Перегляд Повної Версії : записи в послідовний з KESS V2, файл-ліжко в Jtag
Привіт,
я знайшов в базі даних, файлів у файл:"Gpunto Evo 75Cv Sw9743G101-Hw Mj8Dfhw00P
ліжко з j-tag".
За можу вас записати в послідовний з кесс?
Якщо файл був прочитаний в Jtag з Kess, я думаю, можна зробити, але я хотів би бути впевнений, що...не могли б ви допомогти?
Дякую
мені здається , але не впевнений, що змінити розмір, але трохи змінюється, і для того, щоб написати його, потрібно редагувати.
ок, спробую написати в J-Тег, то.
Дякую
(вибачте за відповідь з затримкою, але я був у відпустці XD )
ок, спробую написати в J-Тег, то.
Дякую
(вибачте за відповідь з затримкою, але я був у відпустці XD )
зрештою, він працював писати ??
місце короткий посібник протестовано сьогодні .. для файл-ліжко в jtag на marelli udf і писав у бд , бути більше на кілька кб , щоб можна було писати в бд, і потрібно скоротити його завантажити файл з ecm
-можливість вирізати/вставити
-задати визначений користувачем
початок 00000 залишаємо так, як і
до 1FFFF
збережіть файл і можна переписати без проблем від розетки послідовний
перевірено особисто
у керівництві було протестовано, якщо я хочу, щоб amminastratori ви можете покласти на рельєф або в якийсь розділ
місце короткий посібник протестовано сьогодні .. для файл-ліжко в jtag на marelli udf і писав у бд , бути більше на кілька кб , щоб можна було писати в бд, і потрібно скоротити його завантажити файл з ecm
-можливість вирізати/вставити
-задати визначений користувачем
початок 00000 залишаємо так, як і
до 1FFFF
збережіть файл і можна переписати без проблем від розетки послідовний
перевірено особисто
у керівництві було протестовано, якщо я хочу, щоб amminastratori ви можете покласти на рельєф або в якийсь розділ
Привіт, я практично файл-ліжко в bdm з ktag, щоб переписати його в послідовний, що я маю вирізати? Варто для всіх блоків управління
Привіт, я практично файл-ліжко в bdm з ktag, щоб переписати його в послідовний, що я маю вирізати? Варто для всіх блоків управління
Не знаю, як ти, що вона робить, якщо вказати, ми можемо прийти до якоїсь рада.. Авто, тип ЕБУ, і так далі.
Ааа я забув, BDM і J-Tag, - дві різні речі, і окремі..
Не знаю, як ти, що вона робить, якщо вказати, ми можемо прийти до якоїсь рада.. Авто, тип ЕБУ, і так далі.
Ааа я забув, BDM і J-Tag, - дві різні речі, і окремі..
Cinqueturbo, як завжди готовий допомогти! Тоді, якщо це можливо, краще, якщо ви поясніть мені, на відміну від bdm і jtag
Що стосується marelli mjd8, я можу це підтвердити (я тільки що пробував я на одному файлі, що якщо у вас є резервне копіювання зроблено в j-tag від 2049kb відріжте з і т. д. за адресою 1FFFFF і вам файл для 2048kb готовий до запису серійний
Що стосується marelli mjd8, я можу це підтвердити (я тільки що пробував я на одному файлі, що якщо у вас є резервне копіювання зроблено в j-tag від 2049kb відріжте з і т. д. за адресою 1FFFFF і вам файл для 2048kb готовий до запису серійний
В пості до п'яти turbo я говорив, що різниця між jtag і bdm які?
Cinqueturbo, як завжди готовий допомогти! Тоді, якщо це можливо, краще, якщо ви поясніть мені, на відміну від bdm і jtag
Різницю і в методиці читання і те, що закон..
BDM:
1. Програміст обладнання для мікропроцесорів motorola сім'ї MPC5xx.
2. Читання/Запис Eprom внутрішньої.
3. Читання/Запис Eprom зовнішньої ( AM29bl802c,28f800,M58WB016 ).
4. Читання/Запис Serial e2prom зовнішній, що містить коди автомобіля. (95160/320/640, Atmel)
J-Tag:
Marelli MJD 8F2 / 8 / 8. . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . ФІАТ Дизель
Marelli MULTIAIR 8GMF.A5 . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . FIAT Бензин
Marelli MULTIAIR 8GMF.01 . . . . . . . . . SPC5553 . . . . . . . . . . . . .FIAT Бензин
Відсутність отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 7. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5554 . . . . . . . . . . . . FIAT
Delphi CRD 2.61 PIEZOTEC . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
Delphi CRD 2.10 SOLENOID . . . . . . . . . . MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
Delphi DCM3.5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . PSA/FORD
TRW EMS2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MPC5554 . . . . . . . . . . . . VOLVO
NCG4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
Motorola NCG5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
Continental CM2150E . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . ВАНТАЖІВКА DAF - KING LONG
В пості до п'яти turbo я говорив, що різниця між jtag і bdm які?
Але ти, звісно, ви виправили своє попереднє повідомлення..
піст говорить про J-TAG ти говориш BDM ліжко "ktag, що інструмент не метод j-tag" ..
"Привіт, я практично файл-ліжко в bdm з ktag, щоб переписати його в послідовний, що я повинен відрізати"
Але ти, звісно, ви виправили своє попереднє повідомлення..
піст говорить про J-TAG ти говориш BDM ліжко "ktag, що інструмент не метод j-tag" ..
"Привіт, я практично файл-ліжко в bdm з ktag, щоб переписати його в послідовний, що я повинен відрізати"
Було чисте цікавість.я думав, що jtag bdm було те ж саме, але все одно, спасибі