КПК

Перегляд Повної Версії : Читання карти 2d ", ECM TITANIUM"

Maurosanna
Привіт всім, хлопці грають як професії механік, але мені завжди подобався світ електроніки і десь тиждень, в цій частині я читаю постійно форум про чіп-тюнінг...
В даний час у мене немає обладнання, але я, озброєний тільки програми і намагаюся змінити файл, що я вже у розпорядженні, щоб почати розуміти, як працюють речі;
Я використовую ecm titanium, тому що в winols, я не зрозумів ще нічого, але зараз навіть titanium є речі, які мені не дуже зрозумілі,
я намагаюся роздивитися краще, карти 2, щоб я речі не зрозумілі, і я хотів би запитати вас
1) У вікні 2d мені, виходить, писав, наприклад: обмежувач крутного моменту потім 8x1 - і тоді 0x065AE0, що це означає?
2)справа, я вважаю себе налаштування, 8bit, 16 bit ,32 bit і потім II і MOTOROLA і, нарешті, ВИРІВНЮВАННЯ, що це?

Дякую заздалегідь, хто зможе мені допомогти в цьому розібратися

Добрий вечір, хлопці

tranky
Я раджу читати дуже уважно це керівництво і спробувати зробити багато практики, не вказуючи нічого конкретного сторона відображення..
Якщо не починаєш розуміти можливості інструменту, зрозуміти відображення тебе стає практично неможливо.

Maurosanna
На жаль у мене немає прав для відкриття файлу...

tranky
На жаль у мене немає прав для відкриття файлу...

читаючи ім'я файлу не буде мати важкий час знайти на g00gle

Maurosanna
читаючи ім'я файлу не буде мати важкий час знайти на g00gle

Ви-це те, що я зробив, дякую

Однак тепер, коли ідея більш ясно, щоб я до сих пір зрозуміти багато речей, як розпізнати карти

tranky
Ви-це те, що я зробив, дякую

Однак тепер, коли ідея більш ясно, щоб я до сих пір зрозуміти багато речей, як розпізнати карти

Це навіть не я все ще можу зробити це після місяців.. практика і час допоможуть

frenk85
хоче, щоб ми "досвідчене око" та досвід!!!! дивлячись на bp можуть допомогти зрозуміти, яку карту ти дивишся.
порада від недосвідченого: winols це дуже важко,але дам вам може дуже допомогти.
дивлячись на дам,що вказує на байт-на-байт всіх картах,ви можете піти і змінити з ecm.

micheleyr6
якщо ви новачок, титан є дуже інтуїтивним,winols є набагато більш важко зрозуміти, але якщо до damos доступна, ви знаєте, сказати, карта для карти, що потрібно..
ви побачите, що деякі відразу розібратися в ситуації.

tranky
хоче, щоб ми "досвідчене око" та досвід!!!! дивлячись на bp можуть допомогти зрозуміти, яку карту ти дивишся.
порада від недосвідченого: winols це дуже важко,але дам вам може дуже допомогти.
дивлячись на дам,що вказує на байт-на-байт всіх картах,ви можете піти і змінити з ecm.

Це рада ВІДМІННИЙ.. єдине, що потрібно два монітора, що між комутаторами екранів або половина вікон з видом від переміщення, щоб побачити приховані частини.. це від виходу до розуму!!!

salvatoreragonese
якщо ви новачок, титан є дуже інтуїтивним,winols є набагато більш важко зрозуміти, але якщо до damos доступна, ви знаєте, сказати, карта для карти, що потрібно..
ви побачите, що деякі відразу розібратися в ситуації.
Доброго дня, Михайло, де я можу його знайти?