Прагляд Поўнай Версіі : прэзентацыя
Прывітанне ўсім, мяне завуць збавіцеля...працаваў у майстэрні, ад 4 гадоў і пачынаюць працаваць нават з электронікай аўто мне вельмі падыходзіць. Сябар падарыў мне маленькі ручной (ecm 2001)..ад пачаткоўца галіны я хацеў спытаць, што праграму вы мне параіце для таго, каб пачаць мукі мяне з гэтым светам.. на дадзены момант дзякуй
Добры дзень, за Выключэннем, добры працяг
c і хто-то, што я дзе-то тлумачэнні??please
ECM titanium і galletto v54, і вы прымацаваныя, ёсць ручныя, а затым на нашым цудоўным форуме ёсць усё, што вам трэба.........
Пачынаецца з азоў, і вы ўбачыце, паступова пачне разумець яго працу.я прапаную табе рушыць услед n курс.
дзякуй frenk85, дзе я магу дастаць гэта абсталяванне
ECM titanium і galletto v54, і вы прымацаваныя, ёсць ручныя, а затым на нашым цудоўным форуме ёсць усё, што вам трэба.........
Пачынаецца з азоў, і вы ўбачыце, паступова пачне разумець яго працу.я прапаную табе рушыць услед n курс.
што курс я павінен прытрымлівацца? яшчэ раз дзякуй
курс для выкарыстоўваюцца праграм такога тыпу і зразумець працу электронікі прымяняецца да рухавікоў
вы можаце звярнуцца да адміністратараў, я думаю.калі хочаш "гуляць" проста павярхоўнае веданне, што вы можаце знайсці ў сеткі або на форуме,калі замест гэтага павінна стаць "праца" усё мяняецца.гэта мой водгук,гэта відавочна!
тады frenk85 я шчыра хацеў бы пачаць, каб кінуць мяне ў гэтым свеце..але я чытаю ў сеткі чытаю вельмі шмат рэчаў, аб якіх вы можаце зрабіць кіраванне рухавіка тое, што я не зразумеў і дзе ўзяць гэтыя функцыі (напрыклад, сістэмы egr) на карце. у ****llo механік ёсць, так што мне патрэбен электронны.зарэгістраваны, што зыходзіць ад мяне ў майстэрні шмат не кажа . цяпер мой пытанне, дзе я магу знайсці што-то кажа мне, што для працы гэтай функцыі вы павінны пайсці ў гэтую частку карты.
шчыра я таксама!не вы раптоўная зарэгістраваны!....
калі вы адкрываеце карту, якая ў 2d-3d-гекса-ці таблічнай цябе адкрываецца свет, зрабіў разлікі,лічбы і крывыя,калі вы не ведаеце, куды пакласці свае "рукі"я бачу, цяжка, калі не немагчыма працаваць................зарэгістраваны не скажа табе ніколі, ні куды ідзе, каб умяшацца,так як сетка.
тое, што я магу табе сказаць, ён пачынае чытаць які-то eprom (свой аўтамабіль напрыклад)з пеўнік і да т. п., адкрыйце файл з ecm і паглядзі,потым пошту файл, і давайце паглядзім, калі мы можам даць табе руку, усе разам! так, каб даць табе па меншай меры падмурак, на якім працаваць.
Prox тыдзень мы бярэм гэты пеўнік, што на дадзены момант усё зачынена. Функцыя табліцы з кіраўніцтва, якія я вывучаў, і вельмі просты .я паўтараю тое, што я не ведаю і як называюцца функцыі, якія, як я зразумеў, названыя па нумары
шчыра я таксама!не вы раптоўная зарэгістраваны!....
калі вы адкрываеце карту, якая ў 2d-3d-гекса-ці таблічнай цябе адкрываецца свет, зрабіў разлікі,лічбы і крывыя,калі вы не ведаеце, куды пакласці свае "рукі"я бачу, цяжка, калі не немагчыма працаваць................зарэгістраваны не скажа табе ніколі, ні куды ідзе, каб умяшацца,так як сетка.
тое, што я магу табе сказаць, ён пачынае чытаць які-то eprom (свой аўтамабіль напрыклад)з пеўнік і да т. п., адкрыйце файл з ecm і паглядзі,потым пошту файл, і давайце паглядзім, калі мы можам даць табе руку, усе разам! так, каб даць табе па меншай меры падмурак, на якім працаваць.
школа frenk85 але дзе ты?
дзеці тут робяць толькі прэзентацыі, а не абмеркавання..
адкрыць пост для абмеркавання.. Дзякуй
сардэчна запрашаем ........
дзеці тут робяць толькі прэзентацыі, а не абмеркавання..
адкрыць пост для абмеркавання.. Дзякуй
Tranky прабач, я буду адразу ж
ён падпісаўся нядаўна на гэтым форуме ..
Хлопцы, прабачце, але, каб адкрыць новую тэму, як вы робіце, не знайшоў запіс
тады залежыць ад тыпу аргументу, што вы павінны адкрыць ёсць розныя раздзелы, напрыклад, перайсці на пачаткоўцаў у цане за ўсё адкрыць новую тэму ... і гэтак далей ... працягнеце, увёўшы назву і апісанне тыпу праблемы ў мяне прапанова, што вы хочаце спытаць ..
прабачце, я не ў ніжнім, у левым верхнім куце
чаму ты пра гэта пытаешся?!?!
чаму ты пра гэта пытаешся?!?!
Калі ты дасі мне адзін **** я пішу табе ў прыват frenk85 buonaseraa сярод
Хлопцы, прабачце, але, каб адкрыць новую тэму, як вы робіце, не знайшоў запіс
у галоўным меню, ўвайдзіце ў раздзел зацікаўлены, і адразу іх, стварыце новае абмеркаванне.
вышэй вы "стварыць новую тэму" і ад іх ўздзейнічаць, даючы назву і ўсё астатняе.. гэта хуткі спосаб доступу да вобласці, да якой вы хочаце стварыць пост.
Добры форум