Прагляд Поўнай Версіі : Карта абгрунтаванае delta 1.6 mjt
Ніхто не мае часу, каб даць яму паглядзець? Дзякуй
Ніхто не мае часу, каб даць яму паглядзець? Дзякуй
Добры Дзень, Іосіф,
трэба ўставіць файл крычы, што мы абмяркоўвалі ў іншай дыскусіі, так, каб не мець вр змененыя і параўнаць.
Тое, што я прыклаў абодва зменены, і г. д. не знайсці subfamiglia драйвера
Прывітанне Tranky дзякуючы Dell ўвагу,я прыклаў абодва бакі ў першы і г. д. не можа знайсці драйвер...я выкарыстоўваю адзін карце роўна але на дадзены момант не памятаю, што заўтра праверка на кампутары, і яго месца...таксама прыкладаю абноўлены файл, па якой я працаваў раней,але ўжо што ёсць мы, што ты ведаеш карту дасягненняў мае значэння, ясна? Я даў паглядзець сёння ўвечары, але не магу знайсці
Прывітанне Tranky дзякуючы Dell ўвагу,я прыклаў абодва бакі ў першы і г. д. не можа знайсці драйвер...я выкарыстоўваю адзін карце роўна але на дадзены момант не памятаю, што заўтра праверка на кампутары, і яго месца...таксама прыкладаю абноўлены файл, па якой я працаваў раней,але ўжо што ёсць мы, што ты ведаеш карту дасягненняў мае значэння, ясна? Я даў паглядзець сёння ўвечары, але не магу знайсці
не бачачы карты з драйвера мне цяжка сказаць што-то.. карта перадаплаты мае як вр аб/мін / iq і значэння мікрасекунд ясна, па меншай меры, на маёй edc16 так..
гледзячы толькі 2 вядома, што ты fap актыўны і egr.. праўда?
гледзячы на карты перадаплаты ў 2d, але гэта доўгі пошук...
Як не сказаў.. на мод вы выключылі fap і egr (тут, як вядома яшчэ занадта крывыя, паставіў у нуль, вядома, вы выкарыстоўвалі якой-небудзь праграмы) але ты зла шмат ачкоў.
Пры розных вр, павінны разлічыць свой новы справаздачу, у супастаўленні з яго пункту крывой..
Ты закрануў вр не чапаць, то са значэннем 8192 які расце працэнт, і я ПАВІНЕН пакінуць іх, ты павінен змяніць іншы вр, што гэта iq або калі rpm пакінуць.
О, як добра, што элемент і сістэма драйвер, у адваротным выпадку вы выйдзеце адсюль, вар'ят!
Да якой вр ты маеш tranky?я не памятаю, каб вр з гэтым значэннем, цяпер на ўвазе, я памятаю, як прынёс у вр ад 8200 да 9000 і вышэй ад 8199 да 8500. Што тычыцца разліку новых значэнняў у карту для новага iq я даў адзін і той жа працэнт прыросту, што ў мяне на вр. напрыклад, ад 82 да 90 мм3 (г. зн. 9,8)не ведаю, ці правільна гэта разважанне.ты як пералічыць новыя значэння? для кіроўцы пасля цябе месца, тое, што я выкарыстоўваю, што гэта тое, карта такая ж, але не мая, але не так шмат інфармацыі аб гэтым на самай справе...яшчэ раз дзякуй
Драйвер, які я выкарыстоўваю D235_509
Да якой вр ты маеш tranky?я не памятаю, каб вр з гэтым значэннем, цяпер на ўвазе, я памятаю, як прынёс у вр ад 8200 да 9000 і вышэй ад 8199 да 8500. Што тычыцца разліку новых значэнняў у карту для новага iq я даў адзін і той жа працэнт прыросту, што ў мяне на вр. напрыклад, ад 82 да 90 мм3 (г. зн. 9,8)не ведаю, ці правільна гэта разважанне.ты як пералічыць новыя значэння? для кіроўцы пасля цябе месца, тое, што я выкарыстоўваю, што гэта тое, карта такая ж, але не мая, але не так шмат інфармацыі аб гэтым на самай справе...яшчэ раз дзякуй
На картах педаль.не трэба карэктаваць проста няма вр....у восях ў вас запыт у працэнтах і абарачэннях
Дзякуй errecinque я ўжо выправіў і ўсё ў мяне памяняўся працэнт, каб iq ад 82 мм3...мне трэба даведацца яшчэ вельмі хе-хе, але карту авансы ўсё магу знайсці, я раблю уверх і ўніз, каб усе файлы і нічога не бачу...але гэта значэння, ясна? Так што нават у мінус?
З-за працы я ўжо некалькі тыдняў не ўключаю пк, усё роўна карты перадаплаты і г. д. называецца фаза ўпырску ад 1 да 5. Калі ваш драйвер не паведамляе, проста паглядзіце файл 159 edc16c39, напрыклад, і знайсці іх потым на ваш файл
Я узяўшы прыклад з файла grande punto 1.9 mjt форуму і па параўнанні з гэтага файла ў маім не знаходжу ў тым жа месцы(я ў карты не адзін і той жа адрас) сёння ўвечары я спрабую вярнуць яму паглядзець, дзякуй за савет!
Я узяўшы прыклад з файла grande punto 1.9 mjt форуму і па параўнанні з гэтага файла ў маім не знаходжу ў тым жа месцы(я ў карты не адзін і той жа адрас) сёння ўвечары я спрабую вярнуць яму паглядзець, дзякуй за савет!
савет:
Ты ведаеш, што не было прынята пад увагу розніцу паміж кіравання 8e16v...выдатны савет, дзякуй!! Мне 16 паспрабуйце ўзяць прыклад з 159 16v, як мне было прапанавана errecinque і працягваць пошук...час, дазваляючы хе-хе яшчэ раз дзякуй, хлопцы!
Ты ведаеш, што не было прынята пад увагу розніцу паміж кіравання 8e16v...выдатны савет, дзякуй!! Мне 16 паспрабуйце ўзяць прыклад з 159 16v, як мне было прапанавана errecinque і працягваць пошук...час, дазваляючы хе-хе яшчэ раз дзякуй, хлопцы!
Хлопцы, я толькі што мог знайсці гэтых праклятых дасягненняў!!!але самае смешнае, што ў мяне яны былі прама тут, пад вочы, і драйвер мяне усталяваны, мне іх назвалі "галоўная карта ўпырску,першы ўкол" і так далей...тое, што ён паслаў мяне з каляіны, і я тлумачу тут, цяпер, каб дапамагчы каму-то, што з'яўляецца больш пачатковец, чым я гэта наступным чынам: на практыцы, гледзячы на іншых файлаў, як тое, bravo 150 л. с., я апынаўся ў карту дасягненняў пэўных значэнняў, ці потым шукаць у маёй без выніку...(напрыклад, такія каштоўнасці, як 1,01) затым я выявіў, што адкрыць файл на ecm, калі апошні знаходзіцца розныя карты ўжо прымяняе каэфіцыенты пераліку значэнняў у 2d, напрыклад, значэнне, якое бачыў на карце, 1,01 з, кіроўца прызнаецца адпаведнае значэнне 43, што без драйвераў з'яўляецца ў карце...але самае смешнае, што драйвер для майго аўтамабіля мне знайсці карты вы загадзя(што называецца, аднак, па-рознаму), але не прымяняе ніякіх каэфіцыентаў!!!вось чаму вы ніколі не знойдзеце карэляцыі з картамі з іншых файлаў.Я так узяў значэнне 43 на маей карце, і параўнаць з 43 на карце "брава 150cv"без драйвераў адпавядае 1.01 файла bravo з драйвер усталяваны...я так 43:1,01=1:x мне разлік x і вось, каэфіцыент пераўтварэння, г. зн. 0,0234883721!! Але без іншы файл спасылка, як я ніколі не мог знайсці такі фактар? Цяпер я думаю, я магу ісці спаць спакойна, і задаволены, нарэшце, ха-ха, цяпер у мяне застаўся толькі пытанне, як пералічыць значэння ў табліцы пасля змены вр...нейкія зачэпкі? =) дзякуй, цярпення і спакойнай ночы!
Хлопцы, я толькі што мог знайсці гэтых праклятых дасягненняў!!!але самае смешнае, што ў мяне яны былі прама тут, пад вочы, і драйвер мяне усталяваны, мне іх назвалі "галоўная карта ўпырску,першы ўкол" і так далей...тое, што ён паслаў мяне з каляіны, і я тлумачу тут, цяпер, каб дапамагчы каму-то, што з'яўляецца больш пачатковец, чым я гэта наступным чынам: на практыцы, гледзячы на іншых файлаў, як тое, bravo 150 л. с., я апынаўся ў карту дасягненняў пэўных значэнняў, ці потым шукаць у маёй без выніку...(напрыклад, такія каштоўнасці, як 1,01) затым я выявіў, што адкрыць файл на ecm, калі апошні знаходзіцца розныя карты ўжо прымяняе каэфіцыенты пераліку значэнняў у 2d, напрыклад, значэнне, якое бачыў на карце, 1,01 з, кіроўца прызнаецца адпаведнае значэнне 43, што без драйвераў з'яўляецца ў карце...але самае смешнае, што драйвер для майго аўтамабіля мне знайсці карты вы загадзя(што называецца, аднак, па-рознаму), але не прымяняе ніякіх каэфіцыентаў!!!вось чаму вы ніколі не знойдзеце карэляцыі з картамі з іншых файлаў.Я так узяў значэнне 43 на маей карце, і параўнаць з 43 на карце "брава 150cv"без драйвераў адпавядае 1.01 файла bravo з драйвер усталяваны...я так 43:1,01=1:x мне разлік x і вось, каэфіцыент пераўтварэння, г. зн. 0,0234883721!! Але без іншы файл спасылка, як я ніколі не мог знайсці такі фактар? Цяпер я думаю, я магу ісці спаць спакойна, і задаволены, нарэшце, ха-ха, цяпер у мяне застаўся толькі пытанне, як пералічыць значэння ў табліцы пасля змены вр...нейкія зачэпкі? =) дзякуй, цярпення і спакойнай ночы!
Калі вы хочаце, каб пачаць падымацца гэты ECU авансавыя плацяжы з'яўляюцца апошняе, што вы павінны закрануць таго, што вы разлічылі ўсё, у залежнасці ад іншых карт, так як у Рампы і час. Я прапаную вам пачаць з карты нм/IQ, то кроках у Rail і турбонаддувом, а потым раз і ў канцы авансаў.
Вы хочаце зрабіць карту ўзбірацца разлічваецца або падмануў?
Tranky я хацеў бы зрабіць карту інфармацыі, або разлічваецца як ты кажаш,наколькі я падняцца з вр я казаў у цэлым авансавыя плацяжы іх разлік на аснове часу ўпырску.дакладна? Але карта, пра якую ты кажаш, такім чынам, нм/iq карта пераўтварэнні ? Дзе я магу знайсці яе?
Tranky я хацеў бы зрабіць карту інфармацыі, або разлічваецца як ты кажаш,наколькі я падняцца з вр я казаў у цэлым авансавыя плацяжы іх разлік на аснове часу ўпырску.дакладна? Але карта, пра якую ты кажаш, такім чынам, нм/iq карта пераўтварэнні ? Дзе я магу знайсці яе?
Называецца, ад і г. Д. "колькасць ўпырсквае паліва" пад карты лямбда.
Раз вы робіце іх для разліку найбольш IQ проста, авансы ёсць выйдзеш з розуму бачыў, што яны ідуць, разлічаных у адпаведнасці з Рампы, абароты і формулы.. Падумай пра гэта пасля, цяпер ты шалі ВР на excel і разлічаны ўсе
Гэтую карту ў мой файл з драйвера, заўтра я пакладу да яе даследавання....тое, што мне цікава :вы далі па вр rail iq да 90 мм3 магу пакінуць ціску, як для 70 мм3? Улічваючы, што ад працы да 1600 бар пакіну без зменаў? Я бачу, што для 60 мм3 роўная або падобнага цяпер не памятаю, вядома...модынг 4% або 5% на позні час. Тое ж самае-карту turbo. Калі пакіну, як для iq ад 70 у мяне толькі праблемы ціску недастаткова, праўда? Я магу модынг затым, адаптаваўшы яе да iq, магчыма, праз часопісы, на вуліцы? Ці я памыляюся, а?
Гэтую карту ў мой файл з драйвера, заўтра я пакладу да яе даследавання....тое, што мне цікава :вы далі па вр rail iq да 90 мм3 магу пакінуць ціску, як для 70 мм3? Улічваючы, што ад працы да 1600 бар пакіну без зменаў? Я бачу, што для 60 мм3 роўная або падобнага цяпер не памятаю, вядома...модынг 4% або 5% на позні час. Тое ж самае-карту turbo. Калі пакіну, як для iq ад 70 у мяне толькі праблемы ціску недастаткова, праўда? Я магу модынг затым, адаптаваўшы яе да iq, магчыма, праз часопісы, на вуліцы? Ці я памыляюся, а?
