КПК

Перегляд Повної Версії : Копіювання файлу авто

salvatoreragonese
Всім привіт, хлопці, я хотів запитати дещо, маючи дві машини рівні з питання una147 1.9, 120 л. с., можна взяти його карту, зміна і завантажити його на інший? Я десь читала на форумі, що треба було спочатку читати оригінал, ніж інші авто, а потім робити справи..c і хтось мені може пояснити?спасибі всім і buonaseraa серед

ugoboss
прочитати оригінал до кожного, що потрібно, а потім ви повинні перевірити, якщо як sw однакові, і в цьому випадку ви можете написати його на цій машині (інших немає) в іншому випадку треба скопіювати зміни на оригінальний файл, який ви читаєте.

salvatoreragonese
прочитати оригінал до кожного, що потрібно, а потім ви повинні перевірити, якщо як sw однакові, і в цьому випадку ви можете написати його на цій машині (інших немає) в іншому випадку треба скопіювати зміни на оригінальний файл, який ви читаєте.

Саме бруно скопіювати параметри, але ви можете зробити це безпосередньо або вручну для кожної карти ? Доброго ранку усім

carfree
перевірити, якщо цифри sw і hw рівні, в іншому випадку, якщо ти ecm скопіюйте файли кроком і додайте їх в файл ...

carfree
це легко ви можете зробити це в півсекунди

salvatoreragonese
Привіт carfree і якщо сонце hw дорівнює sw немає? Що я роблю, я читаю оригінальної карті, потім з ecm як скопіювати кроком?

carfree
Тоді вам не залишається, що піти до rimappatore ..

carfree
ах так, пробач, я був неправий, я не повинен був писати на ecm відкрийте файл спочатку, потім ..
у лівому верхньому куті, див. файл натискаєте і знаходите зведення кроком .. і звідти ти все

carfree
коментар вам не залишається, що піти до rimappatore я не повинен був писати тобі, sorry ..

salvatoreragonese
ах так, пробач, я був неправий, я не повинен був писати на ecm відкрийте файл спочатку, потім ..
у лівому верхньому куті, див. файл натискаєте і знаходите зведення кроком .. і звідти ти все
І дуже зрозумілий?

carfree
дві хвилини і я напишу як це зробити

carfree
відкрити ecm додайте вихідний файл та файл mod, навіть якщо вони не мають ті ж номери .. праворуч відразу ставимо мод-файли він побачить, що нагадує вафлі карт див. v, що буде означати карти змінити у файлі мод, який ви ввели, одразу підтвердив, завжди повинен бути на головному екрані в правому перейти на файл огляд кроком зберегти і збереження практично карти файлу мод ... потім відкрити з допомогою ecm тільки файл орі, йди завжди на файл кроком огляд, шукаєш файл кроком, що ти врятував зробіть "застосувати", потім ок, потім знову на файл робиш зберегти eprom змінений і гра зроблена ..

carfree
я сподіваюся, що було ясно ....

salvatoreragonese
коментар вам не залишається, що піти до rimappatore я не повинен був писати тобі, sorry ..

Звичайно, ти можеш сказати мені, що на самих ранніх зброю 😂

carfree
спробуйте зробити як я сказав ..

salvatoreragonese
спробуйте зробити як я сказав ..

Я постараюся якомога швидше, буду тримати тебе в курсі carfree спасибі

carfree
ок, дайте знати ..
будь ласка

salvatoreragonese
ок, дайте знати ..
будь ласка
На даний момент спасибі

carfree

salvatoreragonese

Привіт carfree в інформація ви можете вказати мені, де взяти ecm2001 титан?

carfree
здрастуйте, перевірте свій **** я написав пропозиції, де придбати цю програму

carfree
більше, ніж це .. я не знаю, що сказати ..

sandros
привіт carfree вибачте, якщо я втручання ,я цей процес, що ти пояснив, скопіювати кроком, а потім застосувати на файл орі я зробив
і це все пішло на краще , але потім, коли я пішов, щоб написати файл змінено: на записі все ок, але машина не йде в русі.
що я зробив не так ?
дякую

lui93
звичайно, це було іншу карту, так що ви СКОПІЮВАЛИ речі, які не має нічого спільного..
покладіть оригінальна карта завжди, якщо не ти заблокований ЕБУ і слід почати.
ви повинні бути обережні, коли ви робите деякі coswe не зв'язуйтеся не з запису файлів.

carfree
привіт, звичайно, карти не рівні для тебе це не частина автомобіля, пам'ятайте, що для того, щоб скопіювати кроком на карті обов'язково повинні бути з іншої картки того ж авто з таким же об'ємом коней, модель ебу .... ок ? прости його файл з його карти, ви побачите, що підуть ..

carfree
дайте нам знати, якщо вирішите ...

carfree
насправді сподіваюся, що ми не блок ecu, але тоді що це за машина ? специфікація більше, в будь-якому випадку зробіть тест з його файл, орі .

lui93
те, що ти написав мені, що я говорила..
якщо він заблокований ебу може почати розбирати блок управління І прокурора, файл у bdm..

carfree
те, що ти написав мені, що я говорила..
якщо він заблокований ебу може почати розбирати блок управління І прокурора, файл у bdm..
Я не думаю, ворушачи губами блоки бо, сподіваюся, немає

cinqueturbo
привіт carfree вибачте, якщо я втручання ,я цей процес, що ти пояснив, скопіювати кроком, а потім застосувати на файл орі я зробив
і це все пішло на краще , але потім, коли я пішов, щоб написати файл змінено: на записі все ок, але машина не йде в русі.
що я зробив не так ?
дякую

На що ECU ви зробили цю процедуру? що Програмне забезпечення для редагування ви використовували? дайте нам дещо детальніше..

може і не правильно, контрольна сума на edc15.. Буй

carfree
Buh, звичайно, якщо всі вказують, ну один не знає, як допомогти відповідно очевидно

lui93
точно не надавати необхідні дані, ви не розумієте, пробки.

sandros
доброго дня, вибачте, якщо я запізнився відповісти , то машина fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вирішив покласти файл орі ,
але я хочу сказати, файл, який я скопіював це точно такий же автомобіль, який він же hw 0281001928, змінюється тільки номер sw, що в кінцевому підсумку з 159 ,і, отже, з і т. д. я зробив
зведення кроком я врятував ,потім я відкрив файл орі, і я взяв файл кроком, і я поклав його в файл орі я врятував його і, нарешті, я збираюся писати з galletto v54 і все ок ,
але тоді автомобіль не йде в русі ,це те, що я зробив

lui93
і автомобіль, який ви скопіювали з кроком, Л. с.? mha мені здається дивним, ви бачите, що це дві різні карти, спробуйте побачити, значення, і лінії, якщо вони дорівнюють

ugoboss
доброго дня, вибачте, якщо я запізнився відповісти , то машина fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вирішив покласти файл орі ,
але я хочу сказати, файл, який я скопіював це точно такий же автомобіль, який він же hw 0281001928, змінюється тільки номер sw, що в кінцевому підсумку з 159 ,і, отже, з і т. д. я зробив
зведення кроком я врятував ,потім я відкрив файл орі, і я взяв файл кроком, і я поклав його в файл орі я врятував його і, нарешті, я збираюся писати з galletto v54 і все ок ,
але тоді автомобіль не йде в русі ,це те, що я зробив

не впевнений, але я думаю, що, якщо не дорівнює, sw, це не нормально, потім ви перевірили, cks, якщо це правильно, якщо місця файли я копіюю я кроком, не проблема.