КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Раз'ем OBD2 Alfa 147 937 Edc16 €4

tranky
Прывітанне,
я стараюся, кіраўніцтва, парады, і многае іншае, для выканання аналізу да раздыма obd2, як назва.
Гняздо ўяўляе павольнай хуткасці запісу (клайн) і ў самай справе губляе нават ўдары дыягназ..
Мне калі ласка, патрэбен савет аб тым, як умяшацца, каб праверыць з тестеров або праграмнага забеспячэння, любыя перашкоды з правадоў паміж ecu і obd2.
Дзякуй

the shiston
спачатку пачынае правяраць, калі i 12v застаюцца фіксаванымі нават пасля таго, як уключыце запальванне, можа быць справа ў батарэі??

tranky
Батарэя на 12,4 выправіць.. і ў дыягназе і ў пісьмовай форме.
Не ведаю, што яшчэ праверыць.. Можа быць, трохі аксіду на выхадзе.. Кантроль, як толькі змагу, і Паспрабую яшчэ раз, але я думаю мала!

the shiston
мммм на самай справе не думаю, што гэта аксід, каб праверыць, ці не вы ніколі не можаце ведаць.

tranky
Зрабіў з шыла на pin раз'ем (савет ад аднаго) але нічога.. піша заўсёды з затрымкай і не разумею, дзе можа быць праблема..
Не існуе почыркам, каб зрабіць ліквідацыю непаладак і вызначыць, што не так у чортаву раз'ем obd?

cinqueturbo
Не мае ніякай няспраўнасці ў іншых сістэмах, Падушкі бяспекі, ABS і г. д.?

вы можаце зняць рукі розных ecu таксама аўто радыё, каб выключыць перашкоды заўсёды, што праблема не ў вузел "Body"

the shiston
Калі такія рэчы здараюцца, прымушаюць выйсці з аб,