КПК

Перегляд Повної Версії : Поради Обладнання

kikka.m91
Привіт всім!!!!!я відкриваю моє обговорення, щоб задати питання, що для вас буде легше відповісти...я повинен читати і писати, siemens sid 206 fiesta 1.4, яке обладнання порадите придбати для роботи, тихо...я думав про galletto v54 і працювати в школі, що скажете? чи є якийсь інтерфейс, також краще-автомобіль майбутнього?дякую..

tranky
Привіт всім!!!!!я відкриваю моє обговорення, щоб задати питання, що для вас буде легше відповісти...я повинен читати і писати, siemens sid 206 fiesta 1.4, яке обладнання порадите придбати для роботи, тихо...я думав про galletto v54 і працювати в школі, що скажете? чи є якийсь інтерфейс, також краще-автомобіль майбутнього?дякую..

Kess, це цікаве заклад, але також v54 не погано.. вибирай залежно від того, скільки ви хочете витратити.

kikka.m91
Ми говоримо про золотих або клон? Бо якщо чесно я схиляюся в покупці клону, так як я ще новачок..

tranky
Ми говоримо про золотих або клон? Бо якщо чесно я схиляюся в покупці клону, так як я ще новачок..

Ти задав питання і дав відповідь сам.

kikka.m91
Ок, спасибі,😂😂😂provedal всі покупки kess...

franco75
Також я вам рекомендую Kess, але бачиш, що працює тільки в послідовний, а не в школі

tranky
Також я вам рекомендую Kess, але бачиш, що працює тільки в послідовний, а не в школі

правильно ви зробили anntazione, щоб не робити плутанини і в цей момент ми визначаємо функції добре:
Kess obd тому boot tricore
Ktag тому boot tricore bdm
Півень все робить (скажімо так...)
Для решти є g00gl€

franco75
Так, я саме тому, що на початку kikki.m91 говорив роботи в школі

kikka.m91
Насправді я збираюся взяти все і 3..зараз я замовив kess і півень..👍🏻..***** дуже мені цікаво знати, якщо це ecu читаю і пишу спокійно з kess..