Для 90mm3, па меншай меры, ты павінен падняцца да 1650 rail у адваротным выпадку тэрміны і авансавыя плацяжы не даходзяць да тых iq. У Rail спыняецца ў 1600 на 70, але да гэтага не дойдзе IQ, варта спыніцца ніжэй на некалькі градусаў.
Па-мойму, ты правільна робіш, паспрабуйце крок за крокам, калі вы можаце. У рэшце рэшт, не вы, даючы крокам, празмерна і дрэнна, што ідзе вам recovery без пашкоджанняў, але, па меншай меры, з дыягназам ты ведаеш, дзе памыляешся
Tranky я таксама знайшоў карту з/iQ, і ў мяне ёсць у вр коштам ад 5000 за абедзве восі..., гледзячы на іншы файл, спасылка я думаю, што так, калі rmp ў першай восі і з ў другім, і глядзець, каб добра значэння, што я я лічу, для 500 nw значэння ад 100 я так разумею яны мм3... у гэты момант мне не патрэбен пераразлік, праўда? Я спыніўся на 90 мм3 і, такім чынам, з'яўляюцца "аблокі" дакладна? Карта, якую я знаходжу, гэта тая, vgt, але, магчыма, таму, што яна разлічваецца ужо ў 80 мм3, а не 70, як на файл, які я выкарыстоўваю спасылкі...заўтра я паспрабую яшчэ!
Tranky я таксама знайшоў карту з/iQ, і ў мяне ёсць у вр коштам ад 5000 за абедзве восі..., гледзячы на іншы файл, спасылка я думаю, што так, калі rmp ў першай восі і з ў другім, і глядзець, каб добра значэння, што я я лічу, для 500 nw значэння ад 100 я так разумею яны мм3... у гэты момант мне не патрэбен пераразлік, праўда? Я спыніўся на 90 мм3 і, такім чынам, з'яўляюцца "аблокі" дакладна? Карта, якую я знаходжу, гэта тая, vgt, але, магчыма, таму, што яна разлічваецца ужо ў 80 мм3, а не 70, як на файл, які я выкарыстоўваю спасылкі...заўтра я паспрабую яшчэ!
Дакладна. Не чапайце гэтую карту. Важна, што ў педаль і lim пара, вы ідзяце, каб заняць 500, а выкарыстоўваеш ўсё так, то lim iq робяць свой абавязак, раз устаноўлены ў 90 мм3
Дзякуй errecinque, што ты ведаеш карту вгт выставіцца 80 мм3? Таму што ў 70, як на брава 150 л. с., не знаходжу...сёння ўвечары, замест той, што я думаю, vgt. Добрае працяг дня!
Дзякуй errecinque, што ты ведаеш карту вгт выставіцца 80 мм3? Таму што ў 70, як на брава 150 л. с., не знаходжу...сёння ўвечары, замест той, што я думаю, vgt. Добрае працяг дня!
Некаторыя карты, якія, здаецца, вгт ўсталёўваюцца на 80, і іншыя ў 90..(знойдзеш з драйверам ад цябе descrittp пад "турба") не ведаю, што логіку вы карыстаецеся для чытання, але першае, што я бачу, здаецца, у 90.
Зацікаўлены ў рэшце рэшт змяніць гэтую карту.. я табе скажу па вопыту відаць, што яны ідуць адзін мой, і я прыйшоў, каб змяніць, нават я гэтую карту, што вы можаце пакінуць на дадзены момант. Ўплывае толькі з мэтай ліквідаваць любыя piccard турбіны, такім чынам, у канцы працы ўсе астатняе.
Так што няхай цяпер пачала шукаць абмежавальнікі...ты кажаш, што разблакаваць усе абмежавальнікі і павышэнне ціску ў рампы да 1650 бар магу ўпырснуць 90 мм3 з гэтай канфігурацыяй? Вядома, патрабуе, у карту педаль, што 90 мм3...на Жаль, калі не праходзіць quest мінулым тыдні ў мяне вельмі мала часу для мяне,тут, у майстэрні ёсць пекла, усе хочуць, каб рамонт аўтамабіляў у апошні дзень!!чорт вазьмі!!
Так што няхай цяпер пачала шукаць абмежавальнікі...ты кажаш, што разблакаваць усе абмежавальнікі і павышэнне ціску ў рампы да 1650 бар магу ўпырснуць 90 мм3 з гэтай канфігурацыяй? Вядома, патрабуе, у карту педаль, што 90 мм3...на Жаль, калі не праходзіць quest мінулым тыдні ў мяне вельмі мала часу для мяне,тут, у майстэрні ёсць пекла, усе хочуць, каб рамонт аўтамабіляў у апошні дзень!!чорт вазьмі!!
Па-мойму дасягнуць 90mm3 inj з ціскам, але я павінен бачыць у opera з часопіса, і вы ўбачыце вынікі.
Дрэнна, што ідзе, калі не мае рацыі, можа здарыцца, што:
Выражыце асяродак з флейты на высокіх абарачэннях і inj падае і, магчыма, паўстане recovery на помпа hp але нічога сур'ёзнага, і іх ацэнкі даць якія-то 30 бар больш, але толькі ў рэжыме IQ.
Калькулятар, excel і шмат часу...
Дзякуй tranky дабрыню!!!я ведаю, што мой адпачынак пройдзе з калькулятарам у руцэ, ха-ха
Дзякуй tranky дабрыню!!!я ведаю, што мой адпачынак пройдзе з калькулятарам у руцэ, ха-ха
Савет..
калі разлічыць час, разлічыць для коштам да 1700bar rail, то я табе яго межы на 2 абмежавальнікі rail ў 1650 і ў выпадку паступлення на iq з часопіса, проста падніміце абмежавальнік.
Дзякуй tranky сёння ўвечары, калі я магу, я даю яму паглядзець, і я пачынаю ўсё працуе, хоць цяпер я ўсё яшчэ на працы і ў мяне яшчэ на некаторы час...хоць, калі не памыляюся, раз яны ўжо палічаныя да 90 мм3, то ці пакінуць так? Я ведаю, што я павінен карэктаваць толькі рэшту
Хлопцы, у мяне ёсць сумненні,я settings карту педаль, каб патрабаваць 90 мм3, г. зн. каля 450 nw.я заўважыў, што ад врі запыты больш лічу абаротаў рухавікоў на сёння, каб потым размазаць меры, залезці абаротаў...мне цікава, ці магу я патрабаваць 90 мм3, нават на абарачэннях вышэй? Таму што серыі ён, такім чынам, патрабуе нізкіх да высокіх? Для таго, каб пазбегнуць пашкоджанняў? Вы кажаце, што я павінен даць крокам у той жа працэнт, дазваляючы такім чынам, гэты "нюанс"на скокі абаротаў?
Хлопцы, у мяне ёсць сумненні,я settings карту педаль, каб патрабаваць 90 мм3, г. зн. каля 450 nw.я заўважыў, што ад врі запыты больш лічу абаротаў рухавікоў на сёння, каб потым размазаць меры, залезці абаротаў...мне цікава, ці магу я патрабаваць 90 мм3, нават на абарачэннях вышэй? Таму што серыі ён, такім чынам, патрабуе нізкіх да высокіх? Для таго, каб пазбегнуць пашкоджанняў? Вы кажаце, што я павінен даць крокам у той жа працэнт, дазваляючы такім чынам, гэты "нюанс"на скокі абаротаў?
Не спадзявацца на карту, так як мае устаноўленыя значэння ад мамы bosch, што, разлічаныя з стехиометрические каэфіцыенты ідуць, каб кампенсаваць любыя лямбда і многае іншае са значэннямі ад маштабу, калі ты іх бачыць толькі на той карце...
Трэба зрабіць прыгожую табліцу ў excel з усімі карты, якія былі змененыя, і наладзіць у першую чаргу адносіны стехиометрической эквівалентна 1, а затым-у stechio.. ўсталяваць карты нм/iq, або ў выпадку паступлення да 90mm3, якія вы хочаце надаць.
Бачыў, што ад таго, як вы кажаце (я не адкрыў карту цяпер, таму я кажу для крэдыту тое, што вы кажаце) да 450 у 90mm3, гэта азначае, што ў схеме % ад кожнай горы для rpm павінен падняцца ў крывой, каб атрымаць тое iq на поўную магутнасць (да 100%) і захаваць значэнне Ў ад 1500rpm ніжэй, каб пазбегнуць пашкоджанняў.
Памятаеце, рызыкі больш ты іх, змяніўшы нізкіх абарачэннях (вядома, хто-то не пагадзіцца, але я бачу, так і ад таго, як я вывучыў досыць пацверджана.)
Tranky з гэтым паведамленнем, ты прымусіў мяне заўважыць, што я быў няправы...неадкладна выправіць тое, што я сказаў раней,я зразумеў, што на карце з/iq 450 nw мне патрабуецца ад 100 мм3, да 95.9mm3 так што я памыляўся, кажучы, што я не атрымліваю 450 nw з 90mm3 ад мяне выкарыстоўваць, я буду выкарыстоўваць гэтыя значэння для рэалізацыі новай карты педаль.Гэта пасля таго, як вы стварылі карту Ў табліцы l на exel, як вы параілі, улічваючы, што ў мяне ўсё пад вокам моцна дапамагае не маючы драйвераў...рыхтую ўсё, і я принимаюсь за працу!!забыўся, я дзякую цябе зноў і я разумею, што мне яшчэ трэба многае даведацца ад людзей, як ты!але колькі вы ведаеце? Хе-хе я ў даўгу!!добры вечар!
Tranky з гэтым паведамленнем, ты прымусіў мяне заўважыць, што я быў няправы...неадкладна выправіць тое, што я сказаў раней,я зразумеў, што на карце з/iq 450 nw мне патрабуецца ад 100 мм3, да 95.9mm3 так што я памыляўся, кажучы, што я не атрымліваю 450 nw з 90mm3 ад мяне выкарыстоўваць, я буду выкарыстоўваць гэтыя значэння для рэалізацыі новай карты педаль.Гэта пасля таго, як вы стварылі карту Ў табліцы l на exel, як вы параілі, улічваючы, што ў мяне ўсё пад вокам моцна дапамагае не маючы драйвераў...рыхтую ўсё, і я принимаюсь за працу!!забыўся, я дзякую цябе зноў і я разумею, што мне яшчэ трэба многае даведацца ад людзей, як ты!але колькі вы ведаеце? Хе-хе я ў даўгу!!добры вечар!
Да гэтага часу дакладна не, як крыніца.. я Не вялікі ёмістасці на сённяшні дзень, але тое, што ведаю-падзялюся з задавальненнем, нават для таго, каб мець параўнанне.
Аб карце, нм/IQ не трэба вылічаць хто ведае, што.. вы самі вырашаеце, калі заўгодна нм на колькі IQ супадаць.
У тэорыі вы карыстаецеся часта рабіць, што значэнне апошняга ў карту, што часта адпавядае прыкладна 76mm3 на 350 дзеліцца мм3 IQ і памножыць на нм, які вы хочаце стварыць і ўсталяваць карту педаль на IQ, якія вы хочаце.
Але не з'яўляецца абавязковым альпініст у % па нм спекуляваць на % IQ.
Толькі ў мяне няма часу кідаю на вока на карту і дам савет больш рэальны і менш тэарэтычная.
О, прыведзеныя ў табліцы карты 2d на... і г. Д. Але, як вы ідзяце!?!?
Добрая праца Giusé !
Маючы час, я зрабіў непасрэдна файл-мод, з адносіны прырашчэння для 100mm3, адмыкнутая абмежавальнікі rail і iq..
Убачыць яго і праверыць змены, якія, магчыма, я мог бы нават быць няправільным, так як без драйвераў na пагоня за прывідам..
Карты дасягненняў вы дзіўныя.. у кропку усе карты, у вас значэнне абсурдна, і я не разумею логікі.. мы хацелі б уласны драйвер для ecu!
Вывучаў гэты мод, параўноўваючы яго на свой і глядзець разлікі рабіць.. калі не разумееш, то скажы мне, што я растлумачу лепш.
(не магу прымацаваць файл з гэтага акна ў правым ніжнім куце... выправіць гэта? Дзякуй!!!)
Вау tranky вялікі дзякуй!!!!я не дома цяпер, але, нарэшце, я ў адпачынку, і я некалькі дзён ****** нарэшце-то...заўтра я пастаўлю і гляджу, каб добра. Што тычыцца карты, авансы, памножыўшы кожны сцяжок на нумар, які я напісаў некалькі пастоў таму я лічу, значэння ў любяць ці, па крайняй меры, я думаю, таму што, параўноўваючы іх са значэннямі брава 150 л. с. без кіроўцы мець аднолькавыя значэння тыпу' і 43 у адпаведныя палі ў 1.01 градусаў...і так я апынуўся каэфіцыент пераўтварэння.Тады логіка яшчэ я павінен разумець, каб добра.заўтра я преобразую усе значэння і стварылі табліцу ў excel з тым, каб мець больш дакладнае ўяўленне і прамой авансавых плацяжоў
прывітанне tranky я, аналізуючы файл, які табе зрабіў, і ў мяне некаторыя сумневы з нагоды наступных карт:
1D56C0 ў восі АБАРОТАЎ у хвіліну, у той час як у іншай не ведаю...здаецца, абмежавальнік крутоўнага моманту, але я не зусім зразумеў,нават таму, што ты ўстанавіў на 9000 супраць сваіх 7700 крычы.Я думаю, паказвае на IQ, але калі б гэта было так, таму што ты не разабраўся ў 90mm3 калі ваша карта зробленая для 100mm3?
