Перегляд Повної Версії : Карта обґрунтоване delta 1.6 mjt
Ніхто не має часу, щоб дати йому подивитися? Дякую
Ніхто не має часу, щоб дати йому подивитися? Дякую
Здрастуйте, Йосип,
потрібно вставити файл орі, що ми обговорювали в іншій дискусії, так, щоб не мати вр змінені і порівняти.
Те, що я доклав обидва змінені, і т. д. не знайти subfamiglia драйвера
Привіт Tranky завдяки Dell увагу,я приклав обидві сторони в перший і т. д. не може знайти драйвер...я використовую один карті одно але на даний момент не пам'ятаю, що завтра перевірка на комп'ютері, і його місце...також додаю оновлений файл, з якою я працював раніше,але вже що є ми, що ти знаєш карту досягнень має значення, ясно? Я дав подивитися сьогодні ввечері, але не можу знайти
Привіт Tranky завдяки Dell увагу,я приклав обидві сторони в перший і т. д. не може знайти драйвер...я використовую один карті одно але на даний момент не пам'ятаю, що завтра перевірка на комп'ютері, і його місце...також додаю оновлений файл, з якою я працював раніше,але вже що є ми, що ти знаєш карту досягнень має значення, ясно? Я дав подивитися сьогодні ввечері, але не можу знайти
не бачачи карти з драйвера мені важко сказати щось.. карта передоплати має як вр про/хв / iq і значення мікросекунд ясно, принаймні на моїй edc16 так..
дивлячись тільки 2 відомо, що ти fap активний і egr.. вірно?
дивлячись на карти передоплати в 2d, але це довгий пошук...
Як не сказав.. на мод ви виключили fap і egr (тут, як відомо ще надто криві, поставив в нуль, звичайно, ви використовували якийсь програми) але ти зла багато очок.
При різних вр, повинні розрахувати свій новий звіт, у зіставленні з його точки кривої..
Ти торкнувся вр не чіпати, то зі значенням 8192 зростаючий відсоток, і я ПОВИНЕН залишити їх, ти повинен змінити інший вр, що це iq або якщо rpm залишити.
О, як добре, що елемент і система драйвер в іншому випадку ви вийдете звідси, божевільний!
До якої вр ти маєш tranky?я не пам'ятаю, щоб вр з цим значенням, тепер на увазі, я пам'ятаю, як приніс у вр від 8200 до 9000 і вище від 8199 до 8500. Що стосується розрахунку нових значень в карту для нового iq я дав один і той же відсоток приросту, що у мене на вр. наприклад, від 82 до 90 мм3 (тобто 9,8)не знаю, чи правильно це міркування.ти як перерахувати нові значення? для водія після тебе місце, те, що я використовую, що це те, карта така ж, але не моя, але не так багато інформації про це на самому справі...ще раз спасибі
Драйвер, який я використовую D235_509
До якої вр ти маєш tranky?я не пам'ятаю, щоб вр з цим значенням, тепер на увазі, я пам'ятаю, як приніс у вр від 8200 до 9000 і вище від 8199 до 8500. Що стосується розрахунку нових значень в карту для нового iq я дав один і той же відсоток приросту, що у мене на вр. наприклад, від 82 до 90 мм3 (тобто 9,8)не знаю, чи правильно це міркування.ти як перерахувати нові значення? для водія після тебе місце, те, що я використовую, що це те, карта така ж, але не моя, але не так багато інформації про це на самому справі...ще раз спасибі
На картах педаль.не треба коригувати просто немає вр....в осях у вас запит у відсотках і оборотах
Спасибі errecinque я вже виправив і все у мене змінився відсоток, щоб iq від 82 мм3...мені потрібно дізнатися ще дуже хе-хе, але мапу аванси все можу знайти, я роблю вгору і вниз, щоб всі файли і нічого не бачу...але це значення, ясно? Так що навіть в мінус?
З-за роботи я вже кілька тижнів не вмикаю пк, все одно карти передоплати і т. д. називається фаза уприскування від 1 до 5. Якщо ваш драйвер не повідомляє, просто подивіться файл 159 edc16c39 наприклад і знайти їх потім на ваш файл
Я взявши приклад з файлу grande punto 1.9 mjt форуму і порівняно з цього файлу в моєму не знаходжу в тому ж місці(я в карти не один і той же адреса) сьогодні ввечері я намагаюся повернути йому подивитися, дякую за пораду!
Я взявши приклад з файлу grande punto 1.9 mjt форуму і порівняно з цього файлу в моєму не знаходжу в тому ж місці(я в карти не один і той же адреса) сьогодні ввечері я намагаюся повернути йому подивитися, дякую за пораду!
порада:
Ти знаєш, що не було прийнято до уваги різницю управління між 8e16v...відмінний рада, дякую!! Мені 16 спробуйте взяти приклад з 159 16v, як мені було запропоновано errecinque і продовжувати пошук...час, дозволяючи хе-хе ще раз спасибі, хлопці!
Ти знаєш, що не було прийнято до уваги різницю управління між 8e16v...відмінний рада, дякую!! Мені 16 спробуйте взяти приклад з 159 16v, як мені було запропоновано errecinque і продовжувати пошук...час, дозволяючи хе-хе ще раз спасибі, хлопці!
Хлопці, я тільки що міг знайти цих проклятих досягнень!!!але найсмішніше, що в мене вони були прямо тут, під очі, і драйвер мене встановлено, мені їх назвали "головна карта уприскування,перший укол" і так далі...те, що він послав мене з колії, і я пояснюю тут, зараз, щоб допомогти комусь, що є більш новачок, ніж я це наступним чином: на практиці, дивлячись на інших файлів, як те, bravo 150 л. с., я опинявся в карту досягнення певних значень, або потім шукати в моїй без результату...(наприклад, такі цінності, як 1,01) потім я виявив, що відкрити файл на ecm, коли останній перебуває різні карти вже застосовує коефіцієнти перерахунку значень в 2d, наприклад, значення, яке бачив на карті, 1,01 з, водій визнається відповідне значення 43, що без драйверів з'являється в карті...але найсмішніше, що драйвер для мого автомобіля мені знайти карти ви заздалегідь(що називається, проте, по-різному), але не застосовує ніяких коефіцієнтів!!!ось чому ви ніколи не знайдете кореляції з картами з інших файлів.Я так узяв значення 43 на моїй карті, і порівняти з 43 на карті "браво 150cv"без драйверів відповідає 1.01 файлу bravo з драйвер встановлений...я так 43:1,01=1:x мені розрахунок x і ось, коефіцієнт перетворення, тобто 0,0234883721!! Але без іншої файл посилання, як я ніколи не міг знайти такий фактор? Тепер я думаю, я можу йти спати спокійно, і задоволений, нарешті, ха-ха, тепер у мене залишився тільки питання, як перерахувати в таблиці значення після зміни вр...якісь зачіпки? =) дякую, терпіння і спокійної ночі!
Хлопці, я тільки що міг знайти цих проклятих досягнень!!!але найсмішніше, що в мене вони були прямо тут, під очі, і драйвер мене встановлено, мені їх назвали "головна карта уприскування,перший укол" і так далі...те, що він послав мене з колії, і я пояснюю тут, зараз, щоб допомогти комусь, що є більш новачок, ніж я це наступним чином: на практиці, дивлячись на інших файлів, як те, bravo 150 л. с., я опинявся в карту досягнення певних значень, або потім шукати в моїй без результату...(наприклад, такі цінності, як 1,01) потім я виявив, що відкрити файл на ecm, коли останній перебуває різні карти вже застосовує коефіцієнти перерахунку значень в 2d, наприклад, значення, яке бачив на карті, 1,01 з, водій визнається відповідне значення 43, що без драйверів з'являється в карті...але найсмішніше, що драйвер для мого автомобіля мені знайти карти ви заздалегідь(що називається, проте, по-різному), але не застосовує ніяких коефіцієнтів!!!ось чому ви ніколи не знайдете кореляції з картами з інших файлів.Я так узяв значення 43 на моїй карті, і порівняти з 43 на карті "браво 150cv"без драйверів відповідає 1.01 файлу bravo з драйвер встановлений...я так 43:1,01=1:x мені розрахунок x і ось, коефіцієнт перетворення, тобто 0,0234883721!! Але без іншої файл посилання, як я ніколи не міг знайти такий фактор? Тепер я думаю, я можу йти спати спокійно, і задоволений, нарешті, ха-ха, тепер у мене залишився тільки питання, як перерахувати в таблиці значення після зміни вр...якісь зачіпки? =) дякую, терпіння і спокійної ночі!
Якщо ви хочете, щоб почати підніматися цей ECU авансові платежі є останнє, що ви повинні торкнутися того, що ви розрахували все, в залежності від інших карт, так як в Рампі і час. Я пропоную тобі почати з картки нм/IQ, то кроки в Rail та турбонаддув, а потім раз і в кінці авансів.
Ви хочете зробити карту підійматися розраховується або обдурив?
Tranky я хотів би зробити карту інформації, або розраховується як ти кажеш,наскільки я піднятися з вр я говорив в цілому авансові платежі їх розрахунок на основі часу уприскування.вірно? Але карта, про яку ти говориш, отже, нм/iq карта перетворення ? Де я можу її знайти?
Tranky я хотів би зробити карту інформації, або розраховується як ти кажеш,наскільки я піднятися з вр я говорив в цілому авансові платежі їх розрахунок на основі часу уприскування.вірно? Але карта, про яку ти говориш, отже, нм/iq карта перетворення ? Де я можу її знайти?
Називається, і т. Д. "кількість уприскуваного палива" під карти лямбда.
Раз ви робите їх для розрахунку найбільш IQ просто, аванси є вийдеш з розуму бачив, що вони йдуть, розрахованих відповідно до Рампи, обороти і формули.. Подумай про це після, тепер ти ваги ВР excel і розраховані всі
Цю карту мій файл драйвера, завтра я покладу до її дослідження....те, що мені цікаво :ви дали по вр rail iq до 90 мм3 можу залишити тиску, як для 70 мм3? Враховуючи, що від роботи до 1600 бар залишу без змін? Я бачу, що для 60 мм3 дорівнює або подібного зараз не пам'ятаю, звичайно...моддінг 4% або 5% на пізній час. Те ж саме-карту turbo. Якщо залишу, як для iq від 70 у мене тільки проблеми тиску недостатньо, вірно? Я можу моддінг потім, адаптувавши її до iq, можливо, через журнали, на вулиці? Або я помиляюся, а?
Цю карту мій файл драйвера, завтра я покладу до її дослідження....те, що мені цікаво :ви дали по вр rail iq до 90 мм3 можу залишити тиску, як для 70 мм3? Враховуючи, що від роботи до 1600 бар залишу без змін? Я бачу, що для 60 мм3 дорівнює або подібного зараз не пам'ятаю, звичайно...моддінг 4% або 5% на пізній час. Те ж саме-карту turbo. Якщо залишу, як для iq від 70 у мене тільки проблеми тиску недостатньо, вірно? Я можу моддінг потім, адаптувавши її до iq, можливо, через журнали, на вулиці? Або я помиляюся, а?
