Прагляд Поўнай Версіі : Капіяванне файла аўто
Усім прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць сёе-што, маючы дзве машыны роўныя па пытанні una147 1.9, 120 л. с., можна ўзяць яго карту, змяненне і загрузіць яго на іншы? Я недзе чытала на форуме, што трэба было спачатку чытаць арыгінал, чым іншыя аўто, а потым рабіць справы..c і хто-то мне можа растлумачыць?дзякуй усім і buonaseraa сярод
прачытаць арыгінал да кожнага, што неабходна, затым вы павінны праверыць, ці, калі як sw аднолькавыя, і ў гэтым выпадку вы можаце напісаць яго на гэтай машыне (на іншых няма) у адваротным выпадку трэба скапіяваць змены на арыгінальны файл, які вы чытаеце.
прачытаць арыгінал да кожнага, што неабходна, затым вы павінны праверыць, ці, калі як sw аднолькавыя, і ў гэтым выпадку вы можаце напісаць яго на гэтай машыне (на іншых няма) у адваротным выпадку трэба скапіяваць змены на арыгінальны файл, які вы чытаеце.
Менавіта бруна скапіяваць параметры, але вы можаце зрабіць гэта непасрэдна або ўручную для кожнай карты ? Добрай раніцы ўсім
праверыць, калі лічбы sw і hw роўныя, у адваротным выпадку, калі ты ecm скапіюйце файлы крокам і дадайце іх у файл ...
гэта лёгка вы можаце зрабіць гэта ў паўсекунды
Прывітанне carfree і калі сонца hw роўная sw няма? Што я раблю, я чытаю арыгінальнай карце, затым з ecm як скапіяваць крокам?
Тады вам не застаецца, што пайсці да rimappatore ..
ах так, прабач, я быў няправы, я не павінен быў пісаць на ecm адкрыйце файл спачатку, потым ..
у левым верхнім куце, гл. файл націскаеце і знаходзіце зводка крокам .. і адтуль ты ўсё
каментар вам не застаецца, што пайсці да rimappatore я не павінен быў пісаць табе, sorry ..
ах так, прабач, я быў няправы, я не павінен быў пісаць на ecm адкрыйце файл спачатку, потым ..
у левым верхнім куце, гл. файл націскаеце і знаходзіце зводка крокам .. і адтуль ты ўсё
І вельмі зразумелы?
дзве хвіліны і я напішу як гэта зрабіць
адкрыць ecm дадайце зыходны файл і файл mod, нават калі яны не маюць тыя ж нумары .. справа адразу ставім мод-файлы, якія ён убачыць, што ў якая нагадвае вафлі карт гл. v, што будзе азначаць карты змяніць у файле mod, які вы ўвялі, адразу пацвердзіў тое, заўсёды павінен быць на галоўным экране ў правым перайсці на файл агляд крокам захаваць і захаванасці практычна карты файла мод ... потым адкрыць з дапамогай ecm толькі файл крычы, ідзі заўсёды на файл крокам агляд, шукаеш файл крокам, што ты выратаваў зрабіце "ужыць", затым ок, затым зноў на файл робіш захаваць eprom зменены і гульня зробленая ..
я спадзяюся, што было ясна ....
каментар вам не застаецца, што пайсці да rimappatore я не павінен быў пісаць табе, sorry ..
Вядома, ты можаш сказаць мне, што на самых ранніх зброю 😂
паспрабуйце зрабіць як я сказаў ..
паспрабуйце зрабіць як я сказаў ..
Я паспрабую як мага хутчэй, буду трымаць цябе ў курсе carfree дзякуй
ок, дайце ведаць ..
калі ласка
ок, дайце ведаць ..
калі ласка
На дадзены момант дзякуй
Прывітанне carfree у інфармацыя вы можаце паказаць мне, дзе ўзяць ecm2001 тытан?
добры дзень, калі ласка, праверце свой **** я напісаў прапановы, дзе купіць гэтую праграму
больш, чым гэта .. я не ведаю, што сказаць ..
прывітанне carfree прабачце, калі я ўмяшання ,я гэты працэс, што ты патлумачыў, скапіяваць крокам, а затым прымяніць на файл крычы я зрабіў
і гэта ўсё пайшло да лепшага , але потым, калі я пайшоў, каб напісаць файл зменены: на запісы ўсе ок, але машына не ідзе ў руху.