1D9BB0 знайсці іншы абмежавальнік крутоўнага моманту настроены на гэты раз у 100 мм3, праўда?
1F4188 я ў восі кручэння і многае іншае, што я не ведаю,ад значэнняў, калі яны былі ў ясна, я думаю, гэта атмасферны ціск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, што вы павялічыць ліміт 0,1 бар. гэта правільна?
1FA59E Я АБАРОТАЎ у хвіліну, і ціску ў рампы, так што я думаю, гэта абмежавальнік ціску ў функцыі я не ведаю, што
1FA7C8 Абмежавальнік ціску ў рампы настроены заўсёды на вышыні 1700 бар
1FAF04 іншы абмежавальнік rail.
tranky вядома, што многія вр устаноўлены ў 9000 я іх пакінуў так,не ўплываюць на iq для ін'екцый?потым заўважыў, што я даў максімум 60 ачкоў ціску турба,вы разлічылі гэта павелічэнне, ці ты даў падставу для таго, каб потым адаптавацца пасля магчымага часопіса? здаецца, quizzettone даты незлічоныя пытанні хахаха
я забыўся, што я бачыў, што падчас вы далі адзін і той жа працэнт, што вы далі ў вр так і робяць, адэкватна 100mm3 у карты ў залежнасці ад старых 90?
прывітанне tranky я, аналізуючы файл, які табе зрабіў, і ў мяне некаторыя сумневы з нагоды наступных карт:
1D56C0 ў восі АБАРОТАЎ у хвіліну, у той час як у іншай не ведаю...здаецца, абмежавальнік крутоўнага моманту, але я не зусім зразумеў,нават таму, што ты ўстанавіў на 9000 супраць сваіх 7700 крычы.Я думаю, паказвае на IQ, але калі б гэта было так, таму што ты не разабраўся ў 90mm3 калі ваша карта зробленая для 100mm3?
1D9BB0 знайсці іншы абмежавальнік крутоўнага моманту настроены на гэты раз у 100 мм3, праўда?
1F4188 я ў восі кручэння і многае іншае, што я не ведаю,ад значэнняў, калі яны былі ў ясна, я думаю, гэта атмасферны ціск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, што вы павялічыць ліміт 0,1 бар. гэта правільна?
1FA59E Я АБАРОТАЎ у хвіліну, і ціску ў рампы, так што я думаю, гэта абмежавальнік ціску ў функцыі я не ведаю, што
1FA7C8 Абмежавальнік ціску ў рампы настроены заўсёды на вышыні 1700 бар
1FAF04 іншы абмежавальнік rail.
tranky вядома, што многія вр устаноўлены ў 9000 я іх пакінуў так,не ўплываюць на iq для ін'екцый?потым заўважыў, што я даў максімум 60 ачкоў ціску турба,вы разлічылі гэта павелічэнне, ці ты даў падставу для таго, каб потым адаптавацца пасля магчымага часопіса? здаецца, quizzettone даты незлічоныя пытанні хахаха
я забыўся, што я бачыў, што падчас вы далі адзін і той жа працэнт, што вы далі ў вр так і робяць, адэкватна 100mm3 у карты ў залежнасці ад старых 90?
Добры Дзень, Іосіф,
мод я пачаў для 90mm3 затым, па меры я сказаў.. чаму 90 а не 100 ?
Усе абмежавальнікі, якія бачыш жа, што я дакрануўся да я на мой (147 120cv bosch edc16) і ўсе працуе.
Аб унясенні змяненняў у карты я толькі павялічвацца ў разлік табліц спыніўся на старой iq для новага, не я павялічваецца не больш таго, і ў выпадку, калі вы хочаце, каб даць добры штуршок, трэба разлічыць ўсе на аснове таго, колькі вы хочаце.
Пошты нейкі вынік і бачым, што робіш.. нават табліцу excel без карты добра, так гэта для тэорыі, а не практыкі на аўто.
Савет..
Карту rail змены прадбачыць і топы prx на iq..
Я растлумачу..
Прыбыўшы ў 4500rpm напрыклад, сем iq напрыклад, у 1700bar, і пад 4500 гэты бар не дасягае іх, і вельмі probbabilmente не дасягнута дастатковую ціск, каб дабрацца туды, дык, значыць, у вас есць 2 варыянты:
Ты пакараць BP 100mm3 settings ў 95mm3 захоўваючы топ prex іх так, што трымае 1700 для iq да 4500
Або з перасадкай iq як топ на 4000 абаротаў у хвіліну і застаецца сталым да 4500..
Я прапаную табе першае месца..
прывітанне tranky таму прашу 1700 бар ужо для 95 мм3?або, у маім выпадку раблю карту на 90 для 85mm3? я працую на карту, выкарыстоўваючы ваш у якасці кіраўніцтва, і я нават зрабіў табліцу ў excel з авансаў ў ясным.салвэсь і месца
Вы нічога не разумееце на гэты файл excel..
Я тое месца, дзе мне разлічылі мой, глядзіце, калі вы знаходзіцеся ў вярнуць вашы каштоўнасці, крычы пра гэта..
Без крыўд ды, можа быць, я занадта скурпулёзны, але я не разумею, табліцы, якія вы зрабілі.. але без новых вр, а ?
прывітанне tranky таму прашу 1700 бар ужо для 95 мм3?або, у маім выпадку раблю карту на 90 для 85mm3? я працую на карту, выкарыстоўваючы ваш у якасці кіраўніцтва, і я нават зрабіў табліцу ў excel з авансаў ў ясным.салвэсь і месца
Запыт не зрабіць у 1700bar, часткі ад 1650 і veediamo у часопіс, як ідзе.. можа, не трэба ўзяць у топ!
Хай толькі абмежавальнікі ўстаноўлены ў тую prx і стабілізацыі разлікаў з prx ў 1650, і мы бачым, як яна ідзе да машыны
Не на пк, і я бачу, заўтра на працы карту, а калі знойдзеш што-то яшчэ, каб разблакаваць, разблакаваць... Не на вяршыні і што-то яшчэ не ведаю..
У Rail простых націскаў у залежнасці ад часу, што вы павінны дасягнуць з новым IQ. Цяпер зрабіце часопіс з мнс, і мы бачым, што ён кажа!
Для ВР, маштабаваць як хочаш, але я разбяруся ў адваротным выпадку выхад розуму
Я бачыў карту, і я кажу:
крывыя да EGR, што вы знізілі не ведаю, што рабіць ****
Абмежавальнік крутоўнага моманту занадта высока да нізкіх, перелезай лепш, і паступова
Карта rail мне не падабаецца, калі ласка, праверце, добра файл врі і паглядзець на мод, які ты зрабіў, няроўныя.. больш лінейныя лепш, нават калі ён ухіляецца ад якой-то бар з разлікаў не з'яўляецца жыццёва важным (так, то ўдакладніце пасля часопіса сістэмы і час, дзе гэта неабходна)
А ў астатнім, ты зрабіў добрую працу.
сістэма ste 2 лухта, і загрузіце яго на сервер і зрабіце часопіс з МНС, каб убачыць вынікі
ах невялікая промах..
Усталюйце НА вр абмежавальнікі rail, не трэба мяняць!
Дзякуй за падтрымку tranky цяпер я вярнуся на працу і ўсё выпраўлю,што тычыцца крывых да egr не ведаю,што гэта, сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я eliminatp з раз, і я думаю, гэта было праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта змена ..., каб абмежавальнік на нізкіх абарачэннях, зараз я ўсё выпраўлю, але на сёння прычыны 1500 абаротаў?
Дзякуй за падтрымку tranky цяпер я вярнуся на працу і ўсё выпраўлю,што тычыцца крывых да egr не ведаю,што гэта, сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я eliminatp з раз, і я думаю, гэта было праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта змена ..., каб абмежавальнік на нізкіх абарачэннях, зараз я ўсё выпраўлю, але на сёння прычыны 1500 абаротаў?
Вы крутоўны момант рухавіка гэта каля 2500rpm ты секты максімальнай не да 2000rpm, што на 1500rpm-гэта перабор. Вы, відавочна, не ўключайце на педаль, але, па меншай меры, выраўнуйце абмежавальнік на педаль
Tranky для rail я толькі што заўважыў прыступку, што я зрабіў, ад 870 бар prx rail да 1200 бар біта наступнай...глею гэта значэнне прыводзіць крывыя, больш блізкія да іх форме? Я кажу аб карце па адрасе 1fafcc, што мой драйвер выклікае prx rail аб'ектыўнай.у talé карце прыступка-гэта да 3000 абаротаў у хвіліну і 30mm3 Iq, дзе значэнне ў карце 8700 г. зн. 870bar...у карце, а не па адрасе 1fb840, што драйвер называецца "ціску ў рампы (map1/1)" у 3000 абаротаў у хвіліну і 30 Iq я лічу, 12800 г. зн. 1280 бары, як вы растлумачыце ўсю гэтую розніцу? Я для выпадку карты ў залежнасці ад тэмпературы ці яшчэ чаго? Ідуць модом? Ці я памыляюся ў трактоўцы?
Абнаўленне, я спрабаваў гэты файл пасля выпроствання і аўто з часопіса не ўпырсквае больш за 71 мм3 rail дасягае 1650 пастаянна і, такім чынам, я думаю, есць які-то іншы абмежавальнік, цяжка высачыць ...пасля таго як я вярнуўся крыло свайго даследавання
Абнаўленне, я спрабаваў гэты файл пасля выпроствання і аўто з часопіса не ўпырсквае больш за 71 мм3 rail дасягае 1650 пастаянна і, такім чынам, я думаю, есць які-то іншы абмежавальнік, цяжка высачыць ...пасля таго як я вярнуўся крыло свайго даследавання
Пошта часопіс, што карта, што заўтра ўбачу.
Для IQ можа быць ад многіх фактараў мяжа, але без файлаў і ўвайсці я магу сказаць мала.
Карты для вас, апісанне я не ведаю, калі шчыра.. Заўтра лепш бачу, і я бачу, што я ведаю, што табе сказаць.
Ваш пост усе мы ведаем, што мы гаворым.
Што вы выкарыстоўваеце, каб увайсці?
На карце не дакранайцеся значэння ў Рампы ўжо разлічаны на IQ вызначаны, але разлічвае толькі новыя ВР для новыя IQ.. Не закранаючы іншы, і мы бачым, дасягненні 90mm3
Не засноўваць на тым, што вы адчуваеце.. Мы проста больш IQ..
Заўтра я бачу файл і даю навіны
Выдатная праца, да гэтага часу!
але ты dpf на аўтамабілі?
1F0B46 + 1F1256 ідуць маштабаванне,.. бачыў, што змянілася ў апошні вр ад 80 да 90 (+12,5%) чаму б не змяніць нават у апошні слупок крывых?
бачыш, добра, калі павялічваюць або памяншаюць на большы iq.
Для астатніх я прыкладаю які-то мод, без, што я цябе апісваю id і як яго змяніць.. ты ўбачыла першай.
Па мне, гэта правільна таксама змены крутоўнага моманту для руху, што па змаўчанні ў вас нізкі на нізкіх перадач і адрэгулюйце на нагу на педалі газу.. астатняе ты бачыш, і паспрабуйце зрабіць лог.. іншага я не бачу, вы можаце змяніць яго iq. на выгляд выглядае ўсё, адмыкнутая так..
Калі вы можаце зрабіць лог з МНС (multiecuscan + elm327) гэта было б лепшае, што вы можаце прымацаваць яго і паглядзім, mpo, які спалучае ў машыну..
Дай мне ведаць, што тут і далей мы прыблізна ў ****будзем я і ты.. цяпер я абгон і мяне вучыш, ты што-то яшчэ са мной!
На жаль, я батарэю наўтбука часавым поясе, і я чакаю, што прыйдуць да мяне...на новы ноўтбук з Windows 8.1 elm не хоча ведаць...я лічу, што для таго, каб пачаць вучыць што-то гэта прыйдзецца прайсці яшчэ шмат часу, ха-ха ты занадта наперад, і брава! Цяпер я вярнуся да працы! І таму, што пасля я павінен шукаць у запасных, што ён усё яшчэ адкрыты, я паліўны фільтр памяняў два тыдні таму, што губляе!!!і, дарэчы, я таксама павінен з'ехаць у адпачынак праз пару дзён!! Cribbiooo
На жаль, я батарэю наўтбука часавым поясе, і я чакаю, што прыйдуць да мяне...на новы ноўтбук з Windows 8.1 elm не хоча ведаць...я лічу, што для таго, каб пачаць вучыць што-то гэта прыйдзецца прайсці яшчэ шмат часу, ха-ха ты занадта наперад, і брава! Цяпер я вярнуся да працы! І таму, што пасля я павінен шукаць у запасных, што ён усё яшчэ адкрыты, я паліўны фільтр памяняў два тыдні таму, што губляе!!!і, дарэчы, я таксама павінен з'ехаць у адпачынак праз пару дзён!! Cribbiooo
Ідзі спакойна, ніхто не бяжыць за!