Для 90mm3, принаймні, ти повинен піднятися до 1650 rail в іншому випадку терміни і авансові платежі не доходять до тих iq. В Rail зупиняється в 1600 на 70, але до цього не дійде IQ, слід зупинитися нижчі на кілька градусів.
По-моєму ти правильно робиш, спробуйте крок за кроком, якщо ви можете. Зрештою, не ви, даючи кроком, надмірно і погано, що йде вам recovery без пошкоджень, але, принаймні, з діагнозом ти знаєш, де помиляєшся
Tranky я також знайшов карту з/iQ, і у мене є в вр вартістю від 5000 за обидві осі..., дивлячись на інший файл, посилання я думаю, що так, якщо rmp в першій осі і з у другому, і дивитися, щоб добре значення, що я вважаю, для 500 nw значення від 100 я так розумію вони мм3... в цей момент мені не потрібен перерахунок, вірно? Я зупинився на 90 мм3 і, отже, є "хмари" точно? Карта, яку я знаходжу, це та, vgt, але, можливо, тому, що вона розраховується вже в 80 мм3, а не 70, як на файл, який я використовую посилання...завтра я спробую ще!
Tranky я також знайшов карту з/iQ, і у мене є в вр вартістю від 5000 за обидві осі..., дивлячись на інший файл, посилання я думаю, що так, якщо rmp в першій осі і з у другому, і дивитися, щоб добре значення, що я вважаю, для 500 nw значення від 100 я так розумію вони мм3... в цей момент мені не потрібен перерахунок, вірно? Я зупинився на 90 мм3 і, отже, є "хмари" точно? Карта, яку я знаходжу, це та, vgt, але, можливо, тому, що вона розраховується вже в 80 мм3, а не 70, як на файл, який я використовую посилання...завтра я спробую ще!
Точно. Не чіпайте цю карту. Важливо, що в педалі і lim пара, ви йдете, щоб зайняти 500, а використовуєш все так, то lim iq роблять свій борг, раз встановлені в 90 мм3
Спасибі errecinque, що ти знаєш карту вдт виставитися 80 мм3? Тому що в 70, як на браво 150 л. с., не знаходжу...сьогодні ввечері, замість тієї, що я думаю, vgt. Гарне продовження дня!
Спасибі errecinque, що ти знаєш карту вдт виставитися 80 мм3? Тому що в 70, як на браво 150 л. с., не знаходжу...сьогодні ввечері, замість тієї, що я думаю, vgt. Гарне продовження дня!
Деякі карти, які, здається, вдт установлюються на 80, і інші в 90..(знайдеш з драйвером від тебе descrittp під "турбо") не знаю, що логіку ви використовуєте для читання, але перше, що я бачу, здається, в 90.
Зацікавлені в кінці кінців змінити цю карту.. я тобі скажу з досвіду видно, що вони слідують один мій, і я прийшов, щоб змінити, навіть я цю карту, що ви можете залишити на даний момент. Впливає тільки з метою усунути будь-які piccard турбіни, отже, в кінці роботи все інше.
Так що нехай зараз почала шукати обмежувачі...ти кажеш, що розблокувати всі обмежувачі і підвищення тиску в рампі до 1650 бар можу впорснути 90 мм3 з цією конфігурацією? Звичайно, потребує, на картку педаль, що 90 мм3...на Жаль, якщо не проходить quest минулого тижня у мене дуже мало часу для мене,тут, у майстерні є пекло, всі хочуть, щоб ремонт автомобілів в останній день!!чорт візьми!!
Так що нехай зараз почала шукати обмежувачі...ти кажеш, що розблокувати всі обмежувачі і підвищення тиску в рампі до 1650 бар можу впорснути 90 мм3 з цією конфігурацією? Звичайно, потребує, на картку педаль, що 90 мм3...на Жаль, якщо не проходить quest минулого тижня у мене дуже мало часу для мене,тут, у майстерні є пекло, всі хочуть, щоб ремонт автомобілів в останній день!!чорт візьми!!
По-моєму досягти 90mm3 inj з тиском, але я повинен бачити в opera з журналу, і ви побачите результати.
Погано, що йде, якщо неправа, може статися, що:
Виріжте серцевина з флейти на високих обертах і inj падає і, можливо, постане recovery на насос hp але нічого серйозного, і їх оцінки дати якісь 30 бар більше, але тільки в режимі IQ.
Калькулятор, excel і багато часу...
Спасибі tranky доброту!!!я знаю, що моя відпустка пройде з калькулятором в руці, ха-ха
Спасибі tranky доброту!!!я знаю, що моя відпустка пройде з калькулятором в руці, ха-ха
Рада..
коли розрахувати час, розрахувати для вартістю до 1700bar rail, то я тобі його межі на 2 обмежувачі rail в 1650 і у випадку не надходження на iq з журналу, просто підніміть обмежувач.
Спасибі tranky сьогодні ввечері, якщо я можу, я даю йому подивитися, і я починаю все працює, хоча зараз я все ще на роботі і в мене ще на деякий час...хоча, якщо не помиляюся, раз вони вже пораховані до 90 мм3, то чи залишити так? Я знаю, що я повинен коригувати тільки залишок
Хлопці, у мене є сумніви,я settings карту педаль, щоб вимагати 90 мм3, тобто близько 450 nw.я помітив, що від орі запити більш вважаю обертів двигунів на сьогодні, щоб потім розмазати мірою, залізти обертів...мені цікаво, чи можу я вимагати 90 мм3, навіть на оборотах вище? Тому що серії він таким чином вимагає низьких до високих? Для того, щоб уникнути пошкоджень? Ви кажете, що я повинен дати кроком в той же відсоток, дозволяючи таким чином, цей "нюанс"на скачки обертів?
Хлопці, у мене є сумніви,я settings карту педаль, щоб вимагати 90 мм3, тобто близько 450 nw.я помітив, що від орі запити більш вважаю обертів двигунів на сьогодні, щоб потім розмазати мірою, залізти обертів...мені цікаво, чи можу я вимагати 90 мм3, навіть на оборотах вище? Тому що серії він таким чином вимагає низьких до високих? Для того, щоб уникнути пошкоджень? Ви кажете, що я повинен дати кроком в той же відсоток, дозволяючи таким чином, цей "нюанс"на скачки обертів?
Не покладатися на карту, так як має встановлені значення від мами bosch, що, розраховані з стехіометричні коефіцієнти йдуть, щоб компенсувати будь-які лямбда і багато іншого зі значеннями від масштабу, якщо ти їх бачити лише на тій карті...
Треба зробити гарну таблицю в excel з усіма карти, які були змінені, і налагодити в першу чергу відносини стехиометрической еквівалентно 1, а потім-у stechio.. встановити карти нм/iq, або в разі надходження до 90mm3, які ви хочете надати.
Бачив, що від того, як ви говорите (я не відкрив карту зараз, тому я кажу для кредиту те, що ви говорите) до 450 у 90mm3, це означає, що в схемі % від кожної гори для rpm повинен піднятися в кривій, щоб отримати те iq на повну потужність (до 100%) та зберегти значення від 1500rpm нижче, щоб уникнути пошкоджень.
Пам'ятайте, ризики більше ти їх, змінивши низьких обертах (звичайно, хтось не погодитися, але я бачу, так і від того, як я вивчив досить підтверджено.)
Tranky з цим повідомленням, ти змусив мене помітити, що я був неправий...негайно виправити те, що я сказав раніше,я зрозумів, що на карті з/iq 450 nw мені потрібно від 100 мм3, до 95.9mm3 так що я помилявся, кажучи, що я не отримую 450 nw з 90mm3 від мене використовувати, я буду використовувати ці значення для реалізації нової карти педаль.Це після того, як ви створили карту В таблиці l на exel, як ви порадили, враховуючи, що у мене все під оком сильно допомагає не маючи драйверів...готую все, і я беруся за роботу!!забув, я дякую тобі знову і я розумію, що мені ще потрібно багато чого дізнатися від людей, як ти!але скільки ви знаєте? Хе-хе я в боргу!!добрий вечір!
Tranky з цим повідомленням, ти змусив мене помітити, що я був неправий...негайно виправити те, що я сказав раніше,я зрозумів, що на карті з/iq 450 nw мені потрібно від 100 мм3, до 95.9mm3 так що я помилявся, кажучи, що я не отримую 450 nw з 90mm3 від мене використовувати, я буду використовувати ці значення для реалізації нової карти педаль.Це після того, як ви створили карту В таблиці l на exel, як ви порадили, враховуючи, що у мене все під оком сильно допомагає не маючи драйверів...готую все, і я беруся за роботу!!забув, я дякую тобі знову і я розумію, що мені ще потрібно багато чого дізнатися від людей, як ти!але скільки ви знаєте? Хе-хе я в боргу!!добрий вечір!
До цих пір достовірно не, як джерело.. я Не великий ємності на сьогоднішній день, але те що знаю-поділюся з задоволенням, навіть для того, щоб мати порівняння.
Про карті, нм/IQ не потрібно обчислювати хто знає, що.. ви самі вирішуєте, скільки завгодно нм на скільки IQ збігатися.
В теорії ви використовуєте часто робити, що значення останнього в карту, що часто відповідає приблизно 76mm3 на 350 ділиться мм3 на IQ і помножити на нм, який ви хочете створити і встановити карту педаль на IQ, які ви хочете.
Але не є обов'язковим альпініст в % нм спекулювати на % IQ.
Тільки в мене немає часу кидаю оком на карту і дам пораду більш реальний і менш теоретична.
О, наведені у таблиці, карти 2d... і т. Д. Але, як ви йдете!?!?
Хороша робота Giusé !
Маючи час, я зробив безпосередньо файл-мод, з відношення прирощення для 100mm3, розблоковано обмежувачі rail і iq..
Побачити його і перевірити зміни, які, можливо, я міг би навіть бути неправильним, так як без драйверів na погоня за примарою..
Карти досягнень ви дивні.. в точку всі карти, у вас значення абсурдно, і я не розумію логіки.. ми хотіли б власний драйвер для ecu!
Вивчав цей мод, порівнюючи його на свій і дивитися розрахунки робити.. якщо не розумієш, то скажи мені, що я поясню краще.
(не можу прикріпити файл з цього вікна у правому нижньому кутку... виправити це? Дякую!!!)
Вау tranky величезне спасибі!!!!я не вдома зараз, але, нарешті, я у відпустці, і я кілька днів ****** нарешті-то... ... завтра я поставлю і дивлюся, щоб добре. Що стосується карти, аванси, помноживши кожен прапорець на номер, який я написав кілька постів тому я вважаю, значення в люблять або, принаймні, я думаю, тому що, порівнюючи їх зі значеннями браво 150 л. с. без водія мати однакові значення типу' і 43 у відповідні поля в 1.01 градусів...і так я опинився коефіцієнт перетворення.Тоді логіка ще я повинен розуміти, щоб добре.завтра я перетворю всі значення і створили таблицю в excel з тим, щоб мати більш чітке уявлення і прямий авансових платежів
привіт tranky я, аналізуючи файл, який тобі зробив, і в мене є деякі сумніви з приводу наступних карт:
1D56C0 в осі ОБОРОТІВ в хвилину в той час як в іншій не знаю...здається, обмежувач крутного моменту, але я не зовсім зрозумів,навіть тому, що ти встановив на 9000 проти своїх 7700 орі.Я думаю, вказує на IQ, але якщо б це було так, тому що ти не розібрався в 90mm3 якщо ваша карта зроблена для 100mm3?
