Прагляд Поўнай Версіі : запісу ў паслядоўны з KESS V2, файл-ложак у Jtag
Прывітанне,
я знайшоў у базе дадзеных, файлаў у файл:"Gpunto Evo 75Cv Sw9743G101-Hw Mj8Dfhw00P
ложак з j-tag".
Па вас магу запісаць у паслядоўны з кесс?
Калі файл быў прачытаны ў Jtag з Kess, я думаю, можна зрабіць, але я хацеў бы быць упэўнены, што...не маглі б вы дапамагчы?
Дзякуй
мне здаецца , але не ўпэўнены, што змяніць памер, але крыху мяняецца, і для таго, каб напісаць яго, трэба рэдагаваць.
ок, паспрабую напісаць у J-Тэг, то.
Дзякуй
(прабачце за адказ з затрымкай, але я быў у адпачынку XD )
ок, паспрабую напісаць у J-Тэг, то.
Дзякуй
(прабачце за адказ з затрымкай, але я быў у адпачынку XD )
у рэшце рэшт, ён працаваў пісаць ??
месца кароткае кіраўніцтва пратэставана сёння .. для файл-ложак у jtag на marelli udf і пісаў у бд , быць больш на некалькі кб , каб можна было пісаць у бд, і трэба скараціць яго -загрузіць файл з ecm
-магчымасць выразаць/ўставіць
-задаць вызначаны карыстальнікам
пачатак 00000 пакідаем так, і як
да 1FFFF
захавайце файл і можна перапісаць без праблем ад разеткі паслядоўны
праверана асабіста
у кіраўніцтве было пратэставана, калі я хачу, каб amminastratori вы можаце пакласці на рэльеф або ў якой-то раздзел
месца кароткае кіраўніцтва пратэставана сёння .. для файл-ложак у jtag на marelli udf і пісаў у бд , быць больш на некалькі кб , каб можна было пісаць у бд, і трэба скараціць яго -загрузіць файл з ecm
-магчымасць выразаць/ўставіць
-задаць вызначаны карыстальнікам
пачатак 00000 пакідаем так, і як
да 1FFFF
захавайце файл і можна перапісаць без праблем ад разеткі паслядоўны
праверана асабіста
у кіраўніцтве было пратэставана, калі я хачу, каб amminastratori вы можаце пакласці на рэльеф або ў якой-то раздзел
Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен выразаць? Варта для ўсіх блокаў кіравання
Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен выразаць? Варта для ўсіх блокаў кіравання
Не ведаю, як ты, што яна робіць, калі паказаць, мы можам прыйсці да якой-небудзь савет.. Аўто, тып ЭБУ, і гэтак далей.
Ааа, я забыўся, BDM і J-Tag, - дзве розныя рэчы, і асобныя..
Не ведаю, як ты, што яна робіць, калі паказаць, мы можам прыйсці да якой-небудзь савет.. Аўто, тып ЭБУ, і гэтак далей.
Ааа, я забыўся, BDM і J-Tag, - дзве розныя рэчы, і асобныя..
Cinqueturbo, як заўсёды гатовы дапамагчы! Тады, калі гэта магчыма, лепш, калі вы растлумачыце мне, адрозненне ад bdm і jtag
Што тычыцца marelli mjd8, я магу гэта пацвердзіць (я толькі што спрабаваў я на адным файле), што калі ў вас ёсць рэзервовае капіраванне зроблена ў j-tag ад 2049kb адрэжце з і г. д. па адрасе 1FFFFF і вам файл для 2048kb гатовы да запісу серыйны
Што тычыцца marelli mjd8, я магу гэта пацвердзіць (я толькі што спрабаваў я на адным файле), што калі ў вас ёсць рэзервовае капіраванне зроблена ў j-tag ад 2049kb адрэжце з і г. д. па адрасе 1FFFFF і вам файл для 2048kb гатовы да запісу серыйны
У допісе да пяці turbo я казаў, што розніца паміж jtag і bdm якія?
Cinqueturbo, як заўсёды гатовы дапамагчы! Тады, калі гэта магчыма, лепш, калі вы растлумачыце мне, адрозненне ад bdm і jtag
Розніцу і ў методыцы чытання і тое, што закон..
BDM:
1. Праграміст абсталявання для мікрапрацэсараў motorola сям'і MPC5xx.
2. Чытанне/Запіс Eprom ўнутранай.
3. Чытанне/Запіс Eprom знешняй ( AM29bl802c,28f800,M58WB016 ).
4. Чытанне/Запіс Serial e2prom знешні, які змяшчае коды аўтамабіля. (95160/320/640, Atmel)
J-Tag:
Marelli MJD 8F2 / 8 / 8. . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . ФІЯТ Дызель
Marelli MULTIAIR 8GMF.A5 . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . FIAT Бензін
Marelli MULTIAIR 8GMF.01 . . . . . . . . . SPC5553 . . . . . . . . . . . . .FIAT Бензін
Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 7. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5554 . . . . . . . . . . . . FIAT
Delphi CRD 2.61 PIEZOTEC . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
Delphi CRD 2.10 SOLENOID . . . . . . . . . . MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
Delphi DCM3.5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . PSA/FORD
TRW EMS2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MPC5554 . . . . . . . . . . . . VOLVO
NCG4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
Motorola NCG5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
Continental CM2150E . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . DAF ГРУЗАВІК - KING LONG
У допісе да пяці turbo я казаў, што розніца паміж jtag і bdm якія?
Але ты, зразумела, вы выправілі сваё паведамленне папярэдняе..
пост гаворыць аб J-TAG ты кажаш BDM ложак з "ktag, што і інструмент не метад j-tag" ..
"Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен адрэзаць"
Але ты, зразумела, вы выправілі сваё паведамленне папярэдняе..
пост гаворыць аб J-TAG ты кажаш BDM ложак з "ktag, што і інструмент не метад j-tag" ..
"Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен адрэзаць"
Было чыстае цікаўнасць.я думаў, што jtag bdm было тое ж самае, але ўсё роўна, дзякуй