КПК

Перегляд Повної Версії : Роз'єм OBD2, Alfa 147 937 Edc16 €4

tranky
Привіт,
я намагаюся, керівництва, поради, і багато іншого, для виконання аналізу до роз'єму obd2, як назва.
Гніздо являє повільній швидкості запису (клейн) і справді втрачає навіть удари діагноз..
Мені будь ласка, потрібна порада про те, як втрутитися, щоб перевірити тестером або програмного забезпечення, будь-які перешкоди з проводів між ecu і obd2.
Дякую

the shiston
спочатку починає перевіряти якщо i 12v залишаються фіксованими навіть після того, як включіть запалення, може бути справа в батареї??

tranky
Батарея на 12,4 виправити.. і в діагнозі і в письмовій формі.
Не знаю, що ще перевірити.. Може бути, трохи оксиду на виході.. Контроль, як тільки зможу, і Спробую ще раз, але я думаю мало!

the shiston
мммм насправді не думаю, що це оксид, щоб перевірити, чи не ви ніколи не можете знати.

tranky
Зробив з шило на pin роз'єм (рада від одного) але нічого.. пише завжди з затримкою і не розумію де може бути проблема..
Не існує почерком, щоб зробити усунення неполадок і визначити, що не так в чортову роз'єм obd?

cinqueturbo
Не має жодної несправності в інших системах, Подушки безпеки, ABS і т. д.?

ви можете зняти руки різних ecu також авто радіо, щоб виключити перешкоди завжди, що проблема не у вузол "Body"

the shiston
Коли такі речі трапляються, змушують вийти з про,