1D9BB0 знайти інший обмежувач крутного моменту налаштований на цей раз в 100 мм3, вірно?
1F4188 я осі обертання і багато іншого, що я не знаю,від значень, якщо вони були ясно, я думаю, це атмосферний тиск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, що ви збільшити ліміт 0,1 бар. це правильно?
1FA59E Я ОБОРОТІВ в хвилину, і тиску в рампі, так що я думаю, це обмежувач тиску в функції я не знаю, що
1FA7C8 Обмежувач тиску в рампі налаштований завжди на висоті 1700 бар
1FAF04 інший обмежувач rail.
tranky відомо, що багато вр встановлено в 9000 я їх залишив так,не впливають на iq для ін'єкцій?потім помітив, що я дав максимум 60 очок тиску турбо,ви розрахували це збільшення, або ти дав підставу для того, щоб потім адаптуватися після можливого журналу? здається, quizzettone дати незліченні питання хахаха
я забув, що я бачив, що ви дали один і той же відсоток, що ви дали у вр так і роблять, адекватно 100mm3 в карти залежно від старих 90?
привіт tranky я, аналізуючи файл, який тобі зробив, і в мене є деякі сумніви з приводу наступних карт:
1D56C0 в осі ОБОРОТІВ в хвилину в той час як в іншій не знаю...здається, обмежувач крутного моменту, але я не зовсім зрозумів,навіть тому, що ти встановив на 9000 проти своїх 7700 орі.Я думаю, вказує на IQ, але якщо б це було так, тому що ти не розібрався в 90mm3 якщо ваша карта зроблена для 100mm3?
1D9BB0 знайти інший обмежувач крутного моменту налаштований на цей раз в 100 мм3, вірно?
1F4188 я осі обертання і багато іншого, що я не знаю,від значень, якщо вони були ясно, я думаю, це атмосферний тиск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, що ви збільшити ліміт 0,1 бар. це правильно?
1FA59E Я ОБОРОТІВ в хвилину, і тиску в рампі, так що я думаю, це обмежувач тиску в функції я не знаю, що
1FA7C8 Обмежувач тиску в рампі налаштований завжди на висоті 1700 бар
1FAF04 інший обмежувач rail.
tranky відомо, що багато вр встановлено в 9000 я їх залишив так,не впливають на iq для ін'єкцій?потім помітив, що я дав максимум 60 очок тиску турбо,ви розрахували це збільшення, або ти дав підставу для того, щоб потім адаптуватися після можливого журналу? здається, quizzettone дати незліченні питання хахаха
я забув, що я бачив, що ви дали один і той же відсоток, що ви дали у вр так і роблять, адекватно 100mm3 в карти залежно від старих 90?
Здрастуйте, Йосип,
мод я почав для 90mm3 потім, по мірі я сказав.. чому 90 а не 100 ?
Всі обмежувачі, які бачиш же, що я торкнувся я на мій (147 120cv bosch edc16) і все працює.
Про внесення змін у карти я тільки збільшуватися в розрахунок таблиць зупинився на старій iq для нового, я не збільшується не більше того і в разі, якщо ви хочете, щоб дати хороший поштовх, треба розрахувати все на основі того, скільки ви хочете.
Пошти якийсь результат і бачимо, що робиш.. навіть таблицю excel без карти добре, так це для теорії, а не практики на авто.
Рада..
Карту rail зміни передбачати і топи prx на iq..
Я поясню..
Прибувши в 4500rpm наприклад, сім iq наприклад, в 1700bar і під 4500 цей бар не досягає їх, і дуже probbabilmente не досягнуто достатній тиск, щоб дістатися туди, так, значить, у вас є 2 варіанти:
Ти завойовуєш BP 100mm3 settings у 95mm3 зберігаючи топ prex їх так, що тримає 1700 для iq до 4500
Або з пересадкою iq як топ на 4000 оборотів в хвилину і залишається постійним до 4500..
Я пропоную тобі перше місце..
привіт tranky тому прошу 1700 бар вже для 95 мм3?або, в моєму випадку роблю карту на 90 для 85mm3? я працюю на карту, використовуючи в якості керівництва, і я навіть зробив таблицю в excel з авансів в ясному.сальво і місце
Ви нічого не розумієте на цей файл excel..
Я те місце, де мені розрахували мій, дивіться, якщо ви знаходитесь у повернути ваші цінності, орі про це..
Без образ так, може бути, я занадто прискіпливий, але я не розумію, таблиці, які ви зробили.. але без нових вр, а ?
привіт tranky тому прошу 1700 бар вже для 95 мм3?або, в моєму випадку роблю карту на 90 для 85mm3? я працюю на карту, використовуючи в якості керівництва, і я навіть зробив таблицю в excel з авансів в ясному.сальво і місце
Запит не зробити 1700bar, частини від 1650 і veediamo в журнал, як йде.. може, не треба взяти в топ!
Нехай тільки обмежувачі встановлені в ту prx і стабілізації розрахунків з prx в 1650, і ми бачимо, як вона йде до машини
Не на пк, і я бачу, завтра на роботі карту, а якщо знайдеш щось ще, щоб розблокувати, розблокувати... Не на вершині і що-то ще не знаю..
В Rail простих натискань в залежності від часу, що ви повинні досягти з новим IQ. Тепер зробіть журнал з мнс, і ми бачимо, що він каже!
Для ВР, масштабувати як хочеш, але я розберуся в іншому випадку вихід розуму
Я бачив карту, і я кажу:
криві до EGR, що ви знизили не знаю, що робити ****
Обмежувач крутного моменту занадто високо до низьких, перелезай краще, і поступово
Карта rail мені не подобається, перевірте, чи добре файл орі і подивитися на мод, який ти зробив, нерівні.. більше лінійні краще, навіть якщо він ухиляється від якоїсь бар з розрахунків не є життєво важливим (так, то уточніть після журналу системи та час, де це необхідно)
А в іншому, ти зробив хорошу роботу.
система ste 2 нісенітниця, і завантажити його на сервер і зробіть журнал з МНС, щоб побачити результати
ах невелика помилка..
Встановіть НА вр обмежувачі rail, не потрібно змінювати!
Спасибі за підтримку tranky тепер я повернуся на роботу і все виправлю,що стосується кривих до egr не знаю,що це, egr dpf, я eliminatp з раз, і я думаю, це було програмне забезпечення, щоб зробити це зміна ..., щоб обмежувач на низьких обертах, зараз я все виправлю, але на сьогодні, зважаючи на 1500 оборотів?
Спасибі за підтримку tranky тепер я повернуся на роботу і все виправлю,що стосується кривих до egr не знаю,що це, egr dpf, я eliminatp з раз, і я думаю, це було програмне забезпечення, щоб зробити це зміна ..., щоб обмежувач на низьких обертах, зараз я все виправлю, але на сьогодні, зважаючи на 1500 оборотів?
Ви крутний момент двигуна це близько 2500rpm ти секти максимальною не до 2000rpm, що на 1500rpm-це перебір. Ви, очевидно, не вмикайте на педаль, але, принаймні, вирівняйте обмежувач на педаль
Tranky для rail я тільки що помітив сходинку, що я зробив, від 870 бар prx rail до 1200 бар біта наступному...мулу це значення призводить криві, більш близькі до їх формі? Я кажу про карті за адресою 1fafcc, що мій драйвер викликає prx rail об'єктивною.у talé карті сходинка-це до 3000 оборотів в хвилину і 30mm3 Iq, де значення в карті 8700 тобто 870bar...в карті, а не за адресою 1fb840, що драйвер називається "тиску в рампі (map1/1)" на 3000 оборотів в хвилину і 30 Iq я вважаю, 12800 тобто 1280 барі, як ви поясните всю цю різницю? Я для випадку карти в залежності від температури або ще чого? Йдуть модом? Чи я помиляюся в трактуванні?
Оновлення, я пробував цей файл після випрямлення і авто із журналу не впорскує більше 71 мм3 rail досягає 1650 постійно і, отже, я думаю, є якийсь інший обмежувач, важко вистежити ...після того як я повернувся крило свого дослідження
Оновлення, я пробував цей файл після випрямлення і авто із журналу не впорскує більше 71 мм3 rail досягає 1650 постійно і, отже, я думаю, є якийсь інший обмежувач, важко вистежити ...після того як я повернувся крило свого дослідження
Пошта журнал, що карта, що завтра побачу.
Для IQ може бути від багатьох факторів межа, але без файлів і ввійти я можу сказати мало.
Карти для вас, опис я не знаю, якщо чесно.. Завтра краще бачу, і я бачу, що я знаю тобі сказати.
Ваш пост всі ми знаємо, що ми говоримо.
Що ви використовуєте, щоб увійти?
На карті не торкайтеся значення в Рампі вже розраховані на IQ визначені, але розраховує тільки нові ВР для нові IQ.. Не торкаючись іншого, і ми бачимо, досягнення 90mm3
Не засновувати на те, що ви відчуваєте.. Ми просто більше IQ..
Завтра я бачу файл і даю новини
Відмінна робота, до цих пір!
але ти dpf на автомобілі?
1F0B46 + 1F1256 йдуть масштабування,.. бачив, що змінилося останнім вр від 80 до 90 (+12,5%) чому б не змінити навіть в останній стовпець кривих?
бачиш, добре, якщо збільшують або зменшують на більший iq.
Для інших я докладаю якийсь мод, без, що я тобі описую id і як його змінити.. ти побачила першої.
По мені, це правильно також зміни крутного моменту для руху, що за замовчуванням у вас низький на низьких передач і відрегулюйте на ногу на педалі газу.. решту ти бачиш, і спробуйте зробити лог.. іншого я не бачу, ви можете змінити його iq. на вигляд виглядає все, розблоковано так..
Якщо ви можете зробити лог з МНС (multiecuscan + elm327) це було б найкраще, що ви можете прикріпити його і подивимося, mpo, який поєднує в машину..
Дай мені знати, що тут і далі ми приблизно в ****будемо я і ти.. тепер я обгін і мене вчиш, ти ще зі мною!
На жаль, я батарею ноутбука часовому поясі, і я чекаю, що прийдуть до мене...на новий ноутбук з Windows 8.1 elm не хоче знати...я вважаю, що для того, щоб почати вчити щось це доведеться пройти ще багато часу, ха-ха ти занадто вперед, і браво! Тепер я повернуся до роботи! І тому, що після я повинен шукати в запасних, що він все ще відкритий, я паливний фільтр поміняв два тижні тому, що втрачає!!!і, до речі, я теж повинен виїхати у відпустку через пару днів!! Cribbiooo
На жаль, я батарею ноутбука часовому поясі, і я чекаю, що прийдуть до мене...на новий ноутбук з Windows 8.1 elm не хоче знати...я вважаю, що для того, щоб почати вчити щось це доведеться пройти ще багато часу, ха-ха ти занадто вперед, і браво! Тепер я повернуся до роботи! І тому, що після я повинен шукати в запасних, що він все ще відкритий, я паливний фільтр поміняв два тижні тому, що втрачає!!!і, до речі, я теж повинен виїхати у відпустку через пару днів!! Cribbiooo
Іди спокійно, ніхто не біжить за!