Для таго, каб фільтр вы праверылі пляцоўка ў цэнтры паміж фільтрам і "вечка", што не зламаў або перамешчаны або адсутнічае?
Дзіўна, што губляе так шмат для.. як правіла, ён робіць гэта, каб занадта вялікі ціск (але я не думаю, што гэта адбылося, што карта ў парадку) або для гэтага ўшчыльнення..
Няма tranky гэта проста бракаваны фільтр,на мой аўтамабіль, падобны на ваш, ў 147, але не ў жыцці,мае напрамую сувязі, дэталі для трубаправодаў і губляе там, дзе ёсць і вечкі, якія прыціскаюць...потым я выявіў гэта ўчора, перш чым перапрызначыць, такім чынам, не залежыць, вядома, ад мапе. Вяртаючыся да прамовы, Dell, аўто з Dpf, я выдаліў ўжо некалькі гадоў з'яўляецца занадта Паршывы дня і не больш!
для карт, turbo ад вас, згаданых ідуць на змяншэнне, залезці iq так moddo ў мінус зніжэнне 12,5 % дакладна?здаецца, карты, vgt, ці я памыляюся?
для карт, turbo ад вас, згаданых ідуць на змяншэнне, залезці iq так moddo ў мінус зніжэнне 12,5 % дакладна?здаецца, карты, vgt, ці я памыляюся?
Мне таксама так здаецца, а вы, але не рабіць гэта ў працэнтах ад вр..
Прагледзець мінімальнае і максімальнае значэнне і выберыце свой крок.. у тэорыі вы можаце нават хай і ад часопіса, паглядзець, калі пік турбіны, калі шчупак сістэм, дзе пік, а пакінуць так.
Але, будучы карта studio, лепш падняцца і паглядзець на логі паводзіны.. сапраўды бліжэйшыя часопісаў яшчэ vgt, авансавых плацяжоў, тэрміны больш чым prx rail, iq і prx турба..
большага інфармацыя заўсёды лепш
Было б цікава ўбачыць, калі павелічэнне часу, вы бачыце ў часопісе.. на мой я паставіў +2° о, але ў часопісе заўсёды на парозе крычы..
Хто ведае, калі есць нейкі абмежавальнік дзе-тое, што вызначае блок...
Мне таксама так здаецца, а вы, але не рабіць гэта ў працэнтах ад вр..
Прагледзець мінімальнае і максімальнае значэнне і выберыце свой крок.. у тэорыі вы можаце нават хай і ад часопіса, паглядзець, калі пік турбіны, калі шчупак сістэм, дзе пік, а пакінуць так.
Але, будучы карта studio, лепш падняцца і паглядзець на логі паводзіны.. сапраўды бліжэйшыя часопісаў яшчэ vgt, авансавых плацяжоў, тэрміны больш чым prx rail, iq і prx турба..
большага інфармацыя заўсёды лепш
Tranky я падняўся ў апошнім слупку працэнт вр, г. зн. 12,5 я яшчэ не прачытаў ваш савет...што вы кажаце, я спрабую, так?ці крычы, а то адчуваю?крычы, я значэння iq максімальны, пачынаючы ад мінімальнай 7181 максімум 1966 у той час як mod пачынаючы ад 6283 у 1720. можа быць, лепш вярнуць ці іншым модом менш я не хацеў бы, што турба я перагнала хао
Было б цікава ўбачыць, калі павелічэнне часу, вы бачыце ў часопісе.. на мой я паставіў +2° о, але ў часопісе заўсёды на парозе крычы..
Хто ведае, калі есць нейкі абмежавальнік дзе-тое, што вызначае блок...
І замагільнага жыцця дыягназ заўважым розніцы?
І замагільнага жыцця дыягназ заўважым розніцы?
У вядомых вельмі.. аўтамабіль больш нервовая, крануўшы дасягненняў
Tranky я падняўся ў апошнім слупку працэнт вр, г. зн. 12,5 я яшчэ не прачытаў ваш савет...што вы кажаце, я спрабую, так?ці крычы, а то адчуваю?крычы, я значэння iq максімальны, пачынаючы ад мінімальнай 7181 максімум 1966 у той час як mod пачынаючы ад 6283 у 1720. можа быць, лепш вярнуць ці іншым модом менш я не хацеў бы, што турба я перагнала хао
Мяняецца толькі плошча новага IQ, пакінуўшы ўсё астатняе.
дай мне ведаць, што вы думаеце пра мод, што я знайшоў і адрэдагаваў у карце, што я не ведаю, калі трэба, і цябе абмяжоўваюць iq, але я мяркую, правільна змяняць іх, такім чынам, у ідэале абмежавальнікі на марш
Нічога не рабіць заўсёды абмяжоўвае у 71 мм3, больш або менш, хоць, як размяркоўваць крутоўны момант на нізкіх абарачэннях і палепшаныя,націснуўшы абмежавальнікі коціць лепш, каля 2000 абаротаў, а затым губляецца...я ведаю, што калі я не зраблю часопіс з мнс не разумеем, так шмат. Пасля паспрабуйце ўсталяваць на віртуальную машыну, нават калі ў мяне калі-небудзь рабілі што-то падобнае
Нічога не рабіць заўсёды абмяжоўвае у 71 мм3, больш або менш, хоць, як размяркоўваць крутоўны момант на нізкіх абарачэннях і палепшаныя,націснуўшы абмежавальнікі коціць лепш, каля 2000 абаротаў, а затым губляецца...я ведаю, што калі я не зраблю часопіс з мнс не разумеем, так шмат. Пасля паспрабуйце ўсталяваць на віртуальную машыну, нават калі ў мяне калі-небудзь рабілі што-то падобнае
МНС паварочвае, а на windows развіваліся.. ўсталяваць на windows, што ў вас ёсць і наперад!
але я, кажа, добра.. я ў курсе.. я напішу як гэта зрабіць для таго, каб зрабіць віртуальны!
Спрошчанай працэдуры:
Усталюйце спачатку драйвер ELM падлучаны да USB на ПК, Фізічны (Windows10, ці што там яшчэ)
Праверце на "дыспетчар прылад" калі дае "CP2101 USB to UART Bridge Controller (COMx)" або падобнага
Калі ён працуе, ўсталёўвае МНС на Віртуальнай і інсайд vmware tools і драйверы МНС
У гэты момант з акна віртуальнай трэба падзяліць прылада USB
Зрабіў тое, усё павінна працаваць..
Я не гарантую стабільнасць і цэласнасць часопіса, які можа генераваць, але лепш з winzozzo nse некаторы час таму!
Дазвольце мне ведаць,
ах забыўся..
"CP2101 USB to UART Bridge Controller (COMx)" пад "Ports (COM & LPT)", які з'яўляецца, калі убудова (нападаў) usb ў акне "дыспетчар прылад" !
Скончылі абедаць і я,mes l я ўсталяваў даўно, і служыць, l elm меў праблемы распазнання партоў або што-то падобнае, не памятаю
калі вынесці гэтае пытанне на "кіраванне рэсурсамі", як сказаў вышэй..
Секты як com3 і зрабіце тое ж самае з наладамі мнс
Я думаю, што вырашаецца так
Скончылі абедаць і я,mes l я ўсталяваў даўно, і служыць, l elm меў праблемы распазнання партоў або што-то падобнае, не памятаю
Добра, я збіраюся паспрабаваць
Неабходна ўсталяваць UART to USB-ці такое імя.. Не памятаю.
CP210x USB to UART Bridge Virtual COM Port (VCP)
l я зрабіў tranky але нічога,я спрабаваў, нават больш, чым версія, але не выходзіць...ну і добра купіў новую батарэю для старога ноўтбука, і пазбегнуць усяго гэтага поп-казіно.хоць нават не я даю тлумачэнне гэтай несумяшчальнасці
Там я ваяваў, нават я, але ў ****метро працуе
Добры вечар, хлопцы, нарэшце-то я вярнуўся і мне трэба разблакаваць абсалютна гэта так каўбаса IQ!!! У чаканні прыбыцця новай батарэі для ноўтбука і, такім чынам, яшчэ пакуль нічога часопіс...улічваючы, што пройдзе па меншай меры некалькі дзён, я ўсё яшчэ хачу працаваць там жа на карце, і я падумаў: улічваючы, што аўто больш за 70 мм3 мне не ўпырсквае мне параіце шукаць асобныя біты ад значэнне 7000 у дзесятковай або трэба паведаміць іншы эбу? А пакуль працягваю расчэсваць праз усю карту і можа быць месца нейкі адрас патэнцыйнага
Калі няма месцаў у апошні мод, бачу, цяжка дапамагчы Giusé
Часопіс фол заўсёды на трэцяй перадачы, а..
Перайсці ў лёгкіх у трэцяй (1000rpm), запусціць часопіс і пакладзеце ў планшэт, прыбыў вышэй 5000rpm блок-шота, перш чым выпусціць часопіс, каб увайсці гэта і пінта.
Ок, tranky сёння толькі на пк, на месцы ўсё, дзякуй за клопат
У наступны часопіс таксама ўключае ў сябе становішча педалі і спрабуе зрабіць, як я сказаў вышэй..
трэцяя-1000 аб / мін, запусціць часопіс, педаль на 100% да 5000rpm і блок-шота і часопісаў у абмежавальнік, перш чым адпусціць педаль.
файл я кантроль, як толькі я магу, і я спадзяюся, што змагу дапамагчы вам вырашыць абмежаванне па iq, што вы
карта не зроблена добра, карты, turbo, не, я ўсё змяніла.. так што, не думаю, што ты адкрый запыт і мне не падабаецца, шчыра кажучы, як я зрабіў, ад часткі 100pt, а затым, каб 150pt да дна iq.. я кропкі, узбірацца на pt.. будзе лепш..
VGT пакінуць, што сістэмы ў канчатковым рахунку ў выпадку неабходнасці..
вы змянілі некаторыя крывыя са значэннем 7000, але мне не здаецца, мінімальна абмежавальнікі iq...
карты чыгуначных памыляецеся.. калі змяніць апошні пункт у вр, трэба павялічыць УСЕ крывыя ў даведкі па вр у % прырост даў і не толькі ад tot ціск..
я не перабіраў усё відавочна.. параўнання свой і бачыш змены.. што-то я страціў таму што па мне, не добра рэжым рэдагавання зроблена.. на некаторых вр вы 3000-3500-4000-5000-6000-7000 і ты адрэжце 6000, каб пакласці 9000.. па мне лепш зняць 3500..
tranky, дзякуй за час, што ты прысвяціў,што тычыцца карты, не "поўныя" не ведаю, ці памятаеш ты, але пакідае іх у напружанні, каб прывесці ў далейшым,я не чапайце, я лічу, што ў любым выпадку мяне не абмяжоўвае iq у 70 мм3 дакладныя...па гэтай прычыне я спрабаваў абмежавальнікі і закрануў амаль усе крывыя, якія мелі такое значэнне, каб зрабіць розныя тэсты.Цяпер зірніце на ваш файл, і я прыму пад увагу ваш савет на рэйсы з Вр (калі я правільна зразумеў, я раблю "за" 3500 і перасадкай усё ў адным месцы, каб вызваліць месца для 9000 ці не так?) яшчэ раз дзякуй і добры вечар я вяртаюся ў стукнуўся трохі галавой, ха-ха
Забыўся, я гляджу другі дзень на карту giulietta 2.0 mjt 170 коней, дзе ўладальнік меў дзіўныя правалы iq у высокі, але можа мець нізкі iq ад яго усталяваны...я ўзяў на разгляд гэты файл для таго, каб узяць прыклад, і я заўважыў, што не абнаўляецца ні вр, нягледзячы на тое, што пад 'iq ён усталяваны. гэта, напрыклад, я не разумею, але, магчыма, я нешта выпускаю, не ведаю
Забыўся, я гляджу другі дзень на карту giulietta 2.0 mjt 170 коней, дзе ўладальнік меў дзіўныя правалы iq у высокі, але можа мець нізкі iq ад яго усталяваны...я ўзяў на разгляд гэты файл для таго, каб узяць прыклад, і я заўважыў, што не абнаўляецца ні вр, нягледзячы на тое, што пад 'iq ён усталяваны. гэта, напрыклад, я не разумею, але, магчыма, я нешта выпускаю, не ведаю
Прывітанне, я спрабаваў кінуць вока ў часопісе, што ў файл карты, і, па мне, зусім неспрактыкаванаму, для якога ты усё, што я кажу з спружынамі, але мне прыходзіць у галаву, што на карце па адрасе 1D5784 гэта карта, якая абмяжоўвае ўпырску дызельнага паліва. Напрыклад, у вашым файле часопіса я значэнне 59,805 мм3 да 3400 абаротаў, калі глядзіш на гэтую карту, вы бачыце, што паміж 3250 і 3500 абаротаў у слупку 8192 мае значэнне 6050 і 5900, што, па мне, адпавядаюць з уведзенага колькасці, што вы знаходзіцеся ў часопіс.
