Прагляд Поўнай Версіі : renault captur obd або bdm ?
прывітанне, хлопцы, як вы думаеце Renault captur я спакойна праз obd або лепш зрабіць яе ў bdm, я kess і ktag....
але, будучы новай машыны ў мяне невялікія сумневы, што потым вы спакойна чытаць у 2 хвілінах ...
я чакаю правільны савет .... загадзя дзякуй ..
чакаць буду.. з нецярпеннем чакаю адказу
Не ведаю, але раю пераканацца ў тым, да якой ecu мантуе і затым убачыць, калі ёсць у пратаколах інструментаў, якія вы
Відавочна, што ў пратакол майго інструмента ёсць я, але не памятаю, што эбу збірае заўтра, калі я іду ў майстэрню, я магу праверыць, але мне здаецца, што калі гэта edc17 я адкрываю я не памятаю ... і раблю bdm .. чытаць трэба чытаць, аднак. Пісаць я пужаюся і завісае ..
Я думаў хто-то.ўжо ведаў, і я сказаў, што вы ведаеце.фалья.у паслядоўны ... каб гэта было цікава, дзякуй у любым выпадку
Вось цяпер я памятаю, збірае бош edc17c42
Калі ў цябе новая версія, безумоўна, лепш прытрымлівацца інструкцыі і прачытаць, і запісаць яе да школы. Значна бяспечней
Калі ў цябе новая версія, безумоўна, лепш прытрымлівацца інструкцыі і прачытаць, і запісаць яе да школы. Значна бяспечней
вядома, калі б ён edc16 можа быць, добра, але edc17 лепш адкрыць не рызыкаваць, вы ў ktag існуе tricore....
edc17 чытаюць у bootmode, не ў bdm.