Для того, щоб фільтр ви перевірили ущільнення в центрі між фільтром і "кришка", що не зламав або переміщений або відсутній?
Дивно, що втрачає так багато для.. як правило, він робить це, щоб надто великий тиск (але я не думаю, що це сталося, що карта в порядку) або для цього ущільнення..
Немає tranky це просто бракований фільтр,на мій автомобіль, схожий на ваш, 147, але не в житті,має напряму зв'язку, деталі для трубопроводів і втрачає там, де є і кришки, які притискають...потім я виявив це вчора, перш ніж перепризначити, отже, не залежить, звичайно, від карті. Повертаючись до речі, Dell, авто з Dpf, я видалив вже кілька років є дуже Паршивий і дня не більше!
для карт, turbo від вас, згаданих йдуть на спад, залізти iq так moddo в мінус зниження 12,5 % вірно?здається, карти, vgt, чи я помиляюся?
для карт, turbo від вас, згаданих йдуть на спад, залізти iq так moddo в мінус зниження 12,5 % вірно?здається, карти, vgt, чи я помиляюся?
Мені теж так здається, а ви, але не робити це у відсотках від вр..
Переглянути мінімальне та максимальне значення і виберіть свій крок.. в теорії ви можете навіть нехай і від журналу, подивитися, якщо пік турбіни, якщо щука систем, де пік, а залишити так.
Але, будучи карта studio, краще піднятися і подивитися на логи поведінку.. дійсно найближчі журналів ще vgt, авансових платежів, терміни більш ніж prx rail, iq і prx турбо..
більшого інформація завжди краще
Було б цікаво побачити, якщо збільшення часу, ви бачите в журналі.. на мій я поставив +2°, але в журналі завжди на порозі орі..
Хто знає, якщо є якийсь обмежувач де-те, що визначає блок...
Мені теж так здається, а ви, але не робити це у відсотках від вр..
Переглянути мінімальне та максимальне значення і виберіть свій крок.. в теорії ви можете навіть нехай і від журналу, подивитися, якщо пік турбіни, якщо щука систем, де пік, а залишити так.
Але, будучи карта studio, краще піднятися і подивитися на логи поведінку.. дійсно найближчі журналів ще vgt, авансових платежів, терміни більш ніж prx rail, iq і prx турбо..
більшого інформація завжди краще
Tranky я піднявся в останньому стовпці відсоток вр, тобто 12,5 я ще не прочитав ваш рада...що ви говорите, я намагаюся, так?або кричи, а то відчуваю?кричи, я значення iq максимальний, починаючи від мінімальної 7181 максимум 1966 в той час як mod починаючи від 6283 в 1720. може бути, краще повернути або іншим модом менше я не хотів би, що турбо я перегнала хао
Було б цікаво побачити, якщо збільшення часу, ви бачите в журналі.. на мій я поставив +2°, але в журналі завжди на порозі орі..
Хто знає, якщо є якийсь обмежувач де-те, що визначає блок...
І загробне життя діагноз зауважимо різниці?
І загробне життя діагноз зауважимо різниці?
У відомих дуже.. автомобіль більш нервова, торкнувшись досягнень
Tranky я піднявся в останньому стовпці відсоток вр, тобто 12,5 я ще не прочитав ваш рада...що ви говорите, я намагаюся, так?або кричи, а то відчуваю?кричи, я значення iq максимальний, починаючи від мінімальної 7181 максимум 1966 в той час як mod починаючи від 6283 в 1720. може бути, краще повернути або іншим модом менше я не хотів би, що турбо я перегнала хао
Змінюється тільки площа нового IQ, залишивши все інше.
дай мені знати, що ви думаєте про мод, що я знайшов і відредагував в карті, що я не знаю, якщо потрібно, і тебе обмежують iq, але я вважаю, правильно змінювати їх, таким чином, в ідеалі обмежувачі на марш
Нічого не робити завжди обмежує 71 мм3, більше або менше, хоча, як розподіляти крутний момент на низьких обертах і поліпшені,натиснувши обмежувачі котить краще, близько 2000 оборотів, а потім втрачається...я знаю, що якщо я не зроблю журнал з мнс не розуміємо, так багато. Після спробуйте встановити на віртуальну машину, навіть якщо у мене коли-небудь робили щось подібне
Нічого не робити завжди обмежує 71 мм3, більше або менше, хоча, як розподіляти крутний момент на низьких обертах і поліпшені,натиснувши обмежувачі котить краще, близько 2000 оборотів, а потім втрачається...я знаю, що якщо я не зроблю журнал з мнс не розуміємо, так багато. Після спробуйте встановити на віртуальну машину, навіть якщо у мене коли-небудь робили щось подібне
МНС повертає, а на windows розвивалися.. встановити на windows, що у вас є і вперед!
але я, каже, добре.. я в курсі.. я напишу як це зробити для того, щоб зробити віртуальний!
Спрощеною процедурою:
Встановіть спочатку драйвер ELM підключений до USB на ПК, Фізичний (Windows10, або що там ще)
Перевірте на "диспетчер пристроїв" якщо дає "CP2101 USB to UART Bridge Controller (COMx)" або подібного
Якщо він працює, встановлює МНС на Віртуальній і інсайд vmware-tools і драйвери МНС
У цей момент з вікна віртуальної треба розділити пристрій USB
Зробив то, все повинно працювати..
Я не гарантую стабільність і цілісність журналу, який може генерувати, але краще з winzozzo nse деякий час назад!
Дозвольте мені знати,
ах забув..
"CP2101 USB to UART Bridge Controller (COMx)" під "Ports (COM & LPT)", який з'являється, коли плагін (атак) usb у вікні "диспетчер пристроїв" !
Закінчили обідати і я,mes l я встановив давно, і служить, l elm мав проблеми розпізнавання портів або щось подібне, не пам'ятаю
якщо винести це питання на "управління ресурсами", як сказав вище..
Секти як com3 і зробіть те ж саме з налаштуваннями мнс
Я думаю, що вирішується так
Закінчили обідати і я,mes l я встановив давно, і служить, l elm мав проблеми розпізнавання портів або щось подібне, не пам'ятаю
Добре, я збираюся спробувати
Необхідно встановити UART to USB-або таке ім'я.. Не пам'ятаю.
CP210x USB to UART Bridge Virtual COM Port (VCP)
l я зробив tranky але нічого,я пробував, навіть більше, ніж версія, але не виходить...ну та ладно купив нову батарею для старого ноутбука, й уникнути всього цього поп-казино.хоча навіть не я даю пояснення цієї несумісності
Там я воював, навіть я, але в ****метро працює
Добрий вечір, хлопці, нарешті я повернувся і мені потрібно розблокувати абсолютно це так ковбаса IQ!!! В очікуванні прибуття нової батареї для ноутбука і, отже, ще поки нічого журнал...враховуючи, що пройде принаймні кілька днів, я все ще хочу працювати там же на карті, і я подумав: враховуючи, що авто більше 70 мм3 мені не впорскує мені порадите шукати окремі біти від значення 7000 в десятковій або потрібно повідомити ебу інший? А поки продовжую розчісувати через всю карту і може бути місце якийсь адресу потенційного
Якщо немає місць в останній мод, бачу, важко допомогти Giusé
Журнал фол завжди на третій передачі, а..
Перейти в легенях у третій (1000rpm), запустити журнал і покладіть в планшет, прибув вище 5000rpm блок-шота, перш ніж випустити журнал, щоб увійти це і пінто.
Ок, tranky сьогодні тільки на пк, на місці все, дякую за турботу
Наступного журнал також включає в себе положення педалі і намагається зробити, як я сказав вище..
третя-1000 об / хв, запустити журнал, педаль 100% до 5000rpm і блок-шота і журналів в обмежувач, перш ніж відпустити педаль.
файл я контроль, як тільки я можу і я сподіваюся, що зможу допомогти вам вирішити обмеження по iq, що ви
карта не зроблена добре, карти, turbo, не, я все змінила.. так що, не думаю, що ти відкрий запит і мені не подобається, чесно кажучи, як я зробив, від частини 100pt, а потім, щоб 150pt до дна iq.. я точки, підійматися на pt.. буде краще..
VGT залишити, що системи в кінцевому рахунку в разі необхідності..
ви змінили деякі криві зі значенням 7000, але мені не здається, мінімально обмежувачі iq...
карти залізничних помиляєтеся.. якщо змінити останній пункт у вр, потрібно збільшити ВСІ криві довідки з вр у % приріст дав і не тільки від tot тиск..
я не перебирав усі очевидно.. порівняння свій і бачиш зміни.. щось я втратив бо по мені, не добре режим редагування зроблено.. на деяких вр ви 3000-3500-4000-5000-6000-7000 і ти відріжте 6000, щоб покласти 9000.. мені краще зняти 3500..
tranky, спасибі за час, що ти присвятив,що стосується карти, не "повні" не знаю, чи ти пам'ятаєш, але залишає їх в напрузі, щоб привести надалі,я не чіпайте, я вважаю, що в будь-якому випадку мене не обмежує iq в 70 мм3 точні...з цієї причини я намагався обмежувачі і торкнувся майже всі криві, які мали таке значення, щоб зробити різні тести.Тепер погляньте на ваш файл, і я прийму до уваги вашу пораду на рейси з Вр (якщо я правильно зрозумів, я роблю "поза" 3500 і пересадкою все в одному місці, щоб звільнити місце для 9000 не так?) ще раз спасибі і добрий вечір я повертаюся трохи вдарився головою, ха-ха
Забув, я дивлюся інший день на карту giulietta 2.0 mjt 170 коней, де власник мав дивні провали iq у високий, але може мати низький iq від нього встановлений...я взяв на розгляд цей файл для того, щоб взяти приклад, і я помітив, що не оновлюється ні вр, незважаючи на те, що під 'iq він встановлений. це, наприклад, я не розумію, але, можливо, я щось упускаю, не знаю
Забув, я дивлюся інший день на карту giulietta 2.0 mjt 170 коней, де власник мав дивні провали iq у високий, але може мати низький iq від нього встановлений...я взяв на розгляд цей файл для того, щоб взяти приклад, і я помітив, що не оновлюється ні вр, незважаючи на те, що під 'iq він встановлений. це, наприклад, я не розумію, але, можливо, я щось упускаю, не знаю
Привіт, я намагався кинути оком у журналі, що в файл карти, і, як на мене, зовсім недосвідченому, для якого ти все, що я говорю з пружинами, але мені приходить в голову, що на карті за адресою 1D5784 це карта, яка обмежує вприскування дизельного палива. Наприклад, у вашому файлі журналу я значення 59,805 мм3 до 3400 обертів, якщо дивишся на цю карту, ви бачите, що між 3250 і 3500 оборотів в стовпці 8192 має значення 6050 і 5900, що, по мені, узгоджуються з введеної кількості, що ви перебуваєте в журнал.