Як я казаў, я неспрактыкаваны глыбока, паспрабуйце паглядзець, калі вам гэта можа быць карысна. Прывітанне
Прывітанне, я спрабаваў кінуць вока ў часопісе, што ў файл карты, і, па мне, зусім неспрактыкаванаму, для якога ты усё, што я кажу з спружынамі, але мне прыходзіць у галаву, што на карце па адрасе 1D5784 гэта карта, якая абмяжоўвае ўпырску дызельнага паліва. Напрыклад, у вашым файле часопіса я значэнне 59,805 мм3 да 3400 абаротаў, калі глядзіш на гэтую карту, вы бачыце, што паміж 3250 і 3500 абаротаў у слупку 8192 мае значэнне 6050 і 5900, што, па мне, адпавядаюць з уведзенага колькасці, што вы знаходзіцеся ў часопіс.
Як я казаў, я неспрактыкаваны глыбока, паспрабуйце паглядзець, калі вам гэта можа быць карысна. Прывітанне
Няправільна.
8192-гэта 100%
Я спрабую risostemaRe усё і зрабіць іншыя тэсты, у надзеі як раз добрая =)
Tranky інфа,я ўбачыў, што ў файле, які табе напісаў, ты модом ў карты, педалі, нават крывыя 4750 і 5000 абаротаў...ад золата, былі ўсталяваныя вельмі нізкія, я думаў, таму што рухавік не павінен "дабрацца"да гэтых абаротаў.я памыляюся? Я яшчэ не спрабаваў на вуліцы, але пасля 4500 не павінна ўмешвацца абмежавальнік? Мы на чырвонай зоны тахометра*****unque ў наступным часопісе застануся нават гэта
Я змяніў ўсім дыяпазоне абаротаў для павышэння IQ..
Пазней я бачу твой апошні мод, і я бачу цябе руку.
Прабачце, але ў мяне было шмат працы ў гэтыя дні, і я бачыў, і адказаў больш з тэлефона, не магу паглядзець файл і лог
я рэкамендую цябе загрузіць драйвер 235_509.. я бачыў, што цябе значна больш карт у каталогу, і, здаецца, ужо амаль яго!
Няправільна.
8192-гэта 100%
Аб тым, што 8192 гэта 100% я з табой згодны, на самай справе я думаю, што giuseppe89 зрабіць у доказ таго, што ён напісаў, я націснуў педаль газу да ўпора т. е. 100% для гэтага я зрабіў спасылку ў гэтай калонцы. Па мне, гэтая карта з'яўляецца картай абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску на педаль газу.
На восі есць абароты рухавіка і на загалоўкі ціск на педаль газу. Калі б гэта было так, напрыклад, на 3250 абаротаў на 100% ціску педалі (знакаміты 8192) чытаю, як значэнне 6050, г. зн. ліміт дызельнага паліва ад ўпырску 60,5 см3 і да 3500 абаротаў, 59 мм3.
У любым выпадку, я маленькая спроба змяніць гэтую карту, я б зрабіў гэта, калі потым ад часопіса, колькасць ін'екцый павялічваецца добра, інакш бы ўсё арыгінальнае, як і раней, хоць я чакаю, што калі замяніць усе зыходныя значэння значэнне 9000, аднак, не надаць усе, што дызель.
Такім чынам невялікі справаздачу пра свой апошні крок..
Карту час ужо разлічваецца для 90mm3 так што добра, што гэта крычы.
Карты лямбда, ты занадта доўга stechio.. трэба змяняць ТОЛЬКІ з 1500rpm у канцы абаротаў і вышэй, у адваротным выпадку вы рызыкуеце паліць з месца або, што яшчэ горш, што я зарэжу цябе на стартар.
Ціску ў Рампы (3 карты) вы змянілі біт не ведаю, з якой палітыкі.. Трэба або пакінуць, КАБ бачылі, што гэта ўжо разлічана, каб 90mm3 або павялічваецца ад 81 да 100 (bp на карце, фіксаваныя) да 1650, а не ад 88 да 100 да 1650, як ты..
Абмежавальнікі Rail ок
ВГТ (6 карт), каб дазволіць вам добра ў дадзены момант..
Турба не хапае 2 карт..
Абмежавальнікі крутоўнага моманту, няправільных.. топ павінен быць 10000, а ты паставіў 10280 і іншых пакінуць у 5000
Іншыя карты педалі ідуць добра..
Загрузка файла з driver, што я сказаў вышэй.. калі ласка, праверце, як сказаў, пры неабходнасці і пошты вынік з часопіса.
Па-мойму ідзе адмыкнутая якой-то біт у іншым месцы, каб дабрацца да 90mm3 але паспрабуйце спачатку з тым, як вызначаецца і г. д.. затым пераходзім да наступнага кроку..
Калі не каліброўкі карты ў драйвера гэта скачок у невядомасць!
Аб тым, што 8192 гэта 100% я з табой згодны, на самай справе я думаю, што giuseppe89 зрабіць у доказ таго, што ён напісаў, я націснуў педаль газу да ўпора т. е. 100% для гэтага я зрабіў спасылку ў гэтай калонцы. Па мне, гэтая карта з'яўляецца картай абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску на педаль газу.
На восі есць абароты рухавіка і на загалоўкі ціск на педаль газу. Калі б гэта было так, напрыклад, на 3250 абаротаў на 100% ціску педалі (знакаміты 8192) чытаю, як значэнне 6050, г. зн. ліміт дызельнага паліва ад ўпырску 60,5 см3 і да 3500 абаротаў, 59 мм3.
У любым выпадку, я маленькая спроба змяніць гэтую карту, я б зрабіў гэта, калі потым ад часопіса, колькасць ін'екцый павялічваецца добра, інакш бы ўсё арыгінальнае, як і раней, хоць я чакаю, што калі замяніць усе зыходныя значэння значэнне 9000, аднак, не надаць усе, што дызель.
Я мяркую, што гэта правільна, як вы кажаце, і ўжо, вядома, гэта абмежавальнік, каб давесці ўсё да 90 ад 1d5784 ў 1d5954, спрабуючы выконваць тэндэнцыі крывыя (ёсць таксама прымушае прамую лінію, але так вы не даведаецеся дудкі).
switing63 але калі банкір ?
Прывітанне, хлопцы, я працую на карту ў адпаведнасці з вашымі рэкамендацыямі, але ў мяне ёсць сумневы на гэты конт: tranky, дзе вы кажаце, пакіньце на біт ад мяне закрануў у чыгуначных карт, ты маеш ў вр, што я прынёс у 9000?кропка супыну спыняе да 7000 няправільна наладзіў для 9000?такім чынам, не разлічана на 70 мм3? ты кажаш мне даць крокам ад 81 да 100 прыводзіць прэс-1650 бар,перш чым гэтыя біты пакінуць?не трэба злучэнне, каб палегчыць ўздым ціску?
Я зафіксаваў лямбда (адна была модом ад 0 rmp я не зразумеў, як я гэта зрабіў)
Я пакінуў карты vgt, што павінны быць тыя, што драйвер называецца "ціску турба (4)" і " ціск турбо #1 (2) пацвярджаеце?
Іншыя 2 карты turbo, што вы кажаце, я сумую я не знайшоў, шчыра, але заўтра вы будзеце выглядаць лепш.
Я усталяваў абмежавальнікі, якія былі ў 10280 (злачынец Толькі што з defap ён выцягнуў на абмежавальнік) давёўшы яго да 10000, як я пакінуў часова іншым на вышыні 5000, што павінны быць ньютан праўда?калі б яны былі мм3 не ўводзілі 70 серыі...
Я модом абмежавальнік, які прывёў switing63, я спадзяюся, што зрабіў правільна.
Я заўважыў, то карты, якія, здаецца, абмежавальнікі ідучы за адрасы 1fb6ee і 1fb486 вы выпадкова не ведаеце, калі яны ёсць? на Вр ўяўляецца абаротаў у хвіліну і Nw.
Хлопцы, але я думаў, чытаючы розныя пасады вялікія манро, калі з часопіса, мне здаецца, чытаць 1000 або 1100 мг паветра на максімум і здымаем з afr 14,7 б абмежаванні па iq, улічваючы, што з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дызельнага паліва, г. зн. каля 80 мм3, у той час як для 1100 будзе каля 88 больш або менш...з часопіса, памятаю толькі нейкі piccata да 1100 мг што б мне пераадолець значна 80 мм3, калі ўсё пойдзе па плане. У канцы тыдня зрабіць часопіс больш падрабязна, магчыма, гэта менавіта лямбда, або, хутчэй за ўсё, нават лямбда-рэгуляванне
Хлопцы, але я думаў, чытаючы розныя пасады вялікія манро, калі з часопіса, мне здаецца, чытаць 1000 або 1100 мг паветра на максімум і здымаем з afr 14,7 б абмежаванні па iq, улічваючы, што з 1000 мг / 14,7 = 68,02 мг дызельнага паліва, г. зн. каля 80 мм3, у той час як для 1100 будзе каля 88 больш або менш...з часопіса, памятаю толькі нейкі piccata да 1100 мг што б мне пераадолець значна 80 мм3, калі ўсё пойдзе па плане. У канцы тыдня зрабіць часопіс больш падрабязна, магчыма, гэта менавіта лямбда, або, хутчэй за ўсё, нават лямбда-рэгуляванне
Спачатку вызначыце, на ЎСІХ картах IQ, разблакаваць абмежавальнікі, а потым у канцы робіць часопіс стабільнасці ў АФРЫЦЫ, каб дасягнуць IQ.. step by step!
Я бачу карту прама зараз і я адкажу на астатнія пытанні хутка
То..
Улічваючы, што для IQ 90mm3 павелічэнне 50bar ты робіш гэта, каб пазбегнуць абалонак флейты на высокіх абарачэннях, і для таго, каб рабіць якія-небудзь змены на авансы, каб даць што-то больш, дзе хочаш/можаш пакурыць, падманваючы толькі ў планшэт ecu (у агульным пасля 80% ад педалі і ад якой-то ступені больш, каб зрабіць ўсплёск, калі вы выявіце малочніца змены ў сярэдзіне капусты!!!!)
Павелічэнне bp-rail дасягнення 90mm3 рэкамендуецца прадбачыць 5mm3 запыт rail для верхняй так, што помпа мае поўнай нагрузкі на выкананне запыту iq ўжо ў працы, а не ў момант запыту (ад часопіса, вы ўбачыце, што ў рампы не прыходзіць на запыт, у той момант iq і, такім чынам, крадзеш час)
як я ўжо казаў, ад 50 да 90 мм3 карту rail вы ўсталюеце макс prx-рэйку 1650 і інтэрпаляцыі ад 1600 гадзін у 50mm3 да 90mm3 і так ты зрабіў rail ad-hoc!
За каментар rail раней я няправільна прачытаць файл, я думала, ён у 90mm3.. даруй мяне!
Ціск турбо ты даў амаль 1,7 бар нагрузка.. ўпэўнены, што вытрымае турбіна на гэта ціск? Што турбіна горы ?
Праверце карты педаль, што вы змянілі ў 5000rpm некаторых крывых, выдатных ад іншых карт, правер яшчэ раз з-за драйвераў якіх-небудзь абмежавальнікі, якія былі раскіданыя і там (я думаю).. дзён таму мне давялося з edc16 альфа 150cv, і я знайшоў мора абмежавальнікі, каб падняць..
