць, як я магу скінуць гэты індыкатар ... ? можа быць, я прыкладаю файлы..

blackwolf76
ты прыклаў арыгінальны файл, і спасылку на іншы файл, які, вядома, нікуды не вядзе, і таму не можа праверыць файл, а імя, здаецца, зроблена з *******ч і ў гэтым выпадку павінна быць гарантыя.

а калі не робіш прымусовай рэгенерацыі з арыгінальнага файла, кантрольная лямпа не згасае... і, на жаль, вам прыйдзецца атрымаць зонд.

carfree
Сісі хацеў бы ведаць, калі воск-то іншае рашэнне, ну што ж ... тады я зраблю на.зонд ....

salvatoreragonese
Сісі хацеў бы ведаць, калі воск-то іншае рашэнне, ну што ж ... тады я зраблю на.зонд ....

Вырашана, у рэшце рэшт?

carfree

carfree
Даруй прымусовай рэгенерацыі ... без значэння і далей

salvatoreragonese
Ідэальна, калі ты ведаеш, што са мной здарылася я свечак напальвання split all інтэр'еру галоўкі я павінен быў пакласці знешні simularlasenno заўсёды шпіён