Як я говорив, я глибоко недосвідчений, спробуйте подивитися, якщо вам це може бути корисно. Привіт
Привіт, я намагався кинути оком у журналі, що в файл карти, і, як на мене, зовсім недосвідченому, для якого ти все, що я говорю з пружинами, але мені приходить в голову, що на карті за адресою 1D5784 це карта, яка обмежує вприскування дизельного палива. Наприклад, у вашому файлі журналу я значення 59,805 мм3 до 3400 обертів, якщо дивишся на цю карту, ви бачите, що між 3250 і 3500 оборотів в стовпці 8192 має значення 6050 і 5900, що, по мені, узгоджуються з введеної кількості, що ви перебуваєте в журнал.
Як я говорив, я глибоко недосвідчений, спробуйте подивитися, якщо вам це може бути корисно. Привіт
Неправильно.
8192-це 100%
Я намагаюся risostemaRe і зробити інші тести, в надії якраз хороша =)
Tranky інфо,я побачив, що у файлі, який тобі написав, ти модом в карти, педалі, навіть криві 4750 та 5000 обертів...від золота, були встановлені дуже низькі, я думав, тому що двигун не повинен "дістатися"до цих оборотів.я помиляюся? Я ще не пробував на вулиці, але після 4500 не повинно втручатися обмежувач? Ми на червоній зоні тахометра*****unque в наступному журналі залишуся навіть це
Я змінив всьому діапазоні оборотів для підвищення IQ..
Пізніше я бачу твій останній мод, і я бачу тобі руку.
Вибачте, але у мене було багато роботи у ці дні, і я бачив, і відповів з телефону, не можу подивитися файл і лог
я рекомендую тобі завантажити драйвер 235_509.. я бачив, що тобі набагато більше карт в каталозі, і, здається, вже майже його!
Неправильно.
8192-це 100%
Про те, що 8192 це 100% я з тобою згоден, насправді я думаю, що giuseppe89 зробити в доказ того, що він написав, я натиснув педаль газу до упору тобто 100% для цього я зробив посилання у цій колонці. По мені, ця картка є карткою обмеження дизельного палива залежно від тиску на педаль газу.
На осі є обороти двигуна і на заголовки тиск на педаль газу. Якщо б це було так наприклад на 3250 оборотів на 100% тиску педалі (знаменитий 8192) читаю, як значення 6050, тобто ліміт дизельного палива від упорскування 60,5 см3 до 3500 оборотів, 59 мм3.
У будь-якому випадку, я маленька спроба змінити цю карту, я б зробив це, якщо потім від журналу, кількість ін'єкцій збільшується добре, інакше б все оригінальне, як і раніше, хоча я очікую, що якщо замінити всі вихідні значення значення 9000, однак, не надати все, що дизель.
Отже невеликий звіт про свій останній крок..
Карту час вже розраховується для 90mm3 так що добре, що це орі.
Карти лямбда, ти занадто довго stechio.. потрібно змінювати ТІЛЬКИ з 1500rpm в кінці обертів і не вище, в іншому випадку ви ризикуєте палити з місця або, що ще гірше, що я заріжу тебе на стартер.
Тиску в Рампі (3 карти) ви змінили біт не знаю, з якої політики.. Потрібно або залишити, ЩОБ бачили, що це вже розраховано, щоб 90mm3 або збільшується від 81 до 100 (bp на карті, фіксовані) до 1650, а не від 88 до 100 до 1650, як ти..
Обмежувачі Rail ок
ВДТ (6 карт), щоб дозволити вам добре в даний момент..
Турбо не вистачає 2 карт..
Обмежувачі крутного моменту, неправильних.. топ повинен бути 10000, а ти поставив 10280 та інших залишити в 5000
Інші карти педалі йдуть добре..
Завантаження файлу з driver, що я сказав вище. перевірте, як сказав, при необхідності і пошти результат з журналу.
По-моєму йде розблоковано якийсь біт в іншому місці, щоб дістатися до 90mm3 але спробуйте спочатку з тим, як визначається і т. д.. потім переходимо до наступного кроку..
Якщо не калібрування карти драйвера це стрибок у невідомість!
Про те, що 8192 це 100% я з тобою згоден, насправді я думаю, що giuseppe89 зробити в доказ того, що він написав, я натиснув педаль газу до упору тобто 100% для цього я зробив посилання у цій колонці. По мені, ця картка є карткою обмеження дизельного палива залежно від тиску на педаль газу.
На осі є обороти двигуна і на заголовки тиск на педаль газу. Якщо б це було так наприклад на 3250 оборотів на 100% тиску педалі (знаменитий 8192) читаю, як значення 6050, тобто ліміт дизельного палива від упорскування 60,5 см3 до 3500 оборотів, 59 мм3.
У будь-якому випадку, я маленька спроба змінити цю карту, я б зробив це, якщо потім від журналу, кількість ін'єкцій збільшується добре, інакше б все оригінальне, як і раніше, хоча я очікую, що якщо замінити всі вихідні значення значення 9000, однак, не надати все, що дизель.
Я вважаю, що це правильно, як ви кажете, і вже, звичайно, це обмежувач, щоб довести все до 90 від 1d5784 в 1d5954, намагаючись дотримуватися тенденції криві (є також змушує пряму лінію, але так ви не дізнаєтеся дудки).
switing63 але якщо банкір ?
Привіт, хлопці я працюю на карту у відповідності з вашими рекомендаціями, але у мене є сумніви на цей рахунок: tranky, де ви говорите, залиште на біт від мене торкнувся в залізничних карт, ти маєш у вр, що я приніс до 9000?точка зупинки зупиняє до 7000 неправильно встановив для 9000?таким чином, не розрахована на 70 мм3? ти кажеш мені дати з кроком від 81 до 100 наводить прес-1650 бар,перш ніж ці біти залишити?не потрібно з'єднання, щоб полегшити підйом тиску?
Я зафіксував лямбда (одна була модом від 0 rmp я не зрозумів як я це зробив)
Я залишив карти vgt, що повинні бути ті, що драйвер називається "тиску турбо (4)" і " тиск турбо #1 (2) підтверджуєте?
Інші 2 карти turbo, що ви говорите, я сумую я не знайшов, чесно, але завтра ви будете виглядати краще.
Я встановив обмежувачі, які були в 10280 (злочинець Тільки що з defap він витягнув на обмежувач) довівши його до 10000, як я залишив тимчасово іншим на висоті 5000, що повинні бути ньютон вірно?якщо б вони були мм3 не вводили 70 серії...
Я модом обмежувач, який привів switing63, я сподіваюся, що зробив правильно.
Я помітив, то карти, які, здається, обмежувачі наслідуючи адреси 1fb6ee і 1fb486 ви випадково не знаєте, якщо вони є? на Вр представляється оборотів в хвилину і Nw.
Хлопці, але я думав, читаючи різні пости великі манро, якщо з журналу, мені здається, читати 1000 1100 мг повітря на максимум і знімаємо з afr 14,7 обмеження по iq, враховуючи, що з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дизельного палива, тобто близько 80 мм3, в той час як для 1100 буде близько 88 більш або менш...з журналу, пам'ятаю тільки якийсь piccata до 1100 мг що б мені подолати набагато 80 мм3, якщо все піде за планом. Наприкінці тижня зробити журнал більш детально, можливо, це саме лямбда, або, швидше за все, навіть лямбда-регулювання
Хлопці, але я думав, читаючи різні пости великі манро, якщо з журналу, мені здається, читати 1000 1100 мг повітря на максимум і знімаємо з afr 14,7 обмеження по iq, враховуючи, що з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дизельного палива, тобто близько 80 мм3, в той час як для 1100 буде близько 88 більш або менш...з журналу, пам'ятаю тільки якийсь piccata до 1100 мг що б мені подолати набагато 80 мм3, якщо все піде за планом. Наприкінці тижня зробити журнал більш детально, можливо, це саме лямбда, або, швидше за все, навіть лямбда-регулювання
Спочатку визначте, на ВСІХ картах IQ, розблокувати обмежувачі, а потім в кінці робить журнал стабільності в АФРИЦІ, щоб досягти IQ.. step by step!
Я бачу карту прямо зараз і я відповім на інші питання скоро
То..
Враховуючи, що для IQ 90mm3 збільшення 50bar ти робиш це, щоб уникнути оболонок флейти на високих оборотах, і для того, щоб робити які-небудь зміни на аванси, щоб дати щось більше, де хочеш/можеш покурити, обманюючи тільки в планшет ecu (загалом після 80% від педалі і від якійсь мірі більше, щоб зробити сплеск, коли ви виявите молочниця зміни в середині капусти!!!!)
Збільшення bp-rail досягнення 90mm3 рекомендується передбачати 5mm3 запит rail для верхньої так, що насос має повної навантаження на виконання запиту iq вже в роботі, а не в момент запиту (від журналу, ви побачите, що в рампі не приходить на запит, в той момент iq і, таким чином, крадеш час)
як я вже говорив, що від 50 до 90 мм3 карту rail ви встановите макс prx-рейку 1650 та інтерполяції від 1600 годин в 50mm3 до 90mm3 і так ти зробив rail ad-hoc!
За коментар rail раніше я неправильно прочитати файл, я думала, він у 90mm3.. пробач мене!
Тиск турбо ти дав майже 1,7 бар навантаження.. впевнений, що витримає турбіна на це тиск? Що турбіна гори ?
Перевірте карти педаль, що ви змінили в 5000rpm деяких кривих, відмінних від інших карт, перевір ще раз з-за драйверів будь-яких обмежувачі, розкиданих і там (я думаю).. днів тому мені довелося з edc16 альфа 150cv, і я знайшов море обмежувачі, щоб підняти..