Прывітанне Tranky прабач, што адказваю толькі зараз,што тычыцца значэння спекуляцыі, да якіх я павінен зрабіць, калі на якую карту вы маеце на ўвазе? Ў рампы? Для прамовы прагназаваць попыт максімальнай prx-рэйку 5mm3 на ўвазе стварыць новы вр ад 85mm3, які мае ўжо такі ціск? Так што знайсці помпа ўжо гатовая на 90? Турба павінна быць garrett gtb 1446Z, што за тое, што я ведаю ўжо працаваць на 1.6 бар, але я ніколі не рабіў log ад крычы, але, як толькі я магу я зраблю адзін, каб зразумець, як паводзіць сябе аўтамабіль без зменаў. Карту педаль у парадак. Апошні пытанне, каб падняцца на вр, калі, напрыклад, на карце чыгуначны, дзе я : 500 - 750 -1000 - 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 - 2750 - 3000 -3500 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000 змяніць іх такім чынам, г. зн. 500 - 750 - 1000- 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 -3000- 4000 - 5000 - 6000 - 7000 - 8000 - 9000? Было б больш правільна? Відавочна, я павінен перарабіць палову табліцы, аднак, я думаю, больш дакладнай працы. Што вы мне параіце? Прабач, калі ламаю цюкі так хахаха
Прывітанне Tranky прабач, што адказваю толькі зараз,што тычыцца значэння спекуляцыі, да якіх я павінен зрабіць, калі на якую карту вы маеце на ўвазе? Ў рампы? Для прамовы прагназаваць попыт максімальнай prx-рэйку 5mm3 на ўвазе стварыць новы вр ад 85mm3, які мае ўжо такі ціск? Так што знайсці помпа ўжо гатовая на 90? Турба павінна быць garrett gtb 1446Z, што за тое, што я ведаю ўжо працаваць на 1.6 бар, але я ніколі не рабіў log ад крычы, але, як толькі я магу я зраблю адзін, каб зразумець, як паводзіць сябе аўтамабіль без зменаў. Карту педаль у парадак. Апошні пытанне, каб падняцца на вр, калі, напрыклад, на карце чыгуначны, дзе я : 500 - 750 -1000 - 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 - 2750 - 3000 -3500 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000 змяніць іх такім чынам, г. зн. 500 - 750 - 1000- 1250 - 1500 - 1750 - 2000 - 2250 -2500 -3000- 4000 - 5000 - 6000 - 7000 - 8000 - 9000? Было б больш правільна? Відавочна, я павінен перарабіць палову табліцы, аднак, я думаю, больш дакладнай працы. Што вы мне параіце? Прабач, калі ламаю цюкі так хахаха
Ты робіш, як ты думаеш, у рэшце рэшт, змяняецца мала пры ўмове, што ты робіш разлікі і пасадкай.. загрузкі, каб наведвальнікі часопіса!
аб gtb 1446Z не знаходжу указанняў ні compressor map, каб вызначыць рэжымы, але, мяркую, вы трымаеце ў рэжым +150 ад 2600 у карце (як і многія іншыя).
Ты застанешся на 2680 макс 2700 тэсту, без перабольшання, і паглядзець, як ен сябе вядзе.
значэння дублююцца ў карту rail...
для таго, каб загадзя ціск з-5mm3 на вр вы добра разумееце, што я хачу, і праца ў такім сэнсе, што лепш..
для змены маштабу ўсёй табліцы rail, ХАЙ ГУБЛЯЕ!!!
табе не трэба практычна нічога.. вы зможаце зрабіць добрую працу, толькі залазячы на iq новай і, забраўшы каштоўнасці, xx25 xx50 бескарысныя, што ён разлічвае эбу.
Памятаеце, што кожнае змяненне ў карту rail, у выпадку змены якога-небудзь ціску на iq/rpm павінен пералічыць авансавыя плацяжы або часу..
больш ціску вы, менш часу патрабуе і павелічэння ступені.. мы кажам, што гэта не зусім так, але, разлічыўшы так, то ўступае ў гульню фактар c.u.l.або.метр.. трэба зрабіць log і праверыць iq, калі солі, колькі солі, калі прытрымлівацца turbo, калі cala, то выправіць любыя лямбда і вгт etc. і г. д. etc..
спрабуючы разблакаваць усе абмежавальнікі, якія знайсці і загрузіць..
Чакаю часопіса!
апошняя рэч,.. але машыну цалкам ?
я запампаваў прамыя, не ты іх, у цябе помпа ў рампы больш, а не ты ?
Растлумачце, mpo механічна што-то...
Я паглядзеў на змены ў карту скажам 1D5784 тое, што павінен быць абмежавальнік, я, хоць я б спыніўся з 9000 у слупку 8192, наступнага 9011 і наступныя пакінуць арыгінал. Я падазраю, таму што, калі я вазьму ў апошні слупок 10650 і дзялю, каб 8192, у мяне 130, і гэта прымушае мяне думаць, што гэтая карта будзе выкарыстана, скажам, 2 разы, адзін раз як абмежавальнік у залежнасці ад становішча педалі і ў залежнасці ад тэмпературы вады, таму што гэтыя 130 я смуроду столькі максімальная тэмпература вады, таму, як толькі перавысіў 100%, што ставіцца як да 100% становішча педалі і як 100 градусаў тэмпературы вады. Калі б гэта было сапраўды так, я б трымаў зыходныя значэння, каб скараціць дызельнага паліва, так што, калі тэмпература рухавіка падымаецца занадта быў абаронены ад адрэзка дызельнага паліва. Аб часопісе папярэдняе максімальнае значэнне з паветра, што я бачыў, 990 ў непасрэднай блізкасці ад 2144 абаротаў у хвіліну і з ціскам турба 2684, такім чынам, з улікам разлікаў, якія ты казаў раней, наўрад ці атрымаецца надаць больш 80mm3, таму што карты лямбда-табе адсякуць ін'екцыі.
Я паглядзеў на змены ў карту скажам 1D5784 тое, што павінен быць абмежавальнік, я, хоць я б спыніўся з 9000 у слупку 8192, наступнага 9011 і наступныя пакінуць арыгінал. Я падазраю, таму што, калі я вазьму ў апошні слупок 10650 і дзялю, каб 8192, у мяне 130, і гэта прымушае мяне думаць, што гэтая карта будзе выкарыстана, скажам, 2 разы, адзін раз як абмежавальнік у залежнасці ад становішча педалі і ў залежнасці ад тэмпературы вады, таму што гэтыя 130 я смуроду столькі максімальная тэмпература вады, таму, як толькі перавысіў 100%, што ставіцца як да 100% становішча педалі і як 100 градусаў тэмпературы вады. Калі б гэта было сапраўды так, я б трымаў зыходныя значэння, каб скараціць дызельнага паліва, так што, калі тэмпература рухавіка падымаецца занадта быў абаронены ад адрэзка дызельнага паліва. Аб часопісе папярэдняе максімальнае значэнне з паветра, што я бачыў, 990 ў непасрэднай блізкасці ад 2144 абаротаў у хвіліну і з ціскам турба 2684, такім чынам, з улікам разлікаў, якія ты казаў раней, наўрад ці атрымаецца надаць больш 80mm3, таму што карты лямбда-табе адсякуць ін'екцыі.
Я мог бы сказаць, глупства, бачыў, што я не ведаю машыну, але 1D5784 прыносіць мне бліжэй да кіравання EGR, што IQ..
Хлопцы, прабачце, але ў мяне былі праблемы з скрынкай-robottizato цяпер, здаецца, вырашана, але я ўсё яшчэ вакол, каб пераканацца..***** unque л аўтамабіль цалкам у частцы dpf выдалены лесе, але ў бліжэйшы час я буду выкарыстоўваць вадасцёкавая труба.затым на наступны Крок, я хачу ўсталяваць турба на 2.0 mjt з адпаведных фарсунак і помпы, але больш у там.я вяртаюся з работы, на карце цяпер
Хлопцы, у мяне ёсць сумненні, я усталяваў карту ў рампы, і, улічваючы, што я там быў я разлічваецца на 100 мм3, цяпер трэба карэктаваць тое, што ecm называецца ціскам ў рампы аб'ектыўнай і адзначыць, што заўсёды больш, карту rail,я падумаў, што функцыя мае такі карце? Карэктуе ціск, калі яна выходзіць за межы зададзенага значэння і вяртае ў межы? Як я павінен модынг? Пакідаю заўсёды крыху вышэй, чым у рампы, ці я раблю так жа?
Папраўлюся і патлумачу на прыкладзе: разгледзім у табліцы карты prex rail all адрас 1fb840 і d-значэнне ціску, паколькі для IQ ад 70 мм3 да 1000 абаротаў у хвіліну і адпавядае 7800, г. зн. 780-бар і сюды мы,калі я пайду шукаць, то ў табліцы карту ціску ў рампы аб'ектыўнай all адрас 1faffc і тое ж значэнне для IQ 70 мм3 да 1000 абаротаў, я лічу, што больш нізкае значэнне, г. зн. 5450 затым 545-бар. Як выкарыстоўваюцца гэтыя значэння? Якая стратэгія, выкарыстоўваная з ecu? Выступае ў якасці лушчака, каб "абмежаваць" гэтую карту ў рампы? Выпраўляючы запыт іншай карце? Я спыняюся на гэтым этапе, на жаль, у мяне няма часу, каб зрабіць тэст, калі не ў выходныя...дзякуй ўсім
Вядома, я кажу аб карце без зменаў
Вядома, я кажу аб карце без зменаў
Язэп, вы ў адным кроку, які ТРЭБА загрузіць карту і зрабіць логі.. я губляю занадта шмат балбатні, і вы павінны паказаць вынікі.. ў рампы будзе абмежавальнік, добра ў 2d.. цяпер у мяне няма карты пад рукой, але калі ўсе карты дзвярэй на мэту, ты не можаш не прыехаць да prx запыт, калі не разумееш не хапае якой-то абмежавальнік з.
Цяпер прыбывае на iq рашэнні і паглядзець вынікі.. dajeeee
Выдатная праца.
Правер геаметрыю, што не ўстане з часопіса.
Калі памылка не выпраўленая, вам распуста ў аўкцыёне.
А ў астатнім я рады, што ты набліжаешся да IQ.
Дзякуй за супрацоўніцтва tranky у адзіночку я б ніколі не адважыўся!!birrozza аплаты! для таго, каб стрыжань не думаю, што будуць праблемы з іншымі картамі і цісках, падобных ніколі не было аварый,але праверу...што тычыцца lamba з часопіса, толькі кала всасываемого паветра падае вельмі iq нягледзячы на не падобна, дыму, выхлапных газаў,паспрабую знізіць трохі, лямбда і паглядзець, як паводзіць сябе iq
Дзякуй за супрацоўніцтва tranky у адзіночку я б ніколі не адважыўся!!birrozza аплаты! для таго, каб стрыжань не думаю, што будуць праблемы з іншымі картамі і цісках, падобных ніколі не было аварый,але праверу...што тычыцца lamba з часопіса, толькі кала всасываемого паветра падае вельмі iq нягледзячы на не падобна, дыму, выхлапных газаў,паспрабую знізіць трохі, лямбда і паглядзець, як паводзіць сябе iq
Цяпер мы ведаем, што карта 1D5784 гэта на самай справе карта, якая абмяжоўвае ўпырску дызельнага паліва.
tranky, каб брахаць на вгт на ўвазе панізіць значэнне ў карту так, каб трымаць цаўё больш адкрытай?я думаў, што зрабіць гэта змяненне ад 1500 абаротаў, то і 50mm3 да максімальнай iq... правільна ў гэтым выпадку? іншае сумнеў: так і робяць, ціск турбо, будзе расці і далей, ці будзе потым "кантроль", вынікаючы значэнне, зададзенае ў карце? Я усталяваў другую карту rail аб'ектыўнае, што я збегла.Lamba я усталяваны ў 0, 9 так, каб убачыць, калі ўводзіць і не sfumacchiava таксама. У канцы тыдня ўвайду ў сістэму і бачу, як ён сябе вядзе
Для ВГТ праверце восевай вр, калі вернуць IQ правільна, у выпадку з перасадкай па ЎСЁЙ карце з дакладныя значэння і пералік магчымае павелічэнне/памяншэнне!
такое змяненне не мяняе нічога, акрамя piccard турбіны, якія вы можаце аварэ паміж мэтай і рэальным.
Для лямбда-табе лепш заўсёды лезці і не пакідаць статыку.. па крайняй меры я раблю так і атрымліваю аптымальных вынікаў.
Прывітанне, хлопцы, я, нарэшце, удалося зрабіць часопіс, і аўтамабіль можа надаць ўсе 90 мм3, неабходныя...карта, вядома, выправіць, коціць даволі добра, хоць па параўнанні з картай падманвае, менш энергічны, але больш "мяккай" ў прасоўванні...акрамя гэтага, аўтамабіль, паліць даволі шмат, калі ў планшэта, так што я думаю, вы павінны праверыць некаторыя duration улічваючы, што авансавыя плацяжы разлічваюцца да 70 мм3, як ён паводзіць сябе пасля гэтага iq?выкарыстоўвае тыя ж авансы? прымацуеце файл і часопісаў ажыццяўляецца
Хлопцы, я тут як раз улічваючы, што я павялічыў ціск ў рампы на iq без скараціць час... мне было цікава, як зрабіць гэта змяненне, і па якой разлік...памятаю, я чытаў, што пры падваенні ціску ў рампы не адпавядае падваенне iq ўводзяць затым выкарыстоўваць адзін і той жа працэнт ад Павелічэння ціску і памяншэння часу, гэта не правільна..***** і я павінен рухацца? Існуе які-то разлік, хоць бы прыблізны?
Язэп, калі павялічыць ціск у рампы, не рабі іншае, што ўплывае на iq на час, а разлікі ў % прыросту ў залежнасці ад iq.. адзінае, што трэба змяніць, змяніўшы ціск ў рампы, з'яўляюцца авансавыя плацяжы, якія трэба пералічыць.
відавочна, што з ціскам ў рампы, вам трэба ўсталяваць новую карту курыш.. астатняе не лічу, што ты павінен рабіць нічога іншага!
Дзякуй tranky толькі ўчора вечарам я пачынаю пералічваць авансы, аднак, я затрымаўся, таму што не маючы на карце часу ўсё ж ціск ад мяне выкарыстоўваеце, вы павінны спачатку знайсці час для пэўнага ціску і ад іх пералічыць працягласць і, адпаведна, авансавыя плацяжы... для таго каб зрабіць гэта, я павінен выкарыстоўваць інтэрпаляцыю на exel?
Excel? Калі тып h неабходна ведаць час, за 1300 Бар і ў карту час у мяне ёсць час для 1200...бачу тое, што для прыклады да 4000 аб / мін l ўпырску заканчваецца ў 10° пасля вмт, затым ўводзяць 20 мм3 больш, скончу значна далей, і я паліць,...але і ад таго, колькі абаротаў, то я магу даць які-то можа загадзя ў дадатак да пералічыць тых, для 90? Яшчэ раз дзякуй за дапамогу
Вы Правільна.. калі ты да вылічэнні ціску, і ад іх пачатку, як разлічыць авансавыя плацяжы, безумоўна, лепш.. адзін раз, што вы робіце ў excel цябе назад лёгка зрабіць нават без...
я, па крайняй меры, так я пачаў і як-небудзь я вярнуся на excel, але навучыцца рабіць гэта без праз некаторы час..
Разлікі зрабіць, я мяркую, ты ведаеш.. мы ўжо абмяркоўвалі ў тэме "вызначэнне карт у ecm"..
Дайце мне ведаць вынікі, і даруй, калі я мала актыўны, але я змяніў працадаўцы, і часу ўсё менш і менш, каб палегчыць ecu
Вядома Варта я павінен толькі бясконца дзякаваць за дапамогу, якую вы мне далі, і які працягвае даваць.поспехі для новага працадаўцы!беражы сябе!
Вядома Варта я павінен толькі бясконца дзякаваць за дапамогу, якую вы мне далі, і які працягвае даваць.поспехі для новага працадаўцы!беражы сябе!
Не трэба дзякаваць мяне, нічога, мы тут для параўнання (па крайняй меры, да тых часоў, пакуль мне не забараняюць :d ) для астатніх я спадзяюся, што ты ў ясным інфармацыю, набытыя і я скажу табе сее-што..
Калі вы можаце, у тэрміны, дазволу ад працоўнай жыцця/сямейны, спампаваць якой-то файл edc16c39 розных аўтамабіляў і паспрабуйце зрабіць які-то мод.
Вы ўбачыце, што кожны эбу мае розныя параметры, нягледзячы на тое ж subfamiglia.. я правяраў нядаўна на гэтых ecu, і на 147 150cv я выйшаў з розуму, каб прывесці ў 120mm3 але ў рэшце рэшт.. I WIN !
Я рады, што ты ў сваіх намерах,я лічу, што не трэба ніколі не здавацца і мэтаў заўсёды дасягаць!добрае працяг, з табой і sammai што-то трэба, яны ў наяўнасці!
Tranky але формула для інтэрпаляцыі значэнні часу на prex rail, гэта адна і тая ж? Прыклад: з ціскам 1600 бар і iq 90 мм3 мне трэба з табліцы 1105 зша.я ведаю таксама, што такім жа iq да 1800 бар неабходнасць 1024 us Мне трэба ведаць, новае час, каб ціск у рампы, выдатак у 1650 так раблю: 1.024+(1.105−1.024)×(1.650−1.600)÷(1.800−1.600)= 1044,25 зша
Дакладная такая формула? Маюць прыблізныя значэння, праўда?
Што-то не так...калі ўжыць гэтую формулу для таго, каб знайсці час, каб ціск 780 бар пазнаёміцца ў табліцы, то для 800-бар,вынікам з'яўляецца значэнне бліжэйшага па часе з 600 бар(г. зн. l адзін момант, выкарыстаны ў interporlazione ), што ў 800 ад якога адрозніваецца толькі 20 бар...у паветраны шар цяпер
я бачу, як mod, так што паведаміў giulietta 2.0, 170л. з... і, як звычайна, у мяне парэзы дызельнага паліва ў 5 і 6 руху з наступным вяртаннем да арыгінальным выкананнем у гэтых перадачах... а ад 1а да 4а, вы адчуваеце розніцу паміж мод і врі...
цяпер я confrato мой файл з гэтым тут , дзе вы прачыталі, 90mm3 дыягназ, прыкладна , і абмежавальнікі iq я ўжо ўсё разблакавалі і г. д., адзіныя карты, не чапайце гэтыя два, у восі мы маем абароты рухавіка - iq , і як значэння, здаецца, % педаль , каб убачыць, што яны былі модом, як абмежавальнікі iq , на самай справе былі крывыя са значэннем 9000 (педаль на 100% спыняецца, а значэнне 8192...)
акрамя таго, што ты прынёс абмежавальнікі iq у 1000 ? калі яны ўжо да 500 і нічога не абмяжоўвае? ці гэта значэнне 1000 = 100mm3, а затым 500= 50mm3 , але я не думаю, улічваючы, што на складзе ў 2.0 ўводзіць ўжо 77mm3 да 4 тысяч абаротаў і 100% педаль.... увогуле я крыху заблытаўся , калі вы хочаце, я магу прыкласці мой мод і ў
1C82AC
1C84F0
я бачу, як mod, так што паведаміў giulietta 2.0, 170л. з... і, як звычайна, у мяне парэзы дызельнага паліва ў 5 і 6 руху з наступным вяртаннем да арыгінальным выкананнем у гэтых перадачах... а ад 1а да 4а, вы адчуваеце розніцу паміж мод і врі...
цяпер я confrato мой файл з гэтым тут , дзе вы прачыталі, 90mm3 дыягназ, прыкладна , і абмежавальнікі iq я ўжо ўсё разблакавалі і г. д., адзіныя карты, не чапайце гэтыя два, у восі мы маем абароты рухавіка - iq , і як значэння, здаецца, % педаль , каб убачыць, што яны былі модом, як абмежавальнікі iq , на самай справе былі крывыя са значэннем 9000 (педаль на 100% спыняецца, а значэнне 8192...)
акрамя таго, што ты прынёс абмежавальнікі iq у 1000 ? калі яны ўжо да 500 і нічога не абмяжоўвае? ці гэта значэнне 1000 = 100mm3, а затым 500= 50mm3 , але я не думаю, улічваючы, што на складзе ў 2.0 ўводзіць ўжо 77mm3 да 4 тысяч абаротаў і 100% педаль.... увогуле я крыху заблытаўся , калі вы хочаце, я магу прыкласці мой мод і ў
1C82AC
1C84F0
Табе не здаецца, што Тэма няправільна, каб гаварыць аб Джульеце?
Што-то не так...калі ўжыць гэтую формулу для таго, каб знайсці час, каб ціск 780 бар пазнаёміцца ў табліцы, то для 800-бар,вынікам з'яўляецца значэнне бліжэйшага па часе з 600 бар(г. зн. l адзін момант, выкарыстаны ў interporlazione ), што ў 800 ад якога адрозніваецца толькі 20 бар...у паветраны шар цяпер
Спачатку неабходна разлічыць каэфіцыент пераўтварэння на rpm, а потым выкарыстоўваеш яго для таго, каб разлічыць авансавыя плацяжы на ціск..
Праглядзіце ўсе правільна, пачынаючы з нуля і віншаванні за упартасць Язэпа.
Ты амаль!
Табе не здаецца, што Тэма няправільна, каб гаварыць аб Джульеце?
на самай справе я не кажу пра джульеце , адрас, карта з'яўляецца спасылкай на файл delta 1.6 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі і ёсць тыя змены , аналізуючы восі і значэння , не разумею, для чаго яны патрэбныя - спасылкі...
Адзін, перачытай, што ты напісаў вышэй, і я пералічыў.
А полымя ў бакі.. у мяне Няма ПК пад рукой.. Калі вы мне растлумачце лепш, або прыкладзеце IMG стараюся асвятлення. Да таго часу, пакуль не пачынаюць і г. Д. на android будзе трызненнем дапамагчы па тэлефоне
8192 на edc16 знаходзіцца на лямбда, што педаль, то, безумоўна, гэта адзін з двух.
Павялічыць больш чым на значэнне 8192 не прыводзіць ні да чаго, вядома..
Спадзяюся, вы зразумелі, што інтэрнэт як карту..
Адзін, перачытай, што ты напісаў вышэй, і я пералічыў.
А полымя ў бакі.. у мяне Няма ПК пад рукой.. Калі вы мне растлумачце лепш, або прыкладзеце IMG стараюся асвятлення. Да таго часу, пакуль не пачынаюць і г. Д. на android будзе трызненнем дапамагчы па тэлефоне
8192 на edc16 знаходзіцца на лямбда, што педаль, то, безумоўна, гэта адзін з двух.
Павялічыць больш чым на значэнне 8192 не прыводзіць ні да чаго, вядома..
Спадзяюся, вы зразумелі, што інтэрнэт як карту..
полымя , проста я спытаў, што трэба гэтую карту ў файл delta з указаннем адрасы , і калі не было ясна, ці не маглі б вы размясціць мой файл, каб зразумець, на якія адрасы, я казаў пра карты, вось і ўсё
тут прадстаўлены карты, на якія я спасылаюся ў файл дэльта тут паказвалі
я не лямбда, вядома , і каштоўнасці даводзяцца да 9000 я не разумею, чаму
полымя , проста я спытаў, што трэба гэтую карту ў файл delta з указаннем адрасы , і калі не было ясна, ці не маглі б вы размясціць мой файл, каб зразумець, на якія адрасы, я казаў пра карты, вось і ўсё
тут прадстаўлены карты, на якія я спасылаюся ў файл дэльта тут паказвалі
я не лямбда, вядома , і каштоўнасці даводзяцца да 9000 я не разумею, чаму
На выгляд здаецца, карта абмежаванне ціскам на вось z і iq, але ўмовы гэтай карты мне невядомыя..
Tranky што значыць каэфіцыент пераўтварэння на rpm? Я не разумею, што вы маеце абаротаў у ясны.цяпер не на пк, сёння ўвечары пагляджу яшчэ раз трохі ўсе разлікі
Тады Іосіф... Мінулае ззаду і мы выразна..
Асноўныя формулы для таго, каб знайсці градусаў наперад:
АБАРОТАЎ у хвіліну/60/1000000x360= градусаў у мікрасекунды (фактар казаў раней)
градусаў ў мікрасекунд х тактный на IQ (або павялічваюцца ў залежнасці ад таго, наколькі вы хочаце зрабіць, вы, які знаходзіцеся на ціск, выяўленыя ў мікрасекунд ) = ступень цвёрдасці
Пры разліках гэта трэба зрабіць параўнанне паміж ВРІ і МОД, і паглядзець, на колькі градусаў ты ідзеш у пост і паспрабаваць цэнтраваць ін'екцыі.
Гэтыя разлікі фалы, пачынаючы з 1500 абаротаў у хвіліну да 4500 (у канцы шкалы rail) і астатняе интерполирует ecu (таксама як і лямбда на самай справе).
Спрабуе прынесці які-то табліцы, з разліку, па меншай меры, пагаворым пра гэта лепш, чым бачыць карты
Tranky формула, якую я выкарыстаў абаротаў у хвіліну*360* Tiny /60000000 атрымліваю такі тэрмін вы любіце. Адымаючы градусаў наперад мяне выходзіць, на колькі градусаў я спыніць ін'екцыі... пакуль усе ок. Праблема ў мяне ў тым, што ў карце час я вр для пэўных значэнняў ціску ў рампы (напрыклад, 800 бар ), калі я, каб я модом карту rail падвышаючы такім чынам ціск на IQ павінен адпаведна скараціць час правільна? Дапусцім, што ціск ў рампы падымаць, ад 800 да 1000 бар, як скараціць Tiny? Для таго, каб значэння, якія я ўжо выкарыстаў у карту (напрыклад 1600 бар), выкарыстоўваючы формулу, а тут, у пост, які заключаецца ў наступным Tiny = (IQ*K)/квадратны корань-Прэрый
Гэта, аднак, пасля разліку каэфіцыента K для крывой (1600 бар у дадзеным выпадку) і мне разлік у tiny для новага iq,але для 1650 бар, як павінны разлічыць? У працэнтах мне здаецца, занадта неряшлива ці я памыляюся?
Толькі я магу, я ствараю табліцу так, можа быць, прасцей нават растлумачыць. На практыцы я не разумею, як скарэктаваць час у рэжыме "дакладна" на новыя ціск ў рампы на iq, устаноўленыя на карту rail
Часы заўсёды расце на IQ новай і не мяняюцца.
Авансавыя плацяжы, іх разлікі, формулы.
Такім чынам, з fattorencome сказаў вышэй разлікі новы IQ на авансавыя плацяжы ў адпаведнасці з новай p.rail.
Забыўся,у адзін з лістоў у файле я зрабіў прыклады разлікаў для новыя iq разліку каэфіцыента K для крывой і для вылічэнні і новы малюсенькі, але для дадатковага ціску не ведаю, як рухацца
Формуле, названай памятаю тут, так лягчэй рабіць разлікі, параўнання,я заяўляю, што пішу, у літаральным сэнсе "квадратны корань"замест таго, каб srqt, каб не блытаць ні чалавека,а як сімвал " х ", каб паказаць на множанне замест сімвала "*".
k=(квадратны корань з prex rail) x tinj/Ці
Oi=(квадратны корань з prex rail) x tinj/k
Tinj=(Q x k) : квадратны корань з prex rail.
Узяўшы ў прыклад адзін edc15c6 мне падказвае, што да крывой у адпаведнай 1350bar, што працягласць Us1230 у 70mm3,з, відавочна, выпалі фарсункі арыгінальныя.
такім чынам,
k=(квадратны корань з 1350) х 1230/70=645,61551..
Q=(квадратны корань з 1350) х 1230/645,61551..
Tinj=(70 х 645,61551...) : (квадратны корань з 1350bar)=1230
Цяпер,пры іншых роўных каэфіцыент k і ціску ў рампы,так што я выкарыстоўваю формулу,так што мне доля вынік не змяняецца.Мне заўсёды павелічэнне лінейнай.
Формула :
T inj= (85 х 645,61551..) : квадратны корань з 1350=1493,..(У формуле вы бачыце, што адзінае, што змяняецца-гэта колькасць мм3 дызельнага паліва,а затым матэматычна адбудзецца прапорцыі, як (85 :70) х 1230=1493,..Такой, якой яна была.
Дзякуй манро, каб ўмяшанне,гэта формула, якая таксама выкарыстоўваецца я да роўнасці ціску ў рампы, але дапусцім, для прыкладу, ад сябе адправіў, мы вырашылі змяніць ціск ў рампы дзверы ад 1350 да 1500 бар цяпер мы ведаем, што Т іны па 85 мм3 складае 1493 зша, але павышэнне ціску ў рампы, як пераразлік і ўсё? Змяніўшы карту ў рампы трэба абавязкова змяніць час? Нават калі тэарэтычна іх пакінуць?
Прашу прабачэння, я не быў на пк, і я зрабіў крыху блытаніны,патлумачу. Я вылічыце час, і я выкарыстаў наступную формулу : абаротаў у хвіліну*360* Tiny /60000000 .
Я, напрыклад, для разліку тэрміну для максімальным iq, г. зн. 70 мм3 да 4000 абаротаў у хвіліну. Затым памножце
4000 х 360 х 923 / 60000000 = 22.15 °
Відавочна, 923, з'яўляюцца зша, што я ў карту час для 1600 бар і 70 мм3,якія маюць той ціск ў рампы на карце, rail, для гэтага iq і абаротаў у хвіліну.
Перарабіць той жа разлік для 2500 Абаротаў у хвіліну я апыняюся ў карту rail ціск 1450 бар,ціск на карту час у мяне няма, але я лічу, 1400 бар, я Ведаю, што ecu интерполирует і калі мы атрымліваем з калі нам трэба гэта prx-rail, але я павінна разлічыць авансавыя плацяжы, як я павінен рухацца? У гэтым выпадку ў мяне параметры вельмі падобныя паміж 1400 і 1450 бар,але ў розных выпадках? Як разлічыць дакладны тэрмін і, адпаведна, авансавыя плацяжы? Для 1400-бар патрабуюцца 987 us ўвазе, каб 1450? Гэта праблема
Паўтарыць разлік з фактарам k з новым Прэс-rail, і ты ведаеш, што час трэба выкарыстоўваць..
Лагічна tinj з больш ціску ў рампы скароціцца нязначна, і ў тэорыі вы можаце выкарыстоўваць авансы наяўнасці
Даруй маё невуцтва манро, але каэфіцыент K разлік, ведаючы, tiny для пэўнага ціску дакладна? Разлік k для крывой 1600 Бар і выкарыстання такога k для iq, што я заўсёды хачу ў мёд, ю ціск...але для таго, каб цісках, для якіх я не Tiny ў табліцы? Напрыклад, для 1700 Бар, як разлічыць каэфіцыент K не ведаючы tiny?мне не хапае гэтых дадзеных
Паглядзіце на формулы, якія
Паглядзіце на формулы, якія
Манро ваша паведамленне было апублікавана няпоўнай, вы маеце на ўвазе формулы, якія ты мне адправіў? таксама, выкарыстоўваючы формулы зваротнага я заўсёды адсутнічаюць дадзеныя для разліку k новай ціск мне патрэбен tiny даведкі, і ў выніку я затрымаўся... калі выкарыстоўваць зваротнай прапорцыі няма, я занадта груба? малюсенькія на prex не з'яўляецца канстантай
Усё гэта ёсць і іншыя формулы, гэта і не я, калі я не ў курсе..мяняецца толькі разлік з ціску ў рампы, у квадратны корань ўбачыце, што пры павышэнні Ціску ёсць ўкарачэнне tinj..
Доказ разлікі, каб цяпер не трэба нічога пісаць на ecu
Можа быць, ёсць... тады, Вяртаючыся да прыкладу 70 мм3 да 1600 бар і 923 us Tiny мне разлік у k, што раўнасільна 527,42.
У гэты момант я 70 x 527,42 : квадратны корань з 1650 = 908 us справядліва і ў выніку скараціць час думаю, што я, нарэшце, прыбыў!! Там я паклаў занадта шмат, я прызнаю гэта! з'яўляецца правільным, так што скарыстацца такой?
Гэта адзін з правільных спосабаў..
На практыцы, ведаючы ціск і час праз канстанту(K) ты ведаеш, новы iq..ведалі гэтага разліку ўсё і проста..
Дзякуй, Манро!я затрымалася дрэннае, на гэта і разлік! Але што тычыцца дасягненняў, з'яўляецца правільным, у канчатковым выніку l ўпырску ў Вмт або рэкамендуецца трымаць градусаў слуп, які ўсталяваў вытворца?
Як правіла, ён мае тэндэнцыю заставацца ў "акно" ўпырску чакаецца вытворца, таму што гэта апошні выдаткаваў час і рэсурсы на тое,..
Дзякуй, Манро!я затрымалася дрэннае, на гэта і разлік! Але што тычыцца дасягненняў, з'яўляецца правільным, у канчатковым выніку l ўпырску ў Вмт або рэкамендуецца трымаць градусаў слуп, які ўсталяваў вытворца?
Табліцы EXCEL !!!!
Павер, што ў цябе застаецца больш пітной зрабіць у табліцы, каб пачаць..
вы той, які я выкарыстаў.. так для інфармацыі..
дзякуй tranky ты ўжо паслаў свой ліст excel вылічэнні і менавіта ад таго, што я "будуе" мой,для таго, каб мець больш дакладнае ўяўленне дасягненняў я спачатку вылічыць працягласць па карце ад 1500 аб / мін, на і ад iq ад 5mm3, каб падняцца так, каб ведаць, у якім акне павінны заставацца для iq павышэнне і зрабіць так, выдатная праца, чысты...за кароткі час, што я і для многіх вылічэнняў я ўсё яшчэ на сярэдзіне працы, але я зраблю гэта!!
Формуле, названай памятаю тут, так лягчэй рабіць разлікі, параўнання,я заяўляю, што пішу, у літаральным сэнсе "квадратны корань"замест таго, каб srqt, каб не блытаць ні чалавека,а як сімвал " х ", каб паказаць на множанне замест сімвала "*".
k=(квадратны корань з prex rail) x tinj/Ці
Oi=(квадратны корань з prex rail) x tinj/k
Tinj=(Q x k) : квадратны корань з prex rail.
Узяўшы ў прыклад адзін edc15c6 мне падказвае, што да крывой у адпаведнай 1350bar, што працягласць Us1230 у 70mm3,з, відавочна, выпалі фарсункі арыгінальныя.
такім чынам,
k=(квадратны корань з 1350) х 1230/70=645,61551..
Q=(квадратны корань з 1350) х 1230/645,61551..
Tinj=(70 х 645,61551...) : (квадратны корань з 1350bar)=1230
Цяпер,пры іншых роўных каэфіцыент k і ціску ў рампы,так што я выкарыстоўваю формулу,так што мне доля вынік не змяняецца.Мне заўсёды павелічэнне лінейнай.
Формула :
T inj= (85 х 645,61551..) : квадратны корань з 1350=1493,..(У формуле вы бачыце, што адзінае, што змяняецца-гэта колькасць мм3 дызельнага паліва,а затым матэматычна адбудзецца прапорцыі, як (85 :70) х 1230=1493,..Такой, якой яна была.
Манро, я паспрабаваў формулы, як вы вызначаны, але не сыходзіцца што-то...
тады.. я спрабую вылічыць K (я мяркую, інтэрнэт-дасягненняў з K), таму я:
ЦІ статычнае = 100mm3
так што тут разлік толькі новы слупок IQ вр зменены без іншых iq на час і мне разлік тэрміны і ціску ў рампы
Tinj аб prx.у рампы ўстаноўлены ў табліцы:
1000bar = 1394.8
1150bar = 1311.2
1300bar = 1220.4
1450bar = 1126
1500bar = 1062.53
1600bar = 1030.8
1700bar = 995
1800bar = 959.2
затым, маючы гэта раблю:
prx.у рампы на абарачэннях
1500rpm = 1114
1750rpm = 1229
2000rpm = 1343
2250rpm = 1457
2500rpm = 1571
3000rpm = 1686
3500rpm->5000rpm = 1800 (тут значэнне з'яўляецца статычным ў 1800bar ад 3500rpm у канцы лесвіцы)
да 1500bar, k = (rq 1500) x (1062.53/100)
38.72 x 10.62 = K = 411.41 <-- здаецца, высокі, як значэнне, няма?
у гэтай кропцы xo, калі падзяліць а не памножыць атрымліваю:
38.72 : 10.62 = K = 3.64 <-- на 1500rpm ад a да 1.8 на 70mm3 я б сказаў, што здаецца правільным..
Няправільная формула або адсутнічае што-тое, каб разлічыць авансавыя плацяжы ?
Tranky формула размешчана манро трэба разлічыць новы Tiny, калі вы хочаце павышэння,калі, калі вы павінны скараціць для павышэння rail. Прывяду прыклад :калі мы хочам, каб вылічыць каэфіцыент K крывой 1600 бар, бярэм з карты часы tiny для 70 мм3,у маей карце адпавядае 923 us, калі не памыляюся. Адсюль робім rd 1600 x 923 /70 і знаходзім k, што адпавядае 527,4285714286 . Калі цяпер мы хочам падняць iq да 100 мм3, і хай prex rail 1600 bar памножым k x новы iq, т. е. 100 і дзелім на квадратны корань з 1600 бар... так што мы 1.318 зша за 100 мм3. А калі мы хочам, каб прынесці prex rail 1800 бар у апошняй частцы разліку замяняем 1800 да 1600 і атрымліваем 1.243 зша... з гэтага разліку атрымліваем tiny, што тады мы павінны канвертаваць ў кутах павароту каленчатага вала, і будзе доўжыцца ў вы любіце, да якіх затым адніманне градусаў наперад, каб ведаць, дзе сканчаецца l ін'екцый
Tranky формула размешчана манро трэба разлічыць новы Tiny, калі вы хочаце павышэння,калі, калі вы павінны скараціць для павышэння rail. Прывяду прыклад :калі мы хочам, каб вылічыць каэфіцыент K крывой 1600 бар, бярэм з карты часы tiny для 70 мм3,у маей карце адпавядае 923 us, калі не памыляюся. Адсюль робім rd 1600 x 923 /70 і знаходзім k, што адпавядае 527,4285714286 . Калі цяпер мы хочам падняць iq да 100 мм3, і хай prex rail 1600 bar памножым k x новы iq, т. е. 100 і дзелім на квадратны корань з 1600 бар... так што мы 1.318 зша за 100 мм3. А калі мы хочам, каб прынесці prex rail 1800 бар у апошняй частцы разліку замяняем 1800 да 1600 і атрымліваем 1.243 зша... з гэтага разліку атрымліваем tiny, што тады мы павінны канвертаваць ў кутах павароту каленчатага вала, і будзе доўжыцца ў вы любіце, да якіх затым адніманне градусаў наперад, каб ведаць, дзе сканчаецца l ін'екцый
Дзякуй за растлумачэнне, не хапае, частка перавесці ў градусы на самай справе.. я думала, гэта ўваходзіць у формулу, якая на самай справе не вяртаўся..
дзякуй, сябар
Я рада, што дапамагла табе варта!і, дарэчы, да гэтага часу ты мяне заўсёды вучыў ты, так шмат разоў, і таму ты ўсё яшчэ на кані ха-ха, заўсёды рады дапамагчы!