Прагляд Поўнай Версіі : Блок кіравання Abarth 595 еўра 6
Добрай раніцы, я хацеў бы ведаць, калі на 595 Abarth 140 Л. с. скрынка перадач mta вы можаце ўвесці арыгінальны файл версіі 160 Л. с. я заяўляю, што ў ****llo механічна ідэнтычныя, абодва турбіна ihi, толькі пытанне карта на самай справе ў Abarth робяць толькі абнаўленне ecu, што гэта bosch me17.3.0, калі я не памыляюся. Дзякуй
Я не ведаю на самай справе я хацеў бы ведаць, мэтазгоднасці, што ў Abarth робяць перапраграмавання, так што я думаю, што гэта выканальна
калі ў вас ёсць hw роўныя паспрабаваць можна зрабіць
тады, калі яны такія ж рухавікі ідэнтычныя, што нічога не змяняецца, я думаю, што ты можаш зрабіць ...
я парты ў fiat, і вы зробіце абнаўленне... ці дасі файлаў у 160 л. с. калі лічбы sw і hw не адпавядаюць скапіяваць толькі карты на ваш файл, і вы прымацаваныя, вы павінны мець праграмы і абсталяванне для гэтага, вядома .. але гэта магчыма
рухавікі ідэнтычныя, у abarth не прымусіць вас абнавіць, калі не купляеш поўны камплект, я павінен знайсці каго-то, хто мяне капіюе файл аднолькавыя рухавікі
тады я лічу, што магчыма, калі рухавікі аднолькавыя, то ты прыгожая, што ў гэтым форуме я не ведаю, калі ты ведаеш, ёсць служба, файл ... яго запыт і вы прымацаваныя, відавочна, як добра вы ведаеце, чытаць вашыя файлы вашай машыны, то прыкладзеце і папытаеце тыпу выкананай працы, мне здаецца, адзінае рашэнне, якое існуе на гэтым форуме .. акрамя таго, што я паўтараю табе, ты ад сябе дасі файлаў у 160 л. с. ты ратуеш карты і скапіяваць у ваш файл. заўсёды я думаю, што гэта магчыма так, але не ўпэўнены
а перайсці ад аднаго перапрызначыць калі вы не абсталяваная нават для таго, каб прачытаць ваш файл.
я пацвярджаю, што вы можаце зрабіць, што нумары hw і sw, ты не ведаеш, так ?
дзякуй за парады, адзіная праблема, у мяне няма абсталявання, і маё eco bosch me 17.3.0 ідзе адчыняць, каб чытаць і пісаць, я думаю, што нельга зрабіць у бд
перайсці ад rimappatore і растлумачыць усё ...
вы павінны адкрыць вы...
таму супастаўленне зрабіць капіяваць ўставіць?
калі патрабуецца, то і я магу зрабіць цябе копію карты 160 л. с. на ваш файл, вядома, павінен знайсці файл del'a abart павышаны да 160 л. з .. перайсці воблачнасць, ад rimappatore добра .. у адваротным выпадку, калі ён не можа цябе прачытаць файл, яно было адпраўлена ў службу файлы ў гэтым форуме, і ты змяніць іх, а потым ад яго і ты напісаць !
у выпадку, калі ён не павінен зрабіць
( але я думаю, што ты так спакойна) .
добры дзень !