Привіт Tranky вибач, що відповідаю тільки зараз,що стосується значення спекуляції, до яких я повинен зробити, якщо на яку карту ви маєте на увазі? В рампі? Для мови прогнозувати попит максимальної prx-рейку 5mm3 на увазі створити новий вр від 85mm3, має вже такий тиск? Так що знайти насос вже готова на 90? Турбо повинно бути garrett gtb 1446Z, що за те, що я знаю вже працювати на 1.6 бар, але я ніколи не робив log від орі, але, як тільки я можу, я зроблю один, щоб зрозуміти, як веде себе автомобіль без змін. Карту педаль в порядок. Останнє питання, щоб піднятися на вр, якщо, наприклад, на карті залізничний, де я : 500 - 750 -1000 - 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 - 2750 - 3000 -3500 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000 змінити їх таким чином, т. е. 500 - 750 - 1000- 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 -3000- 4000 - 5000 - 6000 - 7000 - 8000 - 9000? Було б більш правильно? Очевидно, я повинен переробити половину таблиці, однак, я думаю, більш точної роботи. Що ви мені порадите? Вибач, якщо ламаю тюки та хахаха
Привіт Tranky вибач, що відповідаю тільки зараз,що стосується значення спекуляції, до яких я повинен зробити, якщо на яку карту ви маєте на увазі? В рампі? Для мови прогнозувати попит максимальної prx-рейку 5mm3 на увазі створити новий вр від 85mm3, має вже такий тиск? Так що знайти насос вже готова на 90? Турбо повинно бути garrett gtb 1446Z, що за те, що я знаю вже працювати на 1.6 бар, але я ніколи не робив log від орі, але, як тільки я можу, я зроблю один, щоб зрозуміти, як веде себе автомобіль без змін. Карту педаль в порядок. Останнє питання, щоб піднятися на вр, якщо, наприклад, на карті залізничний, де я : 500 - 750 -1000 - 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 - 2750 - 3000 -3500 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000 змінити їх таким чином, т. е. 500 - 750 - 1000- 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 -3000- 4000 - 5000 - 6000 - 7000 - 8000 - 9000? Було б більш правильно? Очевидно, я повинен переробити половину таблиці, однак, я думаю, більш точної роботи. Що ви мені порадите? Вибач, якщо ламаю тюки та хахаха
Ти робиш, як ти думаєш, зрештою, змінюється мало за умови, що ти робиш розрахунки і посадкою.. завантаження, щоб відвідувачі журналу!
про gtb 1446Z не знаходжу вказівок ні compressor map, щоб визначити режими, але, думаю, ви тримаєте в режим +150 від 2600 в карті (як і багато інших).
Ти залишишся на 2680 макс 2700 тіста, без перебільшення, і подивитися як він себе веде.
значення дублюються в карту rail ви...
для того, щоб заздалегідь тиск 5mm3 на вр ви добре розумієте, що я хочу, і робота в такому сенсі, що краще..
для зміни масштабу всієї таблиці rail, НЕХАЙ ВТРАЧАЄ!!!
тобі не потрібно практично нічого.. ви зможете зробити хорошу роботу, тільки забираючись на iq нової і, забравши цінності, xx25 xx50 марні, що він розраховує ебу.
Пам'ятайте, що кожна зміна в карту rail, у разі зміни якогось тиску на iq/rpm повинен перерахувати авансові платежі або часу..
більше тиску ви, вимагає менше часу і збільшення ступеня.. ми говоримо, що це не зовсім так, але, розрахувавши так, то вступає в гру фактор c.u.l.або.метр.. потрібно зробити log і побачити iq, якщо солі, скільки солі, якщо слідувати turbo, якщо cala, то виправити будь-які лямбда і вдт etc. etc. etc..
намагаючись розблокувати всі обмежувачі, які знайти і завантажити..
Чекаю журналу!
остання річ,.. але машину повністю ?
я скачав прямі, не ти їх, в тебе насос в рампі більше, а не ти ?
Поясніть, mpo механічно щось...
Я подивився на зміни в карту скажімо 1D5784 те, що повинен мати обмежувач, я, хоча я б зупинився з 9000 у стовпці 8192, наступного 9011 і наступні залишити оригінал. Я підозрюю, тому що, якщо я візьму в останній стовпець 10650 і ділю, щоб 8192, у мене 130, і це змушує мене думати, що ця карта буде використана, скажімо, 2 рази, один раз як обмежувач залежно від положення педалі і в залежності від температури води, тому що ці 130 я стільки смороду максимальна температура води, тому, як тільки перевищив 100%, що відноситься як до 100% положення педалі і як 100 градусів температури води. Якщо б це було дійсно так, я б тримав вихідні значення, щоб скоротити дизельного палива, що коли температура двигуна піднімається занадто був захищений від відрізка дизельного палива. Про журналі попереднє максимальне значення з повітря, що я бачив, 990 в безпосередній близькості від 2144 оборотів в хвилину і з тиском турбо 2684, отже, з урахуванням розрахунків, які ти говорив раніше, навряд чи вдасться надати більш 80mm3, тому що карти лямбда-тобі відрубають ін'єкції.
Я подивився на зміни в карту скажімо 1D5784 те, що повинен мати обмежувач, я, хоча я б зупинився з 9000 у стовпці 8192, наступного 9011 і наступні залишити оригінал. Я підозрюю, тому що, якщо я візьму в останній стовпець 10650 і ділю, щоб 8192, у мене 130, і це змушує мене думати, що ця карта буде використана, скажімо, 2 рази, один раз як обмежувач залежно від положення педалі і в залежності від температури води, тому що ці 130 я стільки смороду максимальна температура води, тому, як тільки перевищив 100%, що відноситься як до 100% положення педалі і як 100 градусів температури води. Якщо б це було дійсно так, я б тримав вихідні значення, щоб скоротити дизельного палива, що коли температура двигуна піднімається занадто був захищений від відрізка дизельного палива. Про журналі попереднє максимальне значення з повітря, що я бачив, 990 в безпосередній близькості від 2144 оборотів в хвилину і з тиском турбо 2684, отже, з урахуванням розрахунків, які ти говорив раніше, навряд чи вдасться надати більш 80mm3, тому що карти лямбда-тобі відрубають ін'єкції.
Я міг би сказати, дурниця, бачив, що я не знаю машину, але 1D5784 приносить мені ближче до управління EGR, що IQ..
Хлопці, вибачте, але у мене були проблеми з коробкою-robottizato тепер, здається, вирішена, але я все ще навколо, щоб переконатися..***** unque л автомобіль повністю в частині dpf видалений лісі, але найближчим часом я буду використовувати водостічна труба.потім на наступний Крок, я хочу встановити на 2.0 турбо mjt з відповідних форсунок і насоса, але більше там.я повертаюся з роботи, на карті зараз
Хлопці, у мене є сумніви, я встановив карту в рампі, і, враховуючи, що я там був я розраховується на 100 мм3, тепер треба коригувати те, що ecm називається тиском в рампі об'єктивної і відзначити, що завжди більше, карту rail,я подумав, що функція має такий карті? Коректує тиск, якщо вона виходить за межі заданого значення і повертає до межі? Як я повинен моддінг? Залишаю завжди трохи вище, ніж в рампі, або я роблю так само?
Одужаю і поясню на прикладі: розглянемо в таблиці карти prex rail all адреса 1fb840 і d-значення тиску, оскільки для IQ від 70 мм3 до 1000 оборотів в хвилину і відповідає 7800, тобто 780-бар і сюди ми,якщо я піду шукати, то в таблиці карту тиску в рампі об'єктивної all адреса 1faffc і те ж значення для IQ 70 мм3 до 1000 оборотів, я вважаю, що більш низьке значення, тобто 5450 потім 545-бар. Як використовуються ці значення? Яка стратегія, використовувана з ecu? Виступає в якості слюди, щоб "обмежити" цю карту в рампі? Виправляючи запит іншій карті? Я зупиняюся на цьому етапі, на жаль, у мене немає часу, щоб зробити тест, якщо не у вихідні...дякую всім
Звичайно, я кажу про карту без змін
Звичайно, я кажу про карту без змін
Йосип, ви в одному кроці, який ПОТРІБНО завантажити карту і зробити логи.. я втрачаю занадто багато балаканини, і ви повинні показати результати.. в рампі буде обмежувач, добре в 2d.. тепер у мене немає карти під рукою, але якщо всі карти дверей на мету, ти не можеш не приїхати до prx запит, якщо не розумієш не вистачає якоїсь обмежувач.
Тепер прибуває на iq рішення і подивитися результати.. dajeeee
Відмінна робота.
Перевір геометрію, що не встане з журналу.
Якщо помилка не виправлена, вам розпусту в аукціоні.
А в іншому я радий, що ти наближаєшся до IQ.
Дякуємо за співпрацю tranky поодинці я б ніколи не зважився!!birrozza оплати! для того, щоб стрижень не думаю, що будуть проблеми з іншими картами і тисках, подібних ніколи не було аварій,але перевірю...що стосується ламба з журналу, тільки калу всмоктуваного повітря падає дуже iq незважаючи на не схоже, диму, вихлопних газів,спробую трохи знизити, лямбда і подивитися, як веде себе iq
Дякуємо за співпрацю tranky поодинці я б ніколи не зважився!!birrozza оплати! для того, щоб стрижень не думаю, що будуть проблеми з іншими картами і тисках, подібних ніколи не було аварій,але перевірю...що стосується ламба з журналу, тільки калу всмоктуваного повітря падає дуже iq незважаючи на не схоже, диму, вихлопних газів,спробую трохи знизити, лямбда і подивитися, як веде себе iq
Тепер ми знаємо, що карта 1D5784 це насправді карта, яка обмежує вприскування дизельного палива.
tranky, щоб гавкати на вдт на увазі знизити значення в карту так, щоб тримати цівку більш відкритою?я думав, що зробити це зміна від 1500 оборотів, то і 50mm3 до максимальної iq... правильно в цьому випадку? інше сумнів: так і роблять, тиск турбо, буде рости і далі, чи буде потім "контроль", слідуючи значення, задане в карті? Я встановив другу карту rail об'єктивне, що я втекла.Ламба я встановлений в 0,9 так, щоб побачити, якщо вводить і не sfumacchiava теж. Наприкінці тижня ввійду в систему і бачу, як він себе веде
Для ВДТ перевірте осьовий вр, якщо повернуть IQ правильно, у випадку з пересадкою по ВСІЙ карті точні значення і перерахунки можливе збільшення/зменшення!
така зміна не змінює нічого, крім piccard турбіни, які ви можете аварэ між метою і реальним.
Для лямбда-тобі краще завжди лізти і не залишати статику.. принаймні я роблю так і отримую оптимальних результатів.
Привіт, хлопці, я, нарешті, вдалося зробити журнал, і автомобіль може надати всі 90 мм3, необхідні...карта, звичайно, виправити, котить досить добре, хоча порівняно з картою обманює, менш енергійний, але більш "м'якої" у просуванні...крім цього, автомобіль, курить досить багато, коли в планшета, так що я думаю, ви повинні перевірити деякі duration враховуючи, що авансові платежі розраховуються до 70 мм3, як він веде себе після цього iq?використовує ті ж таки аванси? прикріпіть файл і журналів здійснюється
Хлопці, я тут як раз враховуючи, що я збільшив тиск в рампі на iq без скоротити час... мені було цікаво, як зробити це зміна, і за якою розрахунок...пам'ятаю, я читав, що при подвоєнні тиску в рампі не відповідає подвоєння iq вводять потім використовувати один і той же відсоток від Збільшення тиску і зменшення часу, це не правильно..***** і я повинен рухатися? Існує якийсь розрахунок, хоча б приблизний?
Йосип, якщо збільшити тиск в рампі, не роби іншого, що впливає на iq на час, а розрахунки у % приросту в залежності від iq.. єдине, що потрібно змінити, змінивши тиск в рампі, є авансові платежі, які потрібно перерахувати.
очевидно, що тиск в рампі, вам потрібно встановити нову карту куриш.. інше не вважаю, що ти повинен робити нічого іншого!
Спасибі tranky тільки вчора ввечері я починаю перераховувати аванси, однак, я застряг, тому що не маючи на карті часу все ж тиск від мене використовуєте, ви повинні спочатку знайти час для певного тиску і від їх перерахувати тривалість і, відповідно, авансові платежі... для того щоб це зробити, я повинен використовувати інтерполяцію на exel?
