КПК

Перегляд Повної Версії : Карту педаль G. точка 90cv 6f3

the shiston
привіт хлопці, я хотів би знати, який з них є карта на педаль акселератора. наскільки я зрозумів, досі має бути те, що ecm називається обмежувач крутного моменту 1. Потім ще одна річ, я помітив, що на нових marelli 8 multijet 2 типу, чутлива педаль і з невеликим вантажем вже набирає обертів швидко. не може повторити навіть на 6f3? Кладу карту в моїй машині, як студія. Спасибі всім.

tranky
привіт хлопці, я хотів би знати, який з них є карта на педаль акселератора. наскільки я зрозумів, досі має бути те, що ecm називається обмежувач крутного моменту 1. Потім ще одна річ, я помітив, що на нових marelli 8 multijet 2 типу, чутлива педаль і з невеликим вантажем вже набирає обертів швидко. не може повторити навіть на 6f3? Кладу карту в моїй машині, як студія. Спасибі всім.

Карту педаль має 2 осі в тому числі і iq в мм3 або mg або інший НМ.
Ви можете встановити, як ви вважаєте, очевидно, поєднавши turbo, рейки і все інше, необхідне для збільшення, що ви хочете, і визначте, карти пара (не для роботи звичайно, це тримає високі щоб не обмежувати нічого, потім однодумців коли закінчив).
Хороша робота

the shiston
Дякую за пояснення, але я хотів би знати, що педаль карту

overbooster
0903C2 - 0905F0 я 2 карти

the shiston
спасибі велике, і для того, щоб зробити її набагато більш чутливою педаль тип mjd8, як ви могли б зробити? типу зробити з кривих круглі??

the shiston
це нормально, що і т. д. мені fda значення від'ємне, на ін'єкції parzializzato_?

overbooster
спасибі велике, і для того, щоб зробити її набагато більш чутливою педаль тип mjd8, як ви могли б зробити? типу зробити з кривих круглі??

спробуйте скопіювати вигини і бачиш, що відбувається, але я сумніваюся, що дозвіл так легко доведеться коригувати все інше...

overbooster
це нормально, що і т. д. мені fda значення від'ємне, на ін'єкції parzializzato_?

зроби скрін

the shiston
ось

overbooster
і т. д. на цих ecu це не максимум...

overbooster
Значення, ви бачите їх в мінус, тому що я в негативі, я таблиці у відпустку або cut off, тобто пара 0

the shiston
зрозумів, так що не треба торкатися, чи не так?

overbooster
x звичайна карта, не потрібно торкатися.

the shiston

the shiston
Ще одна річ, хлопці, ми вже в темі, і я вам скажу, завжди на цей автомобіль змушує мене що на низьких оборотах при ходьбі, якщо натискаю легкий і педалі зчеплення автомобілів на поштовх, як якщо б прискорення, як тільки я залишаю не більше і це підвищення продовжується до тих пір, більш або менш 1500rpm. цілком можливо, що в карті є цей факультет?

tranky
Ще одна річ, хлопці, ми вже в темі, і я вам скажу, завжди на цей автомобіль змушує мене що на низьких оборотах при ходьбі, якщо натискаю легкий і педалі зчеплення автомобілів на поштовх, як якщо б прискорення, як тільки я залишаю не більше і це підвищення продовжується до тих пір, більш або менш 1500rpm. цілком можливо, що в карті є цей факультет?

я не думаю, зчеплення гідравлічне управління, а не електронний, як те, дросельної заслінки.. вам якийсь контакт на датчику, що зупинило на педаль акселератора, або щось подібне.. зробіть діагностику і перевірте датчики педалі... якщо є аномалії, побачити незвичайні піки

the shiston
ви кажете, що, може бути, вимикач зчеплення?