што я зрабіў не так ?
дзякуй
вядома, гэта было іншую карту, і так што вы СКАПІЯВАЛІ рэчы, якія не мае нічога агульнага..
пакладзеце арыгінальная карта заўсёды, калі не ты ЭБУ заблакаваны і варта пачаць.
вы павінны быць асцярожныя, калі вы робіце некаторыя coswe не зьвязвайцеся не з запісу файлаў.
прывітанне, вядома, карты не роўныя для цябе гэта не частка аўтамабіля, памятаеце, што для таго, каб скапіяваць крокам на карце абавязкова павінны быць з іншай карты таго ж аўто з такім жа аб'ёмам коней, мадэль эбу .... ок ? даруй яго файл з яго карты, вы ўбачыце, што пойдуць ..
дайце нам ведаць, калі вырашыце ...
на самай справе спадзяюся, што мы не блок ecu, але тады што гэта за машына ? спецыфікацыя больш, у любым выпадку зрабіце тэст з яго файл, крычы .
тое, што ты напісаў мне, што я казала..
калі ён заблякаваны эбу можа пачаць разбіраць блок кіравання І пракурора, файл у bdm..
тое, што ты напісаў мне, што я казала..
калі ён заблякаваны эбу можа пачаць разбіраць блок кіравання І пракурора, файл у bdm..
Я не думаю, варушачы вуснамі блокі бу, спадзяюся, няма
прывітанне carfree прабачце, калі я ўмяшання ,я гэты працэс, што ты патлумачыў, скапіяваць крокам, а затым прымяніць на файл крычы я зрабіў
і гэта ўсё пайшло да лепшага , але потым, калі я пайшоў, каб напісаць файл зменены: на запісы ўсе ок, але машына не ідзе ў руху.
што я зрабіў не так ?
дзякуй
На што ECU вы зрабілі гэтую працэдуру? што Праграмнае забеспячэнне для рэдагавання вы выкарыстоўвалі? дайце нам некалькі больш падрабязна..
можа і не правільна, кантрольная сума на edc15.. Буй
Buh, вядома, калі ўсе паказваюць, ну адзін не ведае, як дапамагчы адпаведна відавочна
дакладна не прадастаўляць неабходныя дадзеныя, вы не разумееце, коркі.
добры дзень, прабачце, калі я спазніўся адказаць , то машына fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вырашыў пакласці файл крычы ,
але я хачу сказаць, файл, які я скапіяваў гэта дакладна такі ж аўтамабіль, які ён жа hw 0281001928, змяняецца толькі нумар sw, што ў канчатковым выніку з 159 ,і, такім чынам, з і г. д. я зрабіў
зводка крокам я выратаваў ,потым я адкрыў файл крычы, і я ўзяў файл крокам, і я паклаў яго ў файл крычы я выратаваў яго і, нарэшце, я збіраюся пісаць з galletto v54 і ўсе ок ,
але тады аўтамабіль не ідзе ў руху ,гэта тое, што я зрабіў
і аўтамабіль, які вы скапіявалі з крокам у ж, ж Л. с.? mha мне здаецца дзіўным, вы бачыце, што гэта дзве розныя карты, паспрабуйце ўбачыць, значэння, і лініі, калі яны роўныя
добры дзень, прабачце, калі я спазніўся адказаць , то машына fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вырашыў пакласці файл крычы ,
але я хачу сказаць, файл, які я скапіяваў гэта дакладна такі ж аўтамабіль, які ён жа hw 0281001928, змяняецца толькі нумар sw, што ў канчатковым выніку з 159 ,і, такім чынам, з і г. д. я зрабіў
зводка крокам я выратаваў ,потым я адкрыў файл крычы, і я ўзяў файл крокам, і я паклаў яго ў файл крычы я выратаваў яго і, нарэшце, я збіраюся пісаць з galletto v54 і ўсе ок ,
але тады аўтамабіль не ідзе ў руху ,гэта тое, што я зрабіў
не ўпэўнены, але я думаю, што, калі не роўны, sw, гэта не нармальна, потым вы праверылі, cks, калі гэта правільна, калі месца файлы, якія я капіюю я крокам, не праблема.