Excel? Якщо тип h необхідно знати час, за 1300 Бар і карту час у мене є час для 1200...бачу те, що для приклади до 4000 об / хв l уприскування закінчується в 10° після вмт, потім вводять 20 мм3 більше, закінчу набагато далі, і я курить,...але і від того, скільки оборотів, то я можу дати якийсь може заздалегідь на додаток до перерахувати тих, для 90? Ще раз дякую за допомогу
Ви Правильно.. якщо ти до обчислення тиску, і від їх початку, як розрахувати авансові платежі, безумовно, краще.. один раз, що ви робите в excel тебе назад легко зробити навіть без...
я, принаймні, так я почав і як-небудь я повернуся на excel, але навчитися робити це без через деякий час..
Розрахунки зробити, я думаю, ти знаєш.. ми вже обговорювали в темі "визначення карт в ecm"..
Дайте мені знати результати, і пробач, якщо я мало активний, але я змінив роботодавця, і часу все менше і менше, щоб полегшити ecu
Звичайно Варто я тільки повинен дякувати нескінченно, за допомогу, яку ви мені дали, і який продовжує давати.удачі для нового роботодавця!бережи себе!
Звичайно Варто я тільки повинен дякувати нескінченно, за допомогу, яку ви мені дали, і який продовжує давати.удачі для нового роботодавця!бережи себе!
Не треба дякувати мене, нічого, ми тут для порівняння (по крайней мере, до тих пір, поки мені не забороняють :d ) для інших я сподіваюся, що ти в ясному інформацію, придбані і я скажу тобі дещо що..
Коли ви можете в терміни, дозволу від трудового життя/сімейний, завантажити якийсь файл edc16c39 різних автомобілів і спробуйте зробити якийсь мод.
Ви побачите, що кожен ебу має різні параметри, незважаючи на те ж subfamiglia.. я перевіряв нещодавно на цих ecu і на 147 150cv я вийшов з розуму, щоб привести в 120mm3 але в кінці кінців.. I WIN !
Я радий, що ти у своїх намірах,я вважаю, що не потрібно ніколи не здаватися і завжди досягати цілей!гарне продовження, з тобою і sammai щось треба, вони в наявності!
Tranky але формула для інтерполяції значення часу на prex rail, це одна і та ж? Приклад: з тиском 1600 бар і iq 90 мм3 мені потрібно з таблиці 1105 сша.я знаю також, що таким же iq до 1800 бар необхідність 1024 us Мені потрібно знати, новий час, щоб тиск в рампі, витрата у 1650 так роблю: 1.024+(1.105−1.024)×(1.650−1.600)÷(1.800−1.600)= 1044,25 сша
Вірна така формула? Мають приблизні значення, вірно?
Щось не так...якщо застосувати цю формулу для того, щоб знайти час, щоб тиск 780 бар познайомитися в таблиці, то для 800-бар,результатом є значення найближчого часу з 600 бар(тобто l один момент, використаний у interporlazione ), що у 800 від якого відрізняється тільки 20 бар...повітряна куля тепер
я бачу, як mod, так що повідомив giulietta 2.0, 170л. ... і, як завжди, у мене порізи дизельного палива в 5 і 6 руху з подальшим поверненням до оригінальним виконанням в цих передачах... а від 1а до 4а, ви відчуваєте різницю між мод і орі...
тепер я confrato мій файл з цим тут , де ви прочитали, 90mm3 діагноз, приблизно , і обмежувачі iq я вже все розблоковані і т. д. , єдині карти, не чіпайте ці два, на осі ми маємо обороти двигуна - iq , і як значення, здається, % педаль , щоб побачити, що вони були модом, як обмежувачі iq , насправді були криві зі значенням 9000 (педаль на 100% зупиняється, а значення 8192...)
крім того, що ти приніс обмежувачі iq в 1000 ? коли вони вже до 500 і нічого не обмежує? або це значення 1000 = 100mm3, а потім 500= 50mm3 , але я не думаю, враховуючи, що на складі в 2.0 вводить вже 77mm3 до 4 тисяч оборотів і 100% педаль.... загалом я трохи заплутався , якщо ви хочете, я можу докласти мій мод і в
1C82AC
1C84F0
я бачу, як mod, так що повідомив giulietta 2.0, 170л. ... і, як завжди, у мене порізи дизельного палива в 5 і 6 руху з подальшим поверненням до оригінальним виконанням в цих передачах... а від 1а до 4а, ви відчуваєте різницю між мод і орі...
тепер я confrato мій файл з цим тут , де ви прочитали, 90mm3 діагноз, приблизно , і обмежувачі iq я вже все розблоковані і т. д. , єдині карти, не чіпайте ці два, на осі ми маємо обороти двигуна - iq , і як значення, здається, % педаль , щоб побачити, що вони були модом, як обмежувачі iq , насправді були криві зі значенням 9000 (педаль на 100% зупиняється, а значення 8192...)
крім того, що ти приніс обмежувачі iq в 1000 ? коли вони вже до 500 і нічого не обмежує? або це значення 1000 = 100mm3, а потім 500= 50mm3 , але я не думаю, враховуючи, що на складі в 2.0 вводить вже 77mm3 до 4 тисяч оборотів і 100% педаль.... загалом я трохи заплутався , якщо ви хочете, я можу докласти мій мод і в
1C82AC
1C84F0
Тобі не здається, що Тема неправильно, щоб говорити про Джульєтту?
Щось не так...якщо застосувати цю формулу для того, щоб знайти час, щоб тиск 780 бар познайомитися в таблиці, то для 800-бар,результатом є значення найближчого часу з 600 бар(тобто l один момент, використаний у interporlazione ), що у 800 від якого відрізняється тільки 20 бар...повітряна куля тепер
Спочатку необхідно розрахувати коефіцієнт перетворення на rpm, а потім використовуєш його для того, щоб розрахувати авансові платежі на тиск..
Перегляньте всі правильно, починаючи з нуля і привітання за завзятість Йосипа.
Ти майже!
Тобі не здається, що Тема неправильно, щоб говорити про Джульєтту?
насправді я не кажу про джульєтту , адреса, карта є посиланням на файл delta 1.6 кондиціонером, литими дисками і є ті зміни , аналізуючи осі і значення , не розумію, для чого вони потрібні - посилання...
Один, перечитай, що ти написав вище, і я перерахував.
А полум'я в сторони.. у мене Немає ПК під рукою.. Якщо ви мені краще поясніть, чи прикладіть IMG намагаюся освітлення. До тих пір, поки не починають і т. Д. на android буде маячнею допомогти по телефону
8192 на edc16 знаходиться на лямбда, що педаль, то, безумовно, це один з двох.
Збільшити більш ніж на значення 8192 не призводить ні до чого, звичайно..
Сподіваюся, ви зрозуміли, що інтернет як мапу..
Один, перечитай, що ти написав вище, і я перерахував.
А полум'я в сторони.. у мене Немає ПК під рукою.. Якщо ви мені краще поясніть, чи прикладіть IMG намагаюся освітлення. До тих пір, поки не починають і т. Д. на android буде маячнею допомогти по телефону
8192 на edc16 знаходиться на лямбда, що педаль, то, безумовно, це один з двох.
Збільшити більш ніж на значення 8192 не призводить ні до чого, звичайно..
Сподіваюся, ви зрозуміли, що інтернет як мапу..
полум'я , просто я запитав, що потрібно цю карту файл delta із зазначенням адреси , і якщо не було ясно, чи не могли б ви розмістити мій файл, щоб зрозуміти, на які адреси, я говорив про карти, от і все
тут представлені карти, на які я посилаюся в файл дельта тут показували
я не лямбда, звичайно , і цінності доводяться до 9000 я не розумію, чому
полум'я , просто я запитав, що потрібно цю карту файл delta із зазначенням адреси , і якщо не було ясно, чи не могли б ви розмістити мій файл, щоб зрозуміти, на які адреси, я говорив про карти, от і все
тут представлені карти, на які я посилаюся в файл дельта тут показували
я не лямбда, звичайно , і цінності доводяться до 9000 я не розумію, чому
На вигляд здається, карта обмеження тиском на вісь z iq, але умови цієї карти мені невідомі..
Tranky що означає коефіцієнт перетворення на rpm? Я не розумію, що ви маєте оборотів в ясний.тепер не на пк, сьогодні ввечері подивлюся ще раз трохи усі розрахунки
Тоді Йосип... Минуле позаду і ми чітко..
Основні формули для того, щоб знайти градусів вперед:
ОБОРОТІВ в хвилину/60/1000000x360= градусів микросекунду (фактор говорив раніше)
градусів микросекунду х тактний на IQ (або збільшуються в залежності від того, наскільки ви хочете зробити, ви, який знаходитесь на тиск, виражені в мікросекундах ) = ступінь твердості
При розрахунках це потрібно зробити порівняння між ОРІ і МОД, і подивитися, на скільки градусів ти йдеш в пост і спробувати централізувати ін'єкції.
Ці розрахунки фоли, починаючи з 1500 оборотів в хвилину до 4500 (в кінці шкали rail) та інше інтерполює ecu (також як і лямбда насправді).
Намагається принести якийсь таблиці, з розрахунку, принаймні, поговоримо про це краще, ніж бачити карти
Tranky формула, яку я використовував оборотів в хвилину*360* Tiny /60000000 отримую такий термін ви любите. Віднімаючи градусів вперед мене виходить, на скільки градусів я припинити ін'єкції... поки все ок. Проблема у мене в тому, що у карті час я вр для певних значень тиску в рампі (наприклад, 800 бар ), якщо я, щоб я модом карту rail підвищуючи таким чином тиск на IQ повинен відповідно скоротити час правильно? Припустимо, що тиск в рампі піднімати, від 800 до 1000 бар, як скоротити Tiny? Для того, щоб значення, які я використовував в карту (наприклад 1600 бар), використовуючи формулу, а тут в пост, який полягає в наступному Tiny = (IQ*K)/квадратний корінь-Прері
Це, однак, після розрахунку коефіцієнта K для кривої (1600 бар в даному випадку) і мені розрахунок tiny для нового iq,але для 1650 бар, як повинні розрахувати? У відсотках мені здається, дуже неохайна або я помиляюся?
Тільки я можу, я створюю таблицю так, може бути, простіше навіть пояснити. На практиці я не розумію, як скоригувати час в режимі "точно" на нові тиск в рампі на iq, встановлені на карту rail
Часи завжди зростає на IQ новою і не змінюються.
Авансові платежі, їх розрахунки, формули.
Таким чином, з fattorencome сказав вище розрахунки новий IQ на авансові платежі у відповідності з новою p.rail.
Забув,в один з листів у файлі я зробив приклади розрахунків для нові iq розрахунку коефіцієнта K для кривої і для обчислення і новий крихітний, але для додаткового тиску не знаю, як рухатися
Формулою, зазначеною пам'ятаю тут, так легше робити розрахунки, порівняння,я заявляю, що пишу, в буквальному сенсі "квадратний корінь"замість того, щоб srqt, щоб не плутати ні людини,а як символ " х ", щоб вказати на множення замість символу ".*".
k=(квадратний корінь з prex rail) x tinj/Ци
Oi=(квадратний корінь з prex rail) x tinj/k
Tinj=(Q x k) : квадратний корінь з prex rail.
Взявши за приклад один edc15c6 мені підказує, що до кривої у відповідній 1350bar, що тривалість Us1230 в 70mm3,з, очевидно, випали форсунки оригінальні.
таким чином,
k=(квадратний корінь з 1350) х 1230/70=645,61551..
Q=(квадратний корінь з 1350) х 1230/645,61551..
Tinj=(70 х 645,61551...) : (квадратний корінь з 1350bar)=1230
Тепер,при інших рівних коефіцієнт k і тиску в рампі,так що я використовую формулу,так що мені частка результат не змінюється.Мені завжди збільшення лінійної.
Формула :
T inj= (85 х 645,61551..) : квадратний корінь з 1350=1493,..(У формулі ви бачите, що єдине, що змінюється-це кількість мм3 дизельного палива,а потім математично відбудеться пропорції, як (85 :70) х 1230=1493,..Такою, якою вона була.
Спасибі манро, щоб втручання,це формула, яка також використовується до рівності тиску в рампі, але припустимо, для прикладу, від себе відправив, ми вирішили змінити тиск в рампі двері від 1350 до 1500 бар тепер ми знаємо, що Т їни по 85 мм3 дорівнює 1493 сша, але підвищення тиску в рампі, як перерахунок і все? Змінивши карту в рампі треба обов'язково змінити час? Навіть якщо теоретично їх залишити?
Прошу вибачення, я не був на пк, і я зробив трохи плутанини,поясню. Я обчисліть час, і я використовував наступну формулу : оборотів в хвилину*360* Tiny /60000000 .
Я, наприклад, для розрахунку строку для максимальним iq, тобто 70 мм3 до 4000 оборотів в хвилину. Потім помножте
4000 х 360 х 923 / 60000000 = 22.15 °
Очевидно, 923, є сша, що я в карту час для 1600 бар і 70 мм3,мають той тиск в рампі на карті, rail, для цього iq і оборотів в хвилину.
Переробити той же розрахунок для 2500 Оборотів в хвилину я опиняюся в карту rail тиск 1450 бар,тиск на карту час у мене немає, але я вважаю, 1400 бар, я Знаю, що ecu інтерполює і якщо ми отримуємо з якщо нам потрібно це prx-rail, але я повинна розрахувати авансові платежі, як я повинен рухатися? В цьому випадку у мене параметри дуже схожі між 1400 і 1450 бар,але в різних випадках? Як розрахувати точний термін і, відповідно, авансові платежі? Для 1400-бар потрібні 987 us увазі, щоб 1450? Це проблема
Повторити розрахунок з фактором k з новим Прес-rail, і ти знаєш, що час потрібно використовувати..
Логічно tinj з більш тиску в рампі скоротиться незначно, і в теорії ви можете використовувати аванси наявності
Прости моє невігластво манро, але коефіцієнт K розрахунок, знаючи, tiny для певного тиску вірно? Розрахунок k для кривої 1600 Бар і використання такого k для iq, що я завжди хочу в мед, ю тиск...але для того, щоб тисках, для яких я не Tiny в таблиці? Наприклад, для 1700 Бар, як розрахувати коефіцієнт K не знаючи tiny?мені не вистачає цих даних
Подивіться на формули, які
Подивіться на формули, які
Манро ваше повідомлення було опубліковано неповної, ви маєте на увазі формули, які ти мені відправив? також, використовуючи формули зворотного я завжди відсутні дані для розрахунку k нової тиск мені потрібен tiny довідки, і в результаті я застряг... якщо використовувати зворотній пропорції ні, я занадто грубо? крихітні на prex не є константою
Все це є і інші формули, це і не я, якщо я не в курсі..змінюється тільки розрахунок тиску в рампі, квадратний корінь побачите, що при підвищенні Тиску є вкорочення tinj..
Доказ розрахунки, щоб тепер не потрібно нічого писати в ecu
Може бути, є... тоді, Повертаючись до прикладу 70 мм3 до 1600 бар і 923 us Tiny мені розрахунок k, що рівносильно 527,42.
В цей момент я 70 x 527,42 : квадратний корінь з 1650 = 908 us справедливо і в результаті скоротити час думаю, що я нарешті прибув!! Там я поклав занадто багато, я визнаю це! є правильним, так що скористатися такою?
Це один з правильних способів..
На практиці, знаючи тиск і час через константу(K) ти знаєш, новий iq..знали цього розрахунку все і просто..
Спасибі, Манро!я застрягла погане, на це і розрахунок! Але що стосується досягнень, є правильним, в кінцевому підсумку l вприскування у Вмт або рекомендується тримати градусів стовп, який встановив виробник?
Як правило, він має тенденцію залишатися в "вікно" уприскування очікується виробник, тому що це останній витратив час і ресурси на те,..
Спасибі, Манро!я застрягла погане, на це і розрахунок! Але що стосується досягнень, є правильним, в кінцевому підсумку l вприскування у Вмт або рекомендується тримати градусів стовп, який встановив виробник?
Таблиці EXCEL !!!!
Повір, що у тебе залишається більше питної зробити у таблиці, щоб почати..
ви той, який я використовував.. так для інформації.
спасибі tranky ти вже надіслав свій лист excel обчислення і саме від того, що я "будує" мій,для того, щоб мати більш чітке уявлення досягнень я спочатку обчислити тривалість по карті від 1500 об / хв, й від iq від 5mm3, щоб піднятися так, щоб знати, в якому вікні повинні залишатися для підвищення iq і зробити так, прекрасна робота, чистий...за короткий час, що я і для багатьох обчислень я все ще на середині роботи, але я зроблю це!!
Формулою, зазначеною пам'ятаю тут, так легше робити розрахунки, порівняння,я заявляю, що пишу, в буквальному сенсі "квадратний корінь"замість того, щоб srqt, щоб не плутати ні людини,а як символ " х ", щоб вказати на множення замість символу ".*".
k=(квадратний корінь з prex rail) x tinj/Ци
Oi=(квадратний корінь з prex rail) x tinj/k
Tinj=(Q x k) : квадратний корінь з prex rail.
Взявши за приклад один edc15c6 мені підказує, що до кривої у відповідній 1350bar, що тривалість Us1230 в 70mm3,з, очевидно, випали форсунки оригінальні.
таким чином,
k=(квадратний корінь з 1350) х 1230/70=645,61551..
Q=(квадратний корінь з 1350) х 1230/645,61551..
Tinj=(70 х 645,61551...) : (квадратний корінь з 1350bar)=1230
Тепер,при інших рівних коефіцієнт k і тиску в рампі,так що я використовую формулу,так що мені частка результат не змінюється.Мені завжди збільшення лінійної.
Формула :
T inj= (85 х 645,61551..) : квадратний корінь з 1350=1493,..(У формулі ви бачите, що єдине, що змінюється-це кількість мм3 дизельного палива,а потім математично відбудеться пропорції, як (85 :70) х 1230=1493,..Такою, якою вона була.
Манро, я спробував формули, як ви визначено, але не сходиться щось...
тоді ... я намагаюся вирахувати K (я припускаю, інтернет-досягнень з K), тому я:
ЦИ статичне = 100mm3
так що тут розрахунок тільки новий стовпець IQ вр змінені без інших iq на час і мені розрахунок терміни і тиску в рампі
Tinj про prx.в рампі встановлені в таблиці:
1000bar = 1394.8
1150bar = 1311.2
1300bar = 1220.4
1450bar = 1126
1500bar = 1062.53
1600bar = 1030.8
1700bar = 995
1800bar = 959.2
потім, маючи це роблю:
prx.в рампі на оборотах
1500rpm = 1114
1750rpm = 1229
2000rpm = 1343
2250rpm = 1457
2500rpm = 1571
3000rpm = 1686
3500rpm->5000rpm = 1800 (тут значення є статичним в 1800bar від 3500rpm в кінці драбини)
до 1500bar, k = (rq 1500) x (1062.53/100)
38.72 x 10.62 = K = 411.41 <-- здається, високий, як значення, ні?
в цій точці xo, якщо розділити а не помножити отримую:
38.72 : 10.62 = K = 3.64 <-- на 1500rpm від a до 1.8 на 70mm3 я б сказав, що здається правильним..
Неправильна формула або відсутній щось, щоб розрахувати авансові платежі ?
Tranky формула розміщена манро потрібно розрахувати новий Tiny, якщо ви хочете підвищення,якщо, якщо ви повинні скоротити для підвищення rail. Наведу приклад :якщо ми хочемо, щоб обчислити коефіцієнт K кривий 1600 бар, беремо з карти часи tiny для 70 мм3,в моїй карті відповідає 923 us, якщо не помиляюся. Звідси робимо rd 1600 x 923 /70 і знаходимо k, що відповідає 527,4285714286 . Якщо тепер ми хочемо підняти iq до 100 мм3, і нехай prex rail 1600 bar помножимо k x новий iq, тобто 100 і ділимо на квадратний корінь з 1600 бар... так що ми 1.318 сша за 100 мм3. А якщо ми хочемо, щоб принести prex rail 1800 бар в останній частині розрахунку замінюємо 1800 до 1600 і отримуємо 1.243 сша... з цього розрахунку отримуємо tiny, що тоді ми повинні конвертувати в кутах повороту колінчастого вала, і буде тривати ви любите, до яких потім віднімання градусів вперед, щоб знати, де закінчується l ін'єкцій
Tranky формула розміщена манро потрібно розрахувати новий Tiny, якщо ви хочете підвищення,якщо, якщо ви повинні скоротити для підвищення rail. Наведу приклад :якщо ми хочемо, щоб обчислити коефіцієнт K кривий 1600 бар, беремо з карти часи tiny для 70 мм3,в моїй карті відповідає 923 us, якщо не помиляюся. Звідси робимо rd 1600 x 923 /70 і знаходимо k, що відповідає 527,4285714286 . Якщо тепер ми хочемо підняти iq до 100 мм3, і нехай prex rail 1600 bar помножимо k x новий iq, тобто 100 і ділимо на квадратний корінь з 1600 бар... так що ми 1.318 сша за 100 мм3. А якщо ми хочемо, щоб принести prex rail 1800 бар в останній частині розрахунку замінюємо 1800 до 1600 і отримуємо 1.243 сша... з цього розрахунку отримуємо tiny, що тоді ми повинні конвертувати в кутах повороту колінчастого вала, і буде тривати ви любите, до яких потім віднімання градусів вперед, щоб знати, де закінчується l ін'єкцій
Дякую за роз'яснення, не вистачає, частина перевести в градуси насправді.. я думала, це входить у формулу, яка насправді не повертався..
дякую, друже
Я рада, що допомогла тобі варто!і, до речі, досі ти завжди мене вчив ти, так багато разів, і тому ти все ще на коні ха-ха, завжди радий допомогти!