КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне карты 2d ", ECM TITANIUM"

Maurosanna
Прывітанне ўсім, хлопцы гуляюць як прафесіі механік, але мне заўседы падабаўся свет электронікі і дзе-то тыдзень, у гэтай частцы я чытаю пастаянна форум пра чып-цюнінг...
У цяперашні час у мяне няма абсталявання, але я, узброены толькі праграмы і спрабую змяніць файл, што я ўжо ў распараджэнні, каб пачаць разумець, як працуюць рэчы;
Я выкарыстоўваю ecm titanium, таму што ў winols, я не зразумеў яшчэ нічога, але цяпер нават titanium ёсць рэчы, якія мне не вельмі зразумелыя,
я спрабую разгледзець па лепш, карты 2, каб я рэчы не ясныя, і я хацеў бы спытаць вас
1) У акне 2d мне, выходзіць, пісаў, напрыклад: абмежавальнік крутоўнага моманту затым 8x1 - і тады 0x065AE0, што гэта значыць?
2)справа, я лічу сябе налады, 8bit, 16 біт ,32 bit і затым II і MOTOROLA і, нарэшце, ВЫРАЎНОЎВАННЕ, што гэта?

Дзякуй загадзя, хто зможа мне дапамагчы ў гэтым разабрацца

Добры вечар, хлопцы

tranky
Я раю чытаць вельмі ўважліва гэта кіраўніцтва і паспрабаваць зрабіць шмат практыкі, не паказваючы нічога канкрэтнага бок адлюстраванне..
Калі не пачынаеш разумець магчымасці інструмента, зразумець адлюстраванне цябе становіцца практычна немагчыма.

Maurosanna
На жаль у мяне яшчэ няма правоў для адкрыцця файла...

tranky
На жаль у мяне яшчэ няма правоў для адкрыцця файла...

чытаючы імя файла не будзе мець цяжкі час знайсці на g00gle

Maurosanna
чытаючы імя файла не будзе мець цяжкі час знайсці на g00gle

Вы-гэта тое, што я зрабіў, дзякуй

Аднак цяпер, калі ідэя больш ясна, каб я да гэтага часу зразумець многія рэчы, як распазнаць карты

tranky
Вы-гэта тое, што я зрабіў, дзякуй

Аднак цяпер, калі ідэя больш ясна, каб я да гэтага часу зразумець многія рэчы, як распазнаць карты

Гэта нават не я ўсё яшчэ магу зрабіць гэта пасля месяцаў.. практыка і час дапамогуць

frenk85
хоча, каб мы "накіданае вачэй" і вопыт!!!! гледзячы на bp могуць дапамагчы зразумець, якую карту ты глядзіш.
савет ад неспрактыкаванага: winols гэта вельмі цяжка,але дам вам можа вельмі дапамагчы.
гледзячы на дам,што паказвае на байт у байт ўсіх картах,вы можаце пайсці і змяніць з ecm.

micheleyr6
калі вы пачатковец, тытан з'яўляецца вельмі інтуітыўна,winols з'яўляецца значна больш цяжка зразумець, але калі да damos даступная, вы ведаеце, сказаць, карта для карты, што трэба..
вы ўбачыце, што некаторыя адразу разабрацца ў сітуацыі.

tranky
хоча, каб мы "накіданае вачэй" і вопыт!!!! гледзячы на bp могуць дапамагчы зразумець, якую карту ты глядзіш.
савет ад неспрактыкаванага: winols гэта вельмі цяжка,але дам вам можа вельмі дапамагчы.
гледзячы на дам,што паказвае на байт у байт ўсіх картах,вы можаце пайсці і змяніць з ecm.

Гэта ВЫДАТНЫ савет.. адзінае, што трэба два манітора, што паміж камутатарамі экранаў ці палова вокнаў з выглядам ад перамяшчэння, каб убачыць скрытыя часткі.. гэта ад выхаду да розуму!!!

salvatoreragonese
калі вы пачатковец, тытан з'яўляецца вельмі інтуітыўна,winols з'яўляецца значна больш цяжка зразумець, але калі да damos даступная, вы ведаеце, сказаць, карта для карты, што трэба..
вы ўбачыце, што некаторыя адразу разабрацца ў сітуацыі.
Добры дзень, Міхаіл, дзе я магу